|
|
#2491 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
I koniecznie napisz co z nowości widziałaś w Aparcie
.
|
|
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2493 |
|
Zadomowienie
|
Sorina, nie mam pojęcia ile kosztował.. nie pamiętam już. Oba misiaczki są fajne, tylko mi się bardziej podobał ten bez koszulki, wyglądał tak drobniutko i słodko. ;p a ten w niebieskim sweterku taki grubasek.
wydaje mi się, że cena to albo 64 albo coś koło 80 zł.. te nowości coś koło tego kosztują, ale tylko zgaduję bo nie pamiętam już ile co kosztowało.
|
|
|
|
#2494 |
|
Zadomowienie
|
mam nadzieję że dotre do tych sklepów bo jeszcze w pracy siedzę
|
#2495 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem tam częstym bywalcem i z tego co pamiętam jest cały czas co najmniej od stycznia Z resztą w innych krajach też ją mają.Był nawet taki moment, że dostawało się w prezencie 3 koraliki!!! Za to miedzy innymi cenię sobie Trolle bo kupując bransoletką i zapięcie już można cieszyć oko pięknymi koralikami!! Inne równie drogie marki nie mają takiej oferty ale to ich strata. ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
Do mnie akurat charmsy na bransoletce nie przemawiają (choć oglądam wszystkie zamieszczone tu zdjęcia) ale na naszyjniku jak najbardziej Mierzyłam złote charmsy w wersji naszyjnikowej i wyglądały ślicznie ale cena ....... Tu jednak trzeba wyłożyć gotówkę od ręki a koraliki mogę kupować na raty
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I znowu te tajemnicze skórty, co to TS?
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Gitara od TS czyli Thomas Sabo
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2498 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie miałam napisać
|
|
|
|
#2499 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dostępność lepsza charmsów - bo w Łodzi dostatek Apartów, Yesów i Kruków. Niestety brak Trollbeads - ale może i to się kiedyś zmieni ![]() ![]() Ale zaciekawiłaś mnie tym kupowaniem Trollsów na raty - możesz coś więcej napisać. Czasami też mi taka myśl przychodzi, żeby kupować na raty ![]() ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2500 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mówiąc "na raty" miałam na myśli kupowanie po jednym koraliku. Bardzo mi się spodobał złoty charmsowy łańcuszek z Yes z kółeczkiem i 2 zawieszkami. Ale poszczególne części to koszt 400-700zł. Żeby mieć cokolwiek na szyi (łańcuszek + 1 zawieszka) musiałabym wydać jednorazowo minimum 900zł a to jednak sporo. Fakt, z Yes miałabym złoto a z Trollbeads mam srebro ale jednorazowy wydatek rzędu 900zł to jednak spora suma jak dla mnie. Trollbeadsy też są bardzo drogie ale można je kompletować w dowolnym okresie czasu.
|
|
#2501 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To prawda, że można zbierać systematycznie i raz na jakiś czas. Łatwiej jeśli ma się dostęp "life" i można kupować po jednym ![]() Właśnie zastanawiam się nad wyborem Trollsów. Jest ich tak wiele i są i tak piękne, że wciąż nie mogę się zdecydować. Zawieszam kupowanie charmsów - bo mam już ich wystarczającą ilość ![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#2502 |
|
Raczkowanie
|
Paryska bransoletka super !
Ja widziałam 2 misiaczki - tego w ubranku i bez, oba były słodkie ![]() Właśnie wróciłam z apartu z nowiutkim charmsem - kasetą. Jest baaaaardzo dużo nowości. Super jest notebook - otwierany, na ekranie ma malutkie czerwone serduszko . Widziałam jeszcze rakietę tenisową, toster z grzanką, maszynę do szycia, słuchawki, stoper, chyba wagę (?), otwieraną skrzynię ze skarbem i świetny patefon. Ja wybierałam pomiędzy kasetą do magnetofonu, laptopem a myszką i stanęło na kasecie, bo bardzo fajna Jutro postaram się wstawić zdjęcia wszystkich moich charmsów. Ktoś tu pisał, że galeria sim ma ładniejsze charmsy od apartu i yes ? ![]() Po nowościach, apart jest moim ulubionym sklepem z charmsami, postarali się. |
|
|
|
#2503 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A Tobie które się podobają ???
|
|
#2504 |
|
Wtajemniczenie
|
W jakiej cenie jest laptop, patefon, kaseta i słuchawki???!!
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Czy słuchawki są całe srebrne ?
|
|
|
|
#2505 |
|
Raczkowanie
|
Kurczę, nie pamiętam, albo srebrne, albo czarne, nie chcę cię wprowadzić w błąd
Kaseta kosztowała 64zł, a patefon jest bardzo duży i myślę, że jest to BIG charms, na pewno powyżej 100zł. A laptop coś około 109zł, nie jestem pewna
|
|
|
|
#2506 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślę, że taki patefon może być niewygodny w noszeniu, chyba że na szyję.. Hmmm, laptop i myszka mnie kusi, kaseta też
. Jestem w szoku, żeby aż tyle nowości. Ciekawe kiedy przestaną się pojawiać nowe. Chyba mają więcej nowości niż cała wcześniejsza kolekcja .
|
|
|
|
#2507 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam jeszcze cały czarny czajniczek i jakąś nową buteleczkę dla dziecka. Kurczę, starałam się wszystkie zapamiętać żeby tutaj napisać
Ja bardzo chcę sobie kupić srebrną kaczuszkę, słuchawki, pacyfkę, laptopa, palmę, błękitny strój kąpielowy, rower, wannę.. i wiele wiele innych ![]() Szkoda, że nie aktualizują katalogu charmsów na stronie apartu. |
|
|
|
#2508 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bardzo chcę słuchawki i chyba myszkę
. A nie pamiętasz w jakiej cenie słuchawki? I chyba żółte baletki . A busa sobie na razie daruję (a może i nie? ) bo cała brytyjska bransoletka zapełniona (więcej niż 5 na raz nie założę, nic nie widać na bransoletce wtedy ).---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- I chyba zamówię ten motocykl z Kruka... Muszę mieć motocykl .
|
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę pojechać i zobaczyc te wszystkie nowości
Dziewczyny jak wy je oglądacie ? na wystawie czy trzeba prosic sprzedawczynie?
|
|
|
|
#2510 |
|
Raczkowanie
|
Ja też bardzo chciałam mieć jakiś motocykl, to tata mi kupił różową vespę z apartu
![]() Nie widziałam tego motocykla z kruka, mogłabyś wstawić zdjęcie ? ![]() Mój tata kocha motocykle, pewnie byłby zadowolony mogąc kupić mi takiego charmsa ![]() U mnie wszystkie były na wystawie pod szklaną ladą w środku sklepu
Edytowane przez aleksandra xx Czas edycji: 2010-08-12 o 21:27 |
|
|
|
#2511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2512 |
|
Wtajemniczenie
|
Taki.
Ja proszę do obejrzenia to co najbardziej mi się podoba i nie przejmuję się minami pań, że chcę coś jeszcze a w końcu wyjdę czasami z niczym (chociaż rzadko się to zdarza |
|
|
|
#2513 |
|
Zadomowienie
|
byłam i cos tam widziałam ale wiecie co personel chyba niska prowizje ma na sprzedaży charms'ow bo jakos tak ..... bez przekonania
baletnicy nie widziałam pan powiedział ze co prawda dziś czwartek ale żadnych nowości nie dostali kurcze gapa jestem, zapomniałam sie o myszke komp, zapytac :/ za to ja zaszalałam i wyszłam z Arkad z nową bransoletką TrollBeads kurcze chodzę juz od kilku miesięcy i się czaję -mialam jakies zaskorniaki eurasy to wymieniłam i zaszalałam tylko ciiii małżowi ![]() pani mowila ze będą nowości, ale też że najprawdopodobniej ceny podwyższą
|
#2514 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie zawsze są charmsy położone na wystawie, tam je oglądam po czym wchodzę do środka sklepu i pytam czy są może jeszcze jakieś inne oprócz wystawionych i pani wyciąga spod lady ok 5 takich pudełek i tam sobie na spokojnie wybieram
|
|
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czesterka a dasz może zdjęcie sukienki z Kruka? Edytowane przez Agnes18 Czas edycji: 2010-08-12 o 21:55 |
|
|
|
|
#2516 |
|
Raczkowanie
|
Nie, normalny jest. Może coś mi się pomyliła cena.
|
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
Mogła się nie pomylić. Z cenami to różnie bywa
|
|
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
To jakiś kolorowy charms?
Fajnie wygląda?
Edytowane przez sorina Czas edycji: 2010-08-13 o 08:14 |
|
|
|
#2519 |
|
Rozeznanie
|
A ja kupilam bransoletke do charmsów i pierwszego charmsika
Ale wiece co...jak poprzyczepilam kilka charmsow do bransoletki to jakos mi to przeszkadzało, nie wiem czy to kwestia przyzwyczajenia? A przyczepialam takie najmniejsze i najkrótsze charmy, i teraz nie wiem czy nie wyrzucilam pieniędzy w błoto bo nawet to moje pojedyncze kółko ktore nosze jakoś mnie irytuje ale u kogos taka bransoletka pełna charmsów straaaasznie mi sie podoba No nic wklejam zdjęcie tego co kupilam, chcalabym do tego dokupic jeszcze 4 charmsy Chociaz ten pojedynczy tez fajnie wygląda bo bransoletka jest dosyć masywna.
|
#2520 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

.

Widziałaś jaka różnica na duszkach? YES 69 zł a z Verony ( czyli też od nich ) 38 zł