![]() |
#1771 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
teraz uczepię sie Maji ![]() tolerancja polega na tym ze dajemy innym zyc zgodnie z jego zasadami i wiarą. No ok-ale jak to pogodzic w małżenstwie? powiedzmy ze wiara męża nie pozwala mu zadawac się z chrześcijanami....mhhh... albo wiara zony nie pozwala oglądac jej półnagich mężczyzn, a wiara męża nakazuje mu modły nago w obecności zony? ![]() oczywiście przykłady są zmyślone, ale cos w tym guście moze sie przeciez zdazyc...no i pozostaje kwestia wychowania dzieci...bo chyba kazda wiara nakazuje wychowywac dzieci w tej własnie wierze...... ![]() nieiwem? jak to widzicie? wydaje mi sie ze takie małżenstwo moze sie udac jesli chociaz 1 partner ma luźne podejście do swego wyznania, ale jak trafi na dwóch ortodoksów to ja tego nie widze ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
![]() nie wiedzialam nic o takiej plakietce...ale te strefy to chyba tylko w centrum są..nie w całym mieście...bo ja jakby co to auto na campie i sru komunikacją miejską-inaczej tego nie widze...to moze nie potzrebny znaczek-zwłaszcza ze za darmo to on nie jest ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- a w ogole to moze ja juz sobię pójdę ![]() ![]() aaaaa-mialam sie was o cos pytac. Pytanie jest ważkie bardzo- co sądzicie o używaniu podróbek ....krzeseł? ![]()
![]() |
#1772 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() z tż-tem jesteśmy razem od dawna, od kilku lat mieszkamy razem i nie planujemy ślubu. I żadne z nas nie chce mieć dzieci. I dobrze nam tak, jesteśmy szczęśliwi, nie czuję się upośledzona społecznie czy emocjonalnie przez to,że nie zależy mi na papierze i nie czuję potrzeby rozmnożenia się. To,że jesteśmy razem to nasz wybór i dobrze nam z tym. A jeśli kogoś taka postawa uwiera, to już jego problem.
![]() |
#1774 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jeśli już bym była w jakimś związku, to raczej z kimś, kto ma w miarę tolerancyjne i otwarte podejście, a nie jakimś ortodoksem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I za takimi nie przepadam - wolę umiarkowanych w wierze ![]() Słyszeliście zespół Niktkolwiek? Słucham... i nawet mi się podoba! ![]() Jakiś atmospheric/depressive black metal (dłuższej nazwy nie było ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-12 o 21:24 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Zadomowienie
|
Podróbek, czyli inspirowanych cudzymi dokonaniami w dziedzinie ergonomii i estetyki? Imho jest to jak najbardzej w porządku, przynajniej dopóki nie ma żadnych "nieswoich" znaków towarowych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | ||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I skończy się rumakowanie... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To jedno z moich wizażowych marzeń. Może w ten weekend masz czas? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1777 | |
grozi wypollizowaniem
|
chodziło mi o meble z Vitry
Cytat:
inspirowanych...powiedzmy ....zwalone detal w detal-no replika powiedzmy-znaków towarowych nie ma-tzn zamiast vitra jest costam costam... tylko ze ja tu widze dokładną analogię do zapaszków FM i ichniejszych numerków, a kradzeiz pomysłu idei? w perfumach nas to denerwuje-ktos wymyślił kompozycję i jest twórcą, a ktos ją ukradł....
![]() |
#1778 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() mój TŻ mówi, że jest wisimitamtykiem ![]() A miłość do palacza by wyglądała jak w South Parku Stan i Wendy - jak czuję papierochy to ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-08-12 o 21:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale zasuwacie, nie nadanżam ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-08-12 o 21:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | |
grozi wypollizowaniem
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1781 |
Zakorzenienie
|
Wieta co?...
Idę spać ![]() edit: nie, chwila - koleżanka jakieś długowłose ciacho z Wawy znalazła - idę oblukać, a potem spać ![]() edit 2: ujdzie, ale szału ni ma klik ![]() Dobranoc ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-12 o 22:16 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dzieci nigdy nie chciałam i się spełniło, miec nie będę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, że w Barze było coś...no nawet nie wiem, jak to nazwać...bo na pewno nie dyskusja. Pamiętam dobrze sytuacje, kiedy tak, jak Polly, musiałam bezskutecznie udowadniać, że nie jestem wielbłądem. Całe szczęście, że byłam na tym koncercie.
Z zewnątrz tylko mogę powiedzieć, że dzięki Bogu, mam poczucie humoru ![]() Wstęp wolny okazał się płatny 39zł i poszłam do nie tego wyjścia, ale jestem! siedzieliśmy sobie po drugiej stronie stawu i zajadaliśmy rogaliki francuskie.
#1786 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() to moze i lepiej..(czy nie?) ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1787 | ||
BAN stały
|
Na Światowida ze Zbrucza
![]() A wiesz, że o tym samym pomyślałem? ![]() ![]() No ba! Domyślam się ![]() Btw - nie wiedziałem o takiej "tendencji" w tuningu, całkiem ciekawe ![]() Fizjonomię już mam, teraz trza tylko pod drzewem usiąść ![]() Zaznaczam z góry - nie jestem tani ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Sen z dzisiejszego rana: jestem w Niemczech, w domu Claudii Schiffer, za chwilę pojawia się Naomi Campbell, a następnie wszyscy jemy grube parówki z musztardą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1788 | |
Wpisz tu zomzing
|
wyczytała go do białego sajta albo się zawsztydził i uciekł był
![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
![]() Jakieś bydło zawiesza deviantarta akurat jak nie mogie spać. Wrr. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi się normalnie strona fb otwiera ![]() http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6545438_n.jpg może trza być zalogowanym? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | ||
grozi wypollizowaniem
|
no on robi wrazenie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-12 o 22:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1793 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Zakorzenienie
|
jezdem
![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- wiem, że czarne chmury nad Tobą, ale wszystko można wyprowadzic na prostą ![]() ![]() Polly z ogonkiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- jako, że lubię inteligentne i rozmowne ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-08-12 o 23:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 | ||
Zakorzenienie
|
Będę to mieć na uwadze Florens ,aktualnie marzę aby się pospłacać i nie robić już głupich głupot .
Zrobiłam się okropnie ostrożna teraz ,cóż...szkoda że tak późno.. Jutro coś więcej nasmaruję,dziś stworzyłam już ofertę dla spółdzielni mieszkaniowej i pismo wyjasniająco -ostrzegawcze do pzu i normalnie z każdą kartkę wsciekłość we mnie narasta. Z papiurami jedzie TŻ i dopsz....bo jam nerwus,jakbym załatwiała takie sprawy to już bym miała prokuratora na karku ,bo mi normalnie się łapy w pięsci zwijają ![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- hihihi...Florens....kobie łki poszły wypełniać małżeńskie obowiązki aby mym śmy zostały na posterunku ![]()
![]() |
#1797 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- kurtka, wkurza mnie ta incognitowośc ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1798 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o jezu..do spółdzielni..jak ja słysze spółdzielnia to mi słabo...bo te okna za prawie 4 patyki to nielegalne robię ![]() ![]()
![]() |
#1799 | |||
Zakorzenienie
|
Jest źle,ale kurczę już tak długo że ledwo pamiętam jak było dobrze.
Wyłazim ze zgliszczy w jakie wpadlismy jak nas zleceniodawca wykręcił na dużą kasę,prze to wzieliśmy kredyt tzn ja wziełam,żeby ludzi bogu ducha winnych spłacić. sprawa w toku a pzu o inną robotę,pzu chce kasę za szkodę której My nie jesteśmy winni z grubsza tak:zaciekło mieszkanie ludziowi a TŻ robił tam tylko i wyłącznie konstrukcję,nad starym dachem,nie usuwając tego starego,natomiast krycie dachu i usuwanie starego dachu robiła firma która nam zleciła konstrukcję a teraz pzu szuka jelenia,i śle wezwania do zapłaty. A TŻ -ta mamusia zabrała nam podstępnie coś cennego ,co mogło nam znacznie ułatwić zywot ![]() ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
jest tu kto jeszcze ![]() no jest...kurde...9 inwigilujących ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-08-13 o 00:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.