Rossmann - część VII - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-13, 09:35   #2461
201612291251
Konto usunięte

Dot.: Rossmann - część VII

Dziewczyny mam pytanko, chyba z serii glupich nosze sie z zamiarem zakupu zalotki, akurat jest w promocji w rossie i stad moje pytanko, w jakiej kolejnosci uzywacie zalotki robiac makijaz? w sensie czy najpierw zalotka potem np. cien kreska na gornej powiece i tusz czy najpierw np. cien kreska na powiece zalotka i tusz?
201612291251 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 09:48   #2462
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
oj tam, dziuba pewnie zapomniała tej nazwy, się nie czepiaj.

Maqua, ja chcę kupić tego anioła, ale u mnie bł tylko taki w jasnej butelce przeciw puszeniu. a mnie zależy na volume. może w innym Rossie jutro znajdę.

używał ktoś może fluidu dodającego objętości Syoss?

Hehe dokładnie Pardon dziękuję za pomoc, bo skleroza to jednak potrafi wprowadzić zamęt w życiu

Córcia 21.04.2018 <3

dziuba85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 10:43   #2463
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez DIABLICAorg Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko, chyba z serii glupich nosze sie z zamiarem zakupu zalotki, akurat jest w promocji w rossie i stad moje pytanko, w jakiej kolejnosci uzywacie zalotki robiac makijaz? w sensie czy najpierw zalotka potem np. cien kreska na gornej powiece i tusz czy najpierw np. cien kreska na powiece zalotka i tusz?
Cienie, kreska, zalotka, tusz.
Stary 2010-08-13, 11:02   #2464
201612291251
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Cienie, kreska, zalotka, tusz.
sliczne dzieki za odp.
ale czy po uzyciu zalotki kreska na powiece np. nie rozmarze sie? bo tego sie wlasnie obawiam, ze zrobie kreske, a potem uzywajac zalotki rozmarze ja
Stary 2010-08-13, 11:06   #2465
emememsik
po prostu Em :)

Mnie się nic nie rozmazuje, ale też trzeba pamiętać, że rzęs nie chwyta się tuż przy cebulkach.
Stary 2010-08-13, 11:48   #2466
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
separatory?

ktoś tu coś mówił, że got2b Guardian Angel jest w promocji. ile kosztuje teraz i ile normalnie? dobry jest? warto kupić jak używam suszarko-lokówki do suszenia włosów?
Mam, ale używałam go dopiero raz przed użyciem prostownicy. Nabłyszcza włosy, wygładza, nie obciąża.
Włosy rzadko suszę suszarką, więc po myciu go nie stosuję.
Anioł stróż ma za zadanie chronić przed gorącem, nic nie jest wspomniane o dodawaniu objętości...

bynajmniej =/= przynajmniej
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 12:18   #2467
aluniaa007
Wtajemniczenie

Cytat:
zalotki sie uzywa przed pomalowaniem rzes czy kreski.ja tak robie

dziewczyny,juz sie pogubilam co jest w CNDwiem,ze jest young,ale co to za zestaw bielendy w CND?

Edytowane przez aluniaa007
Czas edycji: 2010-08-13 o 12:23
aluniaa007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 12:59   #2468
anetka832
Zadomowienie

GG do anetka832

Cytat:
Napisane przez aluniaa007 Pokaż wiadomość

dziewczyny,juz sie pogubilam co jest w CNDwiem,ze jest young,ale co to za zestaw bielendy w CND?
Ja kupowałam zestaw Bielendy, ale to chyba z tydzień temu było: Piasek do kąpieli z tej afrykańskiej serii + balsam brązujący orzechowy za 5 zł z groszami. Były tez inne zestawy ( typu piasek+olejek do kąpieli) w takiej samej cenie.
Stary 2010-08-13, 13:51   #2469
77matylda
Raczkowanie

Czesc dziewczyny
W rossie jest już nowy Skarb, z tym , że za ten trzeba zapłacić - 5 zł, rzekomo z tej sumy pieniądze będą przekazane na powodzian ; do gazety dodane są dwa małe Cleary - szampony i mini torebeczka żelek - Haribo
77matylda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 14:53   #2470
cyrk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dziewczynka87 Pokaż wiadomość
Ja już pod kątem wyjazdu:
- żel pod prysznic Isana (fioletowy, z takimi perełkami, jakaś nowość)
- chusteczki nawilżane Cleanic anitseptic
- podpaski Bella rose
- tampony Facelle Normal comfort (a propo-stosował już je ktoś? ja kupiłam na probę... póki co używałam ob mini, ale chyba nie są jakoś super większe z tego co widzę)
testowałaś już ten żel isany? skusiły mnie te perełki.
Stary 2010-08-13, 15:18   #2471
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
sliczne dzieki za odp.
ale czy po uzyciu zalotki kreska na powiece np. nie rozmarze sie? bo tego sie wlasnie obawiam, ze zrobie kreske, a potem uzywajac zalotki rozmarze ja
poczekaj aż tusz do kresek dobrze zaschnie

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
Napisane przez tuRmaNIA Pokaż wiadomość
Mam, ale używałam go dopiero raz przed użyciem prostownicy. Nabłyszcza włosy, wygładza, nie obciąża.
Włosy rzadko suszę suszarką, więc po myciu go nie stosuję.
Anioł stróż ma za zadanie chronić przed gorącem, nic nie jest wspomniane o dodawaniu objętości...
dziękuję za streszczenie jestem zdecydowana go kupić.
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 15:24   #2472
briggie
Raczkowanie

Witam, jestem nowa U mnie do Skarbu były dołączone próbki kremów i szamponów Garniera, próbka żelu Biały Jeleń i mały atomizerek z jakimś męskim zapachem Coty.
briggie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 15:51   #2473
201612291251
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aluniaa007 Pokaż wiadomość
ze przed tuszem do rzes to wiem, ale nie wiedzialam wlasnie co z ta kreska na powiece

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
poczekaj aż tusz do kresek dobrze zaschnie
dziekuje

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Mnie się nic nie rozmazuje, ale też trzeba pamiętać, że rzęs nie chwyta się tuż przy cebulkach.
dziekuje

bylam w rossie, zalotke kupilam, ale i tak wyszlam nieco zirytowana w gazetce byl cien do powiek miss sporty w promocji, taki poczworny, ale oczywiscie dowiedzialam sie ze w naszym rossie w ogole go nie ma do tego mam tylko 1 rossmana w miescie
Stary 2010-08-13, 16:12   #2474
anusiakk_kk
Zadomowienie

jak to za nowy skarb sie placi?? rzeczywicie dzisiaj robilam zakupy za kwote ok30zł i nei dostalam skarbu mimo iz widzialm przy kasierce, przede mna jak i za mna nikt nie dostal... podejrzane??
chyba ktos kto pisal ze 5zł trzeba zaplacic to ma racje bo teraz ta kasa idzie dla powodzian-rossmann ma przekazac 2mln dla sandomierza
wie ktos cos wiecej??
anusiakk_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 16:27   #2475
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiakk_kk Pokaż wiadomość
jak to za nowy skarb sie placi?? rzeczywicie dzisiaj robilam zakupy za kwote ok30zł i nei dostalam skarbu mimo iz widzialm przy kasierce, przede mna jak i za mna nikt nie dostal... podejrzane??
chyba ktos kto pisal ze 5zł trzeba zaplacic to ma racje bo teraz ta kasa idzie dla powodzian-rossmann ma przekazac 2mln dla sandomierza
wie ktos cos wiecej??
W tym miesiącu Skarb jest płatny 5 zł, a pieniądze idą na odbudowę sandomierskich szkół.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 17:10   #2476
baajeczna2
Wtajemniczenie

mi nigdy nikt nie dał skarbu. zawsze się musiałam prosic

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 18:09   #2477
kami007
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez budyniek90 Pokaż wiadomość
u siebie nawet nie zwracałam za bardzo uwagi, jutro się przejde i popatrzę

Ten lenor to litrowy? Przedwczoraj jak byłam to u mnie w normalnej cenie 6,99 w promocji
Litrowy litrowy jeszcze jakiś z tej ekskluzywnej serii po 750 ml był w tej cenie
kami007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 18:32   #2478
justysia171
Zakorzenienie

Dziewczyny ja tu trochę z innej beczki, przejrzałam kilka stron wstecz i nie widziałam żeby ktoś o tym pisał.
Otóż dziś przed galerią krakowską zaczepiła mnie jakaś dziewczyna pytając czy jestem z Krakowa lub okolic, odpowiedziałam, że tak bo myślałam, że chce zapytać o drogę lub coś podobnego.
Zaczęła natomiast pytać czy chodzę do Rossmanna itd. oraz czy w przyszły weekend tu będę, gdyż sklep będzie promował nowe perfumy w cenie 199 zł.
Nagle zza pazuchy wyjmuje - psika mnie, że zbiera opinie itd. itp.
Oczywiście już to było dla mnie podejrzane bo:
- nie miała żadnego identyfikatora/stroju firmowego/czegokolwiek łączącego ją z Rossmannem
- perfumy miała schowane w torebce, wyjęła je dopiero po chwili.
Zachwalała ich piękne zapachy i mówiła, że tylko dziś ma dla mnie promocję - 75 zł za 2 sztuki, za tydzień mogę je kupić w Rossmannie za 199 zł za sztukę.
Ja nie wierzę w tego typu akcje, wiem, że to naciąganie ludzi itp.
Na moje pytanie czemu nie ma żadnego identyfikatora itp. nie potrafiła odpowiedzieć.
Kiedy odmówiłam zakupu, stwierdziła, że sprzeda mi je za 25 zł bo kończy pracę na dziś i chce się pozbyć towaru.
Śpieszyło mi się więc nie wracałam do Rossmanna powiedzieć o takich prowadzonych akcjach, ale teraz po przyjeździe do domu upewniłam się i przeczytałam na ich stronie, że nie prowadzą tego typu sprzedaży (co od początku było dla mnie jasne).
Gdyby dziewczyna miała strój firmowy, rozdawała jakieś próbki to co innego, a ona czaiła się z flakonikami jak cygani sprzedający często podróbki na rynku.
Wkurza mnie coś takiego, bo przez galerię przewija się masa ludzi i ktoś się na pewno nabierze.
Napisałam maila w tej sprawie do Rossmanna, ciekawe czy zainteresują się tematem.
Spotkałyście się kiedyś z tego typu przekrętem?

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 18:40   #2479
2016070150903
Konto usunięte

justysia- Rossmann zamieszcza na stronie i w gazetkach informacje, że sprzedaż prowadzą tylko w sklepach, a jakiekolwiek próby sprzedawania produktów poza sklepami, to próba wyłudzenia i oszustwo. więc oni znają problem na pewno i próbują ostrzegać klientów.

Edytowane przez 2016070150903
Czas edycji: 2010-08-13 o 18:41
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 18:40   #2480
PPP90
Zakorzenienie

justysia171 propnuje Ci napisać mejla do Rossmanna, że oszustka jakaś sie kręci

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 18:45   #2481
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
justysia- Rossmann zamieszcza na stronie i w gazetkach informacje, że sprzedaż prowadzą tylko w sklepach, a jakiekolwiek próby sprzedawania produktów poza sklepami, to próba wyłudzenia i oszustwo. więc oni znają problem na pewno i próbują ostrzegać klientów.
wiem,czytałam o tym na ich stronie
Ja od razu wiedziałam, że to oszustwo
Mam nadzieje, że ktoś "sprawdzi" okolice galerii

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
justysia171 propnuje Ci napisać mejla do Rossmanna, że oszustka jakaś sie kręci
Tak zrobiłam
Mam nadzieje, że ktoś się tym zajmie, bo już mam wizję masy naciągniętych ludzi ;/

Stary 2010-08-13, 18:50   #2482
2016070150903
Konto usunięte

ee, to raczej walka z wiatrakami. tzn. wiadomo, maile możesz pisać, zawsze coś. ale co oni mogą z tym zrobić. tacy ludzie zapewne zmieniają miejscówki.

przynajmniej część osób jest uświadomiona. chociaż nie wiem, czy ludziom tak łatwo przychodzi kupowanie śmierdzących 'perfum' na ulicy. już prędzej w Avonie zamówią albo kupią na All.
Stary 2010-08-13, 18:52   #2483
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
ee, to raczej walka z wiatrakami. tzn. wiadomo, maile możesz pisać, zawsze coś. ale co oni mogą z tym zrobić. tacy ludzie zapewne zmieniają miejscówki.

przynajmniej część osób jest uświadomiona. chociaż nie wiem, czy ludziom tak łatwo przychodzi kupowanie śmierdzących 'perfum' na ulicy. już prędzej w Avonie zamówią albo kupią na All.
Oj żebyś się nie zdziwiła, nie raz widziałam jak ktoś tak kupował niestety.
Śmierdzę teraz tym syfem bo babka mnie znienacka popsikała nim zdążyłam zareagować;/;;/

Stary 2010-08-13, 19:08   #2484
2016070150903
Konto usunięte

w moim mieście była kiedyś taka banda (bo inaczej tego nie nazwę), zaczepiali ludzi 'mam dla pani prezent, tylko 30zł'. bardzo natrętni, zaczepiali nie tylko na ulicy, ale też np. w parkach. to pewnie te same firmy, ale teraz zmienili taktykę. jakby nie patrzył Rossmann to teraz bardzo prężna firma, jeszcze parę lat temu nie byli tak popularni. no i teraz ci 'perfumiarze' żerują.

szkoda tylko tych ludzi, co się nabiorą.
Stary 2010-08-13, 19:17   #2485
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez chrzescijanka Pokaż wiadomość
tak w Łodzi. Jak już wspominałam napisałam wczoraj maila do Manufaktury i do SP. Dzisiaj dostałam taką oto odpowiedź.

Szanowna Pani,

dotarł do mnie Pani mail, w którym opisała Pani zdarzenia, jakie miały miejsce w drogerii Superpharm w Manufakturze. Przyznam, że czytając Pani list już dawno nie byłam tak wzburzona i zbulwersowana. Opisana przez Panią sytuacja nigdy nie powinna się zdarzyć. Dlatego też, przepraszam Panią za to co się wydarzyło i bardzo nad tym ubolewam.

Zapewniam Panią, że robimy wszystko, aby goście czuli się w Manufakturze przyjemnie i bezpiecznie. Bardzo poważnie podchodzimy do potrzeb osób niepełnosprawnych - Manufaktura została zaprojektowana bez barier architektonicznych, a osoby mające problemy z poruszaniem zawsze mogą poprosić obsługę o pomoc. Tym bardziej nie potrafię wyjaśnić, jak mogło dojść do tak skandalicznego zdarzenia. Nie potrafię zrozumieć, jak można z góry, nie mając żadnych powodów, posądzić osobę poruszającą się na wózku inwalidzkim o zamiar kradzieży, uniemożliwić jej zrobienie zakupów, czy wręcz próbować wyprosić ze sklepu. To nie mieści się w żadnych przyjętych normach współżycia społecznego, świadczy o braku kultury i zasługuje na napiętnowanie. Nie ma również mowy o tym, żeby pismo z sugestiami dotyczącymi zwrócenia uwagi na osoby niepełnosprawne, zostało przygotowane i przesłane do najemców przez Dyrekcję Manufaktury. Jeśli takie rzeczywiście powstało, to jest to wyłącznie inicjatywa Superpharm-u, którą zdecydowanie potępiamy. Manufaktura nie dzieli gości na lepszych i gorszych. Wszyscy są dla nas tak samo ważni.

Czujemy się odpowiedzialni za to co się stało, chociaż nie zrobili tego pracownicy Manufaktury - najemcy zatrudniają bowiem, ochronę i obsługę sklepów we własnym zakresie. Dlatego też, zapewniam Panią, że nie zostawimy tej sprawy bez wyjaśnienia - wystosowałam już pismo do drogerii z żądaniem wytłumaczenia całego zajścia. Jeśli będzie to konieczne, to wyciągniemy wobec Superpharm-u konsekwencje. Zamierzmy również przypomnieć wszystkim naszym najemcom, że każdemu naszemu klientowi należy się podczas zakupów szacunek i pomoc.

Raz jeszcze serdecznie Panią przepraszam za to co się stało. Mam też nadzieję, że ten skandaliczny incydent nie wpłynie na Pani opinię o Manufakturze, i że zechce Pani nas odwiedzić ponownie. Chętnie również spotkam się z Panią osobiście, aby wyjaśnić zajście.

Pozdrawiam serdecznie

Agnieszka Izabela Nowak

Manufaktura Marketing Manager

Chyba dobrze się stało, że mnie namówiłyście na napisanie tej skargi - dzięki Dziewczyny

O jaki szampon chodzi? ;> Uwielbiam kawe i kawowe kosmetyki. Napiszcie coś więcej o tym szamponie.

kata jackson Pewnie, że napiszę - daj adres
chrzescijanko, fantastycznie że napisałaś tam ! mam nadzieję, że te nietolerancyjne chamy dostaną za swoje !

Cytat:
Napisane przez nikaczekolada Pokaż wiadomość
Wiesz co .. był czas, że używałam zamiast kremu na noc.. bardzo malą ilość wsmarowywałam w skorę i odkażało bo syfków mniej było
Ale powiem Ci , że jak na mój upierdliwy 'face' - najbardziej ze wszystkiego (łącznie z antybiotykiem od dermatologa, po którym mi sie stan skóry pogorszył) i milionem innych odsyfiaczy .. - pomogło mi picie herbaty z bratka .. kupiłam w aptece z herbapolu 30 szt za niecałe 5 zl i do tego cynk w tabletkach 30 szt za 5 zl z groszami i mam skórę jak nigdy ;D
Byłam w szoku jak wstałam jeden, drugi , trzeci dzień rano i mi sie skóra wgl ani ciut ciut nie świeciła ;D

stwierdziłam, że rezygnuje z kosmetyków takich i jade na ziołach (na Bratku)
kiedyś piłam bratka , na początku mnie wysypał, ale potem mi się unormowało i hamował wyskakiwanie nowych niespodzianek piłam długo, długo aż w końcu miałam dość tego smaku i zrezygnowałam ale rzeczywiście pomaga

a te perfumy to bodajze jakies franco costam? tez mnie zaczepili ;]
nie było mnie ostatnio z powodu wyjazdu, kiedyś coś tu skrobałam parę razy, mam nadzieję że mnie jeszcze pamiętacie

mam do was takie pytanko, poleci mi któraś jakiś szampon do włosów, który nie powoduje plątania się włosów? bo moje zniszczone DOMOWYM rozjaśnianiem z czerni do jasnego blondu włosy są po prostu okropnie potargane po każdym myciu bez odżywki ani rusz, no ale czasem jednak się zdarza, więc szukam jakiegoś zwykłego, fajnego szamponu... kwc mnie nie satysfakcjonuje

a i jeszcze lash expansion w promocji - kiedys o niego pytalam, wiem ze nie pogrubia zbyt mocno... ale ogolnie warto, czy raczej pieniadze wyrzucone? jak nie pogrubia to robi chociaz przyzwoite firanki? (mam dlugie ale nieokrzesane rzęsy )

pozdrawiam
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 19:30   #2486
PPP90
Zakorzenienie

widze że Manufaktura stanęła na wysokości zadania chrześcijanko ja na Twoim miejscu bym sie spotkała z tą panią i za takie zachowanie ochroniarza chciałabym jakiś prezent od firmy na przeprosiny np. bon na zakupy, choć to powinien być prezent od SP

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 20:05   #2487
Maqua
Zakorzenienie

kupiłam anioła stróża, czekał na mnie ostatni zobaczyłam w necie pełną ofertę got2b, z usa chyba. oni mają trzy anioły: czarny (do suszarki), biały (do lokówki) i kremowy (do prostownicy) a u nas taka bieda
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 20:07   #2488
Agrafka_20
Raczkowanie

Widzę że w nowej gazetce jest -25% na produkty Loreala. Czy orientujecie się może po ile normalnie jest puder sypki true match? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-mineralny.htm Poluję na kolor N3 od dawna i właśnie znalazłam na allegro za 47zł z wysyłką, ale tak się zastanawiam czy nie na to samo mi wyjdzie kupić w rossmannie? Doradźcie
Agrafka_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 20:11   #2489
czekoladowoo
Zakorzenienie

Dziewczyny nie wiecie czy w Rossmanie są dostępne odcienie Exotic Browns farby Essential Color?? Na oficjalnej stronce są:
http://www.essentialcolor.com/index.php?id=871
Ale nie wiem czy one są wogóle w Polsce??
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 20:16   #2490
windbag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja tu trochę z innej beczki, przejrzałam kilka stron wstecz i nie widziałam żeby ktoś o tym pisał.
Otóż dziś przed galerią krakowską zaczepiła mnie jakaś dziewczyna pytając czy jestem z Krakowa lub okolic, odpowiedziałam, że tak bo myślałam, że chce zapytać o drogę lub coś podobnego.
Zaczęła natomiast pytać czy chodzę do Rossmanna itd. oraz czy w przyszły weekend tu będę, gdyż sklep będzie promował nowe perfumy w cenie 199 zł.
Nagle zza pazuchy wyjmuje - psika mnie, że zbiera opinie itd. itp.
Oczywiście już to było dla mnie podejrzane bo:
- nie miała żadnego identyfikatora/stroju firmowego/czegokolwiek łączącego ją z Rossmannem
- perfumy miała schowane w torebce, wyjęła je dopiero po chwili.
Zachwalała ich piękne zapachy i mówiła, że tylko dziś ma dla mnie promocję - 75 zł za 2 sztuki, za tydzień mogę je kupić w Rossmannie za 199 zł za sztukę.
Ja nie wierzę w tego typu akcje, wiem, że to naciąganie ludzi itp.
Na moje pytanie czemu nie ma żadnego identyfikatora itp. nie potrafiła odpowiedzieć.
Kiedy odmówiłam zakupu, stwierdziła, że sprzeda mi je za 25 zł bo kończy pracę na dziś i chce się pozbyć towaru.
Śpieszyło mi się więc nie wracałam do Rossmanna powiedzieć o takich prowadzonych akcjach, ale teraz po przyjeździe do domu upewniłam się i przeczytałam na ich stronie, że nie prowadzą tego typu sprzedaży (co od początku było dla mnie jasne).
Gdyby dziewczyna miała strój firmowy, rozdawała jakieś próbki to co innego, a ona czaiła się z flakonikami jak cygani sprzedający często podróbki na rynku.
Wkurza mnie coś takiego, bo przez galerię przewija się masa ludzi i ktoś się na pewno nabierze.
Napisałam maila w tej sprawie do Rossmanna, ciekawe czy zainteresują się tematem.
Spotkałyście się kiedyś z tego typu przekrętem?
spotkalam sie z czyms podobnym tylko nikt nie powolywal sie na Rossmanna. Z tego co sie orientuje u nas sporo mlodych osob pracuje na tej zasadzie, ze chodzi po miescie i wciska ludziom jakies perfumy itp. mają ustaloną cenę minimalną za jaką muszą to sprzedac, jesli wyciągną od klienta wiecej to kasa idzie dla nich. Mają tez wyznaczone minimum sztuk jakie muszą sprzedać w ciagu dnia. Jesli przez iles kolejnych dni nie sprzedadzą odpowiedniej ilości to wylatują z roboty, albo mają obciętą pensję. Mysle, ze dlatego osoby sprzedające chwytają się takich przekrętów jak wciskanie kitu ze są to perfumy z Rossmanna i ze mozesz kupic je taniej
windbag jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości