|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Zwróccie uwagę na to, że w wątku ciągle ktoś pisze, posty idą lawinowo, więc zdarza się coś przeoczyć. Sama wielokrotnie cofam się do poprzedniej strony, żeby zobaczyć, czy nie pominęłam jakiegoś posta, ale wiem, że nie każdy tak robi.
Szczerze Wam powiem, że przez te kłótnie po prostu nie chce się czytać dalej, dlatego apeluję o spokój, drogie kobity
|
|
#2072 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() może i trzeba by zwrócić uwagę, ale szczerze mówiąc ja tu nie widzę niczego nadzwyczajnego w jego dłoniach, więc uważam to za wymyślanie tropu na siłę. Cytat:
|
||
|
|
|
#2073 |
|
BAN stały
|
Wujek Iwony dodał na nk "portret pamięciowy"jednego z 2 napastników,którzy mogli porwać Iwonę.
![]() :conf used:
Edytowane przez Kimikika Czas edycji: 2010-08-12 o 20:33 |
|
|
|
#2074 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-12 o 20:38 |
|
|
|
|
#2075 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jednak ja w dalszym ciągu będę zdania, że trzeba się skupić na podejrzanym i to jego osobę nagłaśniać.
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktoś już podobno wysłał do nich maila w tej sprawie..... O kurczę, czyli wiedzą coś więcej...
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-12 o 20:35 |
|
|
|
|
#2077 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2078 |
|
BAN stały
|
To jest ten portret.
Myślę, że skoro zostało wstawione to na nk to po to aby jak najwięcej osób to zobaczyło,bo może ktoś go rozpozna, więc wstawiami tutaj. Jakby co moge usunąć. |
|
|
|
#2079 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2080 |
|
BAN stały
|
Podpis pod zdjęciem:
"portret pamieciowy ktory moglby ja porwac jeden z dwuch napastnikow" Może coś się ruszyło. Jeśli została porwana to może żyje. Oby... |
|
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
No do pana Ręcznika to on nie jest podobny, więc może się czegoś nowego dowiedzieli od świadków z monitoringu....
|
#2082 |
|
BAN stały
|
To jest wujek Iwony (on to wstawiłna nk), więc myślę że głupich żartów by sobie nie robił
|
|
|
|
#2083 |
|
BAN stały
|
wSTAWIŁ TEŻ DRUGIEGO (dla mnie te rysunki to bardziej karykatury niz portrety):
http://photos.nasza-klasa.pl/2846265...153cdb6ef.jpeg |
|
|
|
#2084 |
|
BAN stały
|
Drugi potencjalny porywacz
|
|
|
|
#2085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-12 o 20:53 |
||
|
|
|
#2086 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2087 |
|
BAN stały
|
Ja już pisałam, że po tej wiadomości jest mi cieplej na sercu i nie mam już żalu do Pana Janusza, robił jak uważał, my tak samo, waśnie minęły i czepiać się Pana Janusza nie będę. Było minęło
JEST POKÓJ ! ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- oNI TAM JESZCZE NIC NIE WIEDZĄ, TEŻ niedawno odkryli te rysynki i spekulują jak my
Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-12 o 20:53 |
|
|
|
#2088 |
|
Rozeznanie
|
Ja już zapomniałam o całej sprawie ![]() Było minęło ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cholera!W końcu coś się konkretnie ruszyło,może lada chwila podadzą jakieś informacje
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie ten wujek jakiś dziwny
![]() Cytat:
Edit, nie no dobra czepiam się , po prostu dziwnie to zabrzmiało.Mam nadzieję, że zaraz się wyjaśni, o co chodzi z tymi dwoma.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-08-12 o 21:00 |
|
|
|
|
#2090 |
|
BAN stały
|
No pisze ten wujek trochę niegramatycznie
|
|
|
|
#2091 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ...to tak w maksymalnym skrócie, podsumowując tematy, które wciąż zakładacie. iwonie oczywiście życzę jak najlepiej, pozdrawiam. |
|
|
|
|
#2092 |
|
Rozeznanie
|
Tak by rozladować emocję wychodzi z tego co Wujek napisał,że jeden z portretów pamięciowych mógł porwać Iwonkę
Atak całkiem serio facet pewnie cały w stresie i nawet nie zastanawia się nad porządnym formułowaniem zdań
|
#2093 |
|
BAN stały
|
Cytat jasnowidza:
"Część Zbyszku. Rzeczywiście facet ze zdjęcia nie ma najlepszych emocji. Ale jest niewinny i to nie on. Sprawca chce koniecznie zmylić trop i ma przy sobie różne osoby, ale także ciągle tego jednego faceta co mówiłam wcześniej. Jest odmiennością tego ze zdjęcia. Chudy- skóra biała (nie czarny jak na zdjęciu). nie jest mięśniakiem, kolo 175 wzrostu i duży w barach. Ubiera się zwyczajnie- nie ma markowych strojów. Drugi- brzuszek pyzaty o przyklejonym nienawistnym spojrzeniu, krótkie włosy. Tak mi się obaj przedstawili. Ciągle zmieniają miejsca , stąd niesprawdzalność wizji. Faktycznie myśleli by ją zabić, ale nie zabili ponieważ jest ona im jeszcze potrzebna. Z tego miejsca jak już ustaliłam z Madzią już dawno poszli i przenieśli się gdzieś indziej, jeszcze nie udało mi się ustalić gdzie. Także uważam jak Madziakk że poszukiwania zajmą koło 3 tygodni jeszcze." stąd: http://www.afterlife-knowledge.com.p...=asc&start=108 2 kolesi, 1 pyzaty. Może coś w tym jest
|
|
|
|
#2094 |
|
BAN stały
|
Cytując Pana Janusza ze strony o Iwonie:
Jestem codziennie w kontakcie z mama Iwony - uwierzcie mi w końcu - nie mamy przed sobą tajemnic - znam ich od lat i na prawdę o jakichś ciemnych stronach tej rodziny bym wiedział - Policja nie informuje - bo ma taki styl pracy (nie znam się tak szczegółowo na procedurach) Pozdrawiam Motto : BO GŁĘBOKO W TO WIERZĘ ŻE IWONKA ŻYJE hm... czyli wujek w Polsce coś wie, a wujek(wyjaśniło się, to przyjaciel rodziny) z Londynu jeszcze nie? szkoda, ale to pewnie niedługo będzie nagłośnione ponieważ skoro pozwolili opublikować te portrety to pewnie lada dzień lub chwila poznamy chociaż część szczegółów.
Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-12 o 21:07 |
|
|
|
#2095 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2096 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a nie wiedziałam, że Pan Janusz ma banika Chyba juz nikt nie pamięta o tym
|
|
#2097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2098 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja mieszkam W Londynie i nie umieszczałem portretów - Mam na imię Janusz i jestem przyjacielem rodziny a wujkiem jest Pan Darek którego profil oglądacie na NK |
|
|
|
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hm, ciekawe co z tymi portretami?? Odświeżam co chwilę te stronę i na oficjalnym forum. Może zaraz się dowiemy, mam nadzieję...
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-08-12 o 21:14 |
|
|
|
|
#2100 |
|
Wtajemniczenie
|
Pan Janusz napisał, że postara sie dowiedzieć skąd te portrety.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

szkoda, ale to pewnie niedługo będzie nagłośnione ponieważ skoro pozwolili opublikować te portrety to pewnie lada dzień lub chwila poznamy chociaż część szczegółów.