|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLV- You Give Us Butterflies Inside
Mam nowy strój kąpielowy
|
#2192 |
|
Raczkowanie
|
Taa... Oczo***ny różowo... jakiś. Gdyby nie 2 piwa to bym szału dostał.
|
|
#2193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]() teraz nam tu zarzuciles ze Majkol udawany ![]() ja Cie polechce za to to zobaczysz, pejczyki i te sprawy Cie kreca ![]() o prosze ![]() ile teraz uczuc uraziles, jak Jerma, Johnny udawani , no i o Majkelu nie wspominajac no dziewczynki, lechtania mu sie zachcialo, to zaczynajcie
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Już chyba tydzień nie obgryzam pazurków
ale mam takie brzydkie, szerokie i nie wiem czy kiedykolwiek mi się to zmieni... Załącznik 3326706Załącznik 3326707
Edytowane przez _dariia Czas edycji: 2010-08-13 o 02:01 |
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2196 |
|
Raczkowanie
|
No nie mówie, że nie
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no niestety ksztalt paznokcia chyba taki bedzie, ja tez bym chciala takie podluzne, a ma rozne
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
a kiedyś miałam takie
już sama nie wiem... może założę żele... :noniwiem: Edytowane przez _dariia Czas edycji: 2010-08-13 o 02:02 |
|
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co, o Daria, moze Ty cos wiesz o TP, w sumie dzwonilam, ale jakos sie denerwuje, ze ktos dziwny dzwonil
![]() chodzi o to, ze dzwonila babka, ze moga mi obnizyc abonament, ale nie podala szczegolow, tylko sie pytala czy ja w domu jestem od 9 do 15, bo tylko tak moze przyjechac ich pracownik, wiedziala gdzie mieszkam,ale o nr sie zapytala domu. Mowila, ze zadzwoni sie umowic jakby co, dla mnie to jakies dziwne. a ja zadzwonilam i facet mowi, ze tak moze byc bo niektorzy tak pracuja, ale oni tez albo kurier albo moge isc do pkt obslugi klienta, i nie wiem, niby to jest taki abonament, ze cos tam taniej, ale tez korzystaniej jak i tak w TP siedze, ze podpisuje, ze przez 2 lata sie nie wypisze, to za 1 zl mam go tam przez iles. tylko teraz to niewazne, ale sie boje czy ktos sie moze wypytac czy w domu jestesmy czy jak w ten sposob? ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- o cos krazy w poblizu burzowego , pewnie zaraz pojde
|
|
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem największą obgryzaczką, jaką sobie wyobrazić można... no ja nie wiem, może mam taki kształt z natury, ale nie wiem, bo całe życie od zerówki chyba obgryzałam...
|
|
|
|
|
#2203 | |
|
Zakorzenienie
|
jak ciemno
![]() ale duchoty nie ma ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#2204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o swoich to nawet nie marzę długich, ale chciałabym mieć normalne... a co do TP to oni mają taką ofertę, że obniżają abonament o połowę, ale na 3 lub 6 m-cy w zależności od tego na ile umowę podpiszesz czy na 12 czy 24 m-ce. Ja tak miałam w domu, płaciłam 35 zł chyba za abonament który zawsze płacimy 70, ale to było tylko przez pół roku. Przy czym jak podpiszesz umowę na tę promocję to jesteś związana lojalką i nie możesz od nich odejść przez rok lub dwa, ale Ty i tak masz TP, więc może warto chociaż pół roku płacić mniej...
|
|
|
|
|
#2205 | |
|
Zakorzenienie
|
gadajcie, bo ja zaraz uckne
![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
tylko ja pytalam czy moze ktos tak dziwnie dzwonic nie przedstawiajac oferty, tylko sie pytac o godziny czy w domu bede? bo teraz sie boje jakos ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- ja sie nie martwie, ze cos zginie, tylko o psy
|
|
|
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale paznokcie to moja zmora, nie potrafie sobie z tym poradzić...
|
|
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
ale blyska
![]() chyba pojde, bo jak mi cos pacnie choc mam ubezpieczenie na przepiecia ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Daria Ty mow do mnie, ze sobie to wymyslilam, z ta TP, ze od nich dzwonila, bo ja sie naprawde boje ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- 1 burza taka blisko w tym roku ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- choc jeszcze daleko, ale Sara chyba sie boi
|
|
|
#2208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a partnerzy handlowi raczej nie maja prowizji za takie obniżki, chyba, że przez te kilka m-cy się zmieniło, ale nie sądzę... pewnie jakaś inna firma chce Cię nakłonić do zmiany operatora, TPsa wysyła takich ludków do klientów, ale tylko jak chce ich zwerbować do TPsy.. może zapytaj na infolinii czy możesz wziąć ta promocję i wtedy poproś o nią i niech kurier Ci umowę przywiezie...
|
|
|
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
zmykam lepiej
---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() ja juz sie pytalam, jest oferta i moze byc kurier mozna osobiscie
|
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najwyżej konkurencja... Bo jeśli nie przedstawiała oferty to raczej nie TPsa... Zawsze jak ktoś do Ciebie dzwoni to pytaj czy na pewno jest z Telekomunikacji POLSKIEJ, bo oni częstokroć mówią, że są z telekomunikacji, ale wcale nie z Polskiej tylko z innej... Cwaniaki... ![]() Każdy przedstawiciel, nawet pracujący u partnera ma taki nr- to się ID nazywa, więc zawsze możesz o to pytać...
|
|
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
To być ja, kogucik.
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Napiłabym się piwa, ale nie mam. ![]() Mam za to wódkę, to się wódki napiję. ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- W sumie jest dzisiaj studencki czwartek. Wprawdzie ja taki student, jak z koziej dupy trąbka, no ale... ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Trzeba mieć jakieś usprawiedliwienie. ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Ej, mam odrosty. Muszę się farbnąć. ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- W sumie nie tyle farbnąć, ile zdekoloryzować. ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Jak tego nie uczynię, to będę mieć czarne włosy z białymi końcówkami. ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- A to nie jest sexy. ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Spoko, pora dość wczesna, ale każda pora dobra na monolog. ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Szczególnie, jeśli jest to monolog liryczny. ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- A mój taki jest. Kto się nie zgadza, niech pierwszy rzuci kamień. ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Gorąco u nas bardzo. A ja w dodatku byłam dziś na ćwiczeniach. Sala klimatyzowana, ale i tak się spociłam nieziemsko. ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Toteż nie pachnę jakoś specjalnie przyjemnie. MJ- co Ty na to? Ej, pewnie nie będziesz rozeźlony, sam przecież bardzo lubisz lubisz "pachnieć mężczyzną". ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Aha, w dupie mnie macie szeroko i z poważaniem, więc zaraz sobie pójdę nadrobić. ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Człowiek przychodzi o przyzwoitej godzinie, stara się, spieszy a tu... ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- W sumie to już sama nie wiem, co mam o tym myśleć. ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Czuję się zapomniana, odrzucona, olana, zlekceważona, zbagatelizowana... Nie jest to miłe uczucie, zapewniam. |
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
wykapałam sie i ide zaraz na zimnego lecha
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 8 (6 użytkowników i 2 gości) anka1709, Lorduś_Słonko, _dariia, girlonthebridge, historjon+, groszek75+
I nikt nie ma nic do powiedzenia? :eeeek: ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- A przystojny ten Lech chociaż, skoro tak często na Niego wchodzisz? ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Muszę sprawdzić, czy jest dziś coś ciekawego w TV... ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Tzn. wiem, że o 22:20 leci "Czarnoksiężnik" na Canale+, ale wróciłam już z lokalu do domu a w domu nie mam satelity. Poprosiłam tylko dziewczyny, by mi sprawdziły, czy to będzie wersja z lektorem, czy z napisami- jutro jest powtórka o 17:50. Aha, już wiem, na Canale jest info, że to lektor/napisy. Wystarczy najechać kursorem na taką ikonkę "N", która znajduje się obok godzin wyświetlania i wszystko jasne. http://www.canalplus.pl/film-czarnok...rainy-oz_33087 ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- O, na Eurosporcie zaczyna się mecz Radwańskiej z Szarapową. ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- No, to sobie pooglądam. ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Ty, no jakieś jaja, wszyscy sobie poszli w diabły. ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- W sumie to już 21:15, czas spać. ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Późna godzina a ja się czepiam, cholera wie czego. ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- No dobra, ugryzę się w język. ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- A zresztą dlaczego niby mam się gryźć?
|
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
wzięłam go na wynos, jest zielony i gorzki
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
No, to się w końcu nie ugryzę.
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Jeja! Żywy Człowiek! ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Daj piwa, kobieto! ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Ja tu usycham! ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Ale co tam, jedna więcej, jedna mniej. ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- To sobie uschnę na wiór. ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Sobie będę wiórem. ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Miło Wam będzie z wiórem gadać? ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Pewnie nie, ale co tam... ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Po prostu nie będziecie ze mną gadać. ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- W sumie i tak nie gadacie... ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- A jeszcze wiórem nie jestem.
|
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
polewam
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
To po co mam usychać na wiór, skoro nic mi to nie da?
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Za późno. ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Panie, ruszcie |
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Darmowe piwo?
![]() Już jestem |
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

może zapytaj na infolinii czy możesz wziąć ta promocję i wtedy poproś o nią i niech kurier Ci umowę przywiezie...