![]() |
#2491 |
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
|
![]() ![]() |
![]() |
#2492 |
Zakorzenienie
|
ogólnie dzisiaj przejrzałam tak pobieżnie niektóre tematy i wpisy i to jest jakaś paranoja - snują tysiące domysłów, piszą jakieś niepotwierdzone bezsensowne teorie, powtarzają plotki, kłócą się, rzucają zdjęciami znajomych Iwony... ogólnie robią wszystko, co na Wizażu kwalifikowało się pod ostrzeżenie albo było zbesztane przez inne dziewczyny
![]() Chyba coś im nie wyszło z tą stroną... |
![]() ![]() |
![]() |
#2493 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nienawidze egoizmu, zwłaszcza w obliczu takiej tragedii. Z tego co czytałam Rutkowski zaoferował darmową pomoc rodzinie zaginionego Łukasza, bo nie było ich na niego stac. To wspaniały gest z jego strony. Szkoda strasznie tego Łukasza . Taki młody. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2494 |
Rozeznanie
|
No właśnie bo ja tez jestem ciekawa a nie chce tam wchodzić b na prawdę męczy oczy oprawa graficzna tamtej stronki a poza tym chciałabym tylko wiedzieć ogólnie co sie tam dzieje nie chce czytac bo mnie szczyści chyba ![]()
#2495 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2496 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a można prosić o linka ![]() Kurczę 2 tygodnie byłam na wczasach więc nie miałam dostępu do kompa. Tutaj już 2 wątek, a nadal nie ma konkretnych informacji ![]() Mam nadzieję, że Iwonka żyje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2497 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No to teraz my mozemy spokojnie mówić jak się znajdzie jakis troll :z takim dziwnymi teoriami to na oficjalna stronę ![]()
![]() |
#2498 | |
Zakorzenienie
|
Forum na stronie Iwonki jest tutaj: http://www.zaginelaiwonawieczorek.np...orum/index.php
Cytat:
![]() ![]() ja się tam odezwałam w sprawie tego ich gadania o Wizażu, ciekawe jakie teksty teraz polecą w odpowiedzi na mojego posta (tam mam nick vision jakby co ![]() A ta Iza co się w mediach wypowiadała to Wizażanka ![]() ![]() Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-08-14 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2499 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
BAN stały
|
visionAM
czyżby to twoje piękne słowa? ![]() "ja się wypowiem tak ogólnie, poza dyskusją - proszę nie pisac tu "mądrych" postów w stylu: idź sobie na wizaz.pl, takie ploty to na wizaz.pl bo to dzięki dziewczynom z Wizażu powstała ta strona i tamto forum jako jedyne ze wszystkich innych utrzymywało jakikolwiek poziom w dyskusji o Iwonce!!!! Widzę, że tutaj co poniektórym brak oleju w głowie i dziwię się założycielkom tej strony (między innymi dziewczyny z Wizażu), że nie reagują na tak krzywdzące słowa :/" aaa, to jednak ty ![]() Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-14 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Zakorzenienie
|
moje
![]() już nie mogłam... nienawidzę czegoś takiego |
![]() ![]() |
![]() |
#2502 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No Kochana bardzo ładnie napisane hi hi Bardzo dobrze co to ma znaczyć,że będą nas tam obrażać swoja drogą te teksty które wypisują o wizażankach to przeciez swoista hipokryzja ![]()
![]() |
#2503 |
Zakorzenienie
|
widziałyście?
http://www.gdansk.naszemiasto.pl/art...onej,id,t.html kretynizm!!! Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-08-14 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() edit kurde... nie wiem czy to wina mojego kompa, czy mają przeciążone serwery ale nie ładuje mi sie ;/ znaczy się ładuje ale nieskutecznie ;/ edit2 oooo hahaha, co za ludzie. oni szukają sensacji, czy serio nie skumali? Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-14 o 10:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2505 |
Rozeznanie
|
![]() |
#2506 |
Zakorzenienie
|
Mi też się ciężko ładowało - ogólnie napisali, że post lidii90 może pomóc w sprawie Iwony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2507 |
BAN stały
|
Hej, laski które idą na poszukiwania (tak wiem, było napisane 'marsz', ale człowiek ma prawo się pomylić, a nie od razu na głównym forum być obgadamy od najgorszych):
![]() co ubieracie? Nie wiem, czy pakować kalosze, kto wie czy nie wyślą nas na jakieś mokradła? Poza tym, myślicie, że będzie padać czy palić słońcem po naszych licach? Kurde... kurtka, bluza, czy krótki rękawek? kalosze czy jakieś barachło? ![]() Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-14 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Rozeznanie
|
Już przeczytałam.... jedno jest pewne trochę są cofnięci w sprawie.
Nie wiem czy to prawda czy nie,wiem,że gdyby ja posiadała takie info nie pisałabym na forum-chociaż nie wiem czym ta osoba się wtedy kierowała,ale też pewna jestem tego,że gdyby to się okazło prawdą jako matka bym w życiu nie pozwoliła by wyszło to do opinii publicznej i nie pozwoliłabym nikomu o tym wspominać i kazałabym dementować takie informacje a każdym kroku-bo każda matka chce tylko i wyłącznie chronić swoje dziecko przed jakąkolwiek krzywdą. ![]()
#2509 |
Wtajemniczenie
|
"Internautka może wskazać nowy ślad w sprawie zaginionej Iwony
![]() Dzisiaj 10:56:10 Nowe światło na sprawę rzuca dziewczyna, która twierdzi, że znała Iwonę. Według niej latem 2009 r. Iwonę Wieczorek w sopockim "Dream Clubie" wypatrzył niejaki "Krystek", znany jako ten, który rekrutuje młode prostytutki. "Jednym z jego klientów jest Mariusz O. Sama byłam niejednokrotnie u niego na imprezie w jego domu i działy się tam naprawdę mocne rzeczy. Mariusz mieszka jakieś 500m od miejsca w jakim kamery zarejestrowały Iwonę tamtej nocy, zaraz koło rzeczki w Jelitkowie. Widziałam Iwonę u niego na imprezie ze dwa razy, ale wiem ze chodziła częściej. Domniemam tylko, że jeśli w grę wchodzi przetrzymywanie, to jest to jakaś opcja, bo to bardzo duży dom" napisała na forum dziewczyna. Wpis zawierza wiele szczegółów. Treść przekazaliśmy wczoraj policji, która ma zbadać także ten trop. " zacytowałam, żebyście nie musiały czekać bo bardzo długo trwa to ładowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2510 |
BAN stały
|
no i , że wysłali go na policje w zgłoszeniu. jeśli każdy człek, który zgłosił coś policji ma taki zapłon to nie dziwię się, że ta prawa tak sie ciągnie ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Zakorzenienie
|
wiesz co ten post na policję został zgłoszony jak tylko ukazał się na Wizażu i było oficjalne stanowisko Rutkowskiego w mediach, także rodziny Iwony. Więc ten artykuł jest o jakiś tydzień do tyłu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2512 |
BAN stały
|
No tak tak, ale jeśli co tydzień wysyła się policji to samo durne zgłoszenie, to oni nigdy nie ruszą z miejsca z tą sprawą ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2513 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nooooooooo i jeśli w takim tempie policja poszukuje i przesłuchuje swiadków to sprawa będzie trwac i trwać nie wiem czy tylko te jeszcze 3 tygodnie o kórych mówiła jasnowidzka ehhhhh smutna rzeczywistość,zobacznie my tutaj z zapatrym tchem czekamy na jakiekolwiek nowe info na jakis tropo slad-posunięcie w sparwie i dla nas to trwa zbyt długo a co dopiero Iwony mama musi czuc dla niej ten prawie miesiąc to jak cała wieczność masakra,nawet nie umiem wyrazic jak mi szkoda tej kobiety...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2514 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Rozeznanie
|
No to to ja wiem,że na pewno wie więcej niż my ale tez uważam,ze policja skoro podjżewa,że to ktos bliski to też nie bedzie ryzykować z mowieniem wszytskie co i jak krok po kroku tak mnie sie wydaje ale oczywiście mogę sie mylić bo jestem tylko człowiekiem
![]()
#2516 |
Zakorzenienie
|
we wtorek będzie miesiąc jak zaginęła....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2517 | |
BAN stały
|
Witam wszystkich.
Chyba pierwszy raz tu pisze. Zapewne jak wszyscy za bardzo nie dociera do mnie to co sie stalo i jak to sie moglo stac.... Sliczna, mloda dziewczyna idzie sie pobawic ze ze znajomymi i nie wraca do domu.... Rozplywa sie.... znika bez sladu..... ;( to po prostu horror! Nawet nie chce wyobrazac sobie co czuje jej rodzina, bliscy.... ah...... ![]() Mam ogromna nadzieje,ze Iwona zyje i wszystko dobrze sie skonczy! ![]() Codziennie szukam jakichs nowych, pomyslnych informacji, wchodze na fora z nadzieja,ze to juz sie skonczylo i Iwona wrocila cala i zdrowa... Trzeba miec nadzieje do konca! Cytat:
Jesli to jakis kolejny glupi zart to powinni dobrac sie doskory tej wizazance. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2518 |
Rozeznanie
|
http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl...5&rowstart=860
Ostatnia najdłuższa wypowiedź chyba komuś nerwy puściły ![]()
#2519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby nie było to bym nie pisała o tym ![]() kilkanaście stron wcześniej umieszczałam to tutaj na czerwono, teraz szczerze mówiąc nie chce mi się szukać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2520 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc w jaki sposób pozostali organizatorzy dowiedzieli się o moim zgłoszeniu które zresztą było bardzo delikatne i wyważone, brzmiało mniej wiecej tak: Cytat:
Że co prawda chciałam pomóc ale jestem po stronie wizaż i dlatego jestem stronnicza i nieobiektywna. Próbuję rozbić ich drużynę. A na koniec że nie chcą mojej pomocy na marszu. Rozumiem że Pan Janusz musi korzystać z pomocy innych osób, ale co to za pomoc która zniechęca inne osoby? (nie tylko mnie) Jedna bardzo fajna dziewczyna siedziała długo nad projektami plakatów, po czym na własny koszt je wydrukowała i później napisała że obkleiła cały Wrzeszcz i okolice dworca a została na forum oskarżona że robi trzodę ![]()
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-14 o 11:42 Powód: dokladny cytat |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.