|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Skimos fajne te twoje kartki. Fascynuje mnie jak to się przykleja żeby nie odpadało.
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
jest taki klej Magic, półpłynny, który robi się przezroczysty po zaschnięciu. Ja nakładam go trochę na papierek jakikolwiek, potem maczam w nim wykałaczkę i tą wykałaczką delikatnie smaruje brzegi skręconego papieru. Pracochłonne, ale wciąga
![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Aleks ja nie wiem, była na studiach 800km od domu i sobie radziła, a teraz nie wiem
|
|
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
Claris ja wiem,bo też miałam styczność z Arabami. Ale wielu Polaków też sypia z kim popadnie, chodzą po Polsce tacy uwodziciele i roznosiciele,że głowa mała...
Ooo rzęsa mi wypadła:/ No ale norma-będą musiały wypadać. |
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
no trochę czasu zajmuje, dlatego póki co tata mnie odwiódł od zakładania działalności bo trochę jednak się nie opłaca jeśli 1 kartkę będę robić w 1-2h, a sprzedam za powiedzmy 5zł (max z moimi zdolnościami
|
|
|
|
#3546 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co dla mnie jest chore żeby tak pisać po miesiącu samego pisania i skłania do refleksji że chyba faktycznie jedna dziewczyna się na nim odkuła. On mówi że miała taki sam głos i jak raz rozmawiali to przy niej zaczął dzwonić jej telefon o którym nie wiedział wcześniej a ta zaczęła się tłumaczyć że to taki dla przyjaciółek ![]() Cytat:
jakiś kotlet schabowy, bigosCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Tż oddany do domu, wprawdzie już kilka godzin temu, ale dopiero niedawno wyjechał A ja idę zrobić coś sensownego
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
a co do kartek to ta dzisiejsza robiona na zamówienie mamy, no mam nadzieję że chociaż za materiały odda
bo głupio mi z rodziny i znajomych zdzierać (w sensie zarabiać na nich - też np. jak z avonu zamawiam to im opuszczam swój zarobek).
|
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak tam dziewczyny na spotkaniu. Szkoda mi, że nie mogłam jechać.
|
|
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja byłam wczoraj, za blisko mi jednak je przykleiła... aaa, i zrobiła mi jednej długości i powiem Ci, że też fajnie wyglądają, gęściej ![]() Ledwo żyję, ale żyję. Z tego wszystkiego wzięłam się za naukę. Jak na złość psiapsióła mnie chciała na noc na mieszkaniu dzisiaj, a ja kompletnie nie w formie i mam ogromne wyrzuty sumienia... aż sobie sprawiłam torbę na laptopa, o taką: http://allegro.pl/item1173887302_tor...e_e_lodge.html
|
|
|
#3552 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Smutno mi kurde (wiem, wiem, nic nowego
).Albo ja wpadam w paranoję, albo prześladują mnie matki, dzieci, ciężarne, śluby i w ogóle ogrom szczęścia dookoła. Pomijam fakt, że ostatnio sporo znajomych wyszło/wychodzi za mąż i/lub rodzi dzieci - towarzystwo mam starsze i ok, muszę to przeboleć. Ale co chwilę na ulicy natykam się na osoby ciężarne, matki z dziećmi, śluby. Dzisiaj też umówiłam się z babcią, przeszłyśmy się, no i babcia na chwilę zaciągnęła mnie do kościoła. I co? Chrzest. Chrzest się skończył, a ślub zaczął. Wyszłam, bo bym sie normalnie wzięła poryczała. Poszłyśmy zjeść sobie rybkę. I co? I przyplątała się taka fajna mała dzidzia i nie chciała mi dać spokoju. W autobusie też same rodzinki z dziećmi, ale to na plażę pewnie. Zaczynam chyba do wszystkiego podchodzić zbyt emocjonalnie, bo autentycznie zbiera mi się na płacz jak widzę dziecko/kobietę w ciąży/ślub potrafię wysiąść z autobusu albo skręcić w inną ulicę, żeby na to nie patrzeć. No bo kiedyś stanę i zacznę ryczeć jak debil jakiś. I z jednej strony mam wyrzuty sumienia - powinnam chociaż zadzwonić do mojego najstarszego brata, pogadać, wie przecież że wróciłam. Powinnam do nich pojechać, ucieszyliby się. A jest mi strasznie głupio, bo wiem, że też będę siedzieć ze ściśniętym gardłem. Po pierwsze - będą pytać, dlaczego wróciłam, co się stało, jak Paweł i tak dalej. Po drugie - tworzą rewelacyjną, szczęśliwą rodzinkę. Ich córę to mogłabym porwać, kochać jak swoje i wychowywać. No i tak od miesiąca już odkładam ten telefon z dnia na dzień. Bo jak zadzwonię, to mnie zaproszą do siebie. Więc pomyślałam, że zadzwonię jak już do pracy pójdę, to się grafikiem wykręcę. Tylko, że nie wiem, kiedy zacznę. A bratu to pewnie przykro, że się siostra nawet nie odezwie. No i masz Ci los
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Ci Ins, że mnie też dzieciaczki i kobiety w ciazy prześladują. Gdzie człowiek nie spojrzy tam wózek. Tak to jest jak się instynkt załączy.
|
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
No tak to jest jak podświadomie wyszukujesz ich wzrokiem.
Ins do brata zadzwoń. Rodzinę masz jedną, tym bardziej że brat szczęśliwy. Odezwij się że żyjesz i jesteś, bo pewnie mu przykro i się martwi też. Możesz od razu dodać że szukasz pracy i na razie masz dużo na głowie, ale wkrótce wpadniesz. Ja sobie za to zaczęłam wkręcać różne rzeczy w związku z opisaną przeze mnie sytuacją wcześniej co to TŻta i koleżanki. Ehh nie ma problemów to je wynajduję |
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
skimosik nie macie ochoty wieczorkiem wyskoczyć z tżtem na piwko z nami?
|
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Claris nie nadrabiasz
Ochotę to bym miała, ale chora jestem, i myślałam że już mi się polepsza, ale znowu kryzys przychodzi i chyba gorączka :/ mam zapchane całe zatoki, skończyły mi się chusteczki i smarkam w papier (pewnie nos zaraz będzie czerwony), do tego TŻ kończy dziś późno a jutro rano idzie na 24h do pracy
|
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
Skimos zadam niedyskretne pytanie: jak się dowiedziałaś o tym co koleżanka mu mówi/pisze? Podczytałaś coś cichaczem czy sam Ci powiedział?
|
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
Sam mi powiedział. To koleżanka z pracy, z którą na dodatek teraz widzi się chyba częściej niż ze mną jak tyle pracuje. Do tego TŻ ma tendencję do palnięcia (w dobrej wierze) czegoś koleżankom, co może być odebrane dwuznacznie, i tak też było tym razem - ale muszę to jeszcze dokładniej z nim wyjaśnić.
|
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Ins zadzwoń do brata. Nie można się tak ukrywać przed rodziną. Tak jak Skimos mówi- rodzinę masz tylko jedną więc dbaj o nią.
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
No powiedział i tak mimochodem, bo dla niego to jedna z tych nic nie znaczących rzeczy
![]() Właśnie taki widzę w nim problem, że nie potrafi jednoznacznie skwitować flirtu w swoją stronę, czy jakichś aluzji ![]() Ale odpowiedział jej że w życiu nie był bardziej szczęśliwy |
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
A Wy co picze?????????????
nic się nie interesjecie co u nas ku*&%^&%^&%A!!!!!!!!!!!! u nas fajknie - jest miło i sympatycznie..... wcale a wcale za Wami nie tęsknimy gramy w pici polo na małe bramki i uprawiamy peting z pinkusiem ![]() zainteresowałybyście się nami ![]() mamy focha! I JUŻ!!!!! tylko Aleks o nas myśli pozdrawiamy serdecznie z nad kibla ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
hehe tak myślałam, że wejdziecie na forum
a co tak szybko się schlałyście, wieczór jeszcze dłuuugi |
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
No widzę, że w Krakowie nie tylko woda w wiśle płynie
|
|
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam z tżtem też troszkę podrinkować
|
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
Klub
![]() Arrakis ma chwilę czasu w przyszłym tygodniu? Może i z Aleks się zgadamy
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko kiedy wam pasuje? ja jestem wolna po 16.30 zazwyczaj - czwartek pewnie wczesniej bo egzamin i koniec kursu, piatek caly wolny, sobota i niedziela wolna ![]() dziewczyny z krakowskiego spotkania - pozdrawiam ![]() a D. mi napisal, ze ma na mnie ochote hehe w pon sie spotkamy bo jutro juz wracaja ![]() a zaraz bede z P. drinkowac - martini ze spritem mielismy isc na impreze ale znajomi sie wycofali bo wola isc do kina a we dwojke to nam sie nie chce ![]() a dzis w Wawie gra Epica a mnie tam nie ma
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-08-14 o 20:55 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

jakiś kotlet schabowy, bigos
ale mocno improwizowałam 
13.03.2008

i mam ogromne wyrzuty sumienia... aż sobie sprawiłam torbę na laptopa, o taką: 

potrafię wysiąść z autobusu albo skręcić w inną ulicę, żeby na to nie patrzeć. No bo kiedyś stanę i zacznę ryczeć jak debil jakiś. 
pozdrawiamy serdecznie z nad kibla