|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 | ||||
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Cytat:
jeeej uwielbiam wyprzedaze. moglabym codziennie chodzic, ale poki co funduszy brak. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja jestem na maksa wyczulona na takie ogloszenia ![]() Ja leniuchuje na maksa. zaczynam miec wyrzuty, ze jeszcze sie nie ucze, ale w koncu okres rekonwalescencji moze trwac dluzej niz 1 tydzien! blizna sie pieknie goi! a Ty Aivilo w koncu podchodzisz do egzaminow poprawkowych z prawa? czy jednak poswiecasz sie calkiem nowemu kierunkowi i odpuszczasz?
![]() |
#2222 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do niespodzianki Tż-ta to też uważam, że nie powinnaś aż tak brać tego do siebie. Nikt z nas nie potrafi czytać w myślach. Zrehabilitowałaś się i to najważniejsze. A pomysł na karpatkę super ![]() ![]() ![]() Besio jak tych Lionków ciężko rozgryźć... ![]() ![]() Behind mnie też rozwalają ogłoszenia tego typu... Najgorsze jest to, że dzwonisz myślisz, że jest ok, a okazuje się chodzi o zupełnie innego rodzaju pracę... Ach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Przyczajenie
|
Witam ponownie .No cóż ja nie szukam na siłę już nie, chyba mnie ktoś żle zrozumiał :0
![]() ![]() ![]() Dziękuje za życzenia i pozdrawiam Arek |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jest bardzo wiele młodych dziewcząt, którym starsi panowie po prostu się podobają, są dla nich pociągający ![]() ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Raczkowanie
|
Dziękuję wszystkim za miłe słowa, które nakręcają mnie do życia! Ta różnica ciągle jednak jest dla mnie przeszkodą. Patrząc na inne pary, które są, że tak powiem dopasowane wiekowo,zastanawiam się, czy takie jest ich przeznaczenie i czy takie będzie moje. Czy w ogóle jest to przeznaczenie? Po części uważam, że poznałam go przez przypadek i przeznaczenie. Tak miało być, szkoda, że nie wiem co dalej... Moja rodzina nie jest tak tolerancyjna, z pewnością nie zaakceptowałaby tego, dlatego chodziły mi też po głowie myśli, by uciec z nim i wyjechać po prostu... Tylko to dość ryzykowne. Zresztą nie mam też pewności, że traktuje mnie poważnie. Pełno jest facetów, którzy czyhają na nastolatki, ponadto mam problemy z zaufaniem,ponieważ kilka razy zostało ono wystawione na próbę. Nigdy nie miałam na POWAŻNIE mężczyzny w swoim życiu, przeraża mnie to i nie wiem czy potrafię sobie wyobrazić go obok mego boku w życiu codziennym. Wiem jedno, że zawsze będą kręcić mnie starsi faceci, którzy mają większe obeznanie w życiu, są doświadczeni,mają pasję i wiedzą, czego chcą w życiu. Współcześni małolaci nic nie wiedzą o życiu..
behindblueeyes: Wiesz, cały czas myślę, czy spróbować. Zawsze chciałam być ryzykantką, ale boję się, że będę żałować.. Najgorsze jest to, że mam miliard obaw! I ciągle pojawiają się nowe,aczkolwiek tęsknię za nim i chciałabym spędzić z nim trochę bezcennego czasu. Życie pisze najpiękniejsze i najciekawsze historie. Chciałabym go miło wspominać, i tak jest póki co,ale jezeli w coś zabrnę, to boję się, że będzie jednym z gorszych wspomnień w moim życiu. Aj... ! Aivilo: Gratuluję Ci szczęśliwego związku! To musiałbyć odważny krok w Twoim życiu. Chciałabym bardzo zrobić taki krok,ale moja rodzina niestety nie jest wyrozumiała, i wiem, że nigdy nie pogodziłaby się z tym faktem. Przecież on jest kilka lat młodszy od mojej mamy. Trochę głupio to brzmi,prawda? Mama dowiedziała się o tym, że mam z nim kontakt. Zrobiła mi awanturę.. Kazała wybierać między mną a nim... Moja mama ma ciężki charakter... Nic nie jest w stanie jej przekonać, że jest inaczej, niż ona myśli. Właśnie dlatego myślałam, żeby wyjechać z nim... Ale jest ryzyko, że jeżeli wyjadę, to stracę rodzinę, i jeżeli mi się z nim nie uda, to nie będę miała do kogo wrócić... Jestem w kropce. Tłumaczę sobie to tak, że to szczeniackie zauroczenie. Może minie? Sama nie wiem.. Ciężka jest ta sytuacja dla mnie. Mam nadzieję, że się ustabilizuję i nic na tym nie stracę. Serpentine: Zależy jak na to patrzeć. W takim wieku to mógłby mieć córkę... Zresztą pisałam już, że jest dosłownie kilka lat młodszy od mamy i ona twierdzi, że z takim facetem nie powinnam mieć wspólnych tematów,m bo niby jakie? Tak się składa, że jak się spotykaliśmy to ciężko było nam się rozstać, bo tyle mieliśmy sobie do powiedzenia. Zapomniałam jeszcze dodać, że mama powiedziała, że jeżeli sobie go nei odpuszczę, to nie pozwoli mi pójść na studia ![]()
#2226 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A w ogóle dostałam dzisiaj pracę. Jako telemarketerka w ING, ale na bardzo korzystnych warunkach, na dodatek prawdopodobnie od razu po okresie próbnym wskoczę na kierownictwo biurem telemarketingowym - szukają osoby na to stanowisko, a ja mam doświadczenie, bo już kierowałam takim biurem. A poza tym jestem osobą z polecenia, więc na szczęście trochę inaczej na mnie patrzą ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- cheeky_angel, nie mam juz sił ci dzisiaj odpowiadać, bo to będzie długa odpowiedź, jutro to nadrobię ![]() ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Raczkowanie
|
cheeky_angel, nie mam juz sił ci dzisiaj odpowiadać, bo to będzie długa odpowiedź, jutro to nadrobię ![]() ![]() rozumiem, czekam z niecierpliwością i dobranoc!! ![]()
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko na moment. Korzystam z okazji kiedy K. bierze prysznic
![]() ![]() ![]()
#2229 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry Kobietki
![]() Sugarr Widzę Ciebie ![]() Behind Zazdroszczę takie kompana do filmów , ja jakoś trafiam na facetów , którzy na napisach uwaga początkowych już śpią ![]() 01 a Pan K się trzyma hoho ![]()
#2230 |
Raczkowanie
|
Melduję się na krótką chwilę, żeby Was wirtualnie uściskać i uprzedzić, że do poniedziałku włącznie 'znikam' - mam urwanie głowy, startujemy w przetargu i kwitnę od wczoraj w specyfikacjach technicznych, KRS-ach, ZUS-ach, itp
![]() Wczoraj tłumaczyłam do 3 i dzisiaj wcale nie zanosi się, żebym skończyła wcześniej, jeżeli chcę wyrobić się w terminie ![]() Postaram się zerkać, co tu wyprawiacie, więc piszcie dużo, żebym miała przy czym się relaksować ![]() Buziaki ![]() ![]() ![]() p.s. Witam nowe osoby na wątku ![]() p.p.s. nataluska, proszę zwiększyć częstotliwość wpisów, bo pupa będzie bita ![]() ![]() tradycyjnie już morire ![]() a! Aivilo (patrz, nie mogę oderwać się od wizz ![]() ![]() ![]() Naprawdę już uciekam, buźka ![]()
#2231 |
Rozeznanie
|
Maguś Jestesmy przy Tobie myślami
![]() ![]() ![]() Natalli no właśnie , na chwilę się pokazała kobita i już zniknęła ![]() ![]() Buziakii ![]()
#2232 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem, ale tylko ciałem, bo duchem to gdzieś nad morzem
![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Co do Lionka to nie mieliśmy do siebie nr. gg itd. Bo ja raczej mało komputerowa jestem, jeśli chodzi o czas spędzany przy kompie. ![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Ale u mnie upał jak cholera. Nienawidzę takiej pogody. źle się czuję. I pewnie do wieczora nie ruszam się z domu. Jeszcze zostawiłam wczoraj notatki u Tż w samochodzie i nie mam się z czego uczyć. A tak w ogóle to mnie wkurza i jestem na Niego zła. jak cholera. Bo jak ja się nie odpowiadam na Jego smsy to za 15 minut jest kolejny, że coś się dzieje czy wszystko ok. A jak On się nie odzywa czasem cały dzień to jest wszystko ok. Przed wczoraj też tak było, ale to pojechał do kolegi za miasto, mówił mi o tym wieczorem więc aż tak się nie wkurzałam, tym bardziej, że zadzwonił potem. Ale dzisiaj to już przegiął. Czekałam od rana na notatki a tu nic cisza...Bez komentarza...! Dzisiaj jak wracałam z miasta spotkałam tego kolegę co kiedyś coś do mnie miał i nadal ma :P tak śmiesznie bo zawsze jak do mnie dzwoni to jestem gdzieś na mieście i nie słyszę jak dzwoni. zanim jeszcze znajdę komórkę w torbie to już przestaje dzwonić :P i tak się mijamy. I dzisiaj mnie podwiózł do domciu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Behind to trzymam kciuki za pracę, żeby się udało ![]() aivilo też trzymam kciuki za pracę ![]() Meguś trzymaj się Kochana ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | |
Zakorzenienie
|
U mnie też dziś duchota..a deszczu nie widać.
Zrobiłam pranie, śmieci wyniesione..jeszcze czeka mnie przygotowanie obiadku na jutro,bo rodzice wracają znad morza ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziś śniadanko po 15 także ogólnie pozytywnie ![]() maga - powodzenia w przetargu ![]() ![]() ![]() Aivilo - gratuluję pracy! ![]() ![]() morenica - nie wybredna..tylko trzeba mieć swoje 'wymagani',a co! ![]() cheeky_angel - szkoda,że Twoja mama postawiła Cię w takiej sytuacji ...a próbowalas z nią rozmawiać, tak na spokojnie? Suger, nataluska, foremka, gdzie się podziewacie? ![]() malgosiu - dochodzisz do siebie po operacji? ![]() Jutro pożegnalne spotkanie kumpla,który wybywa do Holandii. Mam nadzieję,że po 1 piwie nie wpadnę pod stół,bo nadal ciągnę dietę..nie mogę pić w trakcie,ale co tam, jest okazja ![]() ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-08-12 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zadomowienie
|
Jestem, jestem Perły moje!
![]() Kurde, no M mnie pochłania w calosci.. Codziennie, odkad nie ma rodzicow to widze sie z Nim po 7 h i nawet nie mam czasu na wizazowanie. Cudnie tak razem bawic sie w dom ![]() Jutro wyjezdzam na wies, tam gdzie sa moi rodzice.. Takze z M nie bede sie widziec 5 dni... Dzis przyleciala jego mama, chce zeby z nia spedzil troche czasu,a ja tu sama siedziec nie chce. Co prawda przyjezdzalby codziennie,ale mnie nie zadawalaja 2 h ![]() Behind, to masz Tz sportowca ![]() ![]() Fajnie jest miec kompana do filmow.. M na szczescie do takich nalezy, codziennie cos ogladamy. Jako filmomanka, nie odpuszczam ![]() Mag, chcesz mi wlac,a sama tu rzadko ostatnio zagladasz! Takze czekam na jakiegos dluuuuugiego posta, bo mam ochote Cie poczytac, wiec streszczaj pupke i opisywac mi tu co Cie ostatnio rozbawilo i co Młody znowu wymyslil ![]() ![]() PS. Kochana, w tym linku co na pv mi wyslalas sa nadal te cholerne gwiazdki ![]() Aivilo, strasznie slodki Twoj Tz. Nie odgrzewal, tylko od nowa ugotowal.. no przeslodko ![]() Morire, Kocico Ty, nie odpowiedzialas mi! Nie jestes ze swoim? Tzn wolna i frywolna teraz jestes? ![]() Małgoś, czyli juz ze zdrowkiem lepiej? Ale masz utrapienie z tym eksem! ![]() Łeee, nienawidze kotow... ![]() Morenica, J sie martwi, wiec nie robimy z siebie nerwuska, tylko ladnie sie usmiechamy ![]() ![]() ![]() Foremka, meldowac sie! ![]() Besio, a ten Pan z Twoich studiow.. jak Go poznalas? No prosze.. angazujaca sie Besio-nie pasuje mi to do Ciebie, aczkolwiek to dobrze ![]() Serpetine,jak sie M sprawuje? ![]() ![]() Cheeky angel, rozumiem Cie, bo moi rodzice tez nie akceptuja M, a w chwili obecnej mysla,ze moj kontakt z M urwal sie 3 miesiace temu.. Dlugo sie znacie? Pomysl z ucieczka niezbyt trafiony-mozesz tego pozniej zalowac, a tym bardziej jesli Twoja glowa jest wypelniona tyloma watpliwosciami. asiaczek,a nie chcialabys po prostu powiedziec przyjaciolce prawde? Boisz sie,ze sie od Ciebie odwroci, tak?
gdy rozczarowują nas Ci, których jesteśmy najbardziej pewni... Edytowane przez nataluska175 Czas edycji: 2010-08-12 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2236 | |
Wtajemniczenie
|
aaa i odeszła mi wena na odpisywanie...
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
![]() Mój jest niesłodyczowy, ale planuję na jutro wieczór zrobic mu taki deserek z budyniu, galaretki i owocków w wysokiej szklance, któraś z was kiedyś mi to poleciła i sprawdziło się, a minęło od tego czasu kilka miesięcy, więc chyba mogę ponownie mu to przygotować ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2238 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiecie co zrobiłam? Zadzwoniłam przed chwilą do niego! Zrobiłam to dlatego, że czytałam te posty i wiem, ze nie jestem sama w takiej sytuacji. Czuję się teraz tak lekko.. Poprawiłam sobie humor tym, że usłyszałam jego nietypowy, lekko zachrypnięty głos... Opowiedz mi proszę, jak spotykasz się z M? Ja musiałam czekać, aż wszyscy zasną i wymykać się z domu, co kosztowało mnie sporo nerwów.. ale taka adrenalina ma też i swoje plusy. Teraz nie mogłabym tak robić, bo mama ciągle czuwa i obserwuje co robię. Sprawa ogólnie ucichła. Nie ma już jego tematu,ale coś mnie natchnęło dzisiaj i po prostu zadzwoniłam.. ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Próbowałam. Ale moja mama jest bardzo nerwowa, ciężko jej przegadać. Strasznie się o mnie martwi. Wiem, że chce dla mnie jak najlepiej. Sama martwiłabym się o córkę na jej miejscu, zwłaszcza, że ma tylko jedną córkę. Nie chciałabym jej zawieść, a wiem, że inny scenariusz dla mnie przewidziała. Ale jeżeli zdecyduję się na ten związek, to kiedyś będzie musiała to zaakceptować... Wiem, ze będzie to trudne dla nas obu. Ale nie wiem co dalej będzie, naprawdę nie wiem.
![]() |
#2240 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pomyśl o tym, naprawdę. Ja wiem,że takie oszukiwanie rodziców nie jest zbyt chwalebne, ale czasem nie ma innego wyjścia. Czasem rodzice są dość konserwatywni, trudno im pozbyć się stereotypów... nic na to nie poradzimy, ale czy to powód, żeby bronić sobie dostępu do szczęścia? Naprawdę mam nadzieję spotkać cię na żywo ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo chciałabym Was poznać. Już Cię lubię i Twojego brata, o którym tak DUŻO słyszałam oraz Twojego starszego faceta. :P Masz rację, trzeba wierzyć, że będzie dobrze, aczkolwiek ja trzymam się trochę na dystans, bo nie chciałabym się kiedyś rozczarować. Co ma być, to i tak będzie. ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() |
#2242 |
Raczkowanie
|
cheeky_angel Twoja sytuacja z mamą nie jest łatwa, ale ja też myślę, że powinnaś swoje szczęście stawiać ponad wszystko. Walcz o nie,a z czasem wszystko się jakoś ułoży. Jesteś dorosła, masz prawo decydować o sobie. Powodzonka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2244 |
Rozeznanie
|
Natalii nie jestem
![]() ![]() ![]() Dziewczyny , ale odezwał się dziś Pan , dzięki któremu tu się pojawiłam , dzięki niemu Was poznałam ![]() . . . Jak gdyby nigdy nic , chce się spotkać ![]() Nalegał na dziś , a ja twardo niee , on jutro , aa ja "mam plany" ![]() W końcu stwierdziłam , że może w sobotę . Piszę do niego , że przecież on ma dziewczynę , paradoks swoją ex ![]() ![]() Boje się tego spotkania , swoich myśli i uczuć . ah
#2245 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ogólnie sprawa z rozwodem się klaruje, więc jestem spokojniejsza. Nataluś mmm tak fajnie Wam teraz. Fajnie pobawić się w dom ![]() ![]() Jejkuu ale mam ochotę na grzane piwo, ale nie chce mi się już wychodzić do sklepu po sok... Chyba z cukrem zrobie ![]() cheeky_angel współczuje przejść z mamą... Ja tak się cieszę, że z moimi rodzicami gładko poszło ![]() ![]() ![]() Behind przestań z tym odchudzaniem, bo znikniesz Nam! Słodko z K ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2246 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2247 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystko przed Tobą!
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Raczkowanie
|
U mnie różnica trochę większa. I córka dwa lata starsza. Póki co, chyba to i lepiej, ze nie wiedza. Najpierw niech go poznają. U mnie jest odwrotnie. Pech chciał, że moja mama dużo dowiedziała się na jego temat i to ją zniechęciło. Myślała, że rózne informacje/pewnie większość wyssanych z palca/ zniechęcą również mnie. A prawda jest taka, że im bardziej mnie zniechęcała, tym miałam większą ochotę by z nim być. Chyba zaczekam do października... będę studiować, to oddalę się trochę od domu, i będę miała większe możliwości w stosunku do niego.
#2249 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zaczniesz studia, będziesz miała możliwość częściej się z Nim spotykać, poznać Go, sama ocenisz, czy jest wart walki o akceptacje mamy. Będziesz studiowała w Krakowie... Ale mieszkając w domu czy przeprowadzasz się? Dziennie czy zaocznie?
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
cheeky_angel - jak nie spróbujesz możesz potem żałować i myśleć co by było gdyby.. ![]() Która jeszcze ma FB? Przyznawać się ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-08-12 o 21:20 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.