|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
kantrastowaO - dziękuję bardzo . <3 jeszcze raz tyle postów
i ciągłej weny kochanieńka . ; ** ![]() jejku . <3 za to Cię jeszcze mocniej kocham . mrmrmrmr . a tak po za tym dobrze , że jesteś . ; *niewieszjaktesknie agrr notsoexciting istny_paradoks - zachwycacie . _________________________ ____ nieistotne jest w którą stornę miałabym zamiar iść , stoje i tak w tym samym punkcie - utkwiłam gdzieś w swoim wnętrzu . nie pierwszy raz wróciły złudzenia i resztki nadziei , wracały zawsze gdy jej włosy pachniały miętą . i nad ranem gapię się w okno od strony ulicy udając , że oglądam samochody . nie ma czegoś takiego jak nie pamięć , ostatecznie możesz nazwać to wyblakłym uczuciem . schowaj serce , nie czuj nic , opanuj rozgoryczenie , MIEJ TO WSZYSTKO GDZIEŚ . + Rybeczki , opuszczam Was prawdopodobnie
do czwartku . wyjeżdżam sobie . pewnie będę miała co nadrabiać . 3majcie się cieplutko . <3
|
|
#4082 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wszystkie wspaniałe i już moje . Zapominam jak się oddycha gdy wiedzę że jesteś dostępny , czekając aż napiszesz . Czuje ból w klatce piersiowej - jest nie do zniesienia... 18:18 i sms , a myślałam że nie można w to wierzyć . Z zapartym dechem odblokowuje telefon i co . ? Nic , znowu napisał nie ten co trzeba. Wiesz ile dałabym za to żebyś napisał Ty , a nie ten idiota . ? Życie jest skomplikowane , a faceci podli.' To nie komputer mnie uzależnił , to Ty mnie uzależniłeś . 'Im większe mamy nadzieje tym większe jest nasze rozczarowanie .' DEMOTYWATORY 'Tęsknota najbardziej doskwiera kiedy widzimy to za czym tęsknimy.' DEMOTYWATORY Wiem , że musisz się jakoś dowartościować , ale tapeta Ci w tym nie pomoże . Zwłaszcza że masz ten problem , że bez niej nie wyglądasz ładnie . Aż żal mi Twojej puszczalskiej natury . A to mój ostatni post . Wyjeżdżam i wróce dopiero 24.08 . Trzymajcie się , dużo weny życzę na ten czas , ale żebym nie musiała dużo nadrabiać .
|
|
|
#4083 |
|
Zadomowienie
|
i marzę o pierścionku wsuniętym Twoją dłonią.
bawię się, by nie myśleć o Tobie. bawisz się, by zapomnieć o mnie. może przestańmy się bawić.
|
|
#4084 |
|
Raczkowanie
|
kreskowa - bardzo się cieszę. ; *
ekhm_sorry - aj nie płacz, słonko. ; * kiss12550 - dziękuję. ; * justsmilebaby - zabierajj. ; * chociaż tamto dzieło nie jest mojego autorstwa cieszę się, że Panią się podoba tak samo jak mi. ; ) ________ nie masz wstępu do mojego świata, skarbie. ` on w swoim rozwoju zatrzymał się chyba na etapie noworodka - ciągnie go głównie do cycka. ` ` sztuką jest mieć wyj.eb.ane nawet gdy serce pęka.` lecz pomimo wszystko moje serce tęskni. gdzie ten facet, który misia mi obiecał?!
|
#4085 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wierzę. ale zaciesza mam na ryjku. dziękuję ;* ![]() Cytat:
i też czuj się okradziona. ![]() a dzisiaj wyślę Ci listem anonimowym moją miłość. chcę byś rano obudził mnie z bukietem róż w dłoni i ze słowami 'kocham Cię' na ustach .. nie przegadasz mnie bo to prawda,że 1+1=1!
|
||
|
|
|
#4086 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie Wizażystki. Powracam po miesięcznej (niezauważonej) nieobecności...
_______________________ `miłość wypuszczona z rąk niesiona wiatrem. burzę tę miłość od fundamentów! ` stos niespełnionych marzeń i pistych obietnic. toczyliśmy beznadziejne wojny o to, które z nas ma rację... Powiedz - warto było?! sklejamy spotkania z chwil kradzionych, po to aby za chwilę dławić się kolejnym pożegnaniem. ONI: Siedzieli razem na ławce w parku. Ona wtulona w niego. Świeciło słońce, dokoła kwitły róże. Byli szczęśliwi. To był ich czas, ich miejsce i ich miłość. Minął rok... ONA: Siedzi sama na trawie w parku. Ławkę rozebrano. Pada deszcz, róże dawno zwiędły... Jest nieszczęśliwa, tęskni za nim , odszedł... Jakiś czas temu... Twierdził, że nie umie jej kochać! Maryjo! Módl się za nami zakochanymi... Teraz i w godzinę śmierci miłości naszej. Amen.
|
|
#4087 |
|
Rozeznanie
|
Siedziała na ich ławce codziennie..Bacznie rozglądała się naokół i wystawiała głowę ku słońcu.Starała cieszyć się z promieni słonecznych padających na jej twarz.O czym wtedy myślała wiedziała tylko ona , ale ludzie mówili że na tej ławce po prostu szukała wspomnień.
I to przyśpieszone bicie serca gdy widzę ku dołu monitora twoje imię z kopertą.Ciśnienie jeszcze bardziej się podnosi gdy zaczynam się zastanawiać co się stało , że napisałeś. To dziwne bo jego niechęć motywowała ją do jeszcze większego działania. Jej świat się zawalił tak niespodziewane a on miał wtedy wyje_bane. Jak już dała sobie radę ze wspomnieniami i ogarnęła ten burdel w głowie on postanowił napisać.
|
#4088 |
|
Raczkowanie
|
otojest
Bo gdy brakuje kogoś, gdy brakuje to chcesz bym była tu. 'mam dosyć kolegów, sorry, przyjaciółek mówię - nie, kiedy myślę - nie, jak nie rozumiesz.' Nogi z waty, pot z czoła, mgła przed oczami. 'Robię się smętna mam w głowie kołowrotek Na wszystko są tabsy ale nie na głupotę.' Dziewczynka ze złamanym serduszkiem jest zdolna do każdej głupoty. Miewasz zawroty głowy, bo w niej odbija się mój głos.
|
#4089 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry ;*
inquiring - cieszę się, że się spodobało. ; ) 'hands over my head thinking what else could go wrong.' (Ręce nad moją głową Myślę co jeszcze mogło pójść źle.) To wszystko wyblakło. 'Dyplomacja to powiedzieć komuś spier^^laj w taki sposób by poczuł podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.' instynkt nie serce. 'gwiazdkę z nieba dopadł kryzys gospodarczy. już nie spełnia życzeń.'
'Niebo? tu nie ma nieba, jest prześwit między wieżowcami. A serce to nie serce, to tylko kawał mięsa. No a życie - jakie życie? poprzerywana linia na dłoniach. A Bóg? nie ma Boga, są tylko krzyże przy drogach.' and if you die I wanna die with you. <3 |
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
'' Wyjaśnił mi nic nie wyjaśniając.
Wreszcie wiem dlaczego muszę dorosnąć. Pocałunkiem uregulował swoją nieobecność. Ryzyko zakochania się w nim tętniło w sercu. Jedno jej dobrze wychodzi. Kłamstwo, że jest dobrze. Jednak jestem człowiekiem. Jednak rozstanie boli. '' + kocham Was <3
|
|
|
|
#4091 |
|
Zadomowienie
|
Każdego dnia rano ubieram swoja najlepszą sukienke...
Każdego dnia rano starannie robie makijaż... Każdego dnia rano wypatruje Cie przez okno... Jak to nie wiesz dlaczego?Pamiętasz jak sie rozstawaliśmy, przecież mówiłeś: -Nie płacz , Twój ideał sam Cie odnajdzie- więc teraz czekam,czekam na Ciebie...
|
|
|
|
#4092 |
|
Wtajemniczenie
|
Bawić się guzikami Twojej koszuli. Miałeś kiedyś tak, że marzenia powodują wyrzuty sumienia? Nie oczekuję, że będę dość blisko Ciebie. Chcę tylko słyszeć twój oddech lub skraść westchnienie. I patrzę na Ciebie z otwartym sercem. Najpiękniej jak potrafię. To, że jesteśmy, kim jesteśmy, nie znaczy, że nie wolno nam próbować być lepszymi, że nie wolno nam próbować zmierzyć się z przeznaczeniem, które zostało nam narzucone. |
|
|
|
#4093 |
|
Raczkowanie
|
nie lubię tych waszych królewiczów na białym koniu. Kiedyś jeden rozpieprzył mi bajkę i po raz setny musiałam zmieniać scenariusz, bo szanowny pan nie mógł zapamiętać, że gdy ona mówiła 'kocham Cię' miał odpowiedzieć to samo... + sory ale brak weny,
bo jestem załamana...
|
|
#4094 |
|
Przyczajenie
|
` Ona nigdy nie ma dość ,
jednorazowo jest trochę dotykana ` `Wznieś mnie chłopcze.` `Ale to dobrze, bo lubię sposób w jaki to boli.` `Całkowicie zagubiliście się w tej chwili To wściekłość, która kontroluje obie strony .` `Ku*wa, jeśli ona znów spróbuje odejść Przywiążę ją do łóżka i podpalę dom .` `Kochanie powinieneś już to wiedzieć Chcę latać, chcę jeździć, chcę iść Chcę być częścią czegoś nowego.` ![]() |
|
|
|
#4095 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
_________________ 'Today I'm not so strong, so lay me down with a sad song.' Dzisiaj nie jestem zbyt silna, więc połóż mnie ze smutna piosenką. 'Don't shake me awake. Come find me somewhere between my dreams, with the sun on my face.' Nie wyrywaj mnie ze snu. Znajdź mnie gdzieś między moimi snami, moją oświetloną słońcem twarz. 'I'm too foggy today to know what You're sayin'. Your lips are moving so fast and I just keep praying for them to slow down. So I can make some sense of the words that are pouring out of Your crooked spout.' Jestem dzisiaj zbyt zamglona by wiedzieć co mówisz. Twoje usta tak szybko się ruszają, a ja tylko modlę się aby zwolniły. Wtedy mogłabym zobaczyć jakiś sens wylewanych słów Twojego nieuczciwego strumienia.
zapytałabym, czemu nie jesteś teraz przy mnie ? Edytowane przez z innej bajki Czas edycji: 2010-08-13 o 12:31 |
|
|
|
|
#4096 |
|
Przyczajenie
|
Bedziem świecić Tak jak dynamit. Z tobą 'Nie spieprz dziśkażdy dzień jest nowym i nie odejde nigdzie zostaję tutaj to dobry pomysł dobry dla mojego skarba Przez strach o jutro' -.- Nigdy nie widziałem kogoś takiego jak ty. Jesteś nożem ostrym i śmiertelnym. -zapowiada się epidemia na skalę szeroką jak stąd do Kingston. -czyli ? -zakochałam sie . ! Zanim się spotkaliśmy Byłam wrakiem, ale sprawy były trochę trudne Przywróciłeś mnie do życia Sprawiasz, że czuję się jakbym żyła młodzieńczym snem Pojechaliśmy do Cali i upiliśmy się na plaży Poszliśmy do motelu zbudowaliśmy zamek z prześcieradeł W końcu Cię znalazłam Brakujący fragment układanki Jestem kompletna W moich obcisłych jeansach będę spełnieniem twoich młodzieńczych marzeń Moje serce bije dla twej duszy ![]() JA + TY = 1 . ![]() __ Chyba wam moje opisy sie nie podobaja
|
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście Ty po dodaniu 3 postów już liczysz na uznanie.. najpierw daj się zauważyć a potem pisz ze nam się nie podoba.
a jesli jestes tu tylko dla pochwał to daruj sobie... nie o to tu chodzi. Przeraża mnie ta cisza. czekając tyle dni by się z Tobą spotkać.. ta tęsknota. zostaje mi wynagrodzona, gdy spojrzysz mi w oczy z miłością. Czasami ci na których nam zależy najzwyczajniej mają nas po prostu w dupie. + dziękuję za uznanie, widziałam kilka <3
|
#4098 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje
♥ spóźniłeś się z ucieczką, bo podobno nie ma już Francji oddam marzenia sumienie i serce koniecznie w dobre ręce nie warto już razem chodzić spać bo nie ma już Francji rano ktoś ogłosił że nie ma już gwiazd |
|
|
|
#4099 |
|
Zadomowienie
|
kontrastowa0-jest mi niezmiernie miło
![]() ja Ciebie również kocham <33 i okradam ;D +parala,otojest,kamisha,CaMa, deuce,inquiring,RobCoChcesz, Paralogiczna,justsmilebaby, Missi_16,notcool okradam I zasada dynamiki Newtona 'ciało puszczone raz, puszcza się cały czas' ;D Pamiętasz te serduszka na końcu zeszytu od matmy z Twoim imieniem w środku ? To zapomnij. Teraz pokrywa je gruba warstwa korektora. To są te usta, których kształt kocham, gdy się śmieją. 'Nie jesteś autentyczny.' Idź do przodu choćby po jeden dotyk słońca. Podpatruję Cię z daleka, choć nie jesteś mój a ja nie jestem twoja, to i tak pragnę by skraść Ci buziaka i przytulić się do Ciebie. Tylko Walt Disney może zagwarantować Ci szczęśliwe zakończenie. 'Nadzieja pomaga iść naprzód, wytrwałość-stać, a odwaga-wracać.' To szczęście jest smaczniejsze niż owocowe lody w pucharku, z bitą śmietaną, ciastkiem i parasolką. 'Jej pobudki o 3 nad ranem, jej dwa kubki z zaparzoną herbatą i milion pocałunków na Twoim zdjęciu.' ![]()
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kumka olik <3 ___ i słyszę zza drzwi jak rozmawiasz z kotem: - dobrze, że już jest, stęskniłem się za nią... odklejam znaczek z listu, jest ważniejszy niż wszystko, przecież Go lizałeś. nasze Imperium Słońca, tajne akcje, przesłodzone noce jak w najtańszych Harlequinach. szepczesz, że czeka na nas łąka, cała w stokrotkach. Stokrotne dzięki za ten szept. wyciągam rękę i nie dosięgam odtwarzacza. słyszę za plecami twój głos, tak słodki, że wymięka przy nim nawet Mick Jagger. rysuję na twoim brzuchu całą armię motylków. one istnieją naprawdę, czujesz jak latają? och, witajcie motylki.
|
|
#4101 |
|
Wtajemniczenie
|
na zdrówko Kochana !
bardzo mi milo, że przypadły Ci one do gustu. na zdrówko moja Mała. ![]() a dla niego byłam tylko uroczym dodatkiem do nowego samochodu. jej miłość ? dla niego zwykły gadżet. ochota na jego spojrzenie rośnie. zaczerwienione od łez oczy, błegające o chwilę wytchnienia. wybuchowa dziewczyna.
Blada cera, kontrastuje z czerwonym kolorem szminki. Mój zimny wyraz twarzy kontrastuje z ogniem w sercu. Edytowane przez CaMa Czas edycji: 2010-08-13 o 13:15 |
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
;****
Jestem troszkę za młoda , by zrozumieć ale troszkę za późno by trzymać moją rękę . Zamierzam wstać, upaść, stanąć twarzą w twarz z moimi lękami . `Powiedz mi,że nie myślisz , ze jestem szalona,kiedy powiedziałam Ci o miłości która jest tu i teraz. `
'nie jesteś moją własnością,ja po prostu mam Ciebie". T. 24.01 Edytowane przez NieidealnaJa Czas edycji: 2010-08-13 o 13:22 |
|
|
|
#4103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ten zabieram ![]() ,, doskonale znam to spojrzenie - smutne, nieobecne, pełne tęsknoty za czymś, czego się pragnie ponad wszystko na świecie. ''
,, 'Ale zapisu bólu w jednym obszarze pamięci nie można wymazać zapisami szczęścia w innych.' ''
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
jagodkowa - nie ma za co, ale mnie urzekłaś ![]() bajkowa- dziekuję rybciu ![]() --- niebo płakało razem z nią. i nie mów że kochasz gdy tego nie czujesz. w moim sercu znajduje się za dużo Ciebie. prosze złap mnie za rękę i nigdy nie puszczaj. usilnie starała się by ja pokochał. Miała już nigdy przez Niego nie płakać, a zrobiła to znow. malinowe niebo. "bo nigdy nie zmienię wszystkich moich barw dla Ciebie " ma serce skute lodem. ona kochała Jego, a On miał kochać ją. mielismy razem trwać przez długi czas. a słodki smak życia okazał się gorzki. masz talent do marnowania życia innym. nie zapominaj ,że Ona kocha innego. |
|
|
|
#4105 |
|
Raczkowanie
|
jagodkowa - gdybym miała ogromną wenę i przeogromny talent to bym się
wzięła za pisanie książki no ale tak to sama wiesz, że nic by z tego nie wyszłohaha . ja Ciebie teeż kocham ; **** !_________ - ej księżniczko! w którym zamku straszysz? - po co Ci to wiedzieć? i tak masz małego konia żeby tam dojechać. ![]() (autentyczna rozmowa z 'przemiłymi' chłopakami podczas jazdy autobusem ^^ dziękuję za umilenie pobytu w czasie podróży! xd) zniszczę Cię swoją obojętnością! ![]() od dziś - panna niezależna. ![]() szantażuję szczęście. ` to w Jego oczach widziała coś więcej niż swoje odbicie.. ` nie mogę uwierzyć, że jesteś jeden na milion. ` usiądę na łące i będę liczyła źdźbła trawy. gdy skończę ty wrócisz i pokochasz mnie znów. ` gdybym nawet i chciała Ci powiedzieć proste ' Kocham Cię ' to by i tak nic nie dało. zawsze przerywasz mi w pół zdania swoim zdecydowanym ' ale to i tak nie ma sensu ' .
|
#4106 |
|
Rozeznanie
|
dreams_x33 - Dzięki niej w ogóle tu jestem
dziękuję <3Usiądę na kamiennym murku o wschodzie słońca i zamilknę. Stanę się częścią wszechświata. Wtedy Ty poczujesz, że tęsknię I najnormalniej w świecie usiądziesz obok mnie. To najbardziej mroczny piątek trzynastego. Nie ma Cię obok... ![]() Za 10 lat, kiedy rano otworzę oczy zakocham się w Tobie po raz 36500 .
|
#4107 |
|
Raczkowanie
|
"Tak wiele ocen wystawionych zbyt pochopnie, wiele decyzji podjętych zbyt gwałtownie" [ELDO]
"Czułam, że czujesz to co ja, może się mylę czułam tak, gdy spojrzeniami spotkaliśmy się przez chwilę"[PEZET]
|
#4108 |
|
Zadomowienie
|
xsxs - kocham być przez Ciebie kochana, maleńka
wracaj szybko ![]() uwielbiaj - uuuuwielbiam, he ;* absorbeed - "pokaż mi gdzie tęsknota ma granice, a ja ci powiem, czy moja się tam kończy." już mój! kontrastowa0 - szalejesz dziewczyno niedługo 1.000.000 post? oby ;*notcool - "daj mi, czego chcę; wszystko, czego nie mam." patrysiowa_ - a Twoje cudo pt. "wczoraj nie istnieje, jutro nie jest pewne, liczy się tylko dzisiaj" gości u mnie w opisie już od kilku dobrych dni. ♥ *
powiedz, że chcesz mnie dzisiaj, nie dbajmy o jutro. - mówił Ci ktoś kiedyś, że jesteś seksowna? - nie. - to dobrze, że Cię nie okłamują. bez Ciebie nie przeżyję jesteś moim oddechem rytmicznym biciem serca pojawiasz się na chwilę, gdy najmniej tego potrzebuję, i na nowo, od tej chwili znów mi Ciebie brakuje. (+ czy na prawdę musisz być aż takim ch..em? ;p) bicie Twojego serca najlepszą kołysanką 13 piątek. aż strach wyjść z domu, znając mojego przyjaciela Pecha, zapewni mi niezapomniane przeżycia. czasem się zastanawiam, czemu nie urodziłam się 13ego w piątek, skoro Pech mnie tak uwielbia.
|
#4109 |
|
Raczkowanie
|
naiwnie_
nie było mnie aż tak długo, bez przesady. za bardzo mnie tu ciągnęło. xD dziękuję Ci bardzo, bardzo. Paralogiczna szybko wróciłam. < 3 / okradłam. dreams_x33 mrrr. ja Ciebie bardziej. < 3inquiring miło, kochana, wywołałaś uśmiech na moje j twarzy, o. dziękuję. wracaj najszybciej, jak się da. < 3 / okradłam. notsoexciting & parala ładnie, ładnie. _mandarynka z innej bajki caroline060 okradłam. bajkowa & poprostuAsiss cieszę się, że się spodobało. ![]() . . . . . . . . . . . . . kryje w sobie serce zranione. chodź, popatrzmy na Paryż. z góry. z boku. z serca. tak, jakbyśmy wszystko mieli, jakby jutro miała spaść gwiazda, by wszystko zniszczyć. spójrz mi w oczy. popatrzmy na Paryż. co mam robić, by Cię dogonić? nie wiem. zatrzymaj się najlepiej. podaj mi ręką i pójdźmy tak ręka w rękę serce w serce och uwielbiam te delikatne palce w miodzie nadziei. dla wszystkich chciałam jak najlepiej. to mnie zniszczyło.
♥ ♥ ♥ Edytowane przez notcool Czas edycji: 2010-08-13 o 14:39 |
|
|
|
#4110 |
|
Raczkowanie
|
Szczęście kogoś, kosztem szczęścia czyjegoś . |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

; *