|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Hej kobietki
![]() Kolejny upalny dzień, maskara poprostu. Ja dzisiaj znów umówiłam się z koleżankami, tym razem na działce/ ogródku jednej z nich. Zaraz więc jadę. Do południa polowałam na buty do sukienki na wesele za tydzień, ale te moje pulpety już w nic nie wchodzą pójdę na bosaka....Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Do prania proszek Lowella, do płukania na razie nic, a po ok. 2-3 miesiącach kupię jelp różowy (ładny zapach) i zmienię proszek na Vizir sensitive. Cytat:
trzymam kciuki, żeby było ok.
|
|
#2732 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Marcia2507,dra-piekne ciuszki
![]() |
|
|
|
#2733 |
|
Raczkowanie
|
witam w kolejnym dniu zmagań z dolegliwościami ostatnich tygodni ciąży...
Zuzi bardzo się cieszę, że Olo zaczął przybierać na wadzę ![]() mnie również dopadają jakieś humorki ciążowe... mam wrażenie, że nikt w moim otoczeniu nie potrafi zrozumieć, że mam już dosyć tej ciąży... ostatnio jestem nawet złośliwa i strasznie awanturnicza... nie wiele mi potrzeba żeby sobie pokrzyczeć, popłakać i się obrazić... najgorsze, że nikt nawet nie próbuje mnie zrozumieć... z goleniem okolic intymnych dałam sobie narazie spokój... i tak nic nie widzę... doprowadzę się do całkowitego porządku po porodzie... co wcale nie znaczy, że nie mam zamiaru się wydepilowac tuż przed porodem... wolę to zrobić sama niż ma mi to zrobić położna jakąś tępą jedno- wielorazówką... neked nic się nie martw wagą... ja też mam 17 na + i nie zapowiada się koniec rośnięcia wagi... momentami nie mogę nawet patrzeć w lustro, bo wydaje mi się, że wyglądam grubogabisun będzie dobrze ![]() martucha oj schizuję... schizuję... tylko niby mam termin na 3. 10 ale intuicja mi podpowiada, że nie doczekam tego terminu napewno kochana łapcie chwile ![]() synuś prześlicznie uroczy elenka bolą mnie pachwiny Pomidora staraj się mysleć pozytywnie, że to dla małego wszystko się dzieje... można pierd**** dostac od tych schizów... najlepiej jakbysmy juz miały nasze pociechy przy piersi, bez żadnych komplikacji i dolegliwości... chciałabym tak bardzo już zakończyć pozytywnie tę ciążę a tu jeszcze troszke zostało... mszu ach ty wstręciucho buuuuuuuuuuu...idę się szykować do wizyty u ginki... buziaki
RAZEM 3.10.09 już prawie 5 lat... http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz26lhpn9qe.png KUBUŚ 5.09.10 już prawie 4 latka... http://www.suwaczki.com/tickers/17u9j44jq7vw38gx.png MILENKA 12.08.14 już tydzień za nami... http://www.suwaczki.com/tickers/qdkktv7372ulrj0c.png |
|
|
|
#2734 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mały urlop od brzucha a potem prosto na porodówe ![]() Cytat:
Obserwuję go od czasu do czasu ale jeszcze żaden szkodnik mi sie nie ukazał ![]() 2) LOVELA 3)LOVELA ![]() Cytat:
![]() FEM powodzenia na wizycie
"Lubię ten stan, rozkoszne sam na sam. Cisza i ja. Cisza, ja i czas(...)" Edytowane przez naked21 Czas edycji: 2010-08-13 o 15:30 |
|||
|
|
|
#2735 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do wspólnego pobytu w szpitalu,to fajnie by było.Zawsze to raźniej Cytat:
Ja mam gryka-pianka-kokos(jakby z tymi robalami faktycznie tak kiepsko było,bo przecież by to wycofali w produkcji,a tak to nie wierzę w takie rzeczy(no chyba,że ktoś nie umie użytkować materaca). ad.2) ja mam mleczko i proszek Lovela.Zobaczymy jak mała będzie na niego reagowała i najwyżej zmienimy. ad.3) ja nie używam żadnego,podobno na początku nie jest wskazane płukanie w płynie,tylko w czystej wodzie i to czasem podwójnie. Cytat:
|
|
#2736 | |
|
Rozeznanie
|
Weronisia Pascalek slodziutki tylko go zjesc super filmik i zdjecia
![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
2)proszek kupie LOVELY bardzo ładnie pachnien lub vizir dla dzieci 3)plyn to silan lub jakis inny przeznaczony dla dzieci |
|
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziczka - witamy
co do okulisty - może idź jeszcze do jakiegoś innego: ja jak poszłam prywatnie to mnie głupek olał totalnie i tylko bzdur nagadał,w ogóle nie związanych z okulistyką Poszłam państwowo do babeczki i ta mi całą długaśną opinię dla gina wysmarowała, nawet jej nie musiałam nic mówić, sama wiedziała co ma zrobić i jak opisać. A u tamtego tylko 100 zł straciłam Maggie - na arbuza to my bardzo chętnie wpadniemy
|
|
|
|
#2738 |
|
Rozeznanie
|
martucha miło cie widziec
Cos opowiem wam co mnie przeraza jak tak mozna: Spotkalam ostatnio znajomą ktora urodzila dziecko córke i mowie gdzie ma coreczke a ona że w domu z babcią bo ona sie dzieckiem nie zajmuje bo ją boli kregoslu |
|
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2) Lovela, bo była w promocji w Biedronce (biały i kolor), ale potem zamierzam przejść na Vizir lub E w wersjach Sensitive 3) narazie nie, w przyszłości Lenor Sensitive
|
|
|
#2740 |
|
Zadomowienie
|
Ej no co Wy Laski, nie mowcie ze tylko ja jestem taka glupia i obiady mezowi gotuje.... ?
|
#2741 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
tyle piszecie ze nie nadrobie echhh
czasu mi brak... u mnie jedna masakra zebowa.... w skrocie piszac, 3 dentystow sie zebralo ze tu ze mna zrobic bo w ciazy a zba trzeba usunac.... w efekcie stanelo ze w poniedzialek wcisnieta miedzy innych beda mi rwac echhh... innego wyjscia nie ma. gin sie zgodzil tez... troche sie boje jakiejs infekcji bo wtedy antybiotyk trzeba brac a w ciazy troche to utrudnione ale bede dobrej mysli do tego zatrzymuje mi sie woda w organizmie w mc 4 kg na plus a nie jem wiecej niz przed ciaza i nic innego, to samo co zawsze... po prostu puchne az celullit mi wyskoczyl na udach.... czuje jak bym miala uda napompowane wrecz...dzis sobie kupie masazer i bede masowac uda i jakis krem celulitowy wklepywac by troche wspomoc skore... ogolnie i mnie juz meczy koncowka ciazy... w nocy nie moge spac, bo albo od upalu jestem wykonczona albo nie moge sie ulozyc... od wagi a raczej nadwagi ciazowej bola mnie stopy.... moze znacie jakis dobry krem na stopy by troche ulzyc sobie po calym dniu?? generalnie no juz ciezko mi sie nawet poruszac, tempo mam zolwicze mimo ze chce szybciej isc to nie moge fizycznie hehe schylac sie ciezko brrr juz marze sie rozpakowac i wrocic do normalnych gabarytow ale co zrobic... trzeba czekac , dobrze ze juz nie duzo zostalo to jakos dociagne
|
#2743 |
|
Rozeznanie
|
mi też jest ciężko tż mnie podnosi spac nie moge kregoslup boli od 3 dni sikam masakrycznie duzo , ledwo sie tocze męczy mnike nawet umycie sie
|
|
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś była jajecznica. Ale dla równowagi męża wysyłam rano po pieczywo lub inne zakupy
|
|
|
#2745 |
|
Rozeznanie
|
Ray co do stop to kupilam 2 dezodoranty z avonu jeden:
1)odswiezający 2) chlodzący - arbuzowy swietny |
|
|
|
#2746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A mój luby ku zdziewieniiu wszystkich piecze ciasta i mistrz piekarnika z niego po prostu ![]() Maggie1983 co do materaca to prawie kupowałam lateksowy, bo cztałam wiele dobrago na jego temat... ale jego cena-prawie 200 zł to teraz dla mnie kosmos. Za tyle to ja muszę kupic materac z łóżeczkiem.. A piorę w płynie Dzidziuś |
|
|
|
|
#2747 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 2. kupiłam Lovele w biedronce ![]() 3. płyn kupię jelp albo bambi (taki zwykły z kaczuszką), bo nie lubie zapachu loveli w sumie. Moja siostra prała w płynie Lovela i płukala w jelpie a i tak czuć tylko lovolę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale nie codziennie, bo czasem ma tak dziwnie zmiany w pracy, że ani nie zje w domu, ani do pracy obiadu nie zabierze....Cytat:
Wracając do naszych zakupów. Kupiliśmy dziś pościel, rożek i prześcieradełka. Także wyposażenie łóżeczka mamy a samego łóżeczka nie Ale juz wybrane, kolor też ustalony więc mąż tylko pojedzie do sklepu i je kupi. To też pewnie dopiero jak wrócimy z nad morza. Jutro może jeszcze podjadę z mamą po pare nowych ciuszków (bo prawie wszystko używane), potem będę mogła prać i prasować i układać w szafie
|
|
#2748 |
|
Zadomowienie
|
Niedługo idziemy na zajęcia z SR,a dziś w ramach zajęć wycieczka po porodówce
![]() Potem chyba od razu pojedziemy nad jeziorko,bo szkoda czasu,więc już na wizaż nie zajrzę. A teraz komunikat.Z racji tego,że nie będzie mnie przez weekend, proszę nie rodzić,a jesli którejś by sie jednak przytrafiło,to proszę wysyłać wiadomości w tej sprawie do innych dyżurnych,gdyż nie będę mogła tego przekazać na forum.Dziekuje
|
#2749 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki, juz niedlugo i sie wszystkie rozpakujemy, schudniemy i pozbedziemy nadmiaru wod.
Mszu- ja tez ciagle gotuje jak jestem w domu ![]() Aha, pytalam co u nas do szpitala potrzeba- Lutycka Poznan (moze sie komus przyda)- i tak- -jakies pampki, bo szpital daje 5 pampkow na dzien (Happy) -chusteczki mokre -ze 2 tetry -mozna ze 2 kaftaniki (bo szpitalne czasem nie maja zapiec) -linomag -krem do brodawek -ew. kapturki do brodawek -koszule dla mamy (choc na oddziale lezy caly stos koszul i mozna brac kiedy sie potrzebuje i wymieniac tak samo) Podklady sa na miejscu, mozna brac ile sie potrzebuje. Posciel zmieniaja codziennie, na zyczenie. Polozne chodza z przeciwbolami ciagle i pytaja kto potrzebuje, wiec nie ma problemu. Laktacyjna tez na miejscu. Jedyny minus to posilki 3 razy dziennie, wiec lepiej zabezpieczyc sie i miec kogos kto cos doniesie. Znowu mam skurcze Abz- przypomnialas mi,ze tez mialam kupic ze 2 przescieradelka i jeszcze pare tetr i kawalek flanelki i majty poporodowe. uff---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Aha, czy ktoras z mamus doswiadczonych dostawala sterydy na rozwoj pluc (Ray moze?) Dali mi Dexaven, choc po przeczytaniu ulotki to sie przerazilam (stanowczo nie stosowac w czasie Ciazy! ) Wiem, ze lekarze wiedza co robia, ale ciarki mi przeszly. No i przeszedl mi bol stawow w rekach od razu i wiele innych ciazowych boli. W zasadzie czuje sie super (no oprocz tych skurczy).
|
#2750 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was dziewczyny po przerwie!!!
Widzę, że u Was podobnie... Puchnę, jestem strasznie zmęczona, mała się tak pcha i skacze, jakby fikołki robiła... Mama powiedziała, że 8 miesiąc jest gorszy od 9. Jak dotąd to 8 miesiac jest najgorszy... nogi mam spuchnięte od niedzieli i opuchlizna mi nic a nic ni schodzi. Mam altacet i kupiłam sobie Perfecta mama chłodzący krem na opuchnięte nogi. Rzeczywiście chłodzi i to bardzo, ale opuchlizna się utrzymuje. Mała wali po pęcherzu i noce też już coraz gorsze. malwina mnie też wszystko męczy, chyba nawet oddychanie ![]() mszu ja obiadów nie robie ponieważ mieszkamy z mamą, ale jak jej nie ma to ja się tym zajmuję. Zresztą to zależy o której Twój TŻ wraca bo jak późno to lepiej zrobić samemu i nie chodzić głodnym niż czekać na niego do późna. Za to zawsze możesz mu powiedzieć, że teraz Ty czekasz na pyszną kolację ![]() martucha to normalne, że tak się czujesz, bo najpierw czeka się na narodziny dzidziusia i ma się dość ciąży a później okazuje się, że to wcale nie jest tak z górki... Najważniejsze, że Patryk zdrowy i wszystko z Wami dobrze. Pisać i żalić się zawsze możesz. Przypuszczam, że niedługo większość z nas będzie miała tego typu myśli, więc nie łam się pozdrawiam mszu Dzisiaj u mnie na obiadek były naleśniki z pieczarkami i żółtym serem, ale już od jakiegoś czasu marzą mi się placki ziemniaczane ![]() Maggie ja piorę wszystko w Dzidziusiu ładnie pachnie i ogólnie jestem zadowolona
|
|
|
|
#2751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2. jelp 3. nie uzywam
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
hej
mnie przez ostatnie dni tylko bóle i jakoś tak zle sie czułam,a dziś po wczorajszej nocy martucha ale Patryczek śliczny a chyba każda z nas ma takie pytania jak to będzie ano jesteśmy już odpowiedzialne i troszke jakby cuiekało coś,ale za jakiś czas stwierdzisz,ze i tak jest superkalex aha bo ty wada wzroku to cc no jak taka opinia okulistki to czy sie odwroci czy nie i tak cesarka maggie ja mam materacyk piankowy,piorę teraz w lovelli jak się skończy to przechodzę na vizir sensitiv,a płucze tez w lovelli,bo kiedys była z tymi proszkami to wziełam,a czy pozniej bede płukac nie wiem jak tak to w lenorze dla dzieci,bo ja uwielbiam lenora szkoda,ze ciuszki dała ci poniszczone ja tam jak dostałam to jak nowe,czesc widac uzytkowanie,ale jeszcze sie pochodzi widzę,ze tu więcej dziewczyn męzowie lubia piwko ja sama bym chciala sie napic wkurza mnie,ze on może a ja nie,bo latem to ja też lubie codziennie z chłodzone piwko wypić,ale teraz nie możnamszu ja robię i śniadanie,obiad i kolacje zuziaczka to jedz jedz i niech synio tyje w brzuszku i niech tam jak najdłuzej siedzi
Dwa serduszka na zawsze w pamięci[*] 25.09.07[*]17.06.14 ![]() Życie to nie bajka, każdy o tym wie. Bajkę można powtórzyć - życia niestety nie... Edytowane przez dra Czas edycji: 2010-08-13 o 17:18 |
|
|
|
#2753 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też jestem zaskoczona zapachem Dzidziusia. o wiele ładniejszy od Jelpa. a propo Jelpa widziałam u mnie w Biedronce nową dostawę. co do piwka ja uwielbiam Desperados. i jak widzę reklamę w TV to prawie ryczę
Maksio 04.05.2006 i Karola 19.10.2010 Edytowane przez asia-23 Czas edycji: 2010-08-13 o 17:28 |
|
|
|
|
#2754 |
|
Zadomowienie
|
Wróciliśmy z basenkiu
Śmiesznie było bo było 4 ciężarówki a wszystkich może 25 osób. Popływam troszkę i Franek teraz szaleje. Idziemy dziś do znajomych na kolację w ramach rewanżu za dwu tygodniowe pilnowanie mieszkanka hehehe W poniedziałke jadę na uczelni oddac pracę 132 srony a jeszcze wstępu i wniosków nie mam, Wiem że będą poprawki ale już ogólnie napisane co ma być, Jeszce muszę się zapisać na egzamin z anielskiego możne jeszcze we wrześniu mi się uda. We wtorek mam wizytę I potem już co dwa tygodnie mam mieć W przyszły weekend bierzemy się za malowanie sypialni bo mam taki różowo wrzosowy i nie chce Franka w takim kolorze trzymać
|
|
|
|
#2755 | ||
|
Zakorzenienie
|
abz - ja mam pieska i w te upały straszliwie linieje niestety i przez psiaka mam tak naprawdę 2 razy więcej sprzątania, ale pies to taka pociecha
![]() Cytat:
2. Lovela - proszek do białych i kolorów, mleczko do prania do białych 3. płyn do płukania Lovela Cytat:
Mój maluch w 30 tyg. ważył 1434 g.
|
|
#2756 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Nadrobiłam Was tylko częściowo, bo głupio mi tak u mamuśki siedzieć z głową w monitorze cały czas Wczoraj strasznie mnie przeczyściło, mam nadzieję, że to nie oznaka porodu Ja jeszcze nawet nie spakowana Wczoraj byłam u ginki i powiedziała, że ze względu na to, że mam planowane cc, to jak tylko zacznie się coś dziać to mam natychmiast jechać do szpitala, a nie czekać na częste skurcze, bo mi nie wolno Dobrze, że powiedziała, bo ja bym do końca pewnie czekała ...gabisun A nowy lokator powolutku się przyzwyczaja Tż się ze mnie śmieje, bo tęsknię za nią jak na godzinę zostawimy ją samą w domu A co to będzie z dzieckiem ... ![]() ycnan Ja czuję, że niedługo się rozpakuję i trochę mnie to przeraża ![]() mszu Dlaczego wstyd iść z zarostem do lekarza? ![]() A ja się golę z lusterkiem ![]() Czy to prawda, że do cc nie powinno się jechać z ogolonym wzgórkiem łonowym? ![]() angelikaw Ja od długiego czasu mam bóle kości ogonowej. O to chodzi? Zuziczka Trzymam kciuki, żeby Olek dalej rósł ![]() aaannnnnnaaa Też mam cc na 6 września ![]() Kurrrde jakiś kretyn strzelił petardą pod oknem, aż mi się brzuch spiął ![]() Reszcie odpiszę jak do końca przeczytam, choć nie wiem kiedy to nastąpi
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Klarissa kalex martynka81 naked21angelikaw elenka1 kasienka1701ycnan cellaris zuziczka fem malwina1204 dash dra w imieniu Patryka dziekuje (przepraszam jak kogos pominęłam… )
![]() Ninaad naked21 mszu angelikaw Majka232 Weronisia ycnan cellaris Szczęśliwa fem malwina1204 dash dra dziekiuje za wsparcie fajnie ze mogę wam tu napisac w oczekiwaniu na kolejna wypakowana Patryk wszystko wynagradza i macie racje te chwile się już niepowtorza.. sama nie wiem czemu schizuje.. ehsss baba ze mnie baba ale będę dzielnie trwac i tak jak mowilyscie z dnia na dzien będzie lepiej już dzis mam chwile czasu dla siebie tzn nie pojde do fryzjera, na lody i ploty no ale chociaż do was zajrzę no i na pewno matki polki, kwoki ze mnie nie bedzie a normalna korzystajaca z zycia mama ![]() Weronisia milo słyszeć pocieszenie ze strony doświadczonej mamy.. skoro to taka norma to mi troche lepiej… mszu dasz rade jedz! Nie będziesz kisic się w domu, co do wagi to będę jutro u rodzicow to się zwaze pomierze i wam napisze ![]() ![]() ninaad no patrz.. nie mam ochoty az taka poklepana nie jestem chociaż może… ale musiałoby to bosko wyglądać.. czes martucha jak sobie radzisz? A dziekuje martucha ze pytasz roznie raz lepije raz gorzej – no wiesz znam to sama tak mam.. ehs.. hahahahahahahaha gabisun polozna poklepana.. wziela już 4 podpisy – mniemam ze to ze niby już była.. ma być za tydzień jeszcze i niech spada ![]() elenka1 tak mam model xa - te kolka sa troche mniejsze ale tez duze fajny jest tylko ciezkiiii… a pachwiny przed porodem tez mnie bolaly..Majka232 spacerowalismy godzinke, dzis prawie 2 bo byliśmy na slubie znajomych.. powoli się rozkręcamy, ale na jesien może być chłodniej.. aaaa z sikaniem to wiem - już się nauczylam jak mnie kilka razy posikal, a z ta kupa to tak jest mój tez strzela jak z armaty jak nam raz poduszki pobrudzil takie ozdobne które lezaly na drugiej stronie lozka to teraz wiemy ze strzela – nasz snajper ![]() Pomidora hahahhaha i co załatwi ci maz taki tydzień urlopu ? ![]() ![]() : jak tak to ja tez poprosze ![]() ![]() kasienka1701 no tak u nas normalnie, poki co mlody dostaje kropelki na brzuszek do 2 tygodnia ma je brac – bo jeszcze niedokonca trwil donbrze, mam nadzieje ze jak je odstawimy nie będzie boli brzuszka, a karmienie.. no coz latwo nie było ale już się oboje nauczyclismy i mlody ssa a mnie na szczescie już nie boli… ale hardcore był![]() hahahah proszę nie rodzic ![]() ![]() rozbawilas mnie ![]() ![]() ![]() ![]() Maggie1983 materac kokos pianka Gruka, proszek lovela, a plyn Lenor taki z dzidiolem i nic się niedzieje ![]() Zuziczka trzymam za was kciuki! fem humorki ciazowe ehhhsss ciazowe porodowe.. wszedzie humorki.. Glowa do gory…Co z Lenka martwie się… ? zazdroszcze wam kopow z brzucha – dziwnie go nie mieć… buuu tak inaczej jak nie ma brzucha.. i nic nie kopie.. a wogole to wam wspolczuje takie upalyyyyy mam nadzieje ze znosicie je dzielnie… no i musze pochwalic ze mlody dzis super je i daje odpoczą jakby wiedział ze mama chciala troche oddechu wlasnie przyszedł maz z zakupow i powiedział – napisz dziewczyna – nie patrzcie na ciężkość wozkow – wszytko jest ciezkie jak cholera.. hahahaha wiec przekazuje ![]() a i dzis w aptece dostalam karte rabatowa – dla mamy i maleństwa – ajne sa rabaty popatrzcie może i u was sa takie apteki.. http://www.*******/dlamamyimalenstwa bo na witaminie k jest 5 zl tanej na Wit d 3 zl, wkłady poporodowe tansze, wkładki laktacyjne i wiele innych polecam ;D - wpiszcze w google dla mamy i malenstwa to wam wyskoczy bo tu jest blokada
|
|
#2758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dotąd myślałam, że nie wolno masować, a tu taka nowina.. Ja jutro planuje wreszcie spakować tę szpitalną torbę..odwlekam to w nieskończoność.. Niby nic się nie dzieje, ale teraz to nie znamy dnia ani godziny.. No i jak dobrze pójdzie będziemy cięte w tym samym dniu Damy radę, a co martucha Twoje posty tak optymistycznie nastrajają Są jak balsam na moje macierzyńskie lęki Nawet jeśli nie wszystko zawsze wygląda różowo to super sobie radzicie |
|
|
|
|
#2759 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny jak się robi cytowanie kilka wypowiedzi różnych autorek aby móc każdej odpowiedzieć?? Edytowane przez kaska1980 Czas edycji: 2010-08-13 o 20:00 |
|
|
|
|
#2760 |
|
Rozeznanie
|
No to ja też ponarzekam, też mam już dość ciąży, na dodatek mała zrobiła dziś sobie dzień znęcania się nad mamusią i cały czas obkopuje i ugniata mi żołądek i wątrobę. Kurcze boli jak cholera ledwo daję radę leżeć.
Ja też gotuję obiadki,ale takie na szybciocha typu makaron z jakimś sosem, ryż z warzywami itp
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.

pójdę na bosaka....

ja też mam 17 na + i nie zapowiada się koniec rośnięcia wagi... momentami nie mogę nawet patrzeć w lustro, bo wydaje mi się, że wyglądam grubo
buuuuuuuuuuu...
Obserwuję go od czasu do czasu ale jeszcze żaden szkodnik mi sie nie ukazał
tyle, ze mi zaswiadczen nie dali... Nic licze na opinie ortopedy, bo jakby sie uparli na SN i Olek mialby utknac w srodku i cos by mu sie stalo to bym chyba ubila 

. Ja mam termin na 12.09, więc może się umówmy w którym szpitalu będziemy rodzić to może się spotkamy, co