Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-13, 09:12   #181
tweetek86
Raczkowanie

GG do tweetek86
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

no, laseczki! na moim suwaczku stuknął równo rok do ślubu także już za rok bedziecie czytały moją relację
Stary 2010-08-13, 10:03   #182
Chatka
Wtajemniczenie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Telko, dziękuję bardzo za zdjęcia! Super się ogląda taką fotorelację Carrera jest super i z ramiączkami, świetnie! ja tylko będę szukać takiej, w której falbanki będą się wyżej ciut zaczynały, bo niestety mam za szerokie bioderka Ty wyglądałaś śliczniee
Szkoda tylko, że Foto nie wykorzystał bardziej kościoła, tak naprawdę mało go widać na zdjęciach, a warto by bardziej wyeksponować TAKIE wnętrza
Zdjęcia plenerowe bardzo romantyczne, to z motylkiem podobało mi się wyjątkowo
Ogólnie widać w Was radość i miłość, raz jeszcze gratuluję i wszystkiego dobrego na nowej drodze!!

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 10:13   #183
tweetek86
Raczkowanie

GG do tweetek86

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Telko, dziękuję bardzo za zdjęcia! Super się ogląda taką fotorelację Carrera jest super i z ramiączkami, świetnie! ja tylko będę szukać takiej, w której falbanki będą się wyżej ciut zaczynały, bo niestety mam za szerokie bioderka Ty wyglądałaś śliczniee
Szkoda tylko, że Foto nie wykorzystał bardziej kościoła, tak naprawdę mało go widać na zdjęciach, a warto by bardziej wyeksponować TAKIE wnętrza
Ogólnie widać w Was radość i miłość, raz jeszcze gratuluję i wszystkiego dobrego na nowej drodze!!
ja mam podobny problem, tzn muszę szukać wyżej zaczynających się falbanek bo mam taką budowę że tułów szczupły i długi, bo i nie mam się czym chwalić w partii (.)(.), za to biodra większe. więc jakbym założyła suknie z opiętym tułowiem i falbankami tylko na biodrach to bym wyglądała jak...
Stary 2010-08-13, 10:19   #184
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Hehe...zdjęć z kościoła mam tyle że nie chciałam Was zanudzać...bo i z góry są to tylko wybrane fotki bo wszystkich mam prawie 1000
Cytat:
Napisane przez tweetek86 Pokaż wiadomość
ja mam podobny problem, tzn muszę szukać wyżej zaczynających się falbanek bo mam taką budowę że tułów szczupły i długi, bo i nie mam się czym chwalić w partii (.)(.), za to biodra większe. więc jakbym założyła suknie z opiętym tułowiem i falbankami tylko na biodrach to bym wyglądała jak...
Dziewczyny co do szerokich bioder to mierzcie!!! bo powiem szczerze że ja jak na swoją sylwetkę też mam szerokie biodra i akurat ten typ sukienki dobrze to zamaskował a jak mierzyłam falbanki zaczynające się wyżej to wyglądało jakby biodra były większe niż w rzeczywistości...

Szczęśliwi

Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 10:44   #185
Opiumalfa
Zakorzenienie

Telkadziekuje za zdjecia! Pieknie!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 13:06   #186
bernadeta85
Rozeznanie

Telka dziękuję bardzo za linka do zdjęć właśnie siedzieliśmy z mężem i oglądaliśmy Twój wielki dzień... wyglądałaś cudnie, a zdjęcia są piękną pamiątką...

http://s10.suwaczek.com/20100410650113.png
bernadeta85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 13:35   #187
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Hehe...zdjęć z kościoła mam tyle że nie chciałam Was zanudzać...bo i z góry są to tylko wybrane fotki bo wszystkich mam prawie 1000

Dziewczyny co do szerokich bioder to mierzcie!!! bo powiem szczerze że ja jak na swoją sylwetkę też mam szerokie biodra i akurat ten typ sukienki dobrze to zamaskował a jak mierzyłam falbanki zaczynające się wyżej to wyglądało jakby biodra były większe niż w rzeczywistości...
Aa, to chyba, że tak
nie no, ja zamierzam mierzyć każdą sukienkę, która mi się spodoba, a także takie, które doradzą mi panie w salonach (bo wiem, że czasem tak jest, że się nawet by nie spojrzało na kieckę, a potem się po założeniu okazuję, że to ta jedyna ). Ale generalnie jestem już dość zdecydowana na falbaneczki wlasnie mniej więcej takie, jak w carrerze... Bardzo mnie cieszy to, co napisałaś o wygodzie i że się falbanki nie plączą pod nogami, bo ja się na żadne koło za chiny ludowe nie zgodzę ani żadnych trenów też nie chcę, bo cenię sobie wygodę, więc muszę mieć też dobrze dół zrobiony

Stary 2010-08-13, 13:41   #188
bellebelle
Zadomowienie

Telko czy ja tez moge prosic o zdjecia?

My swoje od fotografa tez juz mamy takze jesli ktoras z Was chcialaby zerknac to prosze pisac bo jestesmy z fotografa ogromnie zadowoleni!!

bellebelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 13:50   #189
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Odezwę się do Ciebie Ana w sprawie sukienki, ale powoli godzę się z myślą, że raczej będę musiała szukać dalej...
Teraz już chyba przestaniesz szukać, prawda?

Cytat:
Napisane przez kamab22 Pokaż wiadomość
Aha, no i żeby nie było tak zbyt pięknie to dziś dzwoniła do mnie Pani która opiekuje się nasza sala weselna, ze balkon na który się zazwyczaj wychodzi na papieroska jest remontowany. No i powiedziała ze ma nadzieje ze robotnicy wyrobią się z ułożeniem płytek na nim I już nerwa załapałam , no qrcze płacimy za wynajem tej sali a tu nagle taki numer. Ehhh, mam nadzieje ze zdąża

Dziewczyny jaki kolor pończoch kupić do sukni ecru?
Ponczochy ecru (albo smietanke)- zależy czy masz suknie ecru zółtawa czy ecru śmietankową. Nic białego!
A balkonem się nie przejmuj, nawet z nieczynnym będzie super zabawa! Palacze dadzą sobie radę.

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Za tydzień będę już prawdopodobnie znała datę ślubu i będę mogła ruszyć dalej z przygotowaniami.
Wstępnie zdecydowaliśmy, ze naszym fotografem będzie Kańtoch, bo spoko moich znajomych go poleca, ale wiecie coś może o Cezarym Zielińskim http://www.fotograflublin.pl/album1/index.html ?
Polecam Kantocha- nie to, że jestem stronnicza

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Czas szybko zleci też mi się w tamtym roku wydawało że to jeszcze tak długo...aż wreszcie nadszedł ten dzień

Czas szybko leci...niedawno zaczęliśmy być razem, mama się bała że przez to zakochanie matury nie zdam, potem się zaręczyliśmy, stuknęło 7 lat i się pobraliśmy
Oj leci czas leci, nam wczoraj minęło 2 miechy od ślubu..2 lata przygotowań weselnych też minęły raz dwa.. Teraz mi nawet tydzień szybciej leci..od weekendu do weekendu
Stary 2010-08-13, 13:53   #190
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bellebelle Pokaż wiadomość

My swoje od fotografa tez juz mamy takze jesli ktoras z Was chcialaby zerknac to prosze pisac bo jestesmy z fotografa ogromnie zadowoleni!!
Ja poprosze!!!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 13:58   #191
bellebelle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Ja poprosze!!!
Wyslalam linka bom leniwa Nie no w pracy jestem i nie bardzo moge wybierac. Mam nadzieje, ze jakos przebrniesz

Stary 2010-08-13, 13:59   #192
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Wyslalam linka bom leniwa Nie no w pracy jestem i nie bardzo moge wybierac. Mam nadzieje, ze jakos przebrniesz
I ja też ładnie proszę

Stary 2010-08-13, 14:51   #193
ona911
Rozeznanie

No i dojechaliśmy dosyć szybko i szczęśliwie..wyspaliśmy się..ale ja nie mogę przestać się po prostu mam masakrycznego doła ... nawet ze znajomymi sie nie zdąrzyłam spotkać..do tego mój TŻ miał taką anginę że hej..a teraz ja choruje..ehh ...
No to się wyżaliłam...

Cytat:
Napisane przez Magda_84 Pokaż wiadomość
spoko spoko nie ma pośpiechu ja jeszcze papieru nie kupuję tylko chciałam sie cenowo zorientować ja też sie raczej zdecyduję na ten sklep bo był tu już zachwalany i opłacalnie to wychodzi
a krawcową masz z polecenia? bo ja sie musze rozejrzeć za krawcową

prawie bym zapomniała przyjemnej i szybkiej podróży
Madziu... idź śmialo do tego sklepu.. panie doradzają..chociaż jak zaczęłam tłumaczyć jakie zaproszenia chce sama zrobić to zrobiły na mnie wielkie oczy .. i prosiły żebym im przyniosła i pokazała.. jak już będą gotowe
Co do krawcowej... a mam super Panią...ona szyła też Bernadecie sukienkę... podam Ci namiary na priv..

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
My już wróciliśmy... jak zwykle na wszystko za mało czasu, tyle by się chciało jeszcze zrobić, z tyloma osobami zobaczyć, a tu trzeba wracać...
Pocieszam się, że w październiku mamy kolejne wesele (po raz ostatni będę Druhną) to chociaż rodzinę zobaczę. Tylko na myśl o samej podróży mi się odechciewa... Ale co zrobić, odległości są do pokonania

Dobrej podróży Wam życzę, i łagodnego powrotu do brytyjskiej rzeczywistości.
Zazdroszczę ponownego wyjazdu do PL...my będziemy jechali dopiero w maju przyszłego roku, żeby porozdawać zaproszenia i załatwić tą całą papierologię..w ogóle ja bym najchętniej już tu nie wracała... chyba nigdy się nie przyzwyczaję do pożegnań z rodziną...

Telko bardzo dziękuję za zdjęcia.... wyglądaliście ślicznie..i bije od Was szczęście ... super

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

Edytowane przez ona911
Czas edycji: 2010-08-13 o 15:13
ona911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 16:03   #194
justinaa9
Raczkowanie

Hej dziewczyny

Ależ jesteście rozgadane. Kilka dni nie mogłam tu zaglądać, a tu tyle stron do nadrobienia!

MissZuzia, przede wszystkim gratulacje!!!! Spóźnione ale najserdeczniejsze życzenia na nowej drodze życia! Cudna relacja! Ja też, jak chyba każda z nas, uwielbiam czytać relacje ślubne... I zawsze tak jakoś wzruszająco się robi... Super, że wszystko tak fajnie Wam się udało.
Dołączam się do prośby Magdy_84 - czy możesz podać cenę za dekoracje na priv? Będę bardzo wdzięczna.

Cytat:
Napisane przez 8mouse3 Pokaż wiadomość
Poza tym praktycznie rozdaliśmy zaproszenia, załatwiliśmy fontannę, a jutro spisujemy protokół- w końcu No i TŻ jest całkowicie ubrany a ja w środę będę mieć suknie
Super, że już powolutku zbliżacie się do końca przygotowań. do ślubu już tak niedaleko. My wczoraj spisaliśmy protokół. Nie było tak źle i nawet nie trwało tak długo. Ksiądz nawet zdziwił mnie, bo nie skomentował nawet faktu, że mieszkamy razem... I powiedział, że mamy zaliczyć 2 spowiedzi. To też dziwne, bo słyszałam, że jak się mieszka razem, to idzie się do spowiedzi tylko raz...

Cytat:
Napisane przez Niunia2011 Pokaż wiadomość
A słuchajcie, ja mam jeszcze pytanie...
Rozglądamy się za dobrym jubilerem w sprawie obrączek oczywiście
Jakbyście miały kogoś godnego polecenia to bardzo chętnie przyjmę wszelkie namiary
A no i, cen żeby nie miał wygórowanych zbytnio...
Już kilka dziewczyn zachwalało jubilera w bramie przy krakowskim. My byliśmy wczoraj w dwóch. Jeden na przeciwko bramy krakowskiej, a drugi w bramie na krakowskim w bramie nr 36. Oba polecane na tym forum i niedrogo. My będziemy robić chyba w tym w bramie, bo dajemy własne złoto i tam najtaniej wychodzi.

Telko, czy i ja mogłabym poprosić o fotki? Zaraz napiszę do ciebie na priva, bo mam jeszcze inne pytanie do ciebie.
Stary 2010-08-13, 16:11   #195
_Olka_
Raczkowanie

Cytat:

ja bym z checia zerknela
_Olka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 16:17   #196
ona911
Rozeznanie

Podaje aktualną listę Ślubów na rok 2011

KWIECIEŃ

30 kwietnia
moni_ka.g- godz. 17.00 Parafia Matki Bożej Różańcowej
wesele - hotel Focus

MAJ

28 maja
urszulac1 w Niedrzwicy Kościelnej

CZERWIEC

11 czerwca
kruczydło

25 czerwca
osia86- godz. 15.00; Parafia pw. Zesłania Ducha św. w Krasnobrodzie; wesele: Karczma Gwarek w Krasnobrodzie
psuj_a- Parafia NMP Matki Kościoła w Orchowcu,
wesele- "Karczma w Maciejowie"

LIPIEC

2 lipca
La Cocinerita- godz 16.00; Parafia Przemienienia Pańskiego
w Garbowie; wesele- Dwór Leśce

amantas_amaentes- Parafia św. Boboli w Lublinie;
wesele- BENSIP (Lublin, ul. Budowlana)
Ashyshqa- godz 17.00; Parafia św. Rodziny w Lublinie;
wesele-Dom Królewski na Abramowickiej

23 lipca
moniczkar_- godz 17:00; Archikatedra Lubelska; wesele- Dom Weselny Paradis Lubartów

30 lipca
ajak66- Parafia Dobrego Pasterza;
wesele - Zajazd pod kasztanami

SIERPIEŃ

6 sierpnia
Magda_84- Parafia Matki Bożej Różańcowej w Lublinie;
wesele- Dom Królewski
Niunia2011- Parafia w Niedrzwicy Dużej

13 sierpnia
tweetek86
AneczkaS
Lotta_- Parafia pw. Andrzeja Boboli, wesele - Fiesta
basik_4- godz 16:00 Parafia Św. Kingi w Świdniku

20 sierpnia
Ewa121
Mag89
gosiaczek20004
margolka1986- godz 17:45; Archikatedra Lubelska;
wesele- Hotel Korona
kobieta1987 - Parafia na Poczekajce; wesele- Bosman

27 sierpnia
Kicur-Parafia NSJ w Bobach (ok. Kraśnika);
wesele- Hotel Bursztynowy, Józefów n. Wisłą.

WRZESIEŃ

3 września
-Olka_ - godz 16:00; Parafia Św.Krzyża w Lublinie;
wesele- Niedrzwica Kościelna "Jaśmin"

10 września
malgosia_23-
Parafia pw Andrzeja Boboli w Lublinie,
wesele- Siedlisko Folkloru Marzanna w Niedrzwicy
iovaa- Parafia WNMP w Opolu Lubelskim, wesele - Dom Weselny

17 września

cindi- godz 15:00; Archikatedra Lubelska; wesele- Dworek Graffa
Tenaya24
pucia_aga- Parafia św. Maksymiliana Kolbe;
wesele- Dworek Arkadia w Piotrowicach

24 września

Tanitka- godz 15.00; wesele- Bełżyce
alonka00- Prafia św. Bartłomieja;
wesele w Janowie Lubelskim

PAŹDZIERNIK

1 października
angelika987- ślub w Nałęczowie;
wesele- "Zajazd Czerniecówka" Wojciechów

Razem od...

...a tego dnia...

Edytowane przez ona911
Czas edycji: 2011-03-17 o 13:48
Stary 2010-08-13, 16:19   #197
_Olka_
Raczkowanie

Dziewczynki mam pytanko.Ślubujemy we wrzesniu przyszlego roku,wiekszosc rzeczy mamy juz zaklepanych tj: sala,orkiestra,kosciol,ka merzysta,fotograf,kuchark a ,mam pytanie odnosnie zamawiania dekoratorki,głównie do kościoła,nie wiem czy teraz jest odpowiedni moment na zaklepanie kogos czy to za wczesnie ?jak radzicie? zebym nie obudzila sie potem za pózno ;/ od razu mowię,ze raczej nie mam nikogo upatrzonego... a może Wy mi kogos polecicie
z góry dziekuje i pozdrawiam.
Stary 2010-08-13, 16:23   #198
justinaa9
Raczkowanie

Cytat:

I ja też bym poprosiła!
Stary 2010-08-13, 17:08   #199
Magda_84
Rozeznanie

ona911 dzięki za namiary
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-13, 17:43   #200
kamab22
Raczkowanie

Dziewczyny błagam Was pomóżcie mi
Czy któraś z Was słyszała coś o zespole ART z Bychawy???
Wyobraźcie sobie ze mój zespól, ten z którym podpisałam umowę, odsprzedał nasz termin innemu zespołowi, a znów ten zespół oddal nas innemu. Właśnie zespołowi ART z Bychawy.
Nie wyobrażacie sobie co ja dziś przezywam. Jak można w ogóle bez naszej wiedzy było oddać nas innemu zespołowi. W głowie mi się to nie mieści. Cały czas myślę ze mi się to wszystko śni!!!!!!!!!!!!!
Tydzień przed naszym weselem okazało się ze zespół z którym podpisaliśmy umowę nie będzie u nas grał. To jest tak absurdalna dla nas sytuacja ze nawet opisać tego nie potrafię. Jeśli nie zdecydujemy się na zespół ART to nie mamy zespołu. A ja nie znam tego zespołu, nic o nich w Google znaleźć nie mogę na ich temat.
A z zespołem z którym umowę podpisałam to się na pewno w sadzie spotkamy, bo nie wyobrażam sobie jak tak można handlować czyimś dniem????? Dla nas jest to nie wyobrażalne.
Umowę mamy podpisana 1,5 roku wcześniej, zaliczkę zapłaciliśmy. A najlepsze jest właśnie tez z ta zaliczka ze nie wiadomo kto ja teraz ma. Nikt z tego zespołu tel ode mnie nie odbiera.
Ja już nie wiem co my mamy robić, Tydzień do naszego ślubu i wesela został. Ja z nerwów dziś nic nie jadłam prawie, a oczy z płaczu mnie już pieką
Jak tak w ogóle można bez naszej zgody było oddać nasza imprezkę innemu zespołowi. I to na dodatek przez przypadek się o tym dowiedziałam.
Nazwy zespołu nie mogę podać bo jesteśmy zdecydowani spotkać się z nimi w sadzie.
Bardzo Was proszę o jakiekolwiek informacje o tym zespole ART z Bychawy.
kamab22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 18:02   #201
bernadeta85
Rozeznanie

Boże, że Ty to widzisz i nie grzmisz, jak wogóle coś takiego można zrobić... dla mnie taka sytuacja jest nie do pomyślenia.... nawet nie potrzfię sobie wyobrazić jak Kama musisz się czuć.... odsprzedać termin komuś innemu to już jest dla mnie niewyobrażalne chamstwo ale już to że nawet nie powiadomili o tym.... jak można być tak potwornie bezczelnym!!!!

Niestety nie słyszałam o tym zespole ale spróbuje popytać po znajomych z tamtych stron...

http://s10.suwaczek.com/20100410650113.png

Edytowane przez bernadeta85
Czas edycji: 2010-08-13 o 18:04
bernadeta85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 18:10   #202
_Olka_
Raczkowanie

o kurcze... to nieladnie z ich strony,nie mozna tego tak zostawic,nie moze im to przejsc płazem!!!!! bardzo Ci wspolczuje ,moge sobie tylko wyobrazic co czujecie,ja to bym ich chyba golymi rekami udusila!!Niestety nic nie slyszalam o nich
Stary 2010-08-13, 18:10   #203
bellebelle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justinaa9 Pokaż wiadomość

Super, że już powolutku zbliżacie się do końca przygotowań. do ślubu już tak niedaleko. My wczoraj spisaliśmy protokół. Nie było tak źle i nawet nie trwało tak długo. Ksiądz nawet zdziwił mnie, bo nie skomentował nawet faktu, że mieszkamy razem... I powiedział, że mamy zaliczyć 2 spowiedzi. To też dziwne, bo słyszałam, że jak się mieszka razem, to idzie się do spowiedzi tylko raz...
My mielismy tylko jedna wlasnie, ta druga... Jak poszlam rano w dzien slubu do kosciola to ksiadz mi pieczatke postawil tam gdzie miala byc pierwsza (przez przypadek) potem musialam tlumaczyc

Zdjecia wyslane

Stary 2010-08-13, 18:28   #204
Magda_84
Rozeznanie

kamab22 nie wiem co napisać, zatkało mnie po prostu, co za bezczelność, nie wyobrażam sobie jak można coś takiego zrobić. A z tym zespołem ART kontaktowałaś się? ja niestety nic nie słyszałam o tym zespole, ale jak bym się czegoś dowiedziała to dam znać. Trzymam kciuki żeby sie to wyprostowało jakoś może akurat fajny zespół, ale co sie człowiek zdenerwuje to zdenerwuje
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 18:42   #205
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Magda_84 Pokaż wiadomość
ona911 dzięki za namiary
A bardzo proszę
Cytat:
Po prostu brak mi słów... baaardzo Wam współczuje..ale miejmy nadzieję, że ten zespół spisze się na medal 3mam kciuki...

Cytat:
Napisane przez _Olka_ Pokaż wiadomość
o kurcze... to nieladnie z ich strony,nie mozna tego tak zostawic,nie moze im to przejsc płazem!!!!! bardzo Ci wspolczuje ,moge sobie tylko wyobrazic co czujecie,ja to bym ich chyba golymi rekami udusila!!Niestety nic nie slyszalam o nich
i ja też !!!

Razem od...

...a tego dnia...

Stary 2010-08-13, 20:18   #206
8mouse3
Rozeznanie

Kamab ja też nie słyszałam o zespole- ale nic chyba nie możesz w tym tygodniu zrobić....Zadzwoń do tego zespołu- o ile masz do nich kontakt i po prostu umów się na spotkanie i niech Ci pokażą jakieś swoje nagrania, będziesz wiedziała czego możesz się spodziewać na weselu.

Co tego zespołu- pochwalam, że zamierzacie iść do sądu, myślę, że sprawę wygracie...umowę macie, więc sprawa jest jasna ( o ile czegoś głupiego nie napisali wcześniej w umowie małym druczkiem, ale myślę, że przeczytaliście umowę przed podpisaniem)

Teraz już nie płacz i spróbuj jakoś skontaktować się z zespołem...nie możesz się załamać, bo odbije się to na Twoim zdrowiu, oby nie figurce (suknia...) Na pewno rodzina i znajomi zrozumieją, jak będzie coś niedograne na weselu- nie dla zespołu idą na ślub i wesele tylko dla Was. Musisz spiąć się i gnać jutro na spotkanie z zespołem.Trzymam kciuki

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Kamab- znalazłam ten zespół...wysyłam na priv stronę zespołu.
Stary 2010-08-13, 20:46   #207
tweetek86
Raczkowanie

GG do tweetek86

Cytat:

ja tez poprosze

Kama po prostu a ten zespół to wytlumaczyl chociaz dlaczego nie bedzie gral? czyzby znalazla mu się lepiej płatna oferta?albo u kogos znajomego? normalnie takich to tylko
Stary 2010-08-13, 21:16   #208
batkab
Raczkowanie

Błagam o pomoc!

Gdzie dokładnie odbywają się weekendowe nauki na Staszica? W tym centrum katechetycznym przy kościele?
Jutro zaczynam nauki, a zapomniałam się księdza zapytać gdzie odbywają się nauki.
batkab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 21:17   #209
justinaa9
Raczkowanie

Cytat:
O matko!!! Brak mi słów po prostu!!!! Straszne, straszne chamstwo!!! Jak tam można kogoś potraktować. Człowiek przez 1,5 roku myśli, że wszystko ma tak jak było ustalone a tu takie coś.... Naprawde świństwo!

Niestety ja nie słyszałam nic o zespole. Mam nadzieje, że znajdzie się któraś z nas, która coś będzie wiedzieć.
A najważniejsze, popieram to co napisała mouse - nie denerwuj sie, tlyko zacznij działać. Koniecznie spotkaj się z zespołem i zobacz filmiki z wesel, porozmawiaj, co i jak i jestem pewna, że wszystko skończy się dobrze. Na pewno się dogadacie. A tamtych... jak nic do sądu!!!!!!!
Wszystkie trzymamy kciuki, żeby się udało!
Stary 2010-08-13, 21:18   #210
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Wyobraźcie sobie ze mój zespól, ten z którym podpisałam umowę, odsprzedał nasz termin innemu zespołowi, a znów ten zespół oddal nas innemu. Właśnie zespołowi ART z Bychawy.

Nie wyobrażacie sobie co ja dziś przezywam. Jak można w ogóle bez naszej wiedzy było oddać nas innemu zespołowi. W głowie mi się to nie mieści. Cały czas myślę ze mi się to wszystko śni!!!!!!!!!!!!!
Tydzień przed naszym weselem okazało się ze zespół z którym podpisaliśmy umowę nie będzie u nas grał. To jest tak absurdalna dla nas sytuacja ze nawet opisać tego nie potrafię. Jeśli nie zdecydujemy się na zespół ART to nie mamy zespołu. A ja nie znam tego zespołu, nic o nich w Google znaleźć nie mogę na ich temat.
A z zespołem z którym umowę podpisałam to się na pewno w sadzie spotkamy, bo nie wyobrażam sobie jak tak można handlować czyimś dniem????? Dla nas jest to nie wyobrażalne.
Umowę mamy podpisana 1,5 roku wcześniej, zaliczkę zapłaciliśmy. A najlepsze jest właśnie tez z ta zaliczka ze nie wiadomo kto ja teraz ma. Nikt z tego zespołu tel ode mnie nie odbiera.
Ja już nie wiem co my mamy robić, Tydzień do naszego ślubu i wesela został. Ja z nerwów dziś nic nie jadłam prawie, a oczy z płaczu mnie już pieką
Jak tak w ogóle można bez naszej zgody było oddać nasza imprezkę innemu zespołowi. I to na dodatek przez przypadek się o tym dowiedziałam.
Nazwy zespołu nie mogę podać bo jesteśmy zdecydowani spotkać się z nimi w sadzie.
Bardzo Was proszę o jakiekolwiek informacje o tym zespole ART z Bychawy.
Możesz, żądać min. 3 krotności wpłaconej zaliczki celem zadośćuczynienia. Najlepszy byłby list adwokacki z wezwaniem zapłaty - sami zaczną do Ciebie dzwonić

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości