|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II
Jaaaaa! Gdzie się podziewałaś?
|
|
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A byłam tam i tu w sumie zajęłam się pracą, ostatnio małe zawirowania z mieszkaniem, wyjazd itd.. itd.. ale cały czas o siebie dbam Udało mi się ładnie zabrązowić, ale baaardzo delikatnie, taka miedziana poświata włoski cały czas odżywiam, sama się dobrze odzywiam Ostatnio spotkałam ex, a on do mnie, że się poprawiłam dlatego mam dość - jak są krótkie to są ładne, płytka i skórki zadbane itd. ale chcę mieć długie dlatego zdecydowałam się na żel, już nawet znalazłam sobie stylistkę. I szykuje mi się parę zmian po pierwsze to oczywiście mam zamiar bardzo schudnąć , w przyszłym tygodniu idę zamówić szkła do okulisty, będę nosiła okulary z czarnymi oprawkami, w których wyglądam na seksowną panią prezes i chcę zmienić kolor włosów - rok temu w czerwcu zafarbowałam włosy na czerń, od jakiś 2 miesięcy próbuję z koloru zejść, już nie kupuje czerni, ale ciemne brązy, ostatnio nawet kupiłam rozjaśniacz (joanny odrosty miałam platynowe, później schodził kolor na piękny rudy pokryła i miałam odrosty czekoladowe, reszta włosów czarna, ostatnio farbowałam włosy bodajże garnierę - jasny brąz, farba miała rozjaśniać ciemne włosy - grzywkę zafarbowałam na piękny kasztanowy kolor, reszta czarna Chcę uzyskać rude włoski i się wczytuje na dziale 'fryzjerka' co mam zrobić, ale chyba bez dekoloryzacji się nie obejdzie.. Używała któraś z Was może prostalon chantal corolpeel dekoloryzator? Albo sama schodziła z czerni na rudy? Mój czarny już jest mocny sprany + słońce + farby w odcieniu brąz, ale chyba pigment mocno utkwił we włosach, bo i tak czerń nie chce ode mnie odejść.. (chociaż ona )---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- |
|
|
|
#4623 |
|
Wtajemniczenie
|
Ile planów urodowych
Przydałaby mi się też taka "lista" rzeczy, które wypadałoby poprawić ![]() Zauważyłam znowu kilkanaście nowych pryszczy, nie mam już sił. Będę to leczyć dwa tygodnie teraz
|
|
|
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
ja za chwilkę idę pod prysznic i się wyspamuje
caate witaj z powrotem |
|
|
|
#4626 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciekawy sposób na "zatuszowanie" pryszcza ![]() ![]() Umazałam moją pryszczatą twarz pastą cynkową i z nierealnym marzeniem, że do jutra już nie będzie po pryszczach śladu, idę spać Życzę wszystkim dobrej nocy
Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2010-08-13 o 01:55 |
|
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
trzeba sobie jakoś radzić
![]() Ostatnio zakochałam się w cukrowym peelingu z Perfecty
|
|
|
|
#4628 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dobre
|
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jutro jadę na wakacje, i mnie nie będzie
długo, długo, długo, bo aż przez 7 dni ![]() ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- No to papa bo dzisiaj już raczej nie wejdę na wizaż bo się pakować muszę :P
|
|
|
|
#4630 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
dzisiaj to ranny ze mnie ptaszek ale to dlatego że spać dalej nie moge, a poza tym miałam do orto jechać, no ale przed parunastoma min dzwoniła asystentka że Pan Mieciu się rozchorował i przekładamy wizytę, co się dobrze składa bo i mnie rozłożyło nie ma to jak chorować w wakacje... muszę się wykurować do powrotu Tż. A czuję się fatalnie, wszystko mnie boli, o gardle nie wspominam bo śliny przełknąć nie mogę Cytat:
tylko na czym chciałabyś się skupić? na jakich zmianach?wstaw zdjęcia i pomyślimy Cytat:
jejq jak mi miło ale wydaje mi się że do modelek mi daleko a jeśli o wiek chodzi to we wrześniu 19... a ile byś mi dała?? Cytat:
a jak długo już nosisz i jaki masz?? witaj świetnie że jesteś tylko nie zniknij ponownie... Cytat:
udanego wyjazdu ![]() caate jak fajnie że wróciłaś no i znakomicie że podróż udana śliczne zdjęcia
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2010-08-13 o 08:26 |
||||
|
|
|
#4631 |
|
Zadomowienie
|
A wiecie co? Też myślałam nad blogiem modowym, ale jak się zacznie szkoła to nie będę miała czasu na takie rzeczy,więc chyba odpuszczę. A macie swoje ulubione blogi modowe?
|
|
|
|
#4632 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej
Ja mam jakieś paskudne uczulenie i nic nierboi,e ze sobą![]() Cytat:
Cytat:
http://dennyrose.pinger.pl/ <-- to moj ulubiony ostatnio
|
||
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
hej;*
ja juz umylam wlosy z oliwki, umylam buzke i nakremowalam, posprzatalam lazienke, umylam naczynia, posprzatalam kuchnie i przetarlam wszystkie podlogi... uff. ale ja sprzatam jak mnie najdzie ochota, bo inaczej bym sie nie zabrala nigdy, a dzis mnie naszlo jak wstalam aha i wypilam rano szklanke wody z cytryna, a teraz pije skrzyp
|
#4634 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
jak pachnie elizabeth arden sun flowers??? bo widze ze w superpharm jest megapromocja z 139zł na 19,90!!! 30ml. czemu mam tak okropnie daleko do sp... kurde zaraz bym leciala, a tak pewnie wykupia...wrr
|
#4636 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() kaaasiuleczka,magne nooo!!!do dziela ![]() A tak w ogole witam! i uciekam Was nadrobic. |
|
|
|
|
#4637 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko najpierw musze koncepcje przemysleć
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
|
#4639 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4640 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
caate witaj z powrotem jak ja Ci tego londynu zazdroszczę |
|
|
|
|
#4641 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zazdrośnik taki
|
|
|
|
#4642 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Udanego wyjazdu ![]() Cytat:
![]() Ja niedawno wstałam. Zaraz lecę po szklankę wody na czczo. Wyskoczyły mi dwie malutkie paskudy z białymi czubkami koło ust A dzisiaj się z TŻ widzę... Nie wiem co mam z nimi zrobić. Znając mnie to wycisnę, o ile się da...Wczoraj zrobiłam manicure i pedicure. Dzisiaj depilacja, mycie, odżywianie i układanie włosów, makijaż, "strojenie się"
|
||
|
|
|
#4643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hej
|
||
|
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj znowu nie mam pomysłu na pielęgnację.... wygładzę sobie płytkę paznokci, zrobię skórki i standard, balsam plus ćwiczenia.
|
|
|
|
#4645 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Pokaż się w tych nowych włoskach Ja też schodziłam z ciemnych włosów na jasne- zdjęcia obejrzysz sobie w albumie zeszłam z tych z ostatniego zdjęcia na te z trzech pierwszych oczywiscie miałam po dekolorce położoną farbę na wierzch ciepły blond, ale równie dobrze można było położyć jakiś piękny rudy kolor
|
|
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze zapomnialam napisac o moich wczorajszych spontanicznych zakupkach, weszlam do new yorkera i trafilam na wyprzedaz ostatnich sztuk, kupilam mini dzinsowa przeceiraną za uwaga 3,95 oraz czarne skinny za 9,95:P mam juz 2 pary czarnych ale jedne wyblakły,drugie są ok, ale tak je kocham ze stwierdzilam ze kolejne nie zaszkodza a na pewno sie przydają, za taką cenę to nie mogłam odpuścic.. a dzinsowe mini tez mam juz 3 teraz;/ musze sie jednej pozbyc chyba.
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Mam nadzieję, że Marzeniątko z nami zostanie ![]() Wczoraj wieczorem miałam takie ładne fale, a przez noc wszystko się wyprostowało
|
|
#4648 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4649 |
|
Raczkowanie
|
Witam się i ja
|
|
|
|
#4650 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny, nie udzielalam sie bo jestem roztrzesiona.
Jestem u rodzicow na troche i mamy tu kochanego pieska, jak czlonka rodziny, ma 12 lat ale zwawy jak mlodziak ![]() I wczoraj gdzies wybiegl - tutaj u nas na osiedlu wszyscy sie znaja i psy tez i lataja czasem do siebie. I nagle tata mnie wola ze chyba go auto potracilo bo lezal pod furtka. Ale jaki biedny, plakac mi sie chcialo, ledwo do domu wszedl, wzielam go na rece i do weterynarza. Ze bylo pozno to tylko stwierdzil ze nic nie ma zlamanego i dostal leki. Ale w nocy wymiotowal wiec teraz byl na usg i sie okazalo ze ktos go postrzelil!! Sa slady srutu i wszystko widac w badaniach, lezy pod kroplowka i z antybiotykiem. No ja nie wiem co komu winny pies? Z tego co wiem to nie pierwszy pies u nas postrzelony. Jakbym znalazla tego co sie zneca nad zwierzetami to bym mu osobiscie ten srut w tylek wpakowala, ja jestem spokojna ale jak widze znecanie sie to masakra jaka jestem zla. Jestem totalnie niewyspana a dzis jeszcze czeka mnie zrobienie 400 km bo moj ostatni dzien wolnego i musze wrocic do pracy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

!

gdzie byłaś jak Cie nie było?
w sumie zajęłam się pracą, ostatnio małe zawirowania z mieszkaniem, wyjazd itd.. itd..
dlatego mam dość - jak są krótkie to są ładne, płytka i skórki zadbane itd. ale chcę mieć długie dlatego zdecydowałam się na żel, już nawet znalazłam sobie stylistkę.
Mój czarny już jest mocny sprany + słońce + farby w odcieniu brąz, ale chyba pigment mocno utkwił we włosach, bo i tak czerń nie chce ode mnie odejść.. (chociaż ona
wystarczy Marzena

nie ma to jak chorować w wakacje... muszę się wykurować do powrotu Tż. A czuję się fatalnie, wszystko mnie boli, o gardle nie wspominam bo śliny przełknąć nie mogę
myslalam, że tak tylko u mnie z tymi kolejkami...