|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
co u mnie? jakoś leci. mogłoby być więcej pięniążków
jak u każdego... z TZ słodziaśno. bywają zgrzyty, ale wyciągnęłam bardzo wiele wniosków z moich błędów. |
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Dziewczyny, klub, wątek krakowski.
|
|
#3453 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super że Wam wyjazd się udał i wiadomo było że romansik będzie ![]() Cytat:
aleeeeż wspaniale ![]() to dzisiaj jakieś spotkanie macie? ło kurcze już chce widzieć te fotki przed moimi pięknymi oczętami
|
||
|
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Widzę,że sukienka nr 2 wygrała-tak myslałam ![]() Dzięki za opinie!! Ale faktycznie dopiero teraz zauważyłam,że nie ma fioletowego,więc poczekam-może się pojawi![]() Cytat:
Aaaa to zamówię 36. Chciałam 38 bo one byłoby z grubsza na mój biust ( do 89 w biuście) ale z kolei jak zwykle za szerokie w talii i biodrach. No ale może to 36 będzie lepsze (mama nadzieję,że w biuście nie takie małe jak piszą). Wczoraj był chory wieczór. Najpierw było fajnie,bo miałam wolny domek, przyszedł M.,wykorzystałam go i potem on szybko skoczył po coś do bagażnika- prezent mi przyniósł. Rozpakowałam pudło i tam była taka piekna,duża szkatułka na biżu z Yesa Ale mnie zaskoczył. Potem pojechałam z koleżanką na Body Shape i na miejscu się okazało,że zajęcia odwołane,więc...pojechały śmy do niej na piwo (na ma jak ćwiczenia brzucha Potem poszłyśmy do sąsiadów koleżanki (znajomych mojej Mamy) i przyjechał też mój M. Mieliśmy rano iśc do Kościoła pogadać z Proboszczem więc miał u mnie spać,ale kiedy byłam w łazience a on był w moim pokoju,to przyszedł mi sms od B. i była chaja. Wieczór skończył się tak,że M. był wnerwiony i poszedł spać do siebie,a do Księdza dzisiaj nie idziemy. Super... |
|
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku... ale to nie Twoja wina że B. do Ciebie napisał...
czemu M. tak się o to złości? powied\ mu, że nia masz wpływu na to, że ktoś tam do Ciebie pisze...
|
|
|
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Olka super że wyjazd udany i że już z nami jesteś
![]() Pony gratuluję pracy Maya zazdroszczę Nie wiedziałam że jak się razem mieszka to tylko 1 spowiedź, to tak zawsze jest czy macie fajnego księdza?Justi no no no super że koncert udany ![]() Baby montana to że TŻ logistyk, to przecież nieźle. To zawód przyszłości, pracy jest dużo, tylko niech jakieś języki ciągnie. Naprawdę, będzie miał pracę i to nie taką złą. A co do najmłodszego dziecka to mam to samo ![]() Cytat:
Ja bym chciała taki za 300-400zł, bo wiem że kasy nie mamy i szkoda więcej na pierścień niż na wesele. Jak się odbijemy to na rocznicę ślubu mi coś lepszego kupi Chociaż pewnie wtedy będę wolała jakieś pierdółki do mieszkania ![]() Motylku a B. to kto? Bo ja troszkę nie w temacie ![]() My wczoraj pojechaliśmy na zakupy, mimo że TŻ cały dzień był rozdrażniony i kłótnia wisiała na włosku. Oczywiście bez niej się nie obyło, garnituru ostatecznie nie kupiliśmy, ale przynajmniej koszulę. Potem trochę ochłonęliśmy i już było ok, ale znowu się posprzeczaliśmy w autobusie do domu. Przyszliśmy (była ok. 22), TŻ od razu położył się do łóżka ( co mu się NIGDY nie zdarzyło), ja się umyłam, wzięłam leki i też. Przegadaliśmy 2,5h od razu wyjaśniliśmy te sprzeczki, potem poruszaliśmy inne poważne tematy. I jest ok Fajnie że tak potrafimy nie włączać kompów tylko pogadać.---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- a poza tym to jestem chora gardło boli, doszedł kaszel, stan podgorączkowy, pocę się jak mops (zapowiadają 30 stopni a ja pod kołdrą). Zatoki się odtykają bo sinupret biorę (chociaż na noc nie był najlepszym pomysłem bo spać nie mogłam).Zazdroszczę wam spotkania
|
|
|
|
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skimos zawsze tak jest ze spowiedzią, jak się razem mieszka. Bo na spowiedzi obiecujesz poprawę, a jaka to poprawa, skoro dalej aż do ślubu będziecie razem My już do ślubu od spowiedzi (czyli hope dziś) zamierzamy wytrwać
|
|
|
|
|
#3458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale on mi ciągle psize smsy,dzwoni i chce się spotykać.Ja go ciągle zbywam bo faktycznie jestem zajęta,ale M. jest zazdrosny bo wie co B. do mnie czuje. Skimos B. to taki mój dobry kolega, jak byłam duuużoooo młodsza to mośżna powiedzieć,że byliśmy razem. Mayu właśnie-gratuluję mieszkanka!! Ok jadę robić pazurki
|
||
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
No ale zaufanie Motylku, zaufanie. Chociaż ja bym pewnie też mojemu awanturę zrobiła. Ale w sumie nie, on gadał z taką jedną jeszcze niedawno, i w sumie tylko trochę dziwnie mi było. Ale w końcu przestał bo wyszło szydło z worka jaka naprawdę była
Claris no ale jeśli np. para mieszka razem ale nie współżyje?
|
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
hejka. pozdrawiam z nad porannej kawy
|
|
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
hej Aleks
ja właśnie wszamałam płatki, czas na leki
|
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku TŻ chyba trochę za mocno reaguje. Rozumiem, że jest zazdrosny no ale odwołanie wizyty u księdza z powodu sms-a to chyba przesada.
Fajnie, że będziemy mieć 1 spowiedź mieszkając razem. Przynajmniej nie będę obiecywać czegoś w co sama nie wierzę. Muszę dziś zrobić zakupy. Przeraża mnie ta wizja bo pewnie w markecie będzie masakra jakaś skoro jutro zamknięte. |
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
Claris dacie radę
|
|
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aż się boję co to będzie przed ślubem. |
|
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
Claris no jeśli spełnisz wszystkie warunki sakramentu pokuty to nie ma opcji żeby nie rozgrzeszył
![]() chyba mi troszeczkę lepiej, pranie wstawię i trochę pokój ogarnę (nie wiem jak to jest że pokój potrzebuje ogarniania co 2 dni )
|
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
Bryy
![]() Tż jeszcze śpi to wpadłam ![]() Śnił mi się ślub i to tak idiotycznie, że podpisaliśmy tylko jakiś papierek (jeszcze P. się zaczął z rozpędu podpisywać i za mnie), nie było żadnych obrączek i przysięgi i zaraz kazali nam spadać |
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym Kościołem to nie on powiedział,że nie jedziemy,tylko ja... myślałam,że nie ma co iść jeśli oboje mamy mieć zepsute humory. Do tego musielibyśmy pójść bez mojej Mamy,bo ona wczoraj ostro pobalowała-jeszcze jej w tkaim stanie nie widziałam.
Moi Rodzice i Teściowie mają wspólnych znajomych i Ci znajomi wczoraj zaprosili całą czwórkę na imprezę. Moja Mama i Teściowa podobno obie się tak strasznie spiły i się przytulały i buziakowały |
|
|
|
#3470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tam u was?
|
|
|
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
|
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam pojęcia skąd mu się biorą takie pomysły A u nas świetnie szkoda tylko, że tydzień się kończy |
|
|
|
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I niestety był na wyjeździe z 13-letnią córką, przez co musiałaś wychodzić przez bagażnik
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
|
|
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, widziałyście to? Fantastyczna idea i wykonanie : http://www.youtube.com/watch?v=2DrXg...ayer_embedded#!
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-08-14 o 13:02 |
|
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
Nie umiemy. Bez nich było by pusto i źle.
|
|
|
|
#3477 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja już po porannych ćwiczeniach, malowaniu paznokci i wyrównywaniu brwi, strasznie pracowity mam dzień ![]() Wieczorem idę na rodzinnego grilla do Tż. Ola, a ten kierowca na pewno troszczył się tylko o córkę, czy może miał żonę, a Tobie nie powiedział? Dałaś Mu numer czy to był chwilowy romansik ?Co do laptopów to ja mam 3 letniego HP. Zbyt piękny nie jest, ale jak go kupowałam o miał jedno z lepszych wyposażeń i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. Tż i szwagier mają lenovo i też nie narzekają, a oni w ogóle nie wyłączają komputerów, także są wytrzymałe. ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Chciałabym zapytać Was o radę. Jak wiecie jestem bezrobotna i tak się zastanawiamy z Tż czy nie powinnam zgłosić się do UP i pójść do niego na staż. Dostanę kasę ze stażu i On mi pewnie też coś dorzuci. Tylko nie wiem czy to dobry pomysł, czy nie lepiej żebym czegoś innego poszukała. A tak w ogóle, to ja mam sama nabijać posty,żeby dziewczyny ze spotkania nam zazdrościły? Ilsa na to wpadła, a teraz uciekła
Edytowane przez Korniszonek2010 Czas edycji: 2010-08-14 o 13:15 |
|
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Claris, Ilsa... ani odważna, ani zdesperowana, ani nie chcę pamiątki na całe życie, ale spróbujcie znaleźć gumki będąc w autobusie w połowie wypełnionym 14-latkami, w drugiej ludźmi w wieku 35-60 lat w taki sposób, żeby nikt nie wiedział kto z kim i dlaczego ![]() A w takich "gorących" chwilach naprawdę ciężko o asertywność. Korni rozwodnikiem jest. Dałam numer. Dzisiaj dostałam smsa zaczynającego się od "dzień dobry Kwiatuszku" Co nie zmienia faktu, że to chwilowy romansik ![]() A lapka też mam HP ale już był 3 razy w serwisie (jeszcze na gwarancji czyli w ciągu 2 lat). Gwarancja się już skończyła i znowu coś świruje. Także ja niestety HP nie polecę, bo jestem niezadowolona ze swojego. I podobnie moja siostra.
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi widziałam, świetny filmik
|
|
|
|
#3480 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To następnym razem wiesz, co musi znaleźć się obowiązkowo w Twojej torebce/plecaku
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

jak u każdego... 

) i też mi z tym dobrze
->
-> 

co do ciuchów z Bon Prix to ja zamawiam regularnie od roku chyba i przeważnie jestem zadowolona
ale to już sobie zachowam na pulpicik
czemu M. tak się o to złości? powied\ mu, że nia masz wpływu na to, że ktoś tam do Ciebie pisze...

co mu się NIGDY nie zdarzyło), ja się umyłam, wzięłam leki i też. Przegadaliśmy 2,5h
od razu wyjaśniliśmy te sprzeczki, potem poruszaliśmy inne poważne tematy. I jest ok 

13.03.2008