![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kto jest właśnie nieszczęśliwie zakochany???
Dołączam.
Od 4 lat nieszczęśliwie zakochana w kimś, kogo dobrze zna, ale kto nawet nie mógłby pokochać, a nawet jakby mógł nie byłabym to ja. 13 lat starszy, wie co czuję, na początku myślał, że mi przejdzie, ale 4 lata to nie zauroczenie. Obecnie postanowiłam przybrać jego pozę i to ja czekam aż się odezwie, bo zbrzydło mi ciągłe przypominanie się (nie mieszka już tam gdzie ja). Próbowałam być w innych związkach jednak frustracja spowodowana sytuacją z nim wszystko psuje. Z jednej strony zdaję sobie sprawę z jego wad, z tego że jest nie w porządku, bo skoro nie może dać mi tego czego chcę, mógłby być moim przyjacielem (i zapewniał, że tak jest), ale jego postawa mówi sama za siebie, to z drugiej strony jestem zazdrosna o to, że czas który mógłby poświęcić mi poświęca innym, choć wie, że mi zależy na tym by go spotkać. Jest wyrachowany i wyznaje zasadę "wszyscy dla mnie, ja dla nikogo", zakompleksiony dureń, który by się dowartościować tylko czeka i nic nie robi, by wykazać choć trochę zainteresowania drugą osobą i specjalnie drażni mnie i pokazuje, że inni liczą się bardziej jako zwykli znajomi niż ja. Po prostu szkoda na niego czasu i nerwów, ale wytłumaczcie to sercu...
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
ja.. chyba ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
No to i ja się dopiszę jako kolejna nieszczęśliwie zakochana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
To ja też się dopiszę. Wykluło się powoli to uczucie jakieś pół roku temu. Jedyny naprawdę wartościowy facet jakiego w życiu poznałam.
A teraz on zakochał się w innej. Gruchają sobie jak dwa gołąbeczki. I pomyśleć, że w rozmowach z nim jeszcze rok temu uparcie twierdziłam, że JA SIĘ NIE ZAKOCHUJĘ. Nigdy! A tu powoli powoli i trach! dopadło i mnie - tą niewierzącą w miłość. Teraz czekam aż mi przejdzie, ale nie bardzo wychodzi... btw. pierwszy post. cześć wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
A witam, witam
![]() Ech, ja to mam nadzieje, że mi szybko przejdzie to zakochanie bo już mam dość ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
... ja już dwa razy pod rząd jestem nieszczęśliwie zakochana...
![]() Po każdym zakochaniu mam większego doła i przestaje wierzyć w to, że poznam męzczyzne swojego życia... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
no cóż, ja też...po raz drugi w życiu. nienawidze nienawidze nienawidze tego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem jak ja się wyplącze teraz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
no to chyba i ja muszę dołączyć... ale czemu tak tu cicho? może pasowaloby się trochę powspierać...?
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Ja!
Chociaż grzeczny chłopiec to ,to nie jest. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez Kasia2233 Czas edycji: 2011-04-10 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Mnie czasem napadają takie momenty bezradności, mam ochotę płakać, nie wiem po prostu co ze sobą zrobić, czasami jednak jest wszystko ok, staram się o tym nie myśleć.. Moje zakochanie trwa dopiero miesiąc, więc nie jest to jeszcze długi okres.. Tak bardzo chciałabym, żeby się do mnie odezwał, ale on nie jest raczej zainteresowany i to jest takie przykre..
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A pokazujesz swoim wybrankom to, że Ci się podobają, zabiegasz o nich? Wiem, że łatwo tak mówić, ale ja jak jestem załamana, to wolę się jeszcze bardziej pogrążać aniżeli starać się wyjść z dołka, więc pewnie moje słowa i tak nic tu nie zdziałają..
Edytowane przez merila Czas edycji: 2010-10-17 o 17:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a co do przeznaczenia to niestety, ale wcale nie wierzę w nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Przeznaczenie? Hmm.
Edytowane przez ann123 Czas edycji: 2011-04-10 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
To ja się dopisze. Jakoś samo to wszystko wyszło, chociaż wiem że on jest nieodpowiedzialny, nie dla mnie, to jakoś uczuć nie da się zmienić
![]() ![]()
W ogniu ramion Twoich spłonąć i w jeziorach oczu tonąć znaleźć zmysłów ukojenie wszystko czego chcę od Ciebie dostać się do Twego wnętrza kilka sekund w nim pomieszkać przypływ uczuć krótka chwila starczy mi by móc oddychać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
ann123, takie historie jak ta z tego programu mobilizują do działania. Właściwie to jak człowiek sobie pomyśli, że przecież jutro może umrzeć to jest w stanie zrobić na pewno więcej aniżeli jak sobie pomyśli, że będzie żył jeszcze ze 100 lat
![]() ![]()
Edytowane przez merila Czas edycji: 2010-10-17 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Nie śmiejcie się, ale ja zakochałam się w chłopaku ze sklepu z odzieżą. Co prawda widziałam go 2 razy i rozmowa zakończyła się już po dwóch słowach ("dzień dobry"), ale to była miłość od pierwszego wejrzenia. Na prawdę. Dałabym się za niego pokroić. Dzisiaj przepłakałam przez niego cały dzień (po południu byłam tam w sklepie, ale on nawet na mnie nie patrzył...). Jest najprzystojniejszym chłopakiem jakiego widziałam! Jest ode mnie starszy o jakieś 5-8 lat, dlatego wiem, że nie zwróci na mnie uwagi. A ja go kocham! Może to głupie i nie uwierzycie, ale na serio jest dla mnie kimś bardzo ważnym
![]() Chciałam do niego podejść i prosto z mostu powiedzieć, że mi się podoba i czy by się ze mną nie umówił no i że jeśli nie, to oczywiście zrozumiem, ale strasznie się boję, że powie coś w stylu "A ile ty masz dziewczynko lat?". A jeśli ma dziewczynę? Błagam dziewczyny, poradźcie mi coś. Wiem, o której przychodzi do sklepu. Mam z nim pogadać? Bardzo proszę, pomóżcie!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak na serio, oczywiście, jeśli jesteś śmiała, możesz doprowadzić do sytuacji, w której będziecie mieli okazję pogadać. Czy ma dziewczynę okaże się później. Jeśli tak, no to trudno, będziesz musiała odpuścić, ale być może jest wolny ![]() Na razie możesz często ten sklep odwiedzać, tylko przypadkiem nie przystawaj i nie patrz na niego jak ciele w malowane wrota, bo ten sposób podrywu raczej nie zadziała ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez merila Czas edycji: 2010-10-17 o 17:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Konto usunięte
|
Ja też się dopisuje
![]() Edytowane przez 201703081551 Czas edycji: 2010-08-31 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj jak tam byłam, to cały czas na niego patrzyłam i się uśmiechałam. Miałam nadzieję, że się na mnie popatrzy i też uśmiechnie, ale on cały czas pracował, bo było dużo ludzi (pracuje w przymierzalni - daje te karteczki ile się rzeczy wzięło ![]() Wiem, że 16 lat to bardzo mało, ale jestem osóbką dojrzałą i jestem pewna, że ten chłopak to będzie taki "na serio", więc nie myślcie sobie, że to jakieś tam "nastoletnie zauroczenie" ![]() ![]() Mam zamiar tam przychodzić co parę dni, bo on jest taki śliczny, że się normalnie nie mogę opanować! Miałam dzisiaj chytry plan powiedzieć mu "cześć", a wtedy on "znamy się?", a ja "jeszcze nie" ![]() ![]() A może w końcu zacznie mnie rozpoznawać i wtedy zacznę mu mówić cześć? Sama już nie wiem. Jak tylko go widzę, to normalnie mam ochotę go przytulić i namiętnie pocałować... ![]() ![]() ![]() A może dać mu dyskretnie karteczkę z czymś w stylu "jak chcesz, to zadzwoń [i numer telefonu]"?... Na prawdę nie wiem co mam robić! W życiu jeszcze nie czułam czegoś takiego... Poza tym jak na niego patrzę to mi się kolana same uginają. Raz na mnie spojrzał, ale to było szybkie, nic nieznaczące spojrzenie. Jak zobaczyłam jego oczka to pomyślałam, że mogłabym na niego patrzeć godzinami ![]() Ma w sobie "to coś", dlatego myślę, że ma dziewczynę. Do tego zawsze jak za bardzo czegoś pragnę, to się to nie spełnia. A on nawet mi się dzisiaj w nocy śnił! Dlatego właśnie sądzę, że jestem przegrana. Ale chyba warto spróbować, prawda? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie znam się za bardzo, ale wydaje mi się, że faceci nie bardzo przejmują się takimi rzeczami.. Może po prostu był zajęty i jakoś tak zeszło, że nie napisał? Trzymam kciuki, może jednak jeszcze się odezwie ![]() Cucia, niestety nie jestem specjalistką od podrywu, można by nawet powiedzieć, że przeciwieństwem, więc.. ![]() Faktycznie 16 lat to niedużo, ale jeśli nie miałby nic przeciwko, to czemu nie? ![]() Widzę, że jesteś raczej śmiałą kobitką, także możesz do niego bez problemu zagadać, chociażby poprosić o pomoc - w końcu jest sprzedawcą ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
![]()
Moim zdaniem, warto próbować.
Bo przecież lepiej żałować, że się spróbowało niż, że się nic nie zrobiło, prawda? ![]() Edytowane przez lady_sparrow Czas edycji: 2010-08-25 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
Nigdy nie przypuszczałam,że tutaj tez napiszę...
![]() Jestem nieszczęśliwie zakochana. Myślałam,że jest inaczej... Kocham go, on kocha mnie...niby jest dobrze ale... przeze mnie to nie ma szans na szczęście. Żyję w jakimś potrzasku. Dla jego dobra muszę od niego odejść, ale jak to zrobić? Ja nigdy nie będę szczęśliwa ![]()
![]() |
#118 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Ja!;/ W Eks a on juz szczesliwie zakochany ehh
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
i ja tez
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.