|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21339542]Na blogu jest mały tutorial, jak zrobić gazetowe pazurki
![]() Mama wylała pół butelki zmywacza na zasilacz od laptopa i na ładowarki Nie dość, że nie mam już zmywacza, to jeszcze w panice sprzątając to, żeby nie było żadnego spięcia czy coś, zepsułam swoje pazurki, a strasznie mi się podobały spoko ja sobie wylalam zmywacz na klawiature i klawisze mi sie popsuly (odkleily sie te mini prowadnice w ktore wchodza zaczepy) i musialam kupic nowa ;p |
|
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21337951]Ile można tego samego faceta?
[/QUOTE]Całe życie A tak na poważnie chociażby wśród znajomych lub na imprezach do zalotów często dochodzi takich niewinnych, które troszkę dowartościowują kobietę why? ![]() ja mam plecy i dekolt usiane "bubami" i wczoraj założyłam gorsetową sukienkę nawet tata się zapytał "Co mam za nowy ciuch" mamy lato helołPoszedł dziś rano lakier do włosów Wella- świetny był i chusteczki odświeżające Cleanic 15 szt. Kusi mnie kupić z kodów Micel Bourjois Dziewczyny co chciały się wkręcić w minerały jak co to PW. Ja używam tylko EDM, bo na inne na razie nie miałam funduszy, a te mi przypasiły, dodatkowo będę miała na zbyciu parę sampli - pudry, róże i bronzery jakieś - muszę przejrzeć kuferek, bo niektórych nawet nie otwarłam jeszcze, a będą dla mnie za ciemne dodatkowo wyszła nowa marka polska PIXIE, będę miała do nich dostęp namacalnie bo otwarli sklep we Wrocławiu, więc jak zaczną się studia to na pewno tam wpadnę ![]() Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-08-13 o 07:59 |
|
|
|
#3903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ciągneło mnie do lakieru....za kilka dni znowu zacznę kurcajęCytat:
![]() Mi na rozwiązaniu zagadki o typie kiedyś bardzo zależało w liceum,teraz już mniej (choć mnie to ciekawi) ale kupuję rzeczy raczej intuicyjnie 1,5 roku to gratulacje...to już ładnie Mi 30 sierpnia stuknie 2 rocznica? Ktoś wie jaka to? bibułowa? pergaminowa???? ![]() Popieram!!!! ja tak robię od czasu do czasu z mężem..idziemy do miasta "na randke" i mówię ci...lecą iskry
|
|
#3904 | ||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
gratulacje!
Cytat:
Cytat:
W temacie rocznic - ostatnio z TŻ obchodziliśmy 6. ![]() Ciekawe jak tam Hosenka, chyba zabalowała
|
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tonik jest przyjemny,fajnie pachnie-tak cytrusowo ,odświeża,może troszkę rozświetla zaraz po uzyciu-jestem zadowolona ! Mnie tez kusi ten micel ale nie będę w mieście a specjalnie mi się nie opłaca jechać,wydać 6zł na bilety chyba że ubłagam TŻ jak będzie w pracy żeby podjechał do Rossmana
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Zetafon, wszystkiego najlepszego, wspaniałego ślubu, znalezienia pracy i bezbolesnej obrony.
Sweet, po pierwsze nikt nie jest czystym typem wiosny, zimy itd. A po drugie kupuj i używaj tego w czym się dobrze czujesz a nie wymieniaj całej kolekcji za każdym razem jak Ci ktoś powie że w jakiś kolorach Ci ładnie a w innych nie. No chyba że sobie zrobisz profesjonalną analizę kolorystyczą bo inaczej to jest tylko czyjeś "widzimisię". Cytat:
Podczas zwiedzania Stambułu. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21337008]Wiecie co? Mam ochotę na randkę Flircik Zaloty ![]() Może nie ochotę, a jakąś taką tęsknotę... Jestem z TŻem 3,5 roku, dopiero przez ten czas nabrałam pewności siebie, dopiero teraz mogłabym czerpać przyjemność z kuszenia facetów ( ), podrywania itd.Absolutnie nie zamierzam zdradzić ani zostawić TŻa, życia sobie bez niego nie wyobrażam, ale jakoś tak mnie teraz naszło... [/QUOTE]Tak to jest w pierwszym związku po jakimś czasie. Coś innego zaczyna kusić.....
|
|
#3907 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21342130]To nie tak, że kusi coś innego. Po prostu brakuje mi tego pierwszego flirtu, podchodów itd[/QUOTE]
A nie zastanawiasz sie jaby to było z innym? Nie czujesz się jak taka stara-maleńka? Z jednej strony młodziutka z całym życiem i możliwościami przed sobą a z drugiej strony ze stałym facetem jak stare dobre małżeństwo?
|
#3909 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21342322]Nie, jak na razie nie
Dobrze mi z TŻem [/QUOTE]Może Ciebie takie rozterki ominą. Kartę można sobie bezpatnie założyć w SP.
|
#3912 | |
|
|
Cytat:
Rok temu byłam pewna, że chcę ślubu, stabilizacji itede. Teraz się tego cholernie boję i nie wiem czy umiałabym podjąć taką decyzję.
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki!!!
Konczy mi sie peeling truskawkowy joanny Znowu chmury! Zaraz zabieram sie za pakowanie walizki bo wieczorem przyjda znajomi a jutro juz wraca "tesciowa" wiec wolalabym miec wszystko gotowe. Sobota zostanie na odpoczynek bo chcemy wyjechac o okolo 3 w nocy z soboty na niedziele |
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
Tak ale do SP mam 50 km w jedna strone
jak siostra mi nie kupi to poprosiłabym którąś z was
|
|
|
|
#3915 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba widzisz się w lustrze i wiesz jak wyglądasz nie rozumiem więc tego co napisałaś: "wiesz we fioletach to nie ma szału, wyglądasz we fioletach od razu na zmęczoną i starszą o 10 lat" SUUUPER...czemu nie powiedziała mi tego dużo wcześniej". Ja się maluję tak jak mi się podoba, tak samo z ubiorem. Ważne, żebym się w tym dobrze czuła. Cytat:
![]() Cytat:
Póki co jestem zadowolona Bez szału Nic z tego nie będzie.
|
|
#3916 |
|
|
Ej Hosenko no opowiedz coś
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
No ale co mam Nosku powiedzieć więcej. Pospacerowaliśmy, posiedzieliśmy, pogadliśmy. Niby gadaliśmy cały czas, luźno i w ogóle ale nie wiem ... coś mnie drażniło i nie wiem co.
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21337008]Wiecie co? Mam ochotę na randkę
Flircik Zaloty ![]() Może nie ochotę, a jakąś taką tęsknotę... Jestem z TŻem 3,5 roku, dopiero przez ten czas nabrałam pewności siebie, dopiero teraz mogłabym czerpać przyjemność z kuszenia facetów ( ), podrywania itd.Absolutnie nie zamierzam zdradzić ani zostawić TŻa, życia sobie bez niego nie wyobrażam, ale jakoś tak mnie teraz naszło... [/QUOTE]Orlico-doskonale Cię rozumiem ,mam dokłądnie tak samo no i staż zwiazku również podobny-ok 4 lata ale z przerwami ,krótszymi i dłuższymi (ok 3 miesięcy czasem nawet) wiec trudno go określić.Brakuje mi "tego czegoś czasami" ,jesteśmy jak stare małżeństwo .Ostatnio jego znajomy prawi mi bardzo dużo komplementów i tak troszkę mnie t kręci szczerze powiedziawszy , czasem mi się wydaje że coś się za tymi komplementami kryje...ciągle mówi mi ,że ładnie pachnę ,gapi mi sie w dekolt i jak jest dość pijany mówi że mam śliczne piersi ,ostatnio coś narzekałam że przytyłam ,że mi brzuch urósł a On na to ze mam ładny ,piękny brzuszek ,nogi ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- W ogóle tak dziwnie bo moj TŻ nie pije wcale alkoholu,w młodości troszkę przeginał i od 4 lat 0 alkoholu , nie umiemy razem tanczyć ,wcale a wcale(mówi ,że mnie jest łatwiej bo moge się napić),poza tym On nienawidzi muzyki której ja słucham i przy której się bawimy ze znajomymi,wiec za każdym razem tańczę z tym znajomym od komplementów,całego Sylwestra się z nim bawiłam (i poprzedni 2 w sumie też) ,oczywiście muszę wypić coś bo jestem bardzo nieśmiała,ten kolega tez i tak cały czas tańczymy...na początku na siłe ciągnęłam TŻ do tańca ale już mi się to znudziło bo po 10 minutach uciekał i tyle...teraz już sobie dałam spokój...nie wyobrażam sobie wesela wcale
Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2010-08-13 o 11:21 |
|
|
|
#3919 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu: nietańczący facet podczas, gdy dziewczyna lubi tańczyć to masakra.
Mój ExExEx (S.) nie lubił tańczyć, więc nie chodziliśmy nigdzie, kolejny (M.) niby lubił, w podstawówce nawet chodził na taniec towarzyski, ale z koleji nie lubił imprez, no a Ł ... super tańczył i bardzo dobrze mi się z nim bawiło i tańczyło. Nosku: wybredna jestem no ale nie będę się pchała w coś wbrew sobie. Najwyżej skończe jako stara panna
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-08-13 o 11:22 |
|
|
|
#3921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() Cytat:
napisał Ci już sms odnośnie wczorajszej randki ?![]() A co do bojów, właśnie moja siostra przyszła ze swoim nowym chłopakiem ledwo wszedł i wbił do mnie do pokoju i zagadał mnie na śmierć
|
||
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nooo fajny niby, "urodowo" trochę nie mój typ - ale bardziej w kierunku mojego typu niż nie (w sensie: ja lubię męskich facetów, a nie takie wypucowane, wychuchane lalki, ale ten był chyba aż za męski Zapytał na koniec kiedy się znowu spotkamy i ze ma nadzieje, że to bedzie szybko
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-08-13 o 11:33 |
|
|
|
|
#3923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
według mnie to jest żenujące już bardziej mnie jara jak chłopak się uśmiał z mojego dowcipu lub powiedział ze jestem fajna ![]() Natomiast mój TŻ też nie lubi tańczyć i też zawsze bawię się z jego kolegami i nam to zupełnie nie przeszkadza nie ma co Aniu narzekać bo to tylko doprowadza do pogłębienia stanu oddalenia od partnera ![]() Cytat:
jesteś ładna, inteligenta, trzeba się cenić a w związku trzeba być szczęśliwym a nie "kogoś mieć" (dla świętego spokoju) na pewno odpowiedniego samca znajdziesz, ja w to wierzę! ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
to mamy podobny typ Hosenko nienawidzę metroseksualnych "chłopców" miałam kiedyś takiego typa co codziennie golił sobie pachy, o innych czynnościach i zabiegach nie wspomnę dla mnie facet musi mieć fajne ciałko, męski styl, jeździć szybko, mieć mocny charakter i cięty humor taki mały chamek wyciągnij go do kina będziesz miała za friko seans Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-08-13 o 11:42 |
|||
|
|
|
#3924 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O widzisz , to będziesz miała dużo tematów do rozmowy z chłopakiem siostry ![]() Cytat:
to żenujące ,ale na trzeźwo mam dwie kłody zamiast nóg ten kolega - Ł też tylko po %..może nie jest jakimś mistrzem tańca ale razem wychodzi nam to bardzo dobrze (przynajmniej ja tak czuję) i to już taka jakby tradycja,że na każdej domówce,grilu praktycznie tanczymy razem ![]() Hosenko- taka piękna i inteligentna kobieta jak Ty nie zadowoli się pierwszym lepszym,po co się zmuszać , juz lepiej zostać starą panna Cytat:
![]() mam bardzo niska samoocenę wiem...ale mnie to jara nie powinnam mieć takich mysli bedąc w związku, ale jesteśmy jak stare dobre małżeństwo no i brak brak czegoś
Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2010-08-13 o 11:50 |
|||
|
|
|
#3925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jakby co mogę Ci kupić, o ile oczywiście nie wykupią zanim tam dotrę.
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
Shpilciu: wykrakałaś .... dostałam smsa, że bardzo dziękuje za mile spędzony wieczór i czeka na następne spotkanie
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
zamierasz dać mu jeszcze szansę?
|
#3928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn. ja też lubię komplementy, ale nie lubię takiego chłopskiego gadania po prostu według mnie jest to obleśne i krępujące ale wiadomo każdy ma inaczej Cytat:
|
||
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3930 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kocham moją mamę ale czasem mam wrażenie że ona przez to że ma odmienny charakter od mojego, odmienne poglądy na życie/świat/mnie wywołuje niepotrzebnie zawirowania i troszkę psuje mi humor ![]() A co do typów urody...chyba nie będę w to wierzyć za bardzo bo już "byłam" jesienią..latem i wiosną..i o kant umywalki z tym...czym jestem tym jestem....Intuicyjnie zobaczę co mi pasuje i w tedy się okarze. Cytat:
ZUŻYŁAM: -chusteczki do demakijażu Z Biedronki -Krem do rąk -antyperspirant Perceive Avon
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.

Nie dość, że nie mam już zmywacza, to jeszcze w panice sprzątając to, żeby nie było żadnego spięcia czy coś, zepsułam swoje pazurki, a strasznie mi się podobały
Zapraszam 

[/QUOTE]

nawet tata się zapytał "Co mam za nowy ciuch"
mamy lato heloł

chyba że ubłagam TŻ jak będzie w pracy żeby podjechał do Rossmana

według mnie to jest żenujące
już bardziej mnie jara jak chłopak się uśmiał z mojego dowcipu lub powiedział ze jestem fajna 
dla mnie facet musi mieć fajne ciałko, męski styl, jeździć szybko, mieć mocny charakter i cięty humor