|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Będzie z każdej dobra żona, chociaż równo nawiedzona - Panny Młode 2011, cz. 23
wiecie co? jest po północy więc mam 3 z przodu
podoba mi się ten filmik ten pan z długimi włosami chyba zapomniał niektórych kroków http://www.youtube.com/watch?v=YT6In...eature=related ten jest piękny http://www.youtube.com/watch?v=wi2IgxBHnUM
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-08-14 o 00:58 |
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Będzie z każdej dobra żona, chociaż równo nawiedzona - Panny Młode 2011, cz. 23
DZIEEEEEEEEEEEEEEEŃ DOBRY BARDZO
najpierwsza ![]() boję się, mam zajefajny humor i coś pewnie to zepsuje-zawsze taj jest nie wiem co dzisiaj będziemy robić bo wczoraj wynudziłam się jak mops, nagrałam za to dla TZ piosenkę na telefon
|
#2583 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my za foto płacimy 1450 zł, a zaliczki chciał tylko 100 zł (a bralis y pakiet: foto, kam i auto) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i wzajemnie Cytat:
![]() gratulacje! ![]() my 28.08 będziemy mieć... 68 m-cy Razem ![]() to aż niepodobne do naszego wątku... ![]() Twój ? ![]() Cytat:
we Wro jest ogród japoński i zoo ![]() mogę iść z Tobą oglądać kiecki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() --- zaległości nadrobione
|
|||||||||
|
|
|
#2584 |
|
Lena
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam Wam napisać
![]() we wtorek mieliśmy pojechać na salę coś się zapytać a wylądowaliśmy u proboszcza w drewnianym kościele... na 2011 wszystkie terminy wolne , bo zapisy przyjmuje dopiero od 15.09. Pogadaliśmy sobie trochę z nim i... mimo, że nie jesteśmy z jego parafii to nie będzie problemu ze ślubem Wczoraj mieliśmy leniwy dzień pt. filmy (Rewers - może być, Istota - ok, ale głupia końcówka), wino ... w nocy była burza a od rana juz jest slonko moze wybierzemy sie ze szwagierka i jej chlopakiem na mala wycieczke, a jutro maraton od 10-22 milego dnia
|
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo!
spadam do fryza ![]() bede czekoladka i z M. mamy zaproszenie do D., do Łodzi, powiedizala,ze mam fantastycznego narzeczonego milego |
|
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak mój sernik zwyciężył ![]() tak wiem, ja za dużo wszystko analizuję porównuję itd.
|
|
#2588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i prawdopodobnie będziemy tańczyć do tej piosenki, tylko musimy się zorientować jak z kursami
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
następna suknia za 800zł ale na 169cm+3cm obcas
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
mi odliczają suwaczki
![]() ![]() a jak się inni chwalą to ja też, a co ![]() a zresztą Tobie łatwiej liczyć, bo masz proste daty, a u nas wszystko inne
|
|
|
|
#2591 | ||
|
Zadomowienie
|
Oj dawno mnie tu nie było, ale jakoś po prostu nie mam za dużo czasu na wizaż, a jak już mam, to nie mam siły tego wszystkiego nadrabiać. Ale w miarę się staram
Ale dzisiaj zaczynam urlop - co oznacza dużo wolnego czasu ))) No ale i tak będę miała jeszcze większe zaległości, bo wyjeżdżam i się odcinam od świata Cytat:
Nie mogę się doczekać. A z pierścionkami tak samo mamy. U mnie obecnie jest na środkowym prawej ręki i tam pozostanie. Cytat:
My dzisiaj z M. idziemy na ślub cywilny+ przyjęcie weselne - muszę pomyśleć co na siebie włożyć i się jakoś uczesać.
|
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
399 dni ![]() Załącznik 3330701cześć
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-08-14 o 10:51 |
|
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
a my mamy dzisiaj 8 mies i 8 dni od zareczyn, jak ten czas szybko leci
![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- zmykam bo mam duzo spraw do zrobienia.. milego weekendu
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze jak ten czas zapitala nie wiem jak Wy, ale dla mnie granica 12 miesięcy do ślubu to taka przy której zaczynam się stresować wiem z autopsji chyba, że mnie poniesie i wrócę z wakacji jako żona ![]() ta @ ze mną igra już myślałam, że wczoraj będzie, że zdążę a tutaj nic tylko plecy bolą i brzuch trochę
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-08-14 o 11:05 |
|
|
|
|
#2595 |
|
Zadomowienie
|
Wiem, wiem, właśnie wpisuję
Ale i tak najpierw muszę sobie ją zmierzyć, żeby wiedzieć, czy w ogóle w niej jakoś wyglądam a właśnie patrzyłam na all - jest tam nowa wystawiona oferta white one 424 za 2 tyś na 170 cm wzrostu i pisze, że można wydłużyć o 10 cm to by chyba było na Ciebie. A jeśli chodzi o czas - strasznie to szybko leci. Nam już pozostało mniej niż rok. Niedawno koleżanka robiła nam zdjęcia na zaproszenia nasze - z efektu nie powiem, ale jestem baaaaaaaaaaaardzo zadowolona. Także na zimę mam za zadanie wykonanie projektu zaproszeń, kupno sukienki (będę szukać najpierw na wyprzedażach, w drugiej kolejności na allegro) no i zacząć myśleć nad prezentem dla rodziców, bo pewnie będę robić coś sama...
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję, ale 2.000 to dużo sobie życzy tutaj jest ok, ale drogahttp://allegro.pl/item1183560945_spr...4.html#gallery
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się pochwale ze dziś Nam mija 0,5 roku od zaręczyn i 1,5 roku razem
a za niecały miesiąc zostanie rok do ślubu...
|
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedziałam mamie, że wezmę ślub u elvisa, ale chyba nie uwierzyła
![]() wiecie co? już niedługo śluby 2010 dobiegną końca i my przejmiemy pałeczkę przecież to już zaraz a ja taka niegotowa i jakaś niepodjarana
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-08-14 o 12:02 |
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Jenny a my wogole takie jakieś nieugadane na jutro ..:P
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Krejzolki
Co Wy tam mało stukacie - od moich urodzin tylko 9 stron A w ogóle to już stara 26 lat ![]() Kaska nawet mi nie mów o tym, że jak minie rok to się stresior zaczyna - ja jak tylko pomyślę o ślubie to się cieszę, ale normalnie stresior mnie łapie taki, że w szoku jestem, bo nigdy tak nie było ![]() Cytat:
A ja siedzę sama na mieszkaniu. Ale zajęcie mam - 2 prace magisterskie do napisania, w tym jedna do końca miesiąca - nie wiem jak to zrobię, bo jeszcze nic nie mam |
|
|
|
|
#2602 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a stoimy w punkcie wyjścia, nic nam nie drgnęło. Nadal nie mamy umowy z naszym foto oraz z kamerzystą
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
Boooziu jakie nudy.. moi rodzice wyjechali i teraz nie mam co robic, ani do kogo buzi otworzyc. Z psem sobie porozmawiam chyba :P
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie 9 miesięcy i tydzień, ale też mamy tylko umowę z salą i DJ-em... Teraz będziemy podpisywać z fotografem i tyle... Nic więcej nie robię póki co
W grudniu zacznę myśleć nad zaproszeniami, bo już na Święta wysyłam za granicę zaproszenia, bo wiadomo, że muszą jakoś załatwić sobie wolne... A tak to dopiero w lutym, po sesji na spokojnie zaczynam ostatnią prostą ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- a, zapomniałam się pochwalić, jaka jestem głupia ten kotek Maciuś, wcale nie jest Maciusiem To kotka, więc została przechrzczona na Elzę |
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
A my się zastanawiamy co z zespołem
zaproszenia wiemy jakie pomysl na prezent dla gosci i rodzicow mam, jeszcze tylko trzeba by bylo fontanne jak sie zdecydujemy i niespodzianke dla gosci ...
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2010-08-14 o 13:25 |
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Słonka
Wróciłam już z delagacji. Było bardzo fajnie Przeczytałam wszystko, ale ograniczę się tylko do Gratulacji dla Honolinki i buziaków dla Liwki
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
Jenny mozesz zdradzic jaki masz pomysł na prezent dla rodzicow?
bo ja nie mam pojecia co im dac same bukiety róz to troche banalne, a albumy odpadaja bo moi maja ich pełno
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć w końcu nadrobiłam..
![]() wczoraj z TZem zrobiliśmy sobie dzień dziecka i pojechaliśmy do wesołego miasteczka.. i a dziś jade na jakiś super festyn do wielowsi (nawet nie wiem gdzie to :tobra oi tak mi się nie chce i oczywiście znów denerwuje mnie sąsiadka Józia, mnie się chyba boi ale TŻa zaczepia co chwile.. wczoraj rano wywaliła z tekstem, że mamy inaczej stawiać pranie na balkonie bo nam zmoknie ! że pod ściane mam je dać a rowery pod barierke.. a co ją to do cholery interesuje dodam jeszcze, że rpanie celowo dałam przy barierce bo powiesiłam na suszarce 3 pralki i mi się dziwnie chwiało.. a wole mieć zmokniete niż ubrudzone gdyby się przewróciło :/i jeszcze żeby było tego mało wczoraj jak wracaliśmy z wycieczki z zakupami to miałam problem drzwi od balkonów otworzyć i kto wylazł? no Józia a kto inny bo ona myslała że jej się ktoś włamuje szlag mnie trafi z tą babą.. żeby dojść do naszych drzwi i jej do mieszkania trzeba pokonać drzwi na dole i 2xdrzwi na piętrze a ta ma jeszcze kraty w oknach i łazi i nadsłuchuje jej najlepszy tekst: "bo wiecie jak oglądam TV w pokoju to tak niedokładnie widze kto i kiedy wychodzi" - widzieć może tylko nas bo tylko my dzielimy z nią ten balkon i tylko my wchodząc czy wychodząc do/z domu przechodzimy koło jej drzwi.. nikt kurde inny.. pewnie w kajecie sobie małpa zapisuje ile czasu spędzam w domu :/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.

ten pan z długimi włosami chyba zapomniał niektórych kroków 
najpierwsza

potraktowałam ją ręcznikiem i mi znikła z pola widzenia.
Ja nosze na prawej rece, bo wiekszosc ludzi mowi, ze pierscionek zareczynowy jest jakby wstepem do malzenstwa, wobec tego pozniej jego miejsce zastepuje obraczka. Wiec przeloze go po prostu na lewa reke po slubie

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

A w ogóle to już stara
26 lat
a stoimy w punkcie wyjścia, nic nam nie drgnęło. Nadal nie mamy umowy z naszym foto oraz z kamerzystą