Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać - cz. V - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-12, 22:14   #4171
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska
Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać - cz. V

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Cysiu:
aaaaaa dzięki
Bo tu mi o tak o napisali:
Cytat:
Tego roku spodziewany okres najwyższej aktywności roju nastąpić ma 12 sierpnia od godz. 20 do godz. 9 następnego dnia.
no to już leżałam i wypatrywałam
Stary 2010-08-12, 22:29   #4172
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Jeszcze troszeczke jest za widno, chociaz wiesz gdzie patrzec? U mnie nie ma sensu łuna miasta wsio zasłoni, a TZ mnie teraz nie zawiezie jakies 20km od domu, a juz duuzo lepiej widac, przy dobrych wiatrach w ciagu lata, juz w podwarszawskich miejscowosciach mozna dojrzeć droge mleczną (w sensie pas;P), niezapomniane wrazenie...

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
Czas edycji: 2010-08-12 o 22:38
SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 22:39   #4173
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

No własnie nic nie wiem dlatego pytam czy są w ogole szanse zebym je zobaczyla w mieście. Przeczytalam że niby można patrzeć gdziekolwiek Niedawno jeszcze mialam kawalek czystego nieba a teraz jest caałee bieluutkie w chmurach
Stary 2010-08-12, 22:40   #4174
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Jeszcze troszeczke jest za widno, chociaz wiesz gdzie patrzec? U mnie nie ma sensu łuna miasta wsio zasłoni, a TZ mnie teraz nie zawiezie jakies 20km od domu, a juz duuzo lepiej widac, przy dobrych wiatrach w ciagu lata, juz w podwarszawskich miejscowosciach mozna dojrzeć droge mleczną (w sensie pas;P), niezapomniane wrazenie...
w takich sytuacjach cieszę się, że mieszkam na wsi i mogę bezproblemowo oglądać gwiazdy
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 22:46   #4175
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
w takich sytuacjach cieszę się, że mieszkam na wsi i mogę bezproblemowo oglądać gwiazdy
Na jedna noc w roku to ja moge ruszyc tylek 20km... ale TZtowi sie nie chce... ech... Perseusz zlosliwie znajduje sie nad dachem mojego bloku

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Czas edycji: 2010-08-12 o 22:50
Stary 2010-08-12, 22:46   #4176
Paseczkowa
Zakorzenienie

O kurcze, u mnie za oknem w sumie szczere pole, więc chyba mam szanse zobaczyć ?
Szkoda tylko, że chyba bym umarła ze strachu mając po ciemku stać przy oknie
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 22:49   #4177
Parvati
Zakorzenienie

To też zależy w jakim mieście
Ja w Warszawie choć się starałam nigdy w noc deszczu Perseidów nie widziałam "zjawiska" a raczej marne odpadki
Za to w rodzinnym mieście każdego roku widziałam piękne widowisko i dziś mam radochę, bo jestem w rodzinnym mieście

Generalnie jest zasada, że im dalej od świateł miejskich tym lepiej - małe miejscowości nad jeziorami, pola, wsie mają najlepsze widoki perseidowe

edit: co do znajdywania Perseusza ja nigdy nie wiem gdzie szukać, ale po gapieniu się na całe niebo w końcu go odnajduję ale jeśli ktoś zna sposób na łatwe znalezienie - niech się podzieli bezproblemowo to ja mogę tylko wielki i mały wóz znaleźć

CBT

Edytowane przez Parvati
Czas edycji: 2010-08-12 o 22:51
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 22:53   #4178
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Otworzyła
nie wiem ,dlaczego,ale często pisze bez zastanowienia i zauważyłam u siebie zalezność.
pisze otwarła opisując przedmiot np.otwarła pudełko,
ale opisując osobe pisze otworzyła,np otworzyła oczy
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 22:54   #4179
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Napisane przez Paseczkowa Pokaż wiadomość
O kurcze, u mnie za oknem w sumie szczere pole, więc chyba mam szanse zobaczyć ?
Szkoda tylko, że chyba bym umarła ze strachu mając po ciemku stać przy oknie
Wyobraź sobie że ja sie boje stojąc we... własnym ogródku który jest ogrodzony, bo w domu ciemno, na zewnątrz ciemno, wszędzie jakieś krzaki, tu coś bzyczy, tam coś hyca, i wtedy sobie wyobrażam ze ktoś sie za mną skrada i mnie złapie od tyłu
Stary 2010-08-12, 22:55   #4180
Gregorynka
Zakorzenienie

Jak się nazywa ten steward (stewart?),co zbluzgał przez głośnik pasażerów i się zwolnił z pracy?

Gregorynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 22:57   #4181
Paseczkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
Wyobraź sobie że ja sie boje stojąc we... własnym ogródku który jest ogrodzony, bo w domu ciemno, na zewnątrz ciemno, wszędzie jakieś krzaki, tu coś bzyczy, tam coś hyca, i wtedy sobie wyobrażam ze ktoś sie za mną skrada i mnie złapie od tyłu
Ja po zmroku boję się siedzieć we własnym pokoju, bo mam wrażenie, że zaraz ktoś wejdzie i mnie zamorduje Nie wytrzymałabym minuty przy zgaszonym świetle.
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 23:01   #4182
siarczan_sodu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gregorynka Pokaż wiadomość
Jak się nazywa ten steward (stewart?),co zbluzgał przez głośnik pasażerów i się zwolnił z pracy?
Steven Slater
siarczan_sodu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 23:02   #4183
Charmain
Zakorzenienie

Cytat:
Steven Slater

edit: właśnie
Charmain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 23:13   #4184
RiotKitty
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość

Do lekarza chodzę baaardzo rzadko, a niedługo chciałabym się wybrać do dentysty i ginekologa, ale w innej miejscowości. Co powinnam ze sobą zaprać? Powinnam się jakoś przepisać? Wiem, ze mam swoją kartę pacjenta w jednym z ośrodków, powinnam ją zabrać jeśli wybieram się na studia do innego miasta oddalonego o 100 km?
jeśli państwowo, to wystarczy książeczka rumowska (i chyba dowód osobisty) jeśli się nie mylę
RiotKitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 23:47   #4185
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
To też zależy w jakim mieście
Ja w Warszawie choć się starałam nigdy w noc deszczu Perseidów nie widziałam "zjawiska" a raczej marne odpadki
Za to w rodzinnym mieście każdego roku widziałam piękne widowisko i dziś mam radochę, bo jestem w rodzinnym mieście

Generalnie jest zasada, że im dalej od świateł miejskich tym lepiej - małe miejscowości nad jeziorami, pola, wsie mają najlepsze widoki perseidowe
Uwierz, prosilam i blagalam TZ zeby na ten termin wzial urlop Niestety on wiele rzeczy robi dla mnie zlosliwie ;(

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2010-08-13, 00:13   #4186
Wenress
Zakorzenienie

Cytat:
A o co chodzi? Słyszałam coś w wiadomościach ale bez początku...

Cytat:
Napisane przez Paseczkowa Pokaż wiadomość
Ja po zmroku boję się siedzieć we własnym pokoju, bo mam wrażenie, że zaraz ktoś wejdzie i mnie zamorduje Nie wytrzymałabym minuty przy zgaszonym świetle.
To ja mam schiza, że jak w nocy wyjdę np do kibelka i wracam do pokoju to MUSZĘ na moment zapalić światło i zerknąć w kąt za szafą i na łóżko, czy mi sie ktoś nie czai... głupie, spokojnie trafię w ciemności do łóżka i nie musiałabym sie wracać żeby zgasić światło, ale spokojny sen jest ważniejszy

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 00:13   #4187
Parvati
Zakorzenienie

Cytat:
Uwierz, prosilam i blagalam TZ zeby na ten termin wzial urlop Niestety on wiele rzeczy robi dla mnie zlosliwie ;(
Znam ten ból - co prawda nie złośliwie, ale mój TŻ też nie ma nigdy urlopu na perseidy.
W tym roku wyjechałam więc na perseidy z Wawy do rodzinnego miasta, ale mam obawy, że perseusz jest akurat nad blokiem

CBT
Stary 2010-08-13, 00:21   #4188
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wenress Pokaż wiadomość
To ja mam schiza, że jak w nocy wyjdę np do kibelka i wracam do pokoju to MUSZĘ na moment zapalić światło i zerknąć w kąt za szafą i na łóżko, czy mi sie ktoś nie czai... głupie, spokojnie trafię w ciemności do łóżka i nie musiałabym sie wracać żeby zgasić światło, ale spokojny sen jest ważniejszy
Ja jak śpię w pustym domu to mam dopiero tragedię. Jak jestem tylko ja to mój pies-głupol zawsze musi sobie połazić po całym mieszkaniu w środku nocy bo coś mu widocznie za pusto, a z kolei ja jak usłyszę jakiś dźwięk to żeby dojść do jego źródła muszę zapalić wszystkie światła po drodze, bo też mi się wkręca I tak sobie łazimy pół nocy - ja wyganiam psa do spania, po 5 minutach on łazi znowu, więc znów go wyganiam i tak w kółko, bo z psem łażącym po salonie nie mogę zasnąć, a ja jestem rano kompletnie niewyspana
Stary 2010-08-13, 00:26   #4189
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Znam ten ból - co prawda nie złośliwie, ale mój TŻ też nie ma nigdy urlopu na perseidy.
W tym roku wyjechałam więc na perseidy z Wawy do rodzinnego miasta, ale mam obawy, że perseusz jest akurat nad blokiem
U niego akurat to jest zlosliwość, bo okej, on ma zaraz delegacje, prace i ogólnie, a dzisiaj musial jechac i cos zalatwic poza wawą, ale!
1. Mogl to zalatwic wczoraj, lub mogl mnie wziac ze soba i moglismy wlasnie sie zbierac do powrotu
2. Delegacja, praca, nawal roboty i potworne zmeczenie, ale jednak o 0:22 gra w starcrafta 2 zamiast albo mnie podrzucic do brata (laaas), albo chociazby PRACOWAC (ma do zrobienia cos na kompie, i zapewne w ostatniej chwili zwali to na mnie).
Nienawidze "zapracowanych" facetów, niby tyle do roboty, ale tylko w momencie gdy mowie ze skoro mnie tak goni do nauki (na dzialce tez mnie gonil) to moglby zmienic przescieradlo, sprzatnac swoje ubrania czy chociazby odkurzyc na szybkiego, badz chociaz posprzatac kosci rozrzucone i pogryzione przez psa.
Mnie naprawde powoli zaczyna irytować że pierwsza rzecz jaką mi mówi podczas kazdej rozmowy "uczylas sie dzisiaj?"...
Wrrr... przepraszam, chyba musialam sie wygadać.

Zaraz podesle Ci mapke jak znalezc Perseusza, albo chociaz sprobuje to sensownie opisac.
Okej, wiec Perseusz znajduje sie teraz najdalej od horyzontu, gdzies na srodku nieba. http://www.wiw.pl/astronomia/niebo/200208/okr-z.jpg zgodnie z ta mapka (jest ona troche krzywo) kieruj wzrok od gwiazdy polarnej (dyszel malego wozu)

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Czas edycji: 2010-08-13 o 00:32
Stary 2010-08-13, 00:54   #4190
Parvati
Zakorzenienie

Szpiegu widzę, że miałybyśmy duuużo do pogadania.
Nerw mnie szarpie jak mój zapracowany () mnie dopytuje dzień w dzień czy się dziś uczyłam do kampanii wrześniowej :| albo jak jestem na praktykach aktualnie to dzień w dzień czy wstałam i dotarłam na praktyki, czy i co na nich robie. Żebym ja była jakimś leniem/nierobem to ja rozumiem, ale ostatnia rzecz jaką mogę sobie zarzucić to lenistwo

Co do mapki serdeczne dzięki zaraz robię herbatę i idę z dwóch stron mieszkania pogapić się w niebo i poszukać

CBT
Stary 2010-08-13, 01:05   #4191
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0
Konto usunięte

Czy ta sytuacja wśród moich znajomych jest normalna?
Mam taka grupkę, ogólnie 15 osób, ale bardzo blisko od jakis 7 lat jestem z paroma chłopakami(tak jak i moja koleżanka) I... najczesciej nas nie odprowadzają do domu mimo, ze jest 3 w nocy..musimy wracać same, jakimiś uliczkami(mieszkam z tą koleżanka w róznych miejsach), a oni idą do swoich domów. Jak znajda krótko jakas dziewczyne, to potrafią z nią isc na drugi koniec miasta i czekać godzine na autobus, a nas 500 m przed domem zostawiają. Kiedys tak nie bylo. Nie wiem, znaczy to ze mają juz nas gdzie, bo tyyyle znają, czy co? A moze to jest normalne?
Juz sama nie wiem co z tym zrobić...
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 01:08   #4192
cholernarejestracja
Copyraptor

[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;21339653]Czy ta sytuacja wśród moich znajomych jest normalna?
Mam taka grupkę, ogólnie 15 osób, ale bardzo blisko od jakis 7 lat jestem z paroma chłopakami(tak jak i moja koleżanka) I... najczesciej nas nie odprowadzają do domu mimo, ze jest 3 w nocy..musimy wracać same, jakimiś uliczkami(mieszkam z tą koleżanka w róznych miejsach), a oni idą do swoich domów. Jak znajda krótko jakas dziewczyne, to potrafią z nią isc na drugi koniec miasta i czekać godzine na autobus, a nas 500 m przed domem zostawiają. Kiedys tak nie bylo. Nie wiem, znaczy to ze mają juz nas gdzie, bo tyyyle znają, czy co? A moze to jest normalne?
Juz sama nie wiem co z tym zrobić...[/QUOTE]

Skoro znacie się już tak długo, to pewnie traktują was jak kumpli. A "nowe" dziewczyny może chcą poderwać, zaimponować im moim zdaniem to normalne, chociaż mało kulturalne z ich strony. Ale jeżeli się boicie iść same, to zwyczajnie ich poproście, żeby was odprowadzili. Skoro jesteście przyjaciółmi, to chyba rozmawiać potraficie
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 01:20   #4193
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Melduje ze 4 zobaczone Na wiecej chyba nie mam sily ;P

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2010-08-13, 01:38   #4194
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
U niego akurat to jest zlosliwość, bo okej, on ma zaraz delegacje, prace i ogólnie, a dzisiaj musial jechac i cos zalatwic poza wawą, ale!
1. Mogl to zalatwic wczoraj, lub mogl mnie wziac ze soba i moglismy wlasnie sie zbierac do powrotu
2. Delegacja, praca, nawal roboty i potworne zmeczenie, ale jednak o 0:22 gra w starcrafta 2 zamiast albo mnie podrzucic do brata (laaas), albo chociazby PRACOWAC (ma do zrobienia cos na kompie, i zapewne w ostatniej chwili zwali to na mnie).
Nienawidze "zapracowanych" facetów, niby tyle do roboty, ale tylko w momencie gdy mowie ze skoro mnie tak goni do nauki (na dzialce tez mnie gonil) to moglby zmienic przescieradlo, sprzatnac swoje ubrania czy chociazby odkurzyc na szybkiego, badz chociaz posprzatac kosci rozrzucone i pogryzione przez psa.
Mnie naprawde powoli zaczyna irytować że pierwsza rzecz jaką mi mówi podczas kazdej rozmowy "uczylas sie dzisiaj?"...
Wrrr... przepraszam, chyba musialam sie wygadać.

Zaraz podesle Ci mapke jak znalezc Perseusza, albo chociaz sprobuje to sensownie opisac.
Okej, wiec Perseusz znajduje sie teraz najdalej od horyzontu, gdzies na srodku nieba. http://www.wiw.pl/astronomia/niebo/200208/okr-z.jpg zgodnie z ta mapka (jest ona troche krzywo) kieruj wzrok od gwiazdy polarnej (dyszel malego wozu)
Cytat:
Szpiegu widzę, że miałybyśmy duuużo do pogadania.
Nerw mnie szarpie jak mój zapracowany () mnie dopytuje dzień w dzień czy się dziś uczyłam do kampanii wrześniowej :| albo jak jestem na praktykach aktualnie to dzień w dzień czy wstałam i dotarłam na praktyki, czy i co na nich robie. Żebym ja była jakimś leniem/nierobem to ja rozumiem, ale ostatnia rzecz jaką mogę sobie zarzucić to lenistwo

Co do mapki serdeczne dzięki zaraz robię herbatę i idę z dwóch stron mieszkania pogapić się w niebo i poszukać

Dziewczyny! Kapciami ich! Ja raz na miesiąc rzucam kapciem w kierunku TŻa, na oślep, w co trafię w to trafię i łazi mi jak w zegarku

Szpiegu, pierwsze pogrubione- miałam identyczną sytuację. Czas przeszły bo jak kilka razy zrobiłam tak, że przypominałam co ma do zrobienia i ostrzegałam, że nie będę mu w ostatniej chwili pomagać i dotrzymałam słowa to się skończyło
Drugie pogrubione- zanieś mu prześcieradło i połóż na kompie. Albo ułóż dwa, po jego stronie brudne a po swojej czyste. Ubrania też na kompa. Kości olej ciepłym moczem i przechodź nad nimi i czekaj aż on nastąpi gołą stopą albo się poślizgnie
U mnie działa, ja proszę raz, max 2x a potem działam.

Moje dziecko będzie biedne...

Edytowane przez 201604190949
Czas edycji: 2010-08-13 o 01:40
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 02:03   #4195
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny! Kapciami ich! Ja raz na miesiąc rzucam kapciem w kierunku TŻa, na oślep, w co trafię w to trafię i łazi mi jak w zegarku

Szpiegu, pierwsze pogrubione- miałam identyczną sytuację. Czas przeszły bo jak kilka razy zrobiłam tak, że przypominałam co ma do zrobienia i ostrzegałam, że nie będę mu w ostatniej chwili pomagać i dotrzymałam słowa to się skończyło
Drugie pogrubione- zanieś mu prześcieradło i połóż na kompie. Albo ułóż dwa, po jego stronie brudne a po swojej czyste. Ubrania też na kompa. Kości olej ciepłym moczem i przechodź nad nimi i czekaj aż on nastąpi gołą stopą albo się poślizgnie
U mnie działa, ja proszę raz, max 2x a potem działam.

Moje dziecko będzie biedne...
Jakbym cos takiego zrobila to by pewnie sie nie wyrobil, i by kasy nie dostal.

Probowalam wiekszosci sposobow zadne nie przynoszą skutku... sorry, ale 3 tyg niezmywania naczyn i walki z nowymi formami zycia o kuchnie... ech.

Nie wiem co sie z tym chlopem dzieje, malpiego rozumu dostal... Albo ja przewrazliwiona...
Kiedy byl dzien ziemii? Jakos w czerwcu czy maju? Przyniosl dwie sadzonki spore tuji... stoja ta od wtedy do dzis, co tydzien zawozi je do ojca zeby zasadzil na dzialce... Mam ochote zrobic z TZta aniolka bozonarodzeniowego z dowcipu o sw. mikolaju, tylko ze tuja zamiast choinki.

Skad wziela się tradycja aniolka na czubku choinki?

Pewnego Bozego Narodzenia, bardzo dawno temu, Swiety Mikolaj
przygotowywal sie do swojej corocznej podrozy. Jednak wszedzie
pietrzyly sie problemy...
Czterech z jego elfow zachorowalo, a zastepcy nie produkowali
zabawek tak szybko jak elfy, wiec Mikolaj zaczal podejrzewac,
ze moze nie zdazyc...
Nastepnie pani Mikolajowa oswiadczyla mu, ze jej Mama ma zamiar
wkrotce ich odwiedzic, co bardzo zdenerwowalo Mikolaja.
Na domiar zlego, kiedy poszedl zaprzegac renifery, okazalo sie,
ze trzy z nich sa w zaawansowanej ciazy, a dwa inne przeskoczyly
przez plot i zwialy - Bog jeden wie dokad. Mikolaj zdenerwowal
sie jeszcze bardziej ...
Kiedy zaczal pakowac sanie, jedna z ploz zlamala sie. Worek runal
na ziemie, a zabawki rozsypaly sie dookola.
Wkurzony Mikolaj postanowil wrocic do domu na kawe i szklaneczke
whisky. Kiedy jednak otworzyl barek, okazalo sie, ze elfy ukryly
caly alkohol i nic nie bylo do wypicia...
Roztrzesiony Mikolaj upuscil dzbanek do kawy, ktory roztrzaskal
sie na kawaleczki na podlodze w kuchni. Poszedl wiec po szczotke,
ale okazalo sie, ze myszy zjadly wlosie, z ktorego byla zrobiona...
I wlasnie wtedy zadzwonil dzwonek do drzwi... Mikolaj poszedl
otworzyc. Za drzwiami stal maly aniolek z piekna, wielka choinka.
Aniolek radosnie zawolal:
- Wesolych Swiat, Mikolaju! Czyz nie piekny mamy dzis dzien?
Przynioslem dla Ciebie choinke. Prawda, ze jest wspaniala? Gdzie
chcialbys, zebym ja wsadzil?...
Stad wziela sie tradycja aniolka na czubku choinki....

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Czas edycji: 2010-08-13 o 02:05
Stary 2010-08-13, 02:23   #4196
Parvati
Zakorzenienie

Nie no mój sprząta i nawet gotuje czasem, u mnie to bardziej problem z tym dopytywaniem męczącym o moje poczynania uczelniano-pracujące.
Dzień w dzień czy dziś się uczyłam już na wrzesień (od razu po sesji od lipca), na praktykach teraz co robiłam dzień w dzień i to dokładnie dopytuje, przed praktykami czy w pracy byłam, a jak nie daj boziu dzień wolny mam to mam do wyusłuchania monolog o mojej bezczynności wiecznej

CBT
Stary 2010-08-13, 04:34   #4197
201604190949
Konto usunięte

Szpieg U... To ja się w kwestie pieniężne nie wtrącam

Parvati masz prze...kichane Taki pracuś bez skazy, ech.

Czy mogę gdzieś sprawdzić od ilu punktów dostali się ludzie na dziennikarstwo na UW? Chciałabym wiedzieć czy mam po co składać papiery (w przyszłym roku oczywiście bo teraz już trochę za późno... ).
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 07:38   #4198
Parvati
Zakorzenienie

Cytat:
Szpieg U... To ja się w kwestie pieniężne nie wtrącam

Parvati masz prze...kichane Taki pracuś bez skazy, ech.

Czy mogę gdzieś sprawdzić od ilu punktów dostali się ludzie na dziennikarstwo na UW? Chciałabym wiedzieć czy mam po co składać papiery (w przyszłym roku oczywiście bo teraz już trochę za późno... ).
Może zadzwonić do komisji rekrutacyjnej i zapytać zazwyczaj odpowiadają

CBT
Stary 2010-08-13, 09:12   #4199
moncheeri_m
Raczkowanie

Ostatnio zamówiłam karte w banku ING przez internet. Wybrałam wizerunek chociaż nie było jasne napisane jakie są koszty. Dopiero później przeczytałam na jakiejś stronce. Ma do mnie dziś przyjść kurier czy za karte będe musiała zapłacić jemu czy dopiero później, jak tak to kiedy?
moncheeri_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 10:40   #4200
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Wenress Pokaż wiadomość
A o co chodzi? Słyszałam coś w wiadomościach ale bez początku...
Podpinam się pod pytanie.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości