|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Z tego co kojarzę to ta wizażanka już zrezygnowała z marszu po tym jak się zachowali organizatorzy w sprawie Łukasza.
|
#2432 | |
|
BAN stały
|
mnie również
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
"Choć oba wydarzenia wydają się być ze sobą powiązane, organizatorzy poszukiwań przyznają, że internauci z forum strony o zaginionej Iwonie (www.zaginelaiwonawieczorek.npx.pl), zarzucają im, iż poprzez poszukiwania chcą zmniejszyć ilość uczestników pochodu.
- To absurd! Chcemy by przyłączyło się do nas jak najwięcej osób - zapewnia jeden z biznesmenów, który oferuje 1 tys. zł nagrody. Zostanie ona rozlosowana wśród osób które wezmą udział w poszukiwaniach. " Cyrk. Już się nawet pokłócili z ekipą Rutkowskiego.
|
#2434 |
|
Wtajemniczenie
|
Czytam na biezaco od 1 postu w 1 watku i nie bylo powiedziane ze o Pawła. On sam nawet w wywiadzie mowi , ze nie wie o co sie poklocily, Adria również, podkresla , ze "o nic szczegolnego na pewno" . Jesli masz jakis artykul, ktory moglam przeoczyc- prosze podeslij linka.
|
|
|
|
#2435 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2436 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to tak pol zartem, pol serio, ale uwazam, ze krecenie filmu po to aby potem wysuwac wnioski o tym, kto moglby byc potencjalnym sprawca, jest juz lekka przesada... |
|
|
|
|
#2437 |
|
Wtajemniczenie
|
nie mam pojęcia...
|
#2438 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zabawnie to napisałaś uśmiechnęłam się serdecznie do monitora ![]() Tym bardziej, że będą to robić totalni amatorzy. Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-13 o 23:07 |
|
|
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może to nie było w artykule tylko ktoś na forum napisał. Jak znajdę dam linka,ale wątpię.
|
|
#2440 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=Czarna_Złośnica;213 58397]Tak, dokładnie.
Ten: http://www.klubdobrydzwiek.pl/galeri...umer_fotki=100 i ten po prawej: http://www.klubdobrydzwiek.pl/galeri...umer_fotki=101 oni są podobni do tych portretów http://www.afterlife-knowledge.com.p...=asc&start=108 |
|
|
|
#2441 |
|
Wtajemniczenie
|
ten z pierwszego zdjęcia wg mie jest bardzo podobny
|
#2442 |
|
Rozeznanie
|
No weeeeeeeeeeźcie nie było mnie parę chwil i takie jajca sie dzieją.Jestem ciekawa co na to Pan Janusz na te oskarżenia,ze ekipa Rutkowskiego chce zawadzić w marszu i co na to sama mama Iwony wcale sie nie zdziwie jak poprostu gwiazdeczka nie długo podziękuje za pomoc bo to już zaczyna byc chore,poważnie.No niestety moje na wierzchu towarzystwo wzajemnej adoracji pokazało swoje prawdziwe powódki w całej tej akcji echhhhh i wcale się nie zdziwię jak połowa wróci na wizaż he he
|
#2443 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a z tym kreceniem filmu i pozniejszym (bardzo prawdopodobnym) analizowaniem "postaci", to naprawde mialabym obawy, ze pozniej moj profil z NK lub facebooka, zostanie bardzo dokladnie sprawdzony przez 1000 internautow, plus posty na roznych watkach z roznych forow, zawierajacych link mojego konta na NK i innych... no ale moze sie myle? nie chce osadzac, bo ogolna idee marszu uwazam za dobra i potrzebna, ale to co sie dookola dzieje to juz jest gruba przesada
|
|
|
|
|
#2444 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-13 o 23:17 |
|
|
|
|
#2445 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dla mnie to już pod paranoje podchodzi :/
|
|
#2446 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a jaka twoim zdaniem jest ta idea?
|
|
|
|
|
#2447 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Noooooooo coś Ty ??? Tam ludzie ślepi są i nie widzą co się dzieję,że to delikatnie mówiąc jest nie zdrowe ???
|
|
#2448 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2449 |
|
Wtajemniczenie
|
mmm3m czyli Ty będziesz jutro brała udział w poszukiwaniach razem z rutkowskim?
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
niech kręcą i tak to nic nie da, bo źle szukają osoby odpowiedzialne za zniknięcie Iwony są blisko jej rodziny, angażują się w poszukiwania bo to im daje pewne bezpieczeństwo (dlatego bo wiedzą o ruchach Rutkowskiego i policji). i ta akcja z nagrywaniem jest właśnie im na rękę bo wiedzą że przez to może mniej ludzi przyjść a im mniej ludzi tym lepiej dla nich.
Rutkowski wspominał o "mordercy" na forum Iwony i faktycznie coś jest na rzeczy i ten "morderca" musi być wysoko w hierarchii na forum i to chyba on jest odpowiedzialny za takie "podziały" tam na forum. bo gdyby faktycznie zależało tam ludziom na odnalezieniu jej to by się tym zajęto a nie podziałami i tym kto jest dobry a kto zły. |
|
|
|
#2451 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
Wręcz przeciwnie - kłótni prawie już nie ma.
Ustaliłyśmy pewne zasady i jest coraz lepiej. Dowód?? Od wczorajszej nocy do dzisiaj do godziny 21 miałam do nadrobienia TYLKO 7 STRON rzeczowej rozmowy na temat. ![]() Btw. Podrzuci ktoś linka,gdzie się wypowiada Adria?? Bo nie mogę znaleźć. Myślałam,że Paweł i Adria byli na tym samym,ale jednak nie.
|
#2453 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2454 |
|
BAN stały
|
Jeżeli uzyskam taką zgodę to tak
![]() Jak myślicie, będą jutro awantury na marszu lub coś w ten deseń? :| Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-13 o 23:26 |
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2456 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja myśle, że nie będzie awantur. Mam taką nadzieje.
|
#2457 |
|
Raczkowanie
|
no idea taka- zeby naglosnic sprawe, znalezc pana recznika, zeby wiecej osob sie zainteresowalo (bo niestety ale na plakaty na dworcach czy przystnkach czesto sie raz rzuca okiem i zapomna, nawet nie zastanawiajac sie czy widzialo sie dana osobe, czy nie). Tzn.moze powiem inaczej - to jest MOJE WYOBRAZENIE ogolnej idei marszu
ja bym chciala, aby tak bylo. A jak jest teraz - widac....mimo wszsytko mam nadzieje, ze marsz odbedzie sie w spokoju, i ze mimo tego wszytkiego co sie dookola dzieje - przyjdzie sporo ludzi i jakos to bedzie - ale okaze sie dopiero jutro... |
|
|
|
#2458 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam tylko nadzieję,że ze względu na mame Iwony Towarzystwo Wzajemnej Adoracji cyrków nie zrobi i bedzie sie zachowywało jka należy bez żadnych wybryków bo -i tutaj trzeba o tym pamiętać-bedzie tam Pani Iwona a Ona już za dużo przeszła by widziec jeszcze jakies dziwne akcje
|
#2459 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2460 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem facet blondyn z portretu sporzadzonego przez jasnowidza jest tak podobny do mezczyzny ze zdjecia z klubu Dobre Dzwieki, ze mnie az przeszly ciarki. Nalezaloby odnalezc tego jasnowidza, przeslac mu linka i wtedy byloby jasne, czy widzial w tej swojej wizji tego konretnego faceta ze zdjecia w klubie, czy tylko jasnowidz nie mial talentu plastycznego
albo internauci widza to, co chca zobaczyc..
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

Już się nawet pokłócili z ekipą Rutkowskiego. 

uśmiechnęłam się serdecznie do monitora