|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria zwierząt Galeria zwierząt Wizażanek, tu możesz pokazać nam zdjęcia swoich kotków, piesków, koni, chomików, szczurów, królików, żółwi, fretek, świnek morskich i innych zwierząt. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Galeria naszych zwierzaków :)
Lynn dziekuje
Paulina uroczy Duduś ![]() Mam takie pytanie czy wasze ulubience pala glupa? Bo moj tak, a w szczegolnosci jak cos nabroi
|
|
|
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój [i] robił np tak: jak chciało się zeby podał łaptę, ot tak , to udawał, że nie słyszy. Nawet się nie spojrzał, ale jak się jadło to podchodził i bez proszenia i podawania mu ręki dawał łapę co chwilę
|
|
|
|
|
|
#3573 | ||
|
Zakorzenienie
|
swietne zdjecie!!!
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
Piekne
|
|
|
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
Hehehe mali manipulatorzy
Moj dzisiaj siedzi gryzie kolderke ja na niego "zabojczy wzrok," a on nagle zmiana taktyki i zaczal lizac kolderke tak mu smakowala
|
|
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój też niekiedy niereagował na swoje imię. Wtedy wystarczyło zawołać "Masz" i wtedy byl w sekunde z czasem zaczęłam się zastanawiać nad zmianą mu imienia
|
|
|
|
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3578 |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
A ja dzisiaj rano stoję przy szafie i tak w oczy rzucił mi się pies sąsiadki, który od jakiegoś czasu przymierzał sie do wejścia do budy, ale coś mu przeszkadzało.
Poszłam do niego, zaglądam do środka, a tam...Najpierw myslałam, że martwy szczur, ale to był mały wróbel Jak chciałam go wyciągnąć, wyleciał- może raczej wybiegł- z budy, ale i tak go złapałam. Zaniosłam najpierw na ogródek pokazać moim papugom ( cisza się zrobiła jak makiem zasiał) , a później położyłam go na paletach w ogródku, bo tam się może schować. No kurczę...
|
|
#3579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
a to na pewno wrobel? moze maly kos? piskleta kosa okolo tygodnia po wyprowadzeniu z gniazda spedzaja na ziemi... taka okrutna szkola przezycia...
Przychodze dzis z misja bazarkowa - na bazarku dogomanii jest watek z filcakami na zamowienie - caly koszt, jak zwykle m-wedruje na potrzebujace psy - mozecie zazyczyc sobie wykonanie swojego zwierza - oczywiscie uprzednio trzeba wkleic zdjecie, czy szablon i zapytac Autorki, czy da rade wykonac konkretne zwierzatko http://www.dogomania.pl/threads/1891...%BCki-do-30.07 na pierwszej stronie watku zdjecia dotychczasowych zamowien ja wieczorem wysle szbalon Szkotnika |
|
|
|
|
#3581 | ||
|
|
Cytat:
U mnie w bloku ( mieszkam na wsi) pod dachem wróbli jest mnóstwo, od chyba 2 lat pozakładały sobie gniazda i jest ich w cholerkę ![]() 2 pisklęta wyleciały z gniazd i były już martwe jak je znalazłam. Niedawno jednego znalazł mój tata, ale włożył go pod dach. Jeszcze wcześniej wypuściłam ze strychu młodego ( ale umiał już latać). Tamtego zostawiłam na ogródku. Jak wymieniam papugom proso, to zostaje tam sporo ziaren. Nie wyrzucam tego do kosza- szczury- tylko wysypuję na trawę i zlatuje się tam sporo wróbli, więc może się do nich przyłączy. ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
Jak pisałam powyżej- mamy b. dużo wróbli na ogródku i w bloku.
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
........
Nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy. Edytowane przez Gregorynka Czas edycji: 2010-08-18 o 18:56 |
|
|
|
|
#3583 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
bied ulekNo jak ja bym znalazła pisaka jakiegoś, tez bym zabrała, nie miałabym serca, żeby przejśc obojetnie obok cierpiącego zwierzaka....
Wszystkich posiadaczy oraz miłośników psów rasy mops, zapraszam na forum MOPSY! Wiele tematów, porad, instrukcji i miła atmosfera! Podziel się swoim doświadczeniem albo skorzystaj z doświadczenia innych! Serdecznie zapraszam! |
|
|
|
|
|
#3584 |
|
BAN stały
|
Ważne !!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.sfora.pl/Uwazaj-Te-karmy-...monella-a22941 |
|
|
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3586 |
|
BAN stały
|
Ja dostałam 2 kupony od tej firmy na sumę 60zł ale tez coś mnie tkneło aby jeszcze ich nie realizować - uuuufffff dobrze że nie podałam swoim dziewczynom !!
|
|
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że moje mogły jeść Eukanubę. Czekam aż ojciec przyjedzie, żeby się dowiedzieć, bo aż mnie trzęsie
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3589 |
|
BAN stały
|
Po za tym z tego artykułu wynika że problem jest z jedną turą a nie całością , czyli wcześniejsze mogły byc ok !!
|
|
|
|
|
#3590 |
|
|
Mój Majlo po operacji. Dobrze, że to już 'po'! Nie za bardzo mógł chodzić, więc teraz nadrabia
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
A to może i ja Naszą Ślicznotę dorzucę
![]() Tak już do większego kompletu
|
|
#3592 |
|
Konto usunięte
|
a to moze ja jeszcze raz sie pochwale a co
juz tu kiedys dawno temu wrzucalam mojego lobuziaka, ale dam go znow ![]() Dżeki 11 latek, rozpieszczony lobuziak jak go nazwal wet ostatnio ![]() a na ostatniej focie Murka lat dwa pupilka mojego wujka, adoptowana ze schroniska jako najbardziej agresywny pies ze schroniska nie nadajacy sie do adopcji w domku okazala sie najbardziej przymilna i kochana pieszczoszka jaka znam, uwielbia dzieci i ma w sobie tyle energii ze zrobienie jej foty graniczy z cudem
|
|
|
|
|
#3594 |
|
Raczkowanie
|
To ja dorzucam moją Sonię.
|
|
|
|
|
#3595 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam przedstawić Azora
psa przygarniętego tydzień temu ze schroniska
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3597 |
|
Raczkowanie
|
Oj tak... do tego pieszczoch niesamowity. Tylko kurcze strasznie jest strachliwy
chwilami to aż mi go szkoda. Jednak wierzę głęboko, że trochę pracy i cierpliwości i nabierze pewności siebie.
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
Przeszedl swoje niestety, ale z czasem wam zaufa. Czeka was duzo pracy, powodzenia.
Ja wlasnie jestem po ogladaniu zaklinacza psow na national geographic, czlowiek sie doksztalca zeby wiedziec jak w danej sytuacji poradzic sobie z milusinskim
|
|
|
|
|
#3599 |
|
Rozeznanie
|
Merys pooglądaj sobie lepiej ja albo mój pies, bo zaklinacz psów pokazuje metody, które dla zwykli laicy w dziedzinie szkolenia jedynie co mogą zrobić, to zaszkodzić swoim psom.
|
|
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
On pokazuje podstawowe metody wychowania psa i jezeli ktos uzywa ich z glowa, to pupilowi nic nie grozi. Zreszta ja nie mam zamiaru resocjalizowac agresywnych psow.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria zwierząt
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

Mój [i] robił np tak: jak chciało się zeby podał łaptę, ot tak , to udawał, że nie słyszy. Nawet się nie spojrzał, ale jak się jadło to podchodził i bez proszenia i podawania mu ręki dawał łapę co chwilę

bied ulek

Żona męża swego...