|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
no, laseczki! na moim suwaczku stuknął równo rok do ślubu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Telko, dziękuję bardzo za zdjęcia! Super się ogląda taką fotorelację
![]() ![]() ![]() Szkoda tylko, że Foto nie wykorzystał bardziej kościoła, tak naprawdę mało go widać na zdjęciach, a warto by bardziej wyeksponować TAKIE wnętrza ![]() Zdjęcia plenerowe bardzo romantyczne, to z motylkiem podobało mi się wyjątkowo ![]() Ogólnie widać w Was radość i miłość, raz jeszcze gratuluję i wszystkiego dobrego na nowej drodze!! ![]() ![]()
#183 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Telkadziekuje za zdjecia! Pieknie!
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Rozeznanie
|
Telka dziękuję bardzo za linka do zdjęć właśnie siedzieliśmy z mężem i oglądaliśmy Twój wielki dzień... wyglądałaś cudnie, a zdjęcia są piękną pamiątką...
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie no, ja zamierzam mierzyć każdą sukienkę, która mi się spodoba, a także takie, które doradzą mi panie w salonach (bo wiem, że czasem tak jest, że się nawet by nie spojrzało na kieckę, a potem się po założeniu okazuję, że to ta jedyna ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Telko czy ja tez moge prosic o zdjecia?
![]() My swoje od fotografa tez juz mamy takze jesli ktoras z Was chcialaby zerknac to prosze pisac bo jestesmy z fotografa ogromnie zadowoleni!!
#189 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A balkonem się nie przejmuj, nawet z nieczynnym będzie super zabawa! Palacze dadzą sobie radę. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Ja poprosze!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
Wyslalam linka bom leniwa
![]() ![]()
![]() |
#192 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#193 | ||
Rozeznanie
|
No i dojechaliśmy dosyć szybko i szczęśliwie..wyspaliśmy się..ale ja nie mogę przestać się
![]() ![]() No to się wyżaliłam... Cytat:
![]() ![]() Co do krawcowej... a mam super Panią...ona szyła też Bernadecie sukienkę... podam Ci namiary na priv.. ![]() Cytat:
Telko bardzo dziękuję za zdjęcia.... wyglądaliście ślicznie..i bije od Was szczęście ![]() ![]()
![]() ![]() Razem od... ![]() ...a tego dnia... ...powiedzieliśmy sobie Tak ... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ona911 Czas edycji: 2010-08-13 o 15:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#194 | ||
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Ależ jesteście rozgadane. ![]() ![]() MissZuzia, przede wszystkim gratulacje!!!! Spóźnione ale najserdeczniejsze życzenia na nowej drodze życia! ![]() ![]() Dołączam się do prośby Magdy_84 - czy możesz podać cenę za dekoracje na priv? Będę bardzo wdzięczna. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Telko, czy i ja mogłabym poprosić o fotki? ![]() ![]()
![]() |
#195 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Rozeznanie
|
Podaje aktualną listę Ślubów na rok 2011 KWIECIEŃ 30 kwietnia moni_ka.g- godz. 17.00 Parafia Matki Bożej Różańcowej wesele - hotel Focus MAJ 28 maja urszulac1 w Niedrzwicy Kościelnej CZERWIEC 11 czerwca kruczydło 25 czerwca osia86- godz. 15.00; Parafia pw. Zesłania Ducha św. w Krasnobrodzie; wesele: Karczma Gwarek w Krasnobrodzie psuj_a- Parafia NMP Matki Kościoła w Orchowcu, wesele- "Karczma w Maciejowie" LIPIEC 2 lipca La Cocinerita- godz 16.00; Parafia Przemienienia Pańskiego w Garbowie; wesele- Dwór Leśce amantas_amaentes- Parafia św. Boboli w Lublinie; wesele- BENSIP (Lublin, ul. Budowlana) Ashyshqa- godz 17.00; Parafia św. Rodziny w Lublinie; wesele-Dom Królewski na Abramowickiej 23 lipca moniczkar_- godz 17:00; Archikatedra Lubelska; wesele- Dom Weselny Paradis Lubartów 30 lipca ajak66- Parafia Dobrego Pasterza; wesele - Zajazd pod kasztanami SIERPIEŃ 6 sierpnia Magda_84- Parafia Matki Bożej Różańcowej w Lublinie; wesele- Dom Królewski Niunia2011- Parafia w Niedrzwicy Dużej 13 sierpnia tweetek86 AneczkaS Lotta_- Parafia pw. Andrzeja Boboli, wesele - Fiesta basik_4- godz 16:00 Parafia Św. Kingi w Świdniku 20 sierpnia Ewa121 Mag89 gosiaczek20004 margolka1986- godz 17:45; Archikatedra Lubelska; wesele- Hotel Korona kobieta1987 - Parafia na Poczekajce; wesele- Bosman 27 sierpnia Kicur-Parafia NSJ w Bobach (ok. Kraśnika); wesele- Hotel Bursztynowy, Józefów n. Wisłą. WRZESIEŃ 3 września -Olka_ - godz 16:00; Parafia Św.Krzyża w Lublinie; wesele- Niedrzwica Kościelna "Jaśmin" 10 września malgosia_23- Parafia pw Andrzeja Boboli w Lublinie, wesele- Siedlisko Folkloru Marzanna w Niedrzwicy iovaa- Parafia WNMP w Opolu Lubelskim, wesele - Dom Weselny 17 września cindi- godz 15:00; Archikatedra Lubelska; wesele- Dworek Graffa Tenaya24 pucia_aga- Parafia św. Maksymiliana Kolbe; wesele- Dworek Arkadia w Piotrowicach 24 września Tanitka- godz 15.00; wesele- Bełżyce alonka00- Prafia św. Bartłomieja;
wesele w Janowie Lubelskim PAŹDZIERNIK 1 października angelika987- ślub w Nałęczowie; wesele- "Zajazd Czerniecówka" Wojciechów
![]() ![]() Razem od... ![]() ...a tego dnia... ...powiedzieliśmy sobie Tak ... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ona911 Czas edycji: 2011-03-17 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki mam pytanko.Ślubujemy we wrzesniu przyszlego roku,wiekszosc rzeczy mamy juz zaklepanych tj: sala,orkiestra,kosciol,ka merzysta,fotograf,kuchark a ,mam pytanie odnosnie zamawiania dekoratorki,głównie do kościoła,nie wiem czy teraz jest odpowiedni moment na zaklepanie kogos czy to za wczesnie ?jak radzicie? zebym nie obudzila sie potem za pózno ;/ od razu mowię,ze raczej nie mam nikogo upatrzonego... a może Wy mi kogos polecicie
![]() z góry dziekuje i pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#199 |
Rozeznanie
|
ona911 dzięki za namiary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny błagam Was pomóżcie mi
![]() Czy któraś z Was słyszała coś o zespole ART z Bychawy??? Wyobraźcie sobie ze mój zespól, ten z którym podpisałam umowę, odsprzedał nasz termin innemu zespołowi, a znów ten zespół oddal nas innemu. Właśnie zespołowi ART z Bychawy. Nie wyobrażacie sobie co ja dziś przezywam. Jak można w ogóle bez naszej wiedzy było oddać nas innemu zespołowi. W głowie mi się to nie mieści. Cały czas myślę ze mi się to wszystko śni!!!!!!!!!!!!! Tydzień przed naszym weselem okazało się ze zespół z którym podpisaliśmy umowę nie będzie u nas grał. To jest tak absurdalna dla nas sytuacja ze nawet opisać tego nie potrafię ![]() A z zespołem z którym umowę podpisałam to się na pewno w sadzie spotkamy, bo nie wyobrażam sobie jak tak można handlować czyimś dniem????? Dla nas jest to nie wyobrażalne. Umowę mamy podpisana 1,5 roku wcześniej, zaliczkę zapłaciliśmy. A najlepsze jest właśnie tez z ta zaliczka ze nie wiadomo kto ja teraz ma ![]() Ja już nie wiem co my mamy robić, Tydzień do naszego ślubu i wesela został. Ja z nerwów dziś nic nie jadłam prawie, a oczy z płaczu mnie już pieką ![]() Jak tak w ogóle można bez naszej zgody było oddać nasza imprezkę innemu zespołowi. I to na dodatek przez przypadek się o tym dowiedziałam. Nazwy zespołu nie mogę podać bo jesteśmy zdecydowani spotkać się z nimi w sadzie. Bardzo Was proszę o jakiekolwiek informacje o tym zespole ART z Bychawy.
#201 |
Rozeznanie
|
Boże, że Ty to widzisz i nie grzmisz, jak wogóle coś takiego można zrobić... dla mnie taka sytuacja jest nie do pomyślenia.... nawet nie potrzfię sobie wyobrazić jak Kama musisz się czuć.... odsprzedać termin komuś innemu to już jest dla mnie niewyobrażalne chamstwo ale już to że nawet nie powiadomili o tym.... jak można być tak potwornie bezczelnym!!!!
Niestety nie słyszałam o tym zespole ale spróbuje popytać po znajomych z tamtych stron... Edytowane przez bernadeta85 Czas edycji: 2010-08-13 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
o kurcze... to nieladnie z ich strony,nie mozna tego tak zostawic,nie moze im to przejsc płazem!!!!! bardzo Ci wspolczuje ,moge sobie tylko wyobrazic co czujecie,ja to bym ich chyba golymi rekami udusila!!Niestety nic nie slyszalam o nich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zdjecia wyslane ![]()
![]() |
#204 |
Rozeznanie
|
kamab22 nie wiem co napisać, zatkało mnie po prostu, co za bezczelność, nie wyobrażam sobie jak można coś takiego zrobić. A z tym zespołem ART kontaktowałaś się? ja niestety nic nie słyszałam o tym zespole, ale jak bym się czegoś dowiedziała to dam znać. Trzymam kciuki żeby sie to wyprostowało jakoś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Rozeznanie
|
A bardzo proszę
![]() Po prostu brak mi słów... baaardzo Wam współczuje..ale miejmy nadzieję, że ten zespół spisze się na medal ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#206 |
Rozeznanie
|
Kamab ja też nie słyszałam o zespole- ale nic chyba nie możesz w tym tygodniu zrobić....Zadzwoń do tego zespołu- o ile masz do nich kontakt i po prostu umów się na spotkanie i niech Ci pokażą jakieś swoje nagrania, będziesz wiedziała czego możesz się spodziewać na weselu.
Co tego zespołu- pochwalam, że zamierzacie iść do sądu, myślę, że sprawę wygracie...umowę macie, więc sprawa jest jasna ( o ile czegoś głupiego nie napisali wcześniej w umowie małym druczkiem, ale myślę, że przeczytaliście umowę przed podpisaniem) Teraz już nie płacz i spróbuj jakoś skontaktować się z zespołem...nie możesz się załamać, bo odbije się to na Twoim zdrowiu, oby nie figurce (suknia...) Na pewno rodzina i znajomi zrozumieją, jak będzie coś niedograne na weselu- nie dla zespołu idą na ślub i wesele tylko dla Was. Musisz spiąć się i gnać jutro na spotkanie z zespołem.Trzymam kciuki ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Kamab- znalazłam ten zespół...wysyłam na priv stronę zespołu.
#207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kama po prostu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
Błagam o pomoc!
Gdzie dokładnie odbywają się weekendowe nauki na Staszica? W tym centrum katechetycznym przy kościele? Jutro zaczynam nauki, a zapomniałam się księdza zapytać gdzie odbywają się nauki. |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niestety ja nie słyszałam nic o zespole. Mam nadzieje, że znajdzie się któraś z nas, która coś będzie wiedzieć. A najważniejsze, popieram to co napisała mouse - nie denerwuj sie, tlyko zacznij działać. Koniecznie spotkaj się z zespołem i zobacz filmiki z wesel, porozmawiaj, co i jak i jestem pewna, że wszystko skończy się dobrze. Na pewno się dogadacie. A tamtych... jak nic do sądu!!!!!!! ![]() Wszystkie trzymamy kciuki, żeby się udało! ![]()
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.