|
|
#2611 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Cytat:
|
|
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, ta ich strona jest podawana w mediach jako oficjalna strona Iwonki.
A przecież jak tam się wchodzi to po prostu WSTYD że to wszystko tak wygląda... i jeszcze to marne forum bez żadnych zasad i bez skutecznej moderacji... Może i chcieli dobrze, ale na chęciach się skończyło. Jak już tu ktoś pisał - zamiast robić szopki z marszami powinni się zabrać za zrobienie porządnej strony internetowej. |
|
|
|
#2613 |
|
Konto usunięte
|
Vision z tamtego forum:
"a adres tej strony jest podawany w mediach, marna reklama :/" Dokładnie. Kiedy strona zaczęła być rozpowszechniana przez poważne media, na głównej widniał... pojazd w stronę jednej z wizażanek i długi elaborat o siejących zamęt. Żeby dziennikarze zwęszyli aferę. Brawo, pogratulować inteligencji temu kto to zamieścił wtedy. Na szczęście już usunęli, ale ktokolwiek się zainteresował sprawą i wchodził, pierwsze na co się natknął to afera. |
|
|
|
#2614 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I tak dobrze że to 100 osób się uzbierało bo jakby było kilkanaście to porażka. |
|
|
|
|
#2615 |
|
Konto usunięte
|
A tu jest przykład, że można mieć bardzo popularne forum pomocy osobie zaginionej i z kulturą:
http://forum.bartek-bogacz.pl/viewfo...f50ea594e1a4a8 |
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Za mała organizacja?? To czemu nie pomogłeś zorganizować? Całą organizację zrobiła JEDNA dziewczyna, z partyzanta w kilka dni. Pomóc nie chciał NIKT. Macie pojęcie ile formalności trzeba załatwić aby taki marsz mógł iść?
Czy się mylę czy titina - tatiana ( nie pamiętam nicku) pisała coś o tym że zabroniono jej pomocy w organizowaniu ? |
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, wiekszosci ludzi to tam zalezalo zeby sie w telewizji pokazac, zeby wyjsc na medialne gwiazdeczki z wielka pozal sie Boze dobroczynnoscią
gdyby nie Rutkowski to by wogóle o tej sprawie nie było "ani widu ani słychu" wiec powinni z pocałowaniem raczki do niego iść dziekowac, że naglosnił sprawe. Gdyby nie Rutkowski to byc moze nawet i nagran by nie bylo z monitoringu. Ale to wlasnie to jest tak jak sie nie mysli o idei oprzedsiewziecia a o tym gdzie pyszczek wsadzic zeby go w mediach pokazali, napisali itp ...
|
#2618 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Co by o Rutkowskim nie mówić to dzięki niemu o tej sprawie cały czas jest głośno, co jakiś czas wyciąga nowe informacje żeby sprawa nie przycichła. I te jego poszukiwania dzisiejsze - nie tylko nie stawiał żadnych warunków, ale jeszcze zachęcał ludzi nagrodą żeby przyszli i pomogli. Jestem ciekawa jak to wyglądało, czekam niecierpliwie na wieści z tych poszukiwań. |
|
|
|
|
#2619 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze powiem, że Ci wszyscy "organizatorzy", "aktywiści" zniechecili mnie do angażowania sie we wszelkie marsze, poszukiwania , a nawet internetowe spekulacje.
Sprawa Iwony stała sie dla niektórych podłożem do zaistnienia w medialnym jak i internetowym świecie. A nachalnośc i wrogośc osób rzekomo Iwonie najbliższych ( mowa tu miedzy innymi o Panu J.) jest żenująca. Szanowałam go począkowo za zaangażowanie w sprawe, ale chyba wkońcu go to przerosło. Teraz tylko krytykuje wypowiedzi wszystkich innych, mówi złe słowa o innych forach , pomijajac jak na mnie naskoczył ( i nie tylko na mnie) jak zaproponowaliśmy na forum , aby na marszu pojawiły sie również zdjecia Łukasza ( niestety już świetej pamieci). Cała akcja z marszem została przeze mnie odebrana jako agresywna manifestacja. A przebieg marszu, przedstawiany przez obecnych tam,uświadami mnie w tym wszystkim . Cementuje moją opinie. To tyle co o tym wszystkim myśle. Jedyne na co licze ( bo na zgode miedzy forumowiczami już napewno nie) to na to aby Iwona nareszcie odnalazła sie cała i zdrowa. Żeby jej rodzina i prawdziwi przyjaciele odetchneli z ulgą i mogli cieszyc sie Iwoną nadal. Całym sercem wierze , że Iwona żyje. "Są rzeczy, w które trzeba wierzyć, by je zobaczyć." |
|
|
|
#2620 |
|
BAN stały
|
O poszukiwaniach:
http://www.dziennikbaltycki.pl/stron...owej,id,t.html Wynika z tego że Rutkowski natknął się na jakiś ślad Iwony. |
|
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...w_Sopocie.html
ciekawe skad Rutkowski uzyskał informacje ze Iwona jest gdzies w lesie ... zaprzecza ze od Jasnowidza hmmmm ciekawe ciekawe ... ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
|
|
#2622 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
"Około 200 osób pod wodzą detektywa Krzysztofa Rutkowskiego udało się do lasu po prawej stronie ul. Spacerowej (jadąc do obwodnicy). "Tam mamy pewien ślad. Nie ma on nic wspólnego z jasnowidzami, to robota naszych śledczych" tłumaczy Rutkowski" Rutkowski sam tu mówi że mają jakis ślad. |
|
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2624 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Też jestemciekawa co to za ślad i skąd o nim wie. Ale w sumie to nieważne,grunt żeby do czegoś doprowadził i żeby ją znaleźli wreszcie. |
|
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...w_Sopocie.html
z tego co widzę, jeszcze nie było tutaj tego artykułu, jeśli coś pominęłam to sorry. a już był, spóźniłam się
|
|
|
|
#2626 |
|
Wtajemniczenie
|
Być może to dzięki temu świadkowi o którym wspominał? Być może Nasz polijant bądź jego koledzy zaczęli coś mówić. Jeju teraz pozostaje Nam wierzyć, że na żadne zwłoki się nie napatoczą.
Edytowane przez joyeuxe Czas edycji: 2010-08-14 o 17:55 |
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
tez mi sie tak wydaje, bo skad nagle wzieliby nowy trop? ciekawa jestem czy powiedza cos wiecej o tym świadku.
|
|
|
|
#2628 |
|
Raczkowanie
|
oby w koncu ta sprawa sie ruszyla do przodu we wtorek mija miesiac od jej zaginiecia i nadal tylko poszlaki
|
|
|
|
#2629 |
|
Zadomowienie
|
"Nie wiem w jakim wieku sa uczestniczki "dyskusji", ale mnie cisnie sie na usta jedno slowo - DZIECINADA.
Nic tylko: a na tamtym forum to albo tamto,a ona to, a ona tamto... A gwiazda, a taka, a siaka... Dziewyny opamietajcie sie! Myslalam, ze jak wejde po dluzszym czasie na to forum , to okaze sie, ze stac Was znowu na konstruktywna dyskusje, a tu jest jeszcze gorzej Nie ma sie co ludzic, od senda sprawy (jak to ktos ujal tutaj) juz dawno odeszlyscie i watpie, ze do niego kiedykolwiek wrocicie. Bedzie tylko wzajemne obrzucanie sie blotem i tak w kolko. Smutne... Pozdrawiam" Wybacz,nie ma nowych informacji,ciagły zastoj,to chyba mozemy rozmawiac o czym chcemy,najwazniejsza jest tu Iwona ale mozna pisac tutaj o innych rzeczach, a jesli ktos nas obraza i robi z siebie gwiazdy,lansuje sie kosztem Iwony to warto zwrocic na to uwagę i pokazac ludziom kto tu jest pustakiem i gdzie pustactwo przesiaduje,no nie pojme tego same siedzialy tutaj przez 2 wątki a teraz ruszyly tylek i wielkie teksty idz na wizaz itp. ZALOSNE
|
|
|
|
#2630 |
|
BAN stały
|
Ale dziwne. Na forum na tej oficjalnej stronie zniknął wątek z dyskusją. Właśnie doczytywałam co tam napisali, chciałam przejść na następną stronę, a tam nie ma wątku
![]() Wiecie cosię stało, czemu usunęli? |
|
|
|
#2631 |
|
Wtajemniczenie
|
w końcu ktoś zmądrzał i doszedł do wniosku, że wątek z wzajemnym obrażaniem nie przystoi kiedy jest odwiedzany przez setki tysięcy osób?
|
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
może wszystkim krzykaczom chodzi o ten rzekomy milion?
![]() Zmieniajac temat, Iwona była z Gdańska tak? Adria w jednym z wywiadów mówi "rozmawiałam z Iwoną przez telefon raz, powiedziała w nerwach że jest pod domem. kiedy dzwoniłam drugi raz, Iwona powiedziała że ZOSTAJE w Sopocie". Wydaje mi się, że w innych wywiadach/rozmowach Adria mówiła, że Iwona idzie do niej. Często pojawiają się też słowa, że później dziewczyny pisały SMSy. Wiadomo jaka była ich treść? Druga sprawa, policja tak intenswnie poszukuje świadków. Podejrzewam, że Ci mężczyźni, którzy grzebali w śmietniku, są tam na co dzień. Czemu nikt się tym nie zainteresuje? Wydaje mi się, że wystarczyłoby dwa - trzy razy przejść się nad ranem tym deptakiem aby ich odnaleźć. Wątpię aby osoby, które zajmują się wyszukiwaniem puszek, czy czegokolwiek innego miały dostęp do internetu i mogły się zobaczyć..
Edytowane przez monyczkaaa Czas edycji: 2010-08-14 o 18:35 |
|
|
|
#2633 |
|
BAN stały
|
No możliwe. Tylko nigdy się nie spotkałam do tej pory na żadnym forum z usuwaniem wątku, zawsze to było zamykanie, dlatego tak bardzo mnie to zdziwiło.
|
|
|
|
#2634 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2635 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przecież zaraz by któraś napisała,że robimy off top ![]() chociaż same co któryś post się kłóciły i darły jak szalone. |
|
|
|
|
#2636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy w poszukiwania zaangażowane są dorosłe osoby, których głównym celem jest odnalezienie zaginionej? chyba nie. na oficjalnym forum powinny pojawiać się tylko i wyłącznie rzetelne informacje i zapowiedzi poszukiwań, a nie taki cyrk na kółkach. Po co odsyłać na Wizaż, jeśli to samo ma się na swojej (w dodatku) oficjalnej stronie? Wstyd ![]() Cytat:
[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2137102 8]A tu jest przykład, że można mieć bardzo popularne forum pomocy osobie zaginionej i z kulturą: http://forum.bartek-bogacz.pl/viewfo...f50ea594e1a4a8[/QUOTE] o jeśli ktokolwiek z tamtego forum skopiuje mojego posta i zripostuje - przykro mi, ale to świadczy tylko i wyłącznie o Was wszakże oficjalna strona powinna trzymać fason, czyż nie? a póki co zaistniała sytuacja wygląda identycznie jak słynne wydarzenia spod krzyża ![]() tylko w tym przypadku wizażanki są Żydami i masonami a ludzie z oficjalnego forum są obrońcami krzyża ![]() zastanówcie się nad tym, może takie dobitne porównanie pozwoli Wam się obudzić
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2010-08-14 o 18:57 |
||
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Wybacz,nie ma nowych informacji,ciagły zastoj,to chyba mozemy rozmawiac o czym chcemy,najwazniejsza jest tu Iwona ale mozna pisac tutaj o innych rzeczach, a jesli ktos nas obraza i robi z siebie gwiazdy,lansuje sie kosztem Iwony to warto zwrocic na to uwagę i pokazac ludziom kto tu jest pustakiem i gdzie pustactwo przesiaduje,no nie pojme tego same siedzialy tutaj przez 2 wątki a teraz ruszyly tylek i wielkie teksty idz na wizaz itp. ZALOSNE
[/QUOTE]i dlatego teraz juz siedze tam tylko w watku dla wizjonerow czasem napatoczy sie jakis "racjonalista" z glownego watku i wielce sie oburzy na tamtejszych o ich wizje ktore sa tak naprawde niezalezne od nich nawrzuca nawrzuca i ....ucieknie bo swoim zbulwersowaniem, krzykami i obrazaniem nikogo nie rusza;D bo taka prawda ze w tyum dziale osoby ktorzy stawiaja tarota albo horoskopy sa tak inteligentni i opanowani ze nie da ich sie z rownowagi wyprowadzic i zawsze grzecznie odpowiadaja co wywoluje u innych frustracje zazwyczaj osoby co chca siac zament sa kwitowane tekstem: chcesz faktow przemieszanych z teoriami spiskowymi to wracaj na glowny watek
|
#2638 |
|
Raczkowanie
|
na wydarzeniach na polsacie teraz mowia o marszu
|
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
oglądałyście "Wydarzenia"? Rozbroił mnie komentarz dotyczący świadków "zgłosiła się jedna osoba, w najbliższym czasie zostanie przesłuchana". nei można zrobić tego od razu? Czy to aż tyle pracy? :|
|
#2640 |
|
Wtajemniczenie
|
mówia na TVN o marszu
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

+ korekcja powiek górnych 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

nawrzuca nawrzuca i ....ucieknie bo swoim zbulwersowaniem, krzykami i obrazaniem nikogo nie rusza;D bo taka prawda ze w tyum dziale osoby ktorzy stawiaja tarota albo horoskopy sa tak inteligentni i opanowani ze nie da ich sie z rownowagi wyprowadzic i zawsze grzecznie odpowiadaja co wywoluje u innych frustracje