Zaginęła iwona - trójmiasto - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-13, 14:07   #2281
muciula25
Rozeznanie

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
mogło tak być, kto wie... albo całą noc stał pod jej blokiem i czekał kiedy ona wróci - i takie przypadki się zdarzają wśród zazdrosnych czy nieszczęśliwie zakochanych facetów
Oj tak a zazdrosny bądź nieszczęśliwie zakochany facet nie wróży nic dobrego
Stary 2010-08-13, 14:10   #2282
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Ktos podal adres do strony gdzie sa poszukiwani swiadowkie...
czy oni szukaja tych 4 chlopakow ,ktorzy w pewnym momencie odwrocili sie w strone plazy?
ja slyszalam ze oni byli przesluchiwani i zeznali ze nie wiele pamietaja.

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 14:13   #2283
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Yvi84 Pokaż wiadomość
to jest delikatna sprawa.. bo skoro byl takim amantem kobiet i dziewczyn, no nie mogl popuscic i zrozumiec jak ktos ko moze odrzucic..?

A z tego co czytałam to nawet jedna pokusiła się o okreslenie,że jest nie zły czy jakos tak więc podejrzewam,że adoratorek mu nie brakowało może było tak,że do tej pory on sobie wybierał i przebierał a tutaj nagle zonk jest dziewczyna która nie chce się z nim spotykać-to mogło baaardzo naruszyć jego męskie ego

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość
Ktos podal adres do strony gdzie sa poszukiwani swiadowkie...
czy oni szukaja tych 4 chlopakow ,ktorzy w pewnym momencie odwrocili sie w strone plazy?
ja slyszalam ze oni byli przesluchiwani i zeznali ze nie wiele pamietaja.

Zgodnie z info z tej str http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/art.../KRAJ/87981174 sa w dalszym ciągu poszukiwani :/
Stary 2010-08-13, 14:14   #2284
Yvi84
Przyczajenie

tacy sa najgorsi tez mialam taka sytuacje i bardzo, bardzo dlugo to trwalo zanim sie uwolnilam. tacy sa nieprzewidywalni.
Yvi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 14:16   #2285
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
tacy sa najgorsi tez mialam taka sytuacje i bardzo, bardzo dlugo to trwalo zanim sie uwolnilam. tacy sa nieprzewidywalni.

brrrrrrrr aż mi ciarki przeszły
Stary 2010-08-13, 14:19   #2286
joyeuxe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aktaga13 Pokaż wiadomość
ja teraz mam takie schizy, że jak jest ciemno, to za nic sama z domu nie wyjdę głupota, wiem. tym bardziej, że przecież przyjdzie jesień/zima i będę zmuszona...
Ja to się boję sama w domu siedzieć
Ale mam zamiar zapisać się od września na kurs samoobrony, zawsze może nauczą mnie jakieś obrony. Być może to jakoś w razie ataku mi pomoże.
joyeuxe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 14:25   #2287
Yvi84
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość
No ja mam tez takie wrazenie, ze oni sie tez w taki sposob odwrocili, jakby tam sie cos rozgrywalo. To nie wyglada na odwrocenie sie takie ot sobie.

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Napisane przez joyeuxe Pokaż wiadomość
Ale mam zamiar zapisać się od września na kurs samoobrony, zawsze może nauczą mnie jakieś obrony. Być może to jakoś w razie ataku mi pomoże.

Edytowane przez Yvi84
Czas edycji: 2010-08-13 o 14:22

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-13, 14:26   #2288
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
No ja mam tez takie wrazenie, ze oni sie tez w taki sposob odwrocili, jakby tam sie cos rozgrywalo. To nie wyglada na odwrocenie sie takie ot sobie.

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

albo szla wlasnie Iwona i sie spojrzeli.
Sadze ze gdyby sie cos dzialo nie pozostali by obojetni ,a na policje zglosili by sie napewno.

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 14:29   #2289
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:

ktoś pisał, że to mógł być szybko odjeżdżający samochód (z piskiem opon). tylko, że takie rzeczy się raczej pamięta. może zwyczajnie obrócili się za Iwoną? nie sądzę, żeby tak obojętnie przechodzili obok jakiejś szarpaniny. chociaz kto wie
Stary 2010-08-13, 14:33   #2290
mon88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Darin Pokaż wiadomość
A po co niby miał sprawdzać i wyglądać za nimi czy wróciły skoro słyszał je pod blokiem Bez sensu
moi rodzice zawsze zaglądają do mnie do pokoju jak wracam z imprezy... wchodzą do pokoju, pytaja 'okej?' ja mówię okej i ida dalej spać... do mojego brata tak samo wchodzą...
dlatego tak mi się może skojarzyło...
ale może tylko moi tak robią
mon88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 14:34   #2291
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
ktoś pisał, że to mógł być szybko odjeżdżający samochód (z piskiem opon). tylko, że takie rzeczy się raczej pamięta. może zwyczajnie obrócili się za Iwoną? nie sądzę, żeby tak obojętnie przechodzili obok jakiejś szarpaniny. chociaz kto wie
Szczerze powiem,że już nic z tego nie rozumiem,nic nie wiem i nic mnie nie zdziwi :/
Stary 2010-08-13, 14:36   #2292
Yvi84
Przyczajenie

wiecie co mnie martwi? ze sprawca/sprawcy moga czytac co sie pisze na forach, albo oficjalnej stronie Iwony. Mam nadzieje, ze nigdzie nie pisze, gdzie ochotnicy dokladnie chca isc na te poszukiwania. ale z drugiej strony moze sprawcy sa tak zestresowani i zajeci jakimis rzeczami, ze nie chce im sie wchodzic i czytac. Martwi mnie ze moga Iwone przenosic z miejsca na miejsce, albo jak juz sie robi goraco w 3miesice wywiezc w ogole gdzies, gdzie nikt jej nie bedzie szukal...

zginela 26-letnia dziewczyna:
http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...zuk,(zdjecie)/

jak moga ludzie tak ginac bez sladu...

Edytowane przez Yvi84
Czas edycji: 2010-08-13 o 14:52
Stary 2010-08-13, 14:37   #2293
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon88 Pokaż wiadomość
moi rodzice zawsze zaglądają do mnie do pokoju jak wracam z imprezy... wchodzą do pokoju, pytaja 'okej?' ja mówię okej i ida dalej spać... do mojego brata tak samo wchodzą...
dlatego tak mi się może skojarzyło...
ale może tylko moi tak robią
no ale ona miala spac u kolezanki, więc z założenia nie miało jej być w jej pokoju. ojczym nie miał tam czego szukać

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
wiecie co mnie martwi? ze sprawca/sprawcy moga czytac co sie pisze na forach, albo oficjalnej stronie Iwony. Mam nadzieje, ze nigdzie nie pisze, gdzie ochotnicy dokladnie chca isc na te poszukiwania. ale z drugiej strony moze sprawcy sa tak zestresowani i zajeci jakimis rzeczami, ze nie chce im sie wchodzic i czytac. Martwi mnie ze moga Iwone przenosic z miejsca na miejsce, albo jak juz sie robi goraco w 3miesice wywiezc w ogole gdzies, gdzie nikt jej nie bedzie szukal...
rutkowski powiedzial, ze podejrzany jest zarejestrowany na forum. wcale mnie to nie dziwi. z drugiej strony - sam sobie puszcza samobója, bo przecież w sieci nie jesteśmy anonimowi
Stary 2010-08-13, 14:41   #2294
mon88
Zadomowienie

Cytat:
no ale ona miala spac u kolezanki, więc z założenia nie miało jej być w jej pokoju. ojczym nie miał tam czego szukać
pisałam wcześniej, że skoro ojczym je słyszał pod oknem nad ranem to dlaczego nie wyjrzał sprawdzić czy są całe i zdrowe...
dziewczyny napisałe, że to bez sensu sprawdzać skoro je słyszał, więc wyjasniłam skąd miałam takie skojarzenie
mon88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 14:43   #2295
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon88 Pokaż wiadomość
pisałam wcześniej, że skoro ojczym je słyszał pod oknem nad ranem to dlaczego nie wyjrzał sprawdzić czy są całe i zdrowe...
dziewczyny napisałe, że to bez sensu sprawdzać skoro je słyszał, więc wyjasniłam skąd miałam takie skojarzenie
no widziałąm. najprawdopodobniej pomyslal właśnie, ze zgodnie z umowa wchodza do bramy i ida prosto do lozka u kolezanki. sama bym tak pomyslala. jak wracam do domu, to mama zazwyczaj jeszcze posyla mi "buziaka" w półśnie (kiedys czekala az wroce nie śpiąc). sama jestem bardzo ostrożna, ale skoro słyszę kogoś pod blokiem, to że tak powiem "sumienie spokojne". nie podnosiłabym się z łóżka, żeby wyjrzeć przez okno.
Stary 2010-08-13, 15:04   #2296
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
dla mnie to kolejne doszukiwanie się tropu na siłę. nie neguję tego, że wszyscy z nagrania powinni być przesłuchani, ale takie wymysły, to już grube przesadzanie
4 dorosłych postawnych chłopaków nie zareagowałoby na widok młodej ładnej dziewczyny w opałach? jak dla mnie to jest niemożliwe. no chyba, że tamtych byłoby z dziesięciu i do tego uzbrojonych. ale wtedy by nie zareagowali ze strachu, a na wystraszonych raczej nie wyglądali. widziałam zdjęcie tej uliczki i z ich pozycji wyraźnie widać morze, pewnie dlatego się spojrzeli.
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 15:14   #2297
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
nie sądzę, żeby tak obojętnie przechodzili obok jakiejś szarpaniny. chociaz kto wie
też w to nie wierzę, co innego gdyby to była jedna osoba więc mogłaby mieć jakieś obawy ale w czterech i to jeszcze pewnie pod wpływem kiedy człowiek staje się super odważny? jakby coś słyszeli to by zareagowali, no chyba że coś usłyszeli i zaraz się cicho zrobiło (np. poprzez szybki odjazd samochodu) ale to raczej mało realne.
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 15:16   #2298
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

ehhh ja uważam, ze nie ma sie co rozpisywac na temat taksowki i kto kogo powinien gonic i prosic zeby laskawie nie szedl pieszo tylko jechal taksówka, nie znamy dokladnie jak to tam wygladalo plus ja rowniez mam taka kolezanke. na codzien jest aniolem a na imprezach, nawet nie musi pic a zachowuje sie jakby ją opetalo ) o klotnie bardzo latwo, a to chlopak krzywo spojrzy, a to ktos chce zmienic klub a jej sie akurat w tym bardzo podoba, no niestety jak jest sie w grupce to latwo o zgrzyty. Ta moja kolezanka kiedys w szale zabawy, po prostu sama z siebie wyszla z klubu ( bawilysmy sie wieksza grupa w jednym z klubow we wrzeszczu) po 10 minutach poszukiwan jej na roznych poziomach klubu i w WC, zadzwonilam do niej a ona mi przez telefon, ze wraca do domu, PIESZO, 2:00 w nocy, zima wiec ciemno. i uwierzcie mi , ze zadne argumenty nie byly jej w stanie powstrzymac, a nie byla wtedy 19-latka tylko 24-letnia stateczna studentka. ja oczywiscie głowna matka imprezowa od razu sie martwilam, ale reszta znajomych, mimo, ze sie kochamy i uwielbiamy byla troche bardziej wcieta i juz nie mieli takiego instyntku, ze "kurcze moze sie jej cos stac", ja juz chcialam wracac do domu wiec wzielam taxi i przez telefon probowalam dowiedziec sie od niej gdzie jest, to ja zgarne. myslicie, ze sie udalo? nigdy w zyciu, mimo, ze to nie na mnie byla zla, tylko barman cos jej odpyskowal to i tak nie dala sie ulagodzic. nastepenego dnia przyznala sie, ze nie wracala Aleja Zwyciestwa tylko Uwaga! ( mieszkanki 3city beda wiedzialy o czym mowie)Traugutta, terenami Akademi Medycznej, obok stadionu, oddzialu psychiatrycznego, tam sa takie, lasy przerazajace, cud, ze jej sie nic nie stalo, ale gdyby nie daj Boze zaginela to obawiam, sie ze kometarze by byly jak tutaj, kto ja wypuscil z klubu (dorosla jest, sama wyszla, wszyscy sie bawili, biegali po klubie, przeciez nie bedziemy jak przedszkolaki za reke w koleczku tanczyc) dlaczego szla pieszo (to juz do niej pytanie) dlaczego nikt jej nie wzial do taxi ( probowalam, uparla sie ze idzie pieszo, przez telefon sciemniala mi ze spoko, ze juz jest niedaleko domu) dlatego mowie, nie warto nikogo oceniac jak sie nie zna sytuacji, szkoda mi tych jej znajomych bo jesli sa niewinni, to teraz przezywaja naprawde ogromna przykrosc, kiedy wchodza na jakies fora, a tam tyle oskarżen

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 15:18   #2299
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Powiem wam szczerze , ze ostatnio była rozmowa w telewizji o tym czy ludzie reagują. Pytali na ulicach wielu mężczyzn co by zrobili ... i wielu z nich , a właściwie większość odpowiedziała , że nie chciałaby się mieszać, aby się nie narażać, reszta , że sama nie wie i tylko niewielki prcent stwierdził w miarę pewnie że by zareagował.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 15:18   #2300
roxyroxy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joyeuxe Pokaż wiadomość
Ja to się boję sama w domu siedzieć

Ja trenuje jiu jitsu od kilku lat . Ucza naprawde ciekawych technik , np wrazliwe punkty na ciele w ktore wart uderzyc ( a jest ich chyba z 20), albo jak wyrwac sie komus kto nas zlapie w objecia czy za nadgarstki , za wlosy itd ( to oprocz normalnych techink walki) ale szczerze mowiac nie wiem czy bylabym sie w stanie obronic, jesli facet bylby o wiele silniejszy. Chociaz mysle ,ze zadzialal by element zaskoczenia. Gdzies wydaje mi sie ze wielu przestepcow nie spodziewa sie aktywnej obrony.

i jeszcze sory za off top - moj Tz podarowal mi alarm personalny. W razie czego wyciagasz zawleczke i raczyna wyc. Moze ogluszyc! Raz mi sie wlaczyl w metrze. Wstydu sie strasznego najadlam warto sie zapoatrzyc w taki alarm
roxyroxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 15:21   #2301
Netowa
Przyczajenie

wypowiedz jednego z internautow...
" Powinni sprawdzić czarny samochod ktory akurat wjezdzal w tą ulice co szła Iwona a po 5- 8 minutach bardzo szybko odjechal- chyba mial napis taxi u gory moze dla zmyłki a to moglo byc porwanie jej tym samochodem,Zanim ten samochod wjechal nagle zaczal dzwonic jakis czlowiek z wozkiem co jeździli w kółko - dziwnw nagle dzwoni jak samochod wjechal o 4.00 rano / czemu to Policja nie sprawdzila - jego biling/?????????/ po co sie kręcić w kółkoz tym wózkiem rzekomo 2-ch facetów o 4 rano- Juz czas najwyzszy to sprawdzić !!! "
Netowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 15:25   #2302
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Netowa Pokaż wiadomość
wypowiedz jednego z internautow...
" Powinni sprawdzić czarny samochod ktory akurat wjezdzal w tą ulice co szła Iwona a po 5- 8 minutach bardzo szybko odjechal- chyba mial napis taxi u gory moze dla zmyłki a to moglo byc porwanie jej tym samochodem,Zanim ten samochod wjechal nagle zaczal dzwonic jakis czlowiek z wozkiem co jeździli w kółko - dziwnw nagle dzwoni jak samochod wjechal o 4.00 rano / czemu to Policja nie sprawdzila - jego biling/?????????/ po co sie kręcić w kółkoz tym wózkiem rzekomo 2-ch facetów o 4 rano- Juz czas najwyzszy to sprawdzić !!! "

No jedno jest pewne mogłoby się już cokolwiek jakiś tyciulki szczegół pojawić by był przełom :/
Stary 2010-08-13, 15:25   #2303
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
i jeszcze sory za off top - moj Tz podarowal mi alarm personalny. W razie czego wyciagasz zawleczke i raczyna wyc. Moze ogluszyc! Raz mi sie wlaczyl w metrze. Wstydu sie strasznego najadlam warto sie zapoatrzyc w taki alarm
ale co potem jak już ciebie i napastnika ogłuszy? bo hałasu żeby ludzi powiadomić można narobić i krzykiem.
Stary 2010-08-13, 15:38   #2304
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
ale co potem jak już ciebie i napastnika ogłuszy? bo hałasu żeby ludzi powiadomić można narobić i krzykiem.
ludzie rzadko reagują na krzyk "pomocy" ... podobno lepiej jest krzyczeć "pali się" albo konkretnie prosić kogoś o pomoc, czyli np. "panie w zielonej kurtce proszę mi pomóc"
W tłumie ludzie są zdania - ja nie pomogę, niech inni to zrobią
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 15:40   #2305
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
ludzie rzadko reagują na krzyk "pomocy" ... podobno lepiej jest krzyczeć "pali się" albo konkretnie prosić kogoś o pomoc, czyli np. "panie w zielonej kurtce proszę mi pomóc"
W tłumie ludzie są zdania - ja nie pomogę, niech inni to zrobią
Dokłądnie a poza tym panuje straszna znieczulica
Stary 2010-08-13, 15:53   #2306
201803080934
Konto usunięte

no ale równie dobrze można piszczeć `aaaaaaaaaaaaaaa` jeśli ten alarm ma jedynie zwrócić uwagę przechodniów, to i taki krzyk też zwróci
pytanie moje wzięło się z ciekawości, bo jeśli to ma tylko ogłuszać [do tego i napastnika i mnie], to lepiej mieć ze sobą gaz, paralizator albo nóż, przynajmniej do czegoś się przydadzą
Stary 2010-08-13, 15:53   #2307
aurinka
Raczkowanie

Nie było mnie na forum kilka dni, myślałam że jak wejde to przeczytam że Iwonka się znalazła. ale niestety się rozczarowałam.
Smutne to..

aurinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 16:08   #2308
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
no ale równie dobrze można piszczeć `aaaaaaaaaaaaaaa` jeśli ten alarm ma jedynie zwrócić uwagę przechodniów, to i taki krzyk też zwróci
pytanie moje wzięło się z ciekawości, bo jeśli to ma tylko ogłuszać [do tego i napastnika i mnie], to lepiej mieć ze sobą gaz, paralizator albo nóż, przynajmniej do czegoś się przydadzą
no wlasnie niekoniecznie. mogą to potraktowac jako koleżeńskie przepychanki.. laska piszczy z "radości" ..niestety.
Stary 2010-08-13, 16:28   #2309
visionAM
Zakorzenienie

http://gdansk.naszemiasto.pl/artykul...?kategoria=675

Rutkowski ujawnia więcej faktów na temat młodego policjanta Marcina O.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 16:39   #2310
roxyroxy
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz, krzykniesz raz i moga zatkac Ci usta a taki alarm rzucony gdzies w bok, bedzie wyl dluzej. Napastnik raczej nie bedzie lecial szukac alarmu ,zeby go rozwalic ( a nawet jesli to mozesz uciekac). Zreszta to moze od razu na miejscu zniechecic napastnika ( nie spodziewa sie ,ze sie narobi tyle halasu ).

Ale kto wie czy sie sprawdzi, ja sie czuje jednak bezpieczniej

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Ciebie nie ogluszy poniewaz sie spodziewasz tego.Chodzi o to ,ze narobi sie halasu, napastnik pewnie nie bedzie chcial ryzykowac dalszego ataku. A gaz, paralizator czy noz po pierwsze sa nielegalne ( jeszcze Tobei sie dostanie za 'samoobrone' ) po drugie w chwili paniki mozesz zle uzyc ( no i napstnik moze ci wyrwac ten noz z reki).

Taki Alarm nie jest 100% skuteczny ale dziala tak jak alarm samochodowy. Jednych przegoni, innych nie.

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
no wlasnie niekoniecznie. mogą to potraktowac jako koleżeńskie przepychanki.. laska piszczy z "radości" ..niestety.
Wlasnie , ja slyszalam ,ze np ludzie czesto nie reaguja bo np.sytuacja wyglada na sprzeczke miedzy partnerami a takie rzeczy ludzie nie lubia sie mieszac niestety

Policjant ma powiazania ze swiatem przestepczym, to rzeczywiscie nieciekawie sie robi ( miejmy nadzieje ze to jednak jakis trop i dziewczyna odnajdzie sie cala i zdrowa ).
Dziewczyny ale jak ja sobie pomysle co Iwona musi przezywac...Ciarki mam

Edytowane przez roxyroxy
Czas edycji: 2010-08-13 o 16:45
roxyroxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości