|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Też uważam, że zdrada, to temat rzeka...
LOVE
Edytowane przez Marczilada Czas edycji: 2010-11-09 o 11:59 |
|
|
|
#3962 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
oni juz tak maja
|
|
|
#3963 |
|
Raczkowanie
|
Agnes kochana, ten co wczoraj kupiłam to próbowałam już sfotografować, ale niestety kolor nie wychodzi, taki jak w rzeczywistości i mnie to zniechęciło, a to kolor właśnie mnie oczarował różowy
góra marszczona, coś jak bardotka - piersi zakryte do połowy, w twardej oprawie heh cyce jak donice w nim, no i rząd cyrkoni między miskami... ja jak coś kupuję, to się w tym zakochuję, jestem taką osobą, która jak sobie coś kupi, cieszy się tym jak dziecko przeciwieństwo mojego męża, który jak sobie coś kupi (nawet to na co długo czekał), to nie okazuje radości heh, to się nazywa przeciwieństwo. Na początku nie mogłam go zrozumieć, bo ja cieszę się nawet za niego
|
|
#3964 |
|
Raczkowanie
|
wy już kupujecie bielizne bo macie piękne piersi:p a mi się tak na mózg rzuciło to czekanie że kupiłam wczoraj komplet bielizny... i teraz musze czekac miesiąc żeby go przymierzyć:P
|
|
#3965 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
prawie płacz u mnie ze skrajności w skrajność, jak dziecko... No to mnie od sklepu do sklepu ciąga i szuka podobnych nawet te po 500 proponuje (dziwne), a tu nie ma takich. Wtedy wrócił się pyta o stronę internetową tamtego sklepu i wieczorem zamówił. Niby facet nie czuły... heh każdego można ...---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Kaszka, ale w tej policjantce, ani pokojówce nie powinno się wychodzić do ludzi, bo ktoś zawału po drodze może dostać heh ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Może obejrzyj tę myszkę dobrze z tyłu ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#3966 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was Cycoliny
![]() Zazdroszczę wspaniałych, nowych biustów i gratuluję! Moje orzeszki mają rozmiar A/B i strasznie mnie wkurzają!! Mam ochotę pójść w Wasze ślady, więc czytam od początku 6 część wątku Fajnie się o Was czyta, miło, że opowiadacie jak wszystko wygląda przed i po operacji, czego można się spodziewać. Dziękuję bardzo Listopadowej. Ona wie za co
|
|
|
|
#3967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w zeszłym roku, pierwsze lato z biustem kupiłam kilkanaście kompletów, różnych, część w tym roku uznałam za beznadziejne i powędrowały do kartrnowego pudła na szczęscie dla domowego budżetu lubuję się w kostiumach z h&m itp sieciówek ale miejsca w szafie kurcze nie przybywa...
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-08-12 o 16:04 |
|
|
|
|
#3968 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
toćka w toćkę ![]() Pochwal sie kostiumem, mi tez ciągle malo takich szmatek.. ![]() gdzie kupilas ? |
|
|
|
|
#3969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, że w zdecydowałaś się do nas dołączyć .Udzielaj się tutaj jak najwięcej, daj się także poznać innym dziewczynom ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Niom Buziaki Pinky Cytat:
![]() Ja chyba jako jedna z nielicznych cyckonoszy sobie przed op. nie kupiłam ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Witaj, to zależy u kogo robisz, jakie implanty (okrągłe czy anatomiczne), jakiej firmy.... Ale generalnie 10-15 tys. zł. Ważny jest też wybór lekarza - powinien być członkiem PTChPRiE: Oto lista lekarzy: http://ptchprie.republika.pl/plast.html Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-08-12 o 16:23 |
||
|
|
|
#3970 |
|
Rozeznanie
|
Listopadowa, właśnie oglądam Twoje cudne piersi w albumie
Przepiękne.Może podsunę kilka fotek swojemu Tż, jeśli pozwolisz, co by się chłopak napalił troszkę i pieniądze zaczął odkładać
|
|
|
|
#3971 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i szczerze mowiac po op nawet nie latam zbytnio po sklepach z bielizna a jak juz jestem to ostatnie czego szukam to staniczek hej Foxy witamy w naszym gronie
|
|
#3972 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję bardzo za miłe przywitanie
Bardzo mi miło. Lecę troszkę poćwiczyć. Jutro Krynica morska, trzeba wbić poślady w nowiusi różowy kostium kąpielowy Jutro 7:30 zaczynam pracę, więc jednocześnie 7:30 rozpoczynam czytanie wątku Pozdrawiam Was dziewczyny. Wasze nowe biusty również pozdrawiam Ha ha.
|
|
|
|
#3973 |
|
Przyczajenie
|
jaki "niegrzeczny" temat sie zaczał
szczerze zazdroszcze dziewczyna po op tej mozliwości kupna bikini z miekkim staniczkiem mam juz tyle par ze moj slubny ledwo wciska te swoje adidaski do szafki ahhhh juz niedlugo jesien.... nowy sezon.... nowe ZAKUPY pozdrowka kobitki |
|
|
|
#3974 |
|
Rozeznanie
|
witam wszystkich;-)
Hej Kobiety jak tam po imprezce Ja mam chyba kacyka lekkiego Pozdrawiam
|
#3975 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i czekam do 1 września jak mały pójdzie do pedkola to wtedy sobie tydzień wezmę, żeby go samego sobie nie zostawiać ![]() a dzisiaj mój TZ z synkiem mieli wypadek, wjechał im w tył facet - samochód do kasacji - jak piątek 13-ego to na całego ![]()
Prawdziwe szczęście daje jedynie marzenie o przyszłym szczęściu... Edytowane przez aldi090 Czas edycji: 2010-08-13 o 09:07 |
|
|
|
|
#3976 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najważniejsze jednak, że nikomu nic się nie stało... rodzina cała. Nasza Milusia ma dzisiaj op u niej będzie wszystko spoko, bo jest 13 piątek Pomimo tragedii, jaka Cię spotkała, życzę miłego dnia. Spójrz na to od tej strony, że nikomu nic się nie stało, bo jaką odgrywają wartość pieniądze przyrównane do życia ludzkiego. Duzia Buuzia ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Pani_Kitkowa trochę cierpliwości. Każda przechodziła przez te push upy najzabawniejsze, co pamiętam właśnie z plażowego okresu he he, to dyskretne wyciskanie gąpek po wyjściu z wody ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
Edytowane przez Marczilada Czas edycji: 2010-11-09 o 11:54 |
|||
|
|
|
#3977 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękować
Cytat:
![]() Cytat:
ledwo wstałam Czuję się jakbym golnęła kilka kielichów ![]() Cytat:
najważniejsze, że nic się nie stało dziecku i Tż-owi .
|
|||
|
|
|
#3978 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3980 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze że nikomu nic się nie stało a pecha to na ten, co wjechał, bo jego wina moze da się naprawić autko jak tu miło i przyjemnie ostatnio tylko postów coś malo nie ociągajcie się, piszcie ![]() o, zdążyłam napisać i już się coś ruszyło
|
|
|
|
|
#3981 |
|
Rozeznanie
|
Listopadowa
powiem ci ze co jak co ale sie wyskakalam troszke;-) Musimy kiedys powtorke zrobic ale tak ostro;-0 Pozdrawiam A tak jeszcze powiem ze lasencje z was ze mniammmmm
|
#3982 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj w 3mieście była niesamowicie ciepła noc
wybrałam się na spacer na molo to nie dało się przecisnąć tyle turystów... !! a była godzina 24!! ![]() Mam nadzieję, że się dziewczyny wybawiłyście
|
|
#3983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty się lepiej przyznaj, kto największą furorę zrobił - my tylko 4 siostry byłyśmy![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
. My wczoraj i w Gdyni i w Sopocie
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-08-13 o 10:53 |
||
|
|
|
#3984 |
|
Rozeznanie
|
Witam Dziewczyny
Któraś z Was czeka teraz na operację, czy już wszystkie jesteście po?
|
|
|
|
#3985 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Aldi, ile nerwów pewnie zjadlaś...najważniejsze, że wszyscy cali BTW mnie wczoraj czarny kot przebiegł drogę i się zastanawiałam " co sie wydarzy" ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
jest kilka oczekujących dziś Milusia walczy
|
||
|
|
|
#3986 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i dlatego jestem wkurzona na maxa bo nie mam teraz czym dupki wozić do roboty.... wogóle się wszystko poknociło teraz.... ja dziennie robiłam ok 100km, gdyż mieszkam w miejscowość A, dziecko rano, przed pracą zawoziłam do mamy - do miejscowości B oddalonej od A o 15km... później z miejscowości B pędziłam do roboty do miejscowości C ok 30km.... i po godzinie 16e-j to samo tylko na odwrót, z C do B i potem powrót do A... także nie wiem jak ja teraz będe małego zawozić... i w ogóle jak się do roboty dostanę... całe szczęście że nic im się nei stało, a może sie stało i wyjdzie z czasem dopiero??? no nie wiem - nie widziałam malego od razu tylko słyszałam jego przeraźliwy płacz w słuchawce...
|
|
#3987 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
albo coś.. no kurcze, coś musi się dać... nie myśl że coś mogło się stać, dziecko się wystraszyło, każdy by się wystraszył.. |
|
|
|
|
#3988 |
|
Rozeznanie
|
Wybawilysmy sie ale kurcze stwierdzilam ze w sopocie nikt po Polsku nie mowi hehe
|
#3989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no nic nie ważne - nie będe zaśmiecać wątku.... muszę się zaprzyjaźnić z rozkładami MPK, PKS, MZK i nie wiem jakie tam jeszcze aha PKP
|
|
#3990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() buziaczki Aldi
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

). Już czwarty w tym sezonie, ale jak to się mówi było warto... Chciałam wybrać z przeceny, bo naprawdę duży wybór mieli, ale niestety przywieźli nową kolekcję i nowe ceny
trudno i tak kupiłam. Najgorsze, że muszę przed mężem ukrywać... nie wiem, czy jeszcze któraś ma takiego, co nie pozwala wydawać kasy na stroje kąpielowe (więcej niż dwa w sezonie). Kupiłam do tego fajne ... nie wiem jak to nazwać, czy to bielizna, czy gorset, no nie wiem co to... (z tego się cieszył
) Chciałam jeszcze dokupić strój policjantki
godz. 8.00

szczerze zazdroszcze dziewczyna po op tej mozliwości kupna bikini z miekkim staniczkiem