|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
pożegnaj się z nim, bejbe.
<3Tańczyć możesz tylko, ze mną w ramionach. Ten ból, kiedy zdajesz sobie sprawę, że nie napiszę, a nadal czekasz. Twierdzi, że niby przez przypadek na mnie spojrzał. Zawsze mówią, że morda mi się nie zamyka. Teraz nie jestem w stanie powiedzieć nic.
|
#4142 |
|
Raczkowanie
|
notcool -
![]() Kaaate90 - dzięki, ja też od razu zaciesz mam jak go widzę ;p;* 'Coś było, coś odeszło, pozostało coś.' szukając szczęścia w zwykłych momentach. Nie przywiązuj się do niczego, czego nie będziesz mógł zostawić w 30 sek. skrzypce przygrywają ostatnie melodie.. Ja umieram, świat się odradza - jak zwykle na przekór wszystkiemu.
'Niebo? tu nie ma nieba, jest prześwit między wieżowcami. A serce to nie serce, to tylko kawał mięsa. No a życie - jakie życie? poprzerywana linia na dłoniach. A Bóg? nie ma Boga, są tylko krzyże przy drogach.' and if you die I wanna die with you. <3 |
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
`Cienie krwawią przez światłość,
gdzie miłość jeszcze świeci tak jasno `.
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
___ mam tu wszystko czego potrzebuję, tony płyt, czekoladę, czerwone wino. twoje imię wypisane na nadgarstku. raz, dwa, trzy - widzę ciemność przed oczami. cztery, pięć, sześć - wstrzymuję oddech. siedem, osiem, dziewięć - oddycham spokojnie. dziesięć - trzymam twoją dłoń.
|
#4145 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale bardzo mi miło, że Ci się podoba Cytat:
![]() _changime, Missi_16, Naughty_, notcool, SparklyAngel, summy, tfojakrulefna - okradłam ______________________
'Wciąż kawa, papierosy, kawa, miejsca, które zna, bo życie to jest przecież taki towarzyski flirt. Wyjątek od rozsądku to Jej ulubiony stan. Nie mówi o tym wiele, i tak nie zrozumie nikt. Zabrakło prostych słów. Zakrztusił się i spuchł filmowy słynny luz. Przy Tobie blednie blask jeśli jakiś mam'. Gdy patrzę na komentarze pod Twoim zdjęciem i czytam te jej "słodkie" wyznania, to szczerze mi się niedobrze robi. "Kocham Cię Skarbie" - ojej, jakie żenujące i kłamliwe. Wczoraj mówiła te same słowa do tego Twojego "najlepszego przyjaciela", ale nie, no przecież lepiej być z taką szmatą niż pokochać kogoś, dla kogo jesteś całym światem.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-08-13 o 20:15 |
|||
|
|
|
#4146 |
|
Rozeznanie
|
Ludzie często obiecują poprawę, przyrzekają się zmienić. Jednak zazwyczaj ich przemiana kończy się na samych obietnicach. Każdy jest kim jest, nie można nic na to poradzić. najbardziej na świecie chciałabym, żeby niektóre osoby w końcu nauczyły się kur.wa definicji słowa przyjaźń. Cierpię na brak emocji, a wiesz czemu? bo zabrałeś mi serce/ |
|
|
|
#4147 |
|
Raczkowanie
|
wszystko czego pragniesz jest tak blisko,
tylko otwórz oczy i zobacz to wszystko. nie będzie drugi raz tego samego, nie będę drugi raz obok niego. gdzie jest miejsce na szczęście, tam nie ma miejsca na miłość. bo tu nie chodzi o róże, które dajesz mi na przeprosiny, ani o pocałunki które są takie słodkie, tu chodzi o uczucia jakie masz do mnie.
|
#4148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ps. Wracaj szybko ![]() ______ Miłość to dzi.wka niszcząca wszystko na czym Ci zależy. Głupia! Głupia! Boshe jaką ja jestem idiotką że Cie pokochałam. -Czemu takie ładne dziewczyny jak ty chodzą z brzydalami. -Pewnie dlatego że tacy przystojni jak ty z jakiegoś powodu nie zwracają na nas uwagi. -Przecież Cie zauważam. -Ale nie jako kobietę, czemu nie możemy spróbować być razem?! -Nie wiem, myślałem że nie mam u Ciebie szans. -Więc źle myślałeś. Kocham Cie swoją naiwną dziecinną miłością. ______
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-08-13 o 20:39 |
|
|
|
|
#4149 |
|
Raczkowanie
|
'Pachniała jak Paryż choć nigdy tam nie byłem.'
Lubię kolor twoich paznokci. ta, która upija się Coca Colą ![]()
|
#4150 |
|
Wtajemniczenie
|
na zdrówko Kochana.
kradnij. ![]() wyobraź sobie: patrzysz w lustro i widzisz siebie: niesamowicie szczęśliwą. Niemożliwe, prawda ? urzekł mnie swoją elegancją, prostotą i naturalnością. Żaden mężczyzna nie oprze się kobiecie, kiedy ona jest sobą.
|
#4151 |
|
Raczkowanie
|
ekhm_sorry- dziękuję, nawet nie wiesz jak bardzo czuję się zaszczycona
Zawsze próbowałam kochać całym sercem, nie zważając na uwagi innych. Kochałam, kocham i będę kochać, ale słowa ' upokarzasz się tą miłością' zabolały mnie bardziej niż można to sobie wyobrażać. - Czy masz zamiar nadal się tak upokarzać, jeśli on na Ciebie nawet nie zwraca uwagi ? -Nazywaj to sobie jak chcesz.. Ja wierzę, że niedługo to moje ' upokarzanie' się wyjdzie mi na dobre. Złap mnie za rękę i poprowadź przez ścieżkę życia, nic więcej tylko to .. ' A potem zeszło słońce i wróciła rzeczywistość. ' Edytowane przez maanslaughter Czas edycji: 2010-08-13 o 22:23 |
|
|
|
#4152 |
|
Raczkowanie
|
wszystko co wiesz i jak mówisz
![]() czy kochałeś kiedyś kogoś tak bardzo, że ledwo mogłeś oddychać? całkowicie zatraciliśmy się w tej chwili, żeby teraz mówić o tym normalnie. |
|
|
|
#4153 |
|
Rozeznanie
|
` Są tacy, którzy uciekają od cierpienia i miłości.
Kochali, zawiedli się i nie chcą już nikogo kochać. Nikomu służyć. Nikomu pomagać. Taka samotność jest straszna, bo człowiek uciekając od miłości, ucieka od samego siebie. Zamyka się w sobie. `
|
#4154 |
|
Zadomowienie
|
wiem, że przy tobie żaden plan nie ma sensu. |
|
|
|
#4155 |
|
Raczkowanie
|
marikab , x_truskawka_x - bardzo się cieszę, że takie talenciary mnie okradły. <3
__________ miasto pełne kamer. przecież obiecałeś, że mnie ku*wa nie zostawisz ! zabierz sobie wszystko! tylko błagam.. zostaw chociaż wspomnienia i nasze niespełnione marzenia.. ; ( przecież tak łatwo zgubić szczęście. zgubiłam się na drodze między twoją klatką piersiową a sercem. dla Ciebie się zmienię! zostawię wszystko! tylko proszę, wróć! ; ( + kurde moja wena odeszłaa. przepraszam.
|
#4156 |
|
Rozeznanie
|
Kradnij promyczku <3
Już nie miała siły walczyć z kolejnym jutrem.Jego nie było i w końcu musiała się pogodzić z tym faktem że trzeba na nowo nadać życiu sens. Jakby druga osoba cierpiała z mojej winy tak jak ja przez Ciebie to bałabym się jej w oczy spojrzeć a co dopiero uśmiechać i to w tak bezczelny sposób. Taka już była mogła mu wybaczyć nawet to najgorsze świństwa. Jeszcze będziesz chwalił się kolegą że kiedyś byłam twoją dziewczyną. Tej informacji nie mogła przyjąć na trzeźwo . Poszła do sklepu po butelkę wódki która miała pomóc jej to wszystko zrozumieć . Złość ogarniająca ją od środka działała z niesamowitą siła . Ku jej rozczarowaniu wódka wcale nie dała ukojenia . Jedynie zabawne halucynacje że on stoi gdzieś obok i mówi „ wszystko będzie dobrze ‘’ rozbawiły ją do łez.
|
#4157 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje smefryy
przyjdź za nim wszystko minie. Uprzejmie Cie kocham Odszedłeś dwa tygodnie temu A dziś wieczorem śledziłam cię, gdy szedłeś do domu Dopiero późną nocą, przy szczelnie zasłoniętych oknach, gryziemy z bólu ręce, umieramy z miłości. żałuje dziś, tyle chwil, wszystko przepadło..
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
chocolatelady, you blue eyes, zakochan_a, naiwnie_ - dziewczyny, dzięki za pochwały, tyle nowych kobitek tutaj, że fajnie, że pamiętacie o tych 'starych'
________ i tak patrzysz na mnie i wiem, że kochasz i czuję, że tego nie powiesz wyczytać w tych oczach można wszystko, mimo że usta nic nie mówią kolekcjonujesz w pamięci wszystkie marzeń. urzeczywistnij chociaż jedno pamiętasz te wszystkie zachody słońca? wiem, że nigdy z nikim nie będę chciała już na nie patrzeć. one były tylko nasze. nie znaczy to wcale, że już z nie chce siedzieć z nikim nad brzegiem. przecież są jeszcze wschody. i one też są piękne - lubisz egzotykę? - egzotyczne to jest Twoje frajerstwo uparty jesteś. bezczelnie i mimo protestu siedzisz w kącie moich myśli za słodko. aż się lepi mówię to czego nie chcecie usłyszeć z ust innych jesteś tu i wiem, że wszystko inne to nic
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2010-08-13 o 23:23 |
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiaj kontrastowa0 dzdzdz.
notcool to Ty? ojejejku, moje kochanie <3 ![]() Kaaate90 o proszę kto się pojawił. ![]() kolejna łza, kolejny żal bo jesteś daleko kolejny dzień przypominający, że Ciebie tu nie ma " i tracisz grunt
i nie potrafisz znaleźć drogi powrotnej do domu kiedy Twój świat się rozpada i gubisz się w ciemnościach i wiesz, że jesteś sam "
|
|
#4160 |
|
Rozeznanie
|
" więcej mi nie przychodź, mam już tego dosyć. poważnie. z mojego życia możesz sie wynosić.Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy. mogłeś 10 razy pomyśleć, zanim spojrzałeś na mnie wtedy.. może gdybym ja pomyślała 10 razy więcej to moje serce skupiło, by się na kimś innym.. na kimś, kto na nie zasługuje. okej,koniec tego dobrego. spektakl się skończył. możesz sobie iść. ona będzie Twoją dziwką, ja Twoją podporą w trudnych chwilach Serce obawia się cierpień [...] Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia... Czas ucieka. Czas na nikogo nie czeka. Czas leczy rany. Wszyscy chcielibyśmy mieć więcej czasu. Czas wstać, dorosnąć. Czas zapomnieć, czas... To nie o manifestację chodzi, tylko o ciebie, o twoją blokadę, o twoje diabelskie drzazgi, które każą ci pamiętać o tym, co było złe i nie pozwalają otworzyć się na dobre. nienawidzę kiedy mi zależy. wolę kiedy jest mi wszystko jedno. Pewne myśli, uczucia i odruchy należy w sobie bezwzględnie i bezlitośnie zabijać. " |
|
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
czy to gwiazda czy satelita ? dlaczego tak mało ludzi chodzi po ulicach ? to dziwne. nie ma nas w telewizji, tylko jakieś wyblakłe zdjęcie opiera się o wazon na moim stole. i przykryjesz mnie kołdrą, gdy poczujesz pod palcami chłód mojej skóry, dmuchniesz w moje włosy, żeby odsłonić zimny, już uśpiony kark. rozbijasz na kawałki mój senny azyl, wylewasz mi na głowę szklankę wody, stojącą co noc na mojej nocnej szafce. zapamiętam zapach twojego skórzanego portfela, ciepło lodowatej szklanki whiskey, twój kawowy oddech na mojej porannej skórze. radźcie sobie sami, bo przecież nie chcieliście mnie gdy byliście szczęśliwi.
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
a ja pojawiam się i znikam, ha
dziękuję za pamięć, pochwały i takie tam, dzięki dzięki <3. a dziś mam ochotę tak jak kiedyś przytulić się do Ciebie i słuchać jak bije Twoje serce.. i ponownie znikam, tym razem już nie bez słowa i na troche dłużej. ale wróce, kiedyś na pewno.
|
#4163 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
każdy błysk w Jego oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton Jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... .. chcę znów rysować serduszka palcem po szybie ...
|
|
|
#4164 | ||
|
Rozeznanie
|
chocolatelady - bier.
![]() Cytat:
Cytat:
____ Nie widzisz ? Spojrzeniem krzyczy: 'odezwij się do mnie !'. Nie słyszysz ? - (...) a mnie byś zjadła ? - Pragnę Cię schrupać całego. Miała okazję tylko raz poczęstować się Jego dotykiem. Ten jeden raz zapewnił ją, że chce smakować Go przez resztę swojego życia. - Ty nic nie rozumiesz ! - To mi wytłumacz. - Po co ? Tłumaczyłam Ci to już wiele razy, a Ty nadal nie umiesz tego zrozumieć. - Wytłumaczysz ? - Boję się znów zaufać facetom. Za dużo razy się zawiodłam. - Ja Cię nie zranię, obiecuję. - Chciałabym wierzyć Twoim słowom. - Uwierz, proszę.
|
|
#4165 |
|
Przyczajenie
|
I to wcale nie jest tak, że ja nie chce się zakochać. Boję się, że znów ulokuje swoje uczucia w nieodpowiedniej osobie.. Nie nie. Wcale nie mówie o Tobie.
Najbardziej lubię wieczory, gdy łzy kapiące mi po policzku wpadają do zimnego cappucino i pianka z kawy układa się z kształt serca a radiu lecą miłosne smęty. Teraz kiedy tak cholernie cie potrzebowałam zniknąłeś. Zawsze umiałeś odchodzić w najmniej odpowiednim momencie. Mogłabym nazwać cię sensem życia, nadzieją na lepsze jutro .. ale wtedy możesz pomyśleć że mi zależy i odejdziesz. Jak wszyscy inni. Jej alabastrowa skóra zbladła do granic możliwości. Z zielonych oczu popłynęły hektolitry łez nakrapiane histerycznym płaczem. Teraz gdy krople deszczu odbijają się o szybę widzę ciebie z parasolką w ręku pilnującego bym czasem nie zmokła. To tylko chore marzenia. W realnym świecie jestem tylko ja i letni deszcz.. jakieś taki moje wypociny ..
|
#4166 |
|
Raczkowanie
|
kurdę! jak mnie dłuuugo nie było... ciekawe czy ktoś pamięta...
![]() odcięta od neta przez miesiąc... zapomniałam jakie to uczucie mieć internet. ![]() ![]() _________________________ I nagle wszystkie piosenki są o miłości. ...' gdy nie możesz mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów'... oszukujesz się. oszukujesz mnie. nim się płomień w nas wypali, zatańcz ze mną jeszcze raz. wśród tandety lśnił jak diament. nie chcę. nie mogę Cię zapomnieć. 'ktoś, kto jest Ci światełkiem, gaśnie nagle w biały dzień'. już nie ma nas! CookieCrisp, latin, Mrs Unfabulous, CaMa, Marikab, kamisha - lśnicie jak zawsze ![]()
Edytowane przez beMine Czas edycji: 2010-08-14 o 10:32 |
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
___ niebo ma kolor waniliowy, moje niebieskie ściany rozświetla poranny blask błyskawic. Boże, daj spać. słyszę w nocy jak oddychają moje ściany i nie czuję soboty już od piętnastu minut. wolno schodzę po schodach, zerkam ukradkiem na drzwi kuchni spod których wydostaje się ciepłe światło lampy, a może lodówki ? zagłusza twój krzyk motocykl. mam nadzieję, że wołałeś, że mnie kochasz.
|
#4168 |
|
Rozeznanie
|
różny jest smak,
różny zapach twoich ust . co noc udzielam ci schronienia między swymi udami . Na słodko ciebie mam. do tanga dziś nie trzeba dwojga. nie lękam się, póki szepczesz imię me. I ty to wiesz i ja to wiem, że nigdy dość tych nocy. Bóg jest niewinny on tylko wciąż bywa zajęty. Ja jestem łajzą i kiepsko radzę sobie z życiem, bez przerwy wydzwaniam pod jego prywatny numer błagając o zdrowie, bogactwo, miłość i sławę jakby był moją prywatną złotą rybką. Nosowska
|
#4169 |
|
Raczkowanie
|
' Nie przyzwyczajaj się do mnie . Nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj, ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapominaj, jak się ruszam, jak ubieram, jak pachnę . Nie przywiązuj się do mnie - ja mam w zwyczaju uciekać ... '
' Już jako małe dziecko byłam inna, do dzieci które zabierały mi zabawki z piaskownicy, darłam się na całe osiedle "kulwa, kup śobie !" ' A kiedyś będę tak odważna, że na ulicy będę pytać dresów, czy chcą w*******. i z Toba chciałam pojezdzic palcem po mapie ' nie wierzycie w bajki? przecież każda z was może być śnieżką i mieć swoich 7 pajaców... znaczy się krasnali. ' najfajniej jest gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze. kiedyś wydawało mi się, że bija we mnie dwa serca
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
Stłuczenia i grzmoty w Twoich słowach .
Jak to boli. To musi być coś na wzór nieba. ' Serca które nie kochały,nie mogą zostać złamane'. Roztop mnie na ścieżce gdzie miłość może się zacząć.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

<3

Ale bardzo mi miło, że Ci się podoba