Zaginęła iwona - trójmiasto - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-12, 19:01   #2041
muciula25
Rozeznanie

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
a którą konkretnie wypowiedź masz na myśli?

N a poprzedniej stronie ostatni post jest tam link,jak juz w niego wejdziesz to chodzi mi o najdłuższą tekst na tamtej stronce.
Stary 2010-08-12, 19:02   #2042
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
Tutaj z kolei pisze że wsteczne namierzanie nie jest z taką dobrą dokładnością, chodzi tylko o zasięg konkretnego nadajnika:
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1441871.html

Ja też tak kiedyś właśnie słyszałam. Działający tel można dokładnie namierzyć, ale ten już wyłączony to tylko wskazuje lokalizację nadajnika.
No to daleko te nadajniki :O
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 19:03   #2043
titina
Zakorzenienie

Dziewczyny a co myślicie o tym info ze strony Iwonki o koszuli Pana Ręcznika:

http://www.magazyner.pl/index.php?n=328

Jak myślicie podobna?

Cytat:
Ale do rzeczy, to co udało mi się ustalić to podobny materiał użyto w kolekcji firmy Sela: http://www.magazyner.pl/index.php?n=328 z 2008 roku, a dokładniej chodzi o:

Cytat:
firma Sela działa w krajach byłego Związku Radzieckiego: http://www.sela.biz niestety na ich stronie nie odalazłem identycznej koszulki w jaką był ubrany Pan z Ręcznikiem, natomiast koszulka i spodnie wyglądają jak wyjęte z salonu.
Pan Ręcznik, moim skromnym zdaniem ma też wschodnie rysy twarzy.
mmm3m-na filmiku jest błąd ta knajpa to Bacówka a nie Koliba - obie są w stylu góralskim i stąd ta pomyłka.

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

Edytowane przez titina
Czas edycji: 2010-08-12 o 19:06
titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 19:04   #2044
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość

Jak myślicie podobna?

podobna
Stary 2010-08-12, 19:05   #2045
mmm3m
BAN stały

Cytat:
No to jest niemożliwe.
Dlatego myślę, że wsteczne namierzenie telefonu wskazuje tylko najbliższy nadajnik, a nie lokalizację w której się znajdował.

Później jeszcze poszukam bardziej w necie info na ten temat, ale wydaje mi się że to by było jedyne logiczne wytłumaczenie takich rozbiezności miejsca, podobnie zresztą pisali na forum co wcześniej dałam linka
nO RUZMIEM, ALE SKORO TEN NADAJNIK JEST TAK DALEKO TO PO co w Ogóle powiedziano nam o jego położeniu? Chyba tylko gmatwa sprawę. LEPSZA JEST SAMA INFORMACJA O KTÓREJ BYŁ TEN sygnał (sorry za kapsy)
Stary 2010-08-12, 19:05   #2046
siarczan_sodu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
Ale Koliby to dzielnica Gdyni,a ten bar jak szukaąłm na mapie to równiez jest blizej gdyni niz samego sopockiego mola. Więc nie rozumeim twojego oburzenia. Nie rozumeim jak te stacje mogly tak daleko od samego gdanska "wyczuc" sygnał z jej telefonu :O
To jest możliwe, mi wyczuwa nadajnik oddalony 15 km od mojego domu, tylko dlatego, że ma silniejszy sygnał, niż ten 2 km ode mnie.
siarczan_sodu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 19:06   #2047
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Koliby to dzielnica Gdyni,a ten bar jak szukaąłm na mapie to równiez jest blizej gdyni niz samego sopockiego mola. Więc nie rozumeim twojego oburzenia. Nie rozumeim jak te stacje mogly tak daleko od samego gdanska "wyczuc" sygnał z jej telefonu :O
Cytat:
nO RUZMIEM, ALE SKORO TEN NADAJNIK JEST TAK DALEKO TO PO co w Ogóle powiedziano nam o jego położeniu? Chyba tylko gmatwa sprawę. LEPSZA JEST SAMA INFORMACJA O KTÓREJ BYŁ TEN sygnał (sorry za kapsy)
widze że ty nadal nie przeczytałaś ostatnich 2-3 stron wątku,
nie chce mi się prowadzić idiotycznej dyskusji więc poproszę ponownie - przeczytaj te posty

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Napisane przez siarczan_sodu Pokaż wiadomość
To jest możliwe, mi wyczuwa nadajnik oddalony 15 km od mojego domu, tylko dlatego, że ma silniejszy sygnał, niż ten 2 km ode mnie.
Tobie pokazuje co innego, dzięki triangulacji można sprawdzić to z większą dokładnością. Zresztą już zostało to wytłumaczone.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 19:07   #2048
mmm3m
BAN stały

Cytat:
po prostu wkurzyłam się przez wcześniejsze gadanie, że komuś się nie chce czytać ostatnich postów więc woli się pytać w kółko o to samo... ja tego najzwyczajniej w świecie nie rozumiem... i nie wypowiadam się na temat czegoś, czego dobrze nie znam... no ale jak widać inni mają bardziej luźne podejście i wolą wypytywać cały czas o to samo i prowadzić nudzące dyskusje o czymś, co już było... to jest męczące.... ktoś wchodzi na wątek zobaczyć co się dzieje w sprawie Iwony i widzi po raz dziesiąty gadaninę o Kolibie albo o poście lidii90
I pisze to ogólnie, nie konkretnie do Ciebie.
To ty chyba również nie czytałaś wszystkich postów bo widocznie nie wiesz, że ustaliłyśmy, iż każdego grzecznie informujemy a nie ganimy!
Stary 2010-08-12, 19:07   #2049
muciula25
Rozeznanie

mmm3m są rzeczy których po prostu nie pojmiemy hi hi
Stary 2010-08-12, 19:09   #2050
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
To ty chyba również nie czytałaś wszystkich postów bo widocznie nie wiesz, że ustaliłyśmy, iż każdego grzecznie informujemy a nie ganimy!
czytałam, ale pojawiają się osoby takie jak ty, które w kółko pytają o to samo mimo że mają już odpowiedź
Stary 2010-08-12, 19:11   #2051
muciula25
Rozeznanie

Bo kto pyta nie błądzi i czasem lepiej zapytac 100 razy o to samo niż powielać jakieś niesprawdzone informacje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-12, 19:12   #2052
titina
Zakorzenienie

Na stronie o Iwonie ktoś zwrócił uwagę że Pan ręcznik ma bardzo duże dłonie i całkiem możliwe że pracuje fizycznie:

Stary 2010-08-12, 19:12   #2053
marronelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Już było
Pardon, tyle tego tutaj, że widocznie gdzieś mi uciekło

Ech, jak można takie rzeczy wypisywać...

"Nie płacz w liście

nie pisz że los ciebie kopnął

nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia

kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno."

Przeszczęśliwa!
marronelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 19:12   #2054
mmm3m
BAN stały

Cytat:

Jak myślicie podobna?

mmm3m-na filmiku jest błąd ta knajpa to Bacówka a nie Koliba - obie są w stylu góralskim i stąd ta pomyłka.
Dzięki ;] (jak widac, jestem nieco w tyle, nie siedze na kompie 24h na dobę a ciężko za wami nadążyć )
Stary 2010-08-12, 19:12   #2055
gxcx
Przyczajenie

hej!
Zajrzałam z ciekawości, zobaczyłam wypowiedź nt. niejakiego ,,krystka'' z sopotu i skojarzyłam od razu. Poniżej daję Wam linka do tematu o fotomodelingu, na który kiedyś przypadkiem trafiłam:

http://forum.trojmiasto.pl/PROFESJON...12038,1,7.html

I zacytuję czyjąś wypowiedź z końca 2008 roku:

,,Znam cie ziom, jestes tomek "krystek" foto z Sopotu - inny pseudonim to "tenisista" znam cie lepiej niz ci sie wydaje... Te panny tutaj beda wychodzily za maz wiec nie masz szans na normalna persfazje i nawijanie makaranu na uszy typu praca w ekskluzywnych miejscach itd - bedziesz musial im Rhonhypol aplikowac ( Dla tych ktorzy nie wiedza - to jest tabletka gwaltu) Uwazajcie dziewczyny - stary numer. Gosciu zbiera zdjecia, sylwetki itd, sam robi. Rozsyla do klientow za granica i na zamowienie realizuje dziewczyny, podaje srodki psychotropowe, gwalci i zmusza do prostytucji.''

Nie chcę siać zamętu, po prostu skojarzyłam pseudonim i kto wie, czy to nie pomoże...

pozdrawiam.
gxcx jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-12, 19:13   #2056
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Cytat:
Napisane przez gxcx Pokaż wiadomość
(...)
Nie chcę siać zamętu, po prostu skojarzyłam pseudonim i kto wie, czy to nie pomoże...

pozdrawiam.
Było

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 19:14   #2057
mmm3m
BAN stały

Cytat:
widze że ty nadal nie przeczytałaś ostatnich 2-3 stron wątku,
nie chce mi się prowadzić idiotycznej dyskusji więc poproszę ponownie - przeczytaj te posty

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Tobie pokazuje co innego, dzięki triangulacji można sprawdzić to z większą dokładnością. Zresztą już zostało to wytłumaczone.
Dziewczyno, weź ty sie trochę opanuj i nie mów mi co amm robić. Jakbyś nie zauważyła, to staram się za wami nadążyć. stąd moje opóźnienia, a ty za każdym razem do mnie wyskakujesz z wontem. Nie podoba ci się to mnie olej. nie moja wina ze nie siedze bez przerwy na kompie i musze w mega syzbkim tempie nadrabiac pół strony.
Stary 2010-08-12, 19:14   #2058
Kimikika
BAN stały

Cytat:
No to daleko te nadajniki :O
Cytat:
Ja się trochę nieprecyzyjnie wyraziłam
Pisałamo nadajniku a miałam na myśli właśnie tę stację bazową,która zbiera informację z różnych nadajników

A po co o tym pisali? Może żeby pokazać, że próbowali namierzyć telefon, ale że rozładowany to nie dało się tego ustalić,więc podali godzinę o której ostatnio był dostępny?
Ale z tym rejonem to niepotrzebnie, rzeczywiście to tylko zamieszanie wprowadza.
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 19:16   #2059
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gxcx Pokaż wiadomość
hej!
Zajrzałam z ciekawości, zobaczyłam wypowiedź nt. niejakiego ,,krystka'' z sopotu i skojarzyłam od razu. Poniżej daję Wam linka do tematu o fotomodelingu, na który kiedyś przypadkiem trafiłam:

http://forum.trojmiasto.pl/PROFESJON...12038,1,7.html

I zacytuję czyjąś wypowiedź z końca 2008 roku:

,,Znam cie ziom, jestes tomek "krystek" foto z Sopotu - inny pseudonim to "tenisista" znam cie lepiej niz ci sie wydaje... Te panny tutaj beda wychodzily za maz wiec nie masz szans na normalna persfazje i nawijanie makaranu na uszy typu praca w ekskluzywnych miejscach itd - bedziesz musial im Rhonhypol aplikowac ( Dla tych ktorzy nie wiedza - to jest tabletka gwaltu) Uwazajcie dziewczyny - stary numer. Gosciu zbiera zdjecia, sylwetki itd, sam robi. Rozsyla do klientow za granica i na zamowienie realizuje dziewczyny, podaje srodki psychotropowe, gwalci i zmusza do prostytucji.''

pozdrawiam.
Iwona nie miała nic wspólnego z żadnym Krystkiem. TA głupią plotkę ktoś wymyślił i powklejał na forach...

Rutkowski wykluczył to że ona była w takim towarzystwie.

Stary 2010-08-12, 19:18   #2060
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Ja się trochę nieprecyzyjnie wyraziłam
Pisałamo nadajniku a miałam na myśli właśnie tę stację bazową,która zbiera informację z różnych nadajników

A po co o tym pisali? Może żeby pokazać, że próbowali namierzyć telefon, ale że rozładowany to nie dało się tego ustalić,więc podali godzinę o której ostatnio był dostępny?
Ale z tym rejonem to niepotrzebnie, rzeczywiście to tylko zamieszanie wprowadza.
Tak tak rozumiem ale dlaczego własnie takich niekumatych ludzi o tym nie poinformowali? Potem są takie dyskusje skąd ona się w Gdyni znalazła a nagle w Gdańsku

Swoją drogą, ufff... jestem na przedzie, a byłam w takim tyle hehe szybko dyskutujecie

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-08-12 o 19:19
Stary 2010-08-12, 19:19   #2061
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Na stronie o Iwonie ktoś zwrócił uwagę że Pan ręcznik ma bardzo duże dłonie i całkiem możliwe że pracuje fizycznie:
znam co najmniej 2 osoby, które mają duże dłonie, a nigdy nie pracowali fizycznie. a mój ojciec dłonie ma przeciętne, a od 30 lat na budowie pracuje.
no i po co takie wymyślanie? przecież do niczego to nie prowadzi
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 19:20   #2062
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyno, weź ty sie trochę opanuj i nie mów mi co amm robić. Jakbyś nie zauważyła, to staram się za wami nadążyć. stąd moje opóźnienia, a ty za każdym razem do mnie wyskakujesz z wontem. Nie podoba ci się to mnie olej. nie moja wina ze nie siedze bez przerwy na kompie i musze w mega syzbkim tempie nadrabiac pół strony.
nikt ci nie każe wszystkiego szybko nadrabiać, wystarczy przeczytać ostatnie posty zanim się coś napisze bo Ty po całej stronie tłumaczeń o telefonie znowu o niego pytasz, więc dla mnie oczywiste że nie czytałaś.

Nie rozumiem takiego wybiórczego wypowiadania się - aa wejdę na wątek i coś napiszę, byle było
Cytat:
ale dlaczego własnie takich niekumatych ludzi o tym nie poinformowali? Potem są takie dyskusje skąd ona się w gdyni znalazła a nagle w Gdańsku
poinformowali raz, potem nie było o tym mowy.
Stary 2010-08-12, 19:21   #2063
nasstasia
Raczkowanie

co do pana Janusza i tego ze niekt nie odpisal na przeprosiny jakie zamiescilas tu w jego imieniu itp jest fakt ze on to powinien osobiscie tu napisac a nie ktos za niego,
koszula rzeczywiscie jest taka sama
jakosc nagran jest rozna ale mimo to dla mnie to jedna osoba na obu nagraniach
nasstasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 19:21   #2064
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
znam co najmniej 2 osoby, które mają duże dłonie, a nigdy nie pracowali fizycznie. a mój ojciec dłonie ma przeciętne, a od 30 lat na budowie pracuje.
Zawsze lepsze to niż kłótnie

No i kolejny szczegół na który trzeba zwrócić uwagę poszukując pana Ręcznika.

Stary 2010-08-12, 19:21   #2065
visionAM
Zakorzenienie

Ja nie wiem jakim cudem wy widzicie na tym niewyraźnym monitoringu czy on ma duże czy małe dłonie chociaż może jak się kilka razy poogląda to widać wyraźniej...
mam nadzieję, że go szybko znajdą, chociaż szanse na to są marne...

Cytat:
koszula rzeczywiscie jest taka sama
niekoniecznie - jest podobna, ale czy taka sama? raczej nie, bo Ręcznik miał z długim rękawem...
Stary 2010-08-12, 19:22   #2066
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
Ja tam się nie znam, ale skoro tak piszesz, to pewnie słaby ten trop. Ja też pomyślałam, że jak duże dłonie to ciężko pracujący człowiek. Ale widać to jakiś stereotyp
Stary 2010-08-12, 19:23   #2067
joyeuxe
Wtajemniczenie

Ja tak czytając teraz o tym, że ktoś mógł ją gdzieś wywieźć przypomniałam sobie 1 rzecz.

Ponad pół roku temu, jak szukałam pracy, zobaczyłam ogłoszenie o pracy w banku. Wysłałam CV ze zdjęciem, oddzwonili i zaprosili na rozmowę. Ogólnie potem jak przybyłam na miejsce, to szłam jakimiś starymi kamienicami, gdzie kręciły się podejrzane typki. Nie wiem czy dobrze spisałam ulicę, czy co, ale banku tam na pewno nie było ;/ Uciekłam czym prędzej Jak sobie teraz o tym pomyślę to brrrrr.

Więc osoby werbujące dziewczyny do pracy, zawsze znajdą sposób. Mam nadzieję, że Iwony to nie spotkało, bo szansę jej odnalezienia się minimalne.

Ja ze swojej strony mogę coś zrobić w stolicy. Wątpię czy coś da rozwieszenie plakatów, ale w sumie podczas wolnego czasu mogę się przejść i to zrobić.
Chociażby porozklejać portret "Pana Ręcznika" , ale na to chyba potrzebuję zgody.
joyeuxe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 19:24   #2068
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nasstasia Pokaż wiadomość
co do pana Janusza i tego ze niekt nie odpisal na przeprosiny jakie zamiescilas tu w jego imieniu itp jest fakt ze on to powinien osobiscie tu napisac a nie ktos za niego,
Nie ma sensu się teraz spierać co on powinien a czego nie.... (bo wyjdzie z tego kłótnia jak pod krzyżem).Ważne że przeprosił, a z drugiej strony takie słowo nie padło niestety...

Jeszce raz się spytam, która w końcu idzie na marsz ? - szminki w górę

Edytowane przez titina
Czas edycji: 2010-08-12 o 19:27
Stary 2010-08-12, 19:24   #2069
mmm3m
BAN stały

Cytat:
nikt ci nie każe wszystkiego szybko nadrabiać, wystarczy przeczytać ostatnie posty zanim się coś napisze bo Ty po całej stronie tłumaczeń o telefonie znowu o niego pytasz, więc dla mnie oczywiste że nie czytałaś.

Nie rozumiem takiego wybiórczego wypowiadania się - aa wejdę na wątek i coś napiszę, byle było
poinformowali raz, potem nie było o tym mowy.
No sorry, ale jakbyś wiedziała to w trakcie pisania tego przede mną było kilka komentarzy,a nie moja wina, że net mi się restartował (kilkanaście razy na minutę)i gdy ja już zamieszczałam komentarz to odległość do końca robiła się jeszcze większa. Więc trochę wyrozumiałości.

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-08-12 o 19:25
Stary 2010-08-12, 19:26   #2070
majasn
Zakorzenienie

witajcie, staram się Was czytać na bieżąco, ale chyba zbyt mało czasu mam by nadrabiać takie zaległości...trójmiasta nie znam i nie wiem jak sprawa wygląda jeśli chodzi o odległości, ale biorąc pod uwagę monitoring ja też jak pierwszy raz zobaczyłam te filmy widziałam dwie różne aczkolwiek podobne dziewczyny i do tej pory szargają mną wątpliwości..mam jednak nadzieję, że skoro policja ma wyraźniejsze zdjęcia to do pomyłki nie doszło i szukamy w dobrym miejscu..z tego co słyszałam dzisiaj o 19 w radiu jadąc samochodem po opublikowaniu zdjęć osób, które jako ostatnie mogły widzieć iwonę zgłosiło się ich na policję kilkanaścioro..mam nadzieję, że ten fakt przybliży nas do rozwiązania..mocno kibicuję wszystkim, którzy aktywnie szukają tej dziewczyny..oby się w końcu znalazła..
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości