|
|
#2221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Cytat:
a jak ja Ci zwróciłam uwagę, że nie czytasz tego co było dosłownie 5 minut wcześniej napisane to uniosłaś się żebym była bardziej wyrozumiała i po co się czepiam. Teraz sama się czepiasz kogoś o to samo... to się nazywa takim słowem na h......... ![]() Cytat:
Ogólnie powiem tylko tyle - nie ma nad czym się rozwodzić i nad czym zastanawiać, bo my i tak nie wiemy jak było dokładnie. To co piszą w artykułach niekoniecznie jest prawdą. Poza tym - dziwi mnie, że po 3 tygodniach,a nawet prawie po miesiącu!!!! wychodzi na jaw wątek, że Iwona się spotykała z tym młodym policjantem |
||
|
|
|
#2222 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
A kolś z tego portretu: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1281638667
przypomina mi kolegę Iwony, z którym była na imprezie. Kolega ma na imię Paweł i występował w wywiadach. Zresztą łatwo go można znaleźć wiadomo gdzie
|
|
|
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Faktycznie nie znam Trojmiasta Nie tyle tworzylam teorie, co pomyslalam ,ze w nocy wracalabym do domu trasa glowna, gdzie jest najwiecej ruch-nawet jesli zajeloby mi to dluzej Dzieki za sprostowanie |
|
|
|
|
#2226 |
|
BAN stały
|
Tylko,że ja nienadążałam bo mi net padał, a byłam na równi z rozmową. a ta pani weszła od tak sobie, coś tam przeczytała i nawet nie poszukala. Ja nie mialam potrzeby szukac bo bylam na czasie z tematem ,a to ze komp nie pozwala mi regularnie odpisywac to juz nie moja wina, wiec czepiasz sie totalnie szczegolow.
|
|
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
co nie?
![]() od razu jak zobaczyłam portret skojarzyłam twarz tego Pawła... kurde ja od początku pisałam, że ktoś znajomy maczał w tym palce, mam nadzieję że znajdą Iwonkę żywą i to jak najszybciej Cytat:
przynajmniej wiesz jakie to irytujące
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-08-13 o 11:54 |
|
|
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
zaczynam się zastanawiać, czy to nie był celowy zabieg jasnowidzów.. jestem dość sceptycznie nastawiona do takich rzeczy i ciężko mi uwierzyć, że ktoś tak dokładnie odwzorował wygląd 2 facetów (tamtego z klubu i kolegi Iwony). przecież oni są niemal identyczni..
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- pomimo, że jestem przeciwniczką internetowych linczy, to nie mogę się powstrzymać, żeby napisać: "dziewczyny od początku mówiły, że źle mu z oczu patrzy". jeśli on nie ma z tym nic wspólnego, to z góry przepraszam. ale kurcze, ta sprawa już się tyle ciągnie... wszystko jest możliwe.
|
|
#2229 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
ale to nie jest trasa głowna jak coś dlatego nieopłacalna nawet dla taksówek ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym ja nikogo konkretnego nie obwiniam, tylko od początku czułam, że Iwonę skrzywdził ktoś kogo znała. Tak jakoś mi się wydawało, no ale tak jak piszesz - możliwości jest milion... |
|
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nadal tak uważam - że to był ktoś znajomy. zbyt wiele rzeczy na to wskazuje.
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- zazdrość - złamane serce - zemsta za coś? Weźmy pod uwagę, że jakieś zaburzenia psychiczne nie zawsze ujawniają się w kimś jak jest dzieckiem. Różnie mogło być... Ciekawe tylko czy przesłuchali już tego młodego policjanta... |
|
|
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do znajomych, to raczej fakty takie jak: -brak ciała -brak śladów walki (zgubione buty itp) -brak świadków jakiejś szarpaniny
|
|
|
#2234 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Nowy artykuł...
http://www.fakt.pl/Sprawa-Iwony-Spra...y,79702,1.html Sorry, jeżeli już było.
|
#2236 |
|
Raczkowanie
|
"Policja sprawdziła alibi znajomych dziewczyny, mężczyznę z ręcznikiem, który szedł za dziewczyną. "
Czy to zonacza , że policja znalazła meżczyzne, który na filmie idzie z recznikiem? Mi nic o tym nie wiadomo. Pamietam, że znalezli jakiegoś bezdomnego, ale mezczyzna nie okazał sie mezczazna z monitoringu. |
|
|
|
#2237 |
|
Raczkowanie
|
Wedlug mnie najgorsze jest to ze jak czyta sie to co pisza w artykulach na temat zaginiecia Iwony to wynika z tego ze tak naprawde za wiele nie maja. Tylko hipotezy i podejrzanych jest kilka osob ale te podejrzenia tez nie sa bardzo mocno uzasadnione. Tak ze dla mnie cala sprawa wyglada nieciekawie...
|
|
|
|
#2238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Piszą, żeby była sensacja, nawet jeśli w 99,9% piszą nieprawdę
|
|
#2239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2240 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2242 |
|
Raczkowanie
|
Oby to drugie... Z tym ze gdyby mieli cos mocnego to ktos bylby juz aresztowany. A poki co nic z tego. To z tym policjantem ze Rutkowski tak go podejrzewa to moze byc tez zwiazane z jego rozgrywkami przeciwko policji. Ale oczywiscie to tylko kolejna hipoteza....
|
|
|
|
#2243 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2244 |
|
Raczkowanie
|
Wiem wiem, tylko bardziej chodziło mi o to, żeby tak bardzo nie opierać się na informacjach tam napisanych, jeśli nie będą potwierdzone nigdzie indziej, bo oni to sami wymyślają historie różne
Moim zdaniem to powinni pisać książki Science Fiction:P
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
Co do pana Rutkowskiego, to jestem sceptyczna. Ile to juz bylo spraw, w ktorych rzucal rozne hipotezy, juz mial byc przełom i co? Do tej pory końca tych spraw nie ma... Mam na mysli chociazby sprawę J. Surowieckiej...
Jeśli udałoby mu się rozwiązać sprawę Iwony, to na pewno byłby to jego wielki powrót po ostatnich aferach. Czasem zastanawiam się ile w tych wszystkich komunikatach policji i detektywa Rutkowskiego jest prawdy. Pamietam taką sprawę, w ktorej policja specjalnie puścila plotkę, aby sprowokować sprawców (chodzilo o to, ze podano, ze znaleziono zwłoki 2 zaginionych osob , sprawcy byli w szoku, ze policja tak szybko te gleboko zakopane zwloki znalazla, ze az polecieli na miejsce sprawdzić czy to prawda...no i wtedy policja przylapala ich na goracym uczynku podczas odkopywania zwlok)
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze zwracam uwagę na to, od kogo wyszła informacja - póki co od dawna od policji niczego się nie dowiedzieliśmy, natomiast od Rutkowskiego już różne hipotezy wychodziły... więc lepiej czekać cierpliwie na oficjalną wypowiedź policji...
Może oni wiedzieli o tym, że Iwona spotykała się z tym młodym policjantem, a Rutkowski dowiedział się dopiero teraz i rozdmuchał sprawę? Nie wiem jak to mogło być... |
|
|
|
#2247 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2249 |
|
Rozeznanie
|
Swoją droga dziewczyny, akurat bo wszystkie bierzecie taksówkę jak wracacie z imprezy. Ona znała te okolice, byly wakacje, ranne godziny, jasno juz, zapewne sama bym tez taksi nie wzieła w takiej sytuacji. Ona sie tam wychowywała, z reszta nie slyszalam od dawien dawna zeby komus cos sie stało na tej trasie.
I też często wracam tym deptakiem do domu, podkreślam - SAMA - bo mam piechotą może 15 do 20 minut.
|
|
#2250 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale wiadomo, że różni są ludzie, jedni bardziej ostrożni, inni mniej.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

a jak ja Ci zwróciłam uwagę, że nie czytasz tego co było dosłownie 5 minut wcześniej napisane to uniosłaś się żebym była bardziej wyrozumiała i po co się czepiam. Teraz sama się czepiasz kogoś o to samo... to się nazywa takim słowem na h......... 

przynajmniej wiesz jakie to irytujące