Jak to jest na własnym ślubie?? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2004-08-02, 18:24   #1
Patrycja104
Raczkowanie

GG do Patrycja104

Jak to jest na własnym ślubie??

W najbliżaszą sobotę jest mój ślub. Niestety ja ciągle siedzę w pracy a myśli krążą wokół soboty i tego co się będzie działo. Od kilku dni śnią mi się same koszmary a to nie mam butów do ślubu i idę w kozakach, podczas przyjęcia flaki wylewają mi się na suknię, fryzura się rozpada itp!!!
Jestem już tak zestresowana, że prawie nic nie jem.
Dziewczyny, czekam na wszytskie cenne porady dla panny młodej. Na co zwrócić uwagę, o czym pamiętać, a o czym zapomnieć? A przede wszystkim poradźcie jak opanować narastający stres.
A może podzielicie się z wizażystkami wspomnieniami z własnego ślubu??

Pozdrawiam i trzymajcie kciuki żebym nie pomyliła się podczas mówienia przysięgi w kościele
Stary 2004-08-02, 18:40   #2
201608040942
Konto usunięte

Re: Jak to jest na własnym ślubie??

Ja co prawda bralam tylko cywilny i w bardzo kameralnym gronie bo byli swiadkowie i my. Nie mialam stresu, moj skutecznie nie dal mi sie denerwowac, zachowywal sie tak jakby to robil juz wiele razy hihihi i dla mnie to byla normalka. Za to nasi swiadkowie cali w nerwach. Swiadkami byli bral mojego meza i jego zona oni brali slub rok przed nami i mieli koscielny i wesele. Nie umieli zrozumiec ze tu nie ma nad czym sie denerwowac, pojedziemy na umowiona godzine do urzedu poszukamy placu do zaparkowania( z tym sa tam zawsze problemy) wejdziemy, zaplacimy, szwagierka bedzie zepszysiezona na moja tlumaczke i tez za to musimy zaplacic i poprosza nas do sali i po 20 min bedzie po krzyku. Dla nich to bylo nie do pojecia a jak im powiedzielismy ze z placem do parkowania jest ciezmo to tym bardziej nie umieli wysiedziec chceli juz godzine przed jechac, a my na to ze przeciez nie bedziemy tyle tam czekac. Bylismy wtedy ostatnia para, wiec nie musielismy sie spieszyc. Pojedziemy powiemy tak i wrocimy do domu a ja zrobie obiadek a oni na drugi dzien pojada do domu i tyle. Jak my mielismy radoche jak oni tacy nerwowi byli. Nawet stwierdzili ze sie bardziej denerwuja niz na wlasnym slubie, bo 10 min do wyjscia a my jeszcze nie ubrani. Bylo wesolo ale dla nas bo oni to lepiej nie mowic.
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-02, 19:12   #3
milgryf
Zadomowienie

Ja też miałam tylko cywilny i nie przypominam sobie żebym była bardzo zestresowana ale trochę roztargniona napewno.
A więc zapomnieliśmy zabrać szampana do urzędu i w ostatniej chwili mój teść leciał do sklepu, druga rzecz co nam nie wyszła to zdjęcia. Otóż wszystkie zdjęcia są takie przypadkowe, nie mam zdjęcia zbiorowego z rodzinką bo nikt o tym nie pomyślał. Nie podoba mi się też wideo z naszego ślubu bo pan wstawił wszędzie stop klatki i pozastygaliśmy w dziwnych pozach / z nikim tego nie uzgadniał/, poza tym bardzo panu się spodobała moja świadkowa więc jej jest zdecydowanie więcej niż mnie.
milgryf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-02, 20:42   #4
paula78
Zakorzenienie

a ja słyszałam historie własnie z kaseta wideo była wizja ale nie było fonii
nie żebym kogoś straszyła
pozatym ostatnio na weselu panowie z kamera mieli jakis badziew do kręcenia i bardzo namiętnie przyglądali sie naszemu aparatowi który wyglądał jak profesjonalny a ich taki zabawkowy

do przyszłej panny młodej będzie dobrze ,napij sie melisy ,idz na spacer ,basen ,masaż.
gratuluje i życzę dużo szćżescia ,miłosci i spokoju.
pzdr
paula

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-02, 21:12   #5
koculek
Zakorzenienie

Patrycja dziwię się, że w ogóle możesz spać. Ja wiem, że nie będę mogła.
Napisz potem jak to było Czy kolana zmiękły przed ołtarzem
Stary 2004-08-03, 13:47   #6
Nefretete
Zadomowienie

GG do Nefretete

Patrycjo gratuluje

moj slub jest tydzien po Twoim i jakos nie odczuwam- jeszcze - stresa, ale wiem ze i on nadejdzie w najbardziej nieoczekiwanym momencie, tak bywa

>Pozdrawiam i trzymajcie kciuki żebym nie pomyliła się podczas mówienia przysięgi w kościele

hihihi, nie wiem co gorsze pomylenie sie czy nagly przyplyw czkawki tego sie najbardziej boje...

Pozdrawiam i sciskam Panny Mlode i nie tylko

ps. Patrycja, napisz jak bylo, przyslij foty i wogole zdaj relacje

http://www.v10.pl

Narodowa strona Polaków-> http://www.narzekalnia.pl

Nefretete jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-03, 14:02   #7
ank@
Rozeznanie

Patrycjo, Nefretete, mój ślub 28 sierpnia.
Jak na razie nie mam stresa. Pewnie zaczną mi się trząść ręce dopiero "w dzień przed". Do tego czasu stwierdziłam że zamiast o ślubie, będę myśleć o podróży poślubnej - i pomaga

Wszystkiego najlepszego dla Was!!!
ank@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-03, 14:49   #8
Asika
Zadomowienie

Dziewczyny, dlaczego Wy się stresujecie? Przecież to ma być najpiękniejszy w życiu dzień. Wszystko macie na pewno pozapinane na ostatni guzik - nic nie może się nie udać. Czy złamie się paznokieć, czy rozmaze makijaż - i tak nikt nie zwróci na to uwagi. Najważniejsze jesteście Wy i Wasi przyszli mężowie. Macie się sobą cieszyć i być szczęśliwi.

Jedyne co się może stać nieprzewidywanego - to wzruszenie odbierające głos przy słowach przysięgi. Ale zawsze można powiedzieć szeptem - a i tak będzie pięknie.
Ja tak właśnie miałam - jak usłyszałam przysięgę z ust mojego męża - tak się wzruszyłam, że głos uwiązł mi w gardle. Znajomi teraz się śmieją, że oni nie słyszeli żadnej przysięgi z mojej strony - więc ślub jest nie ważny
dla wszystkich przyszłych panien młodych.
Asika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-03, 14:50   #9
Asika
Zadomowienie

Do poprzedniego postu dołączył mi się nie wiem skąd jakiś plik. Aż mi szczęka opadła Ale już wszystko załatwione. Jeszcze raz wszystkiego dobrego.
Asika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-18, 18:30   #10
Patrycja104
Raczkowanie

GG do Patrycja104

Cześć DZIEWCZYNY!
Przepraszam, że się nie odzywałam tak długo ale miałam pewne komplikacje.
Ślub, ślub i już po.... u Ciebie Nefretete już też. Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia
Szczerze mówiąc myślałam, że będzie gorzej. Ślub kościelny przebiegł bezstresowo i bez pomyłek. Ksiądz tylko dał plamę: do mojego Emila zwrócił się w kazaniu Emilio (rodzaj żeński). A przyjęcie weselne szybko się skończyło, nawet nie wiem kiedy była już 5 rano. Myślałam, że to będzie jakieś bardziej stresujące i podniosłe przeżycie a tak naprawdę było normalnie. Chyba zbyt normalnie.
Chciałam tylko jeszcze dodać, że sukienki ślubne są bardzo niewygodne.
A jak było u Ciebie Nefretete?
Zdjęcia prześlę innym razem jak przeniosę komputer do mojego mieszkanka, bo teraz klikam z pracy.

Pozdrawiam
Patrycja
Stary 2004-08-18, 18:56   #11
Patrycja104
Raczkowanie

GG do Patrycja104

O!!!!!!!!!! Wątek wasze śluby dopiero przeczytałam. To widać że dawno mnie tu nie było ;(
Nefretete ślicznie wyglądałaś.
Stary 2004-08-18, 21:55   #12
koculek
Zakorzenienie

Gratuluje żonie

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości