|
|
#1381 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: etorebka.pl - część XIII
Cytat:
![]() Cytat:
bardzo ładny Już umalowałam ale nie do końca jestem zadowolona na jutro może być bo i tak zmyję w niedzielę.
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
swoje prałam na bieżąco, i myślał że jak mi podrzuci to się nie skapnę i upiorę też jego. Ale to przecież widać (i czuć
) że to były męskie...A co to, to nie, skarpetek prać mu nie będę (ręcznie) A nie będę aż taką dobrą dziewczyną (o właśnie, pewnie niedługo narzeczonąW każdym razie saszetki dają radę, póki nie mają do czynienia z ekstremalnie odrzucającymi zapachami więc kupić można i wypróbować, kosztują chyba coś ok. 3 zł...ciekawe czy moja nie będzie śmierdzieć szkoda, że już Any szarej nie ma, tak bym sobie zamówiła, miałabym kodzik i mogłabym zareklamować w razie co...Kurczę, dzień wcześniej były...Nie mogę sobie darować Muszę kupić jeszcze jedną i tym razem z ich strony, bo jak narazie to jestem dzikim lokatorem w tym wątku , nie mam na koncie ani jednego zakupu na e-torebce
Edytowane przez catttt Czas edycji: 2010-08-13 o 23:21 |
|
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
już wzięłam na all szarą, granatowa też cudna, ale przeanalizowałam swoją szafę i stwierdziłam, że bardziej mi będzie pasowała szara
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szara ana jest świetna, nie będziesz żałowac
|
|
#1386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja właśnie mam dylemat, jaki kolor sobie pomalować u stóp następny Chciałabym granat, ale lakier, który mam, nie da rady już, a nowego nie kupię tego. Choć kolor mi się bardzo podoba
|
|
#1387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojj dużo tego jest Trochę się przeraziłam czytając tutaj na wątku o dużej ilości reklamacji- jako że jestem bez własnych dochodów, na utrzymaniu rodziców, torebka za 90zł jest dla mnie droga i nie wyobrażam sobie, że taka mogłaby się szybko popsuć Ale nic, zobaczymy...w szkole przejdzie chrzest bojowy, bo trochę książek jednak będę targać (mimo tego, że w tym roku będę miała tylko 11 przedmiotów Ale jak się sprawdzi, to zostanę chyba etorebkoholiczką , a co dopiero jak wejdzie nowa kolekcja- boję się pomyśleć, będę chciała je wszystkie mieć
|
|
#1388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że nie zmieni się, aż za bardzo w drugą stronę... ![]() Cytat:
a jeśli o chodzi o usterki w torebkach, to sama musiałam reklamowac (szarę Anę...), ale wszystko odbywa się bez problemowo i szybko, więc nie masz się co martwic, jeśli coś by się zaczęło z którąś robic złego
|
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też lubię tą firmę, jeszcze z Eveline jestem zadowolona bo są tanie jak barszcz a długo się trzymają No i Manhattan Za to Miss Sporty muszę odradzić- kupiłam sobie kiedyś właśnie granat, tylko że przełamany fioletem- tępa konsystencja od samego początku, a później było tylko gorzej...
|
|
#1390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Muszę w takim razie zajrzeć do inglota, tylko one są duże i dużo kosztują, jak na lakier Teraz mam YR, kupiłam ze względu na kolor - zapłaciłam ok 6 zł. Piękny, szybko schnie (te inglotowe długo ), ale jest w maleńkiej butelce i w sumie po jakiś 5 malowaniach już jest mało. Więcej nie kupię niestety, ale żałuję.
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie wielokrotnie byla juz mowa na ten temat ale ja etorebke odkrylam calkiem niedawno i zastanawiam sie nad pierwszym zakupem na tej stronce. Problem tylko, ze ogladajac zdjecia realne widze, ze bardzo czesto docieraja one bardzo pogniecione, podobno rowniez nieladnie pachna i dlatego sie waham.
Czy mozecie powiedziec mi jak to wyglada jesli chodzi o modele: Ana, Andi i Emili(chodzi mi o wersje tych torebek w kolorze popielatym)? |
|
|
|
#1392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na Anę jak sobie przypominam nie było zażaleń, tylko w szarym kolorze zniknęła ze stronki, można na all zamówić ale wtedy nie ma się możliwości reklamacji ani 2-letniej gwarancji
|
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapach można zneutralizowac, piorąc podszewkę i używając zapachowych saszetek, ale to nie jest tak, że wszystkie brzydko pachną, jedne tak, drugie nie, zależy od partii, czy czegos ![]() szarej Any już nie ma stronie i gdybym miała wybierac między szara Andi, a Emilii to wybrałabym Andi, bo Emilii w tym kolorze jest pełno wszędzie
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1395 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziś umalowałam na jasny 82 ale za tydzień w ruch pójdzie czerwień Cytat:
w szarości polecam Emilkę
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To że docierają pogniecione to zwykle nie problem wysyłane są w niewielkich stosunkowo paczkach więc siłą rzeczy to logiczne że nie przychodzą pięknie uformowane ale wystarczy wsadzić na noc poduszkę albo wypchać ręcznikami i dochodzą do siebie torebki gorzej co do zapachu. Z tego co dziewczyny piszą to coraz częściej zdarzają się przypadki że nie same torebki a ich podszewki intensywnie śmierdzą część dziewczyn radzi sobie z tym wietrząc je i piorąc ręcznie podszewki albo można też włożyć woreczek zapachowy pochłaniający smrodki ponoć działa czy zapach przechodzi .. to zależy chyba od przypadku i czasu bo czasami potrzeba 1 nocy wietrzenia a czasami tygodnia (tak wynikałoby z relacji dziewczyn) Z szarości ja polecam emilkę śliczna jest
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2010-08-14 o 00:48 |
|
|
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za odpowiedz
![]() Czyli jak mam rozumiec, te zagiecia nie sa trwale? Ale czy jesli nie zawsze bede nosila ta torebke wypchana po berzgi czy nie beda one widoczne(domyslam sie, ze przy napchanej torebce tego moze nie byc widac ale zagiecie zostaja czy moze jednak nie mam racji? )? I jeszcze jedna sprawa, czy wszystkie z tych trzech modeli ktore wymienilam nie nadaja sie do noszenia na ramieniu zahaczajac o te krotkie raczki a jedynie za dlugi pasek?
|
|
|
|
#1398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Emilia raczej nie nadaje się do noszenia na ramieniu, to raczej torebka do noszenia w ręce, na zgięciu łokcia lub właśnie na pasku Andi ma dłuższe uszy z tego co mi się wydaję, więc z nią powinno byc lepiej
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje wszystkim
![]() Wlasnie widze, ze szara Ana zniknela ze stronki niestety ![]() Mam jeszcze pytanie odnosnie ich rozmiaru- mam na mysli Andi i Emili(bo Any juz niestety nie ma ) - czy dla niewysokiej nie beda one zbyt spore? Mam niecale 160cm wzrostu i jestem raczej drobna.
|
|
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 1.58 i nosiłam ją kiedyś
|
|
#1401 | |
|
Konto usunięte
|
Ano
![]() Ja swoje wielgachne książki do angielskiego jakoś upcham, albo uznam za mało potrzebne ![]() Cytat:
Ja mam szósty za sobą, jak dla mnie ostatni odcinek tej serii powinien zakończyć historię Housa. |
|
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
No i mam zagwostke ktora bylaby dla mnie bardziej odpowiednia, bo Emili mniejsza i pewnie zgrabniejsza ale ma krotkie uszy jak piszecie wiec musialabym nosic ja tylko na pasku ewenutalnie w rece ale to rozwiazanie srednio mi sie podoba, a Andi pewnie duzo wieksza a ja nie potrzebuje ogromnej torby i glupio bym sie czula z taka ogromniasta i na dodatek wcale nie pelna. Jaka szkoda, ze nie moge ich zobaczyc na zywo i "przymierzyc". No i ubolewam nad Ana, ktorej nie ma, wydaje mi sie, ze wczoraj byla jeszcze z cena 79zl? A moze jeszcze sie pojawia?
A a propos jeszcze Emili podobno zamek nie uklada sie tak jak na zdjeciu przechylajac sie w jedna strone lecz stoi pionowo i trzeba ja wyginac uparcie, zeby otrzymala fajny ksztalt, czy to prawda? A ile czasu czeka sie na przesylke(podobno to kurier), czy jesli bym sie zdecydowala na zakup i zaplacila przelewem powiedzmy jutro czyli kasa powedrowalaby do nich w poniedzialek rano, to czy do czwartku ja dostane? Edytowane przez hanusia505 Czas edycji: 2010-08-14 o 01:43 |
|
|
|
#1403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ---------- Cytat:
.Ana była takiej samej wielkości co Andi . Szczerze mówiąc dla mnie bardziej praktyczniejsza jest chyba Andi niż Emilka
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm, skoro tak podoba ci się Ana to może w innym kolorze? w granacie jest świetna i też bardzo uniwersalna Andi jest duża, ale w katalogu są też jej zdjęcia na osobie jak tu, tu, tu i nie jest, aż taka olbrzymia, a ładna i uniwersalna a jeśli zapłacisz jutro, to torebka do czwartku na stówę u Ciebie będzie
wege www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu Edytowane przez CharLizZie Czas edycji: 2010-08-14 o 01:53 |
|
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje serdecznie wszystkim wizazankom, ze tak chetnie odpowiadacie! Jest przeciez srodek nocy a ja zawracam Wam glowe moimi problemami
![]() No to jeszcze jedno pytanie, jakiego rodzaju jest ten smrodek ktory moze sie pojawic? Pytam, poniewaz jestem dosc wrazliwa na takie "przyjemnosci" i nie chcialabym sie zniechecic calkowicie do torebki po jej otrzymaniu. Przepraszam, ze tak dopytauje ale chcialabym wiedziec do czego to porownac, zeby wyobrazic sobie czy go zniose w razie gdyby po praniu nie zniknal calkowicie tylko zostal czesciowo przytlumiony. I czy wiecie w jakim banku etorebka ma konto(jesli w moim to kasa doszlaby natychmiast)? |
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trudno mi ten zapach do czegoś porównac, do tej pory najintensywniejszy miałam w Flavii, taki troszkę plastikowy...? naprawdę, trudno mi określic. na początku mnie wkurzał, ale teraz wyprałam podszewkę i wsadziłam jakieś coś nasiąknięte różanym zapachem i już nic nie czuc nie wiem w jakim banku mają konto niestety, jestem z Krakowa i odbieram w ich siedzibie przelew zazwyczaj dochodzi w ciągu jednego dnia (zwykły przekazem), a od otrzymaniu twojego przelwu torebka pojawia się do 24 godzin u ciebie, więc w czwartek będzie na pewno, a nawet wcześniej
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Flavia bardzo cuchnie - rybą .Jak będziesz zamawiać to Ci się wyświetlą rozne numery kont ... na pewno mbank, chyba millenium, bz wbk (?)
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2010-08-14 o 02:03 |
|
|
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki troszkę wpadający w rybi
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za wszystkie podpowiedzi, teraz musze jeszcze przespac sie z decyzja
![]() A odnosnie koloru to chce koniecznie szara torebke bo pasowalaby mi na jesien do butow, rekawiczek itd A spytam tak z ciekawosci, duzo juz posiadacie zdobyczy z etorebka, bo odnosze wrazenie, ze jestescie swietnie zoorientowane, czyzby to byl nalog? Mam nadzieje, ze ja w niego nie wpadne hihihi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.

teraz nie mogę wytrzymać
na jutro może być bo i tak zmyję w niedzielę.

) że to były męskie...A co to, to nie, skarpetek prać mu nie będę (ręcznie) A nie będę aż taką dobrą dziewczyną (o właśnie, pewnie niedługo narzeczoną
więc kupić można i wypróbować, kosztują chyba coś ok. 3 zł...ciekawe czy moja nie będzie śmierdzieć
szkoda, że już Any szarej nie ma, tak bym sobie zamówiła, miałabym kodzik 

mam nadzieję, że nie zmieni się, aż za bardzo w drugą stronę...
Muszę w takim razie zajrzeć do inglota, tylko one są duże i dużo kosztują, jak na lakier 
część dziewczyn radzi sobie z tym wietrząc je i piorąc ręcznie podszewki