![]() |
#2041 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
N a poprzedniej stronie ostatni post jest tam link,jak juz w niego wejdziesz to chodzi mi o najdłuższą tekst na tamtej stronce.
#2042 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2043 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a co myślicie o tym info ze strony Iwonki o koszuli Pana Ręcznika:
http://www.magazyner.pl/index.php?n=328 Jak myślicie podobna? Cytat:
![]() Cytat:
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-12 o 19:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2044 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2045 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2046 |
Zadomowienie
|
To jest możliwe, mi wyczuwa nadajnik oddalony 15 km od mojego domu, tylko dlatego, że ma silniejszy sygnał, niż ten 2 km ode mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie chce mi się prowadzić idiotycznej dyskusji więc poproszę ponownie - przeczytaj te posty ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Tobie pokazuje co innego, dzięki triangulacji można sprawdzić to z większą dokładnością. Zresztą już zostało to wytłumaczone. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2048 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Rozeznanie
|
mmm3m są rzeczy których po prostu nie pojmiemy hi hi
![]()
#2050 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2051 |
Rozeznanie
|
Bo kto pyta nie błądzi i czasem lepiej zapytac 100 razy o to samo niż powielać jakieś niesprawdzone informacje
![]()
#2052 |
Zakorzenienie
|
Na stronie o Iwonie ktoś zwrócił uwagę że Pan ręcznik ma bardzo duże dłonie i całkiem możliwe że pracuje fizycznie:
#2053 |
Wtajemniczenie
|
Pardon, tyle tego tutaj, że widocznie gdzieś mi uciekło
![]() Ech, jak można takie rzeczy wypisywać...
#2054 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2055 |
Przyczajenie
|
hej!
Zajrzałam z ciekawości, zobaczyłam wypowiedź nt. niejakiego ,,krystka'' z sopotu i skojarzyłam od razu. Poniżej daję Wam linka do tematu o fotomodelingu, na który kiedyś przypadkiem trafiłam: http://forum.trojmiasto.pl/PROFESJON...12038,1,7.html I zacytuję czyjąś wypowiedź z końca 2008 roku: ,,Znam cie ziom, jestes tomek "krystek" foto z Sopotu - inny pseudonim to "tenisista" znam cie lepiej niz ci sie wydaje... Te panny tutaj beda wychodzily za maz wiec nie masz szans na normalna persfazje i nawijanie makaranu na uszy typu praca w ekskluzywnych miejscach itd - bedziesz musial im Rhonhypol aplikowac ( Dla tych ktorzy nie wiedza - to jest tabletka gwaltu) Uwazajcie dziewczyny - stary numer. Gosciu zbiera zdjecia, sylwetki itd, sam robi. Rozsyla do klientow za granica i na zamowienie realizuje dziewczyny, podaje srodki psychotropowe, gwalci i zmusza do prostytucji.'' Nie chcę siać zamętu, po prostu skojarzyłam pseudonim i kto wie, czy to nie pomoże... pozdrawiam. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2057 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2058 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pisałamo nadajniku a miałam na myśli właśnie tę stację bazową,która zbiera informację z różnych nadajników ![]() A po co o tym pisali? Może żeby pokazać, że próbowali namierzyć telefon, ale że rozładowany to nie dało się tego ustalić,więc podali godzinę o której ostatnio był dostępny? Ale z tym rejonem to niepotrzebnie, rzeczywiście to tylko zamieszanie wprowadza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rutkowski wykluczył to że ona była w takim towarzystwie.
![]() |
#2060 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą, ufff... jestem na przedzie, a byłam w takim tyle ![]() ![]() Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-12 o 19:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2061 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
no i po co takie wymyślanie? przecież do niczego to nie prowadzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2062 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie rozumiem takiego wybiórczego wypowiadania się - aa wejdę na wątek i coś napiszę, byle było ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2063 |
Raczkowanie
|
co do pana Janusza i tego ze niekt nie odpisal na przeprosiny jakie zamiescilas tu w jego imieniu itp jest fakt ze on to powinien osobiscie tu napisac a nie ktos za niego,
koszula rzeczywiscie jest taka sama jakosc nagran jest rozna ale mimo to dla mnie to jedna osoba na obu nagraniach |
![]() ![]() |
![]() |
#2064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i kolejny szczegół na który trzeba zwrócić uwagę poszukując pana Ręcznika.
![]() |
#2065 | |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem jakim cudem wy widzicie na tym niewyraźnym monitoringu czy on ma duże czy małe dłonie
![]() mam nadzieję, że go szybko znajdą, chociaż szanse na to są marne... Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2066 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
Wtajemniczenie
|
Ja tak czytając teraz o tym, że ktoś mógł ją gdzieś wywieźć przypomniałam sobie 1 rzecz.
Ponad pół roku temu, jak szukałam pracy, zobaczyłam ogłoszenie o pracy w banku. Wysłałam CV ze zdjęciem, oddzwonili i zaprosili na rozmowę. Ogólnie potem jak przybyłam na miejsce, to szłam jakimiś starymi kamienicami, gdzie kręciły się podejrzane typki. Nie wiem czy dobrze spisałam ulicę, czy co, ale banku tam na pewno nie było ;/ Uciekłam czym prędzej ![]() Więc osoby werbujące dziewczyny do pracy, zawsze znajdą sposób. Mam nadzieję, że Iwony to nie spotkało, bo szansę jej odnalezienia się minimalne. Ja ze swojej strony mogę coś zrobić w stolicy. Wątpię czy coś da rozwieszenie plakatów, ale w sumie podczas wolnego czasu mogę się przejść i to zrobić. Chociażby porozklejać portret "Pana Ręcznika" , ale na to chyba potrzebuję zgody. |
![]() ![]() |
![]() |
#2068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszce raz się spytam, która w końcu idzie na marsz ? - szminki w górę ![]()
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-12 o 19:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2069 | |
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-12 o 19:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
Zakorzenienie
|
witajcie, staram się Was czytać na bieżąco, ale chyba zbyt mało czasu mam by nadrabiać takie zaległości...trójmiasta nie znam i nie wiem jak sprawa wygląda jeśli chodzi o odległości, ale biorąc pod uwagę monitoring ja też jak pierwszy raz zobaczyłam te filmy widziałam dwie różne aczkolwiek podobne dziewczyny i do tej pory szargają mną wątpliwości..mam jednak nadzieję, że skoro policja ma wyraźniejsze zdjęcia to do pomyłki nie doszło i szukamy w dobrym miejscu..z tego co słyszałam dzisiaj o 19 w radiu jadąc samochodem po opublikowaniu zdjęć osób, które jako ostatnie mogły widzieć iwonę zgłosiło się ich na policję kilkanaścioro..mam nadzieję, że ten fakt przybliży nas do rozwiązania..mocno kibicuję wszystkim, którzy aktywnie szukają tej dziewczyny..oby się w końcu znalazła..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.