|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-08-15 o 17:08 |
|
|
|
|
#4082 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry
![]() ja dzis troche zwichrowana jestem jeszcze po imprezce najgorsze to to ze bylam w domu naprzeciwko - u sasiadow, na urodzinach hehe poszlam w szpilkach z kapciami i prezentem w reku doszlam w 20 sekund hehe a wracalam juz dlugo.. trafic prosto do drzwi nie moglam no ale wkoncu mialam okazje sie wystroic, ostatnio zabiegana zapracowana zapomnialam o sobie.. wiec jak mnie TZ zobaczyl w krotkiej zwiewnej kiecce glebokim dekolcie, zakrecilam sobie wlosy na grubej lokowce, zrobilam mocniejszy makijarz... padl mi chlopina na zawal ![]() nie wiem jak wy ale ja kocham to uczucie ![]() jak tam laski w trojmiescie ?? szalejecie?
|
#4083 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
A u mnie dziś od rana pada straszna pogoda
|
#4084 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
witaj a u mnie odziwo swieci sloneczko Do dziewczat!!! Koffane wy moje laseczki prosze przestancie juz sie sprzeczac i przekonywac sie na wzajem ktory dr. jest lepszy o ktorym sie pisze, mowi czy mysli... ![]() Wszyscy maja wyrobione zdania o roznych dr. ja cenie was wszystkie i dla mnie obojetnie od kogo jestescie i kto wam robil OP... cenie wasze doswiatczenia i ogromna wiedzie w tym zakresie Dla mnie nie liczy sie to czy jestes od Bromowek czy Szamanek jak rowniez od innych... nie dziele ludzi pod tym wzgledem.. wszystkie jestescie wyjatkowe i szczegolne na swoj walsny sposob... ![]() Doceniam was jako Wizazanki czy Cycolinki... chodz przyznam bez bicia,ze na C brak mi czasu ale postaram sie nadrobic Buzka dla was.... ps. nie odbierajcie przypadkiem zle tego posta!!! ![]()
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-08-14 o 13:31 |
|
|
|
|
#4085 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny nie chce wyjść na głupka
Ale o co biega z tym drugim wątkiem i tymi cycolinkami ????
|
#4086 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() było trochę bałaganu, pojawiło się parę banów niestety, i dla tych zabanowanych dziewczyn jedna z wizażanek założyła małe forum - które teraz istanieje sobie równolegle do tego wątku ![]() część z tych dziewczyn już została odbanowana tutaj, część pożegnała się całkiem a częśc jak widzisz, żyje sobie spokojnie tu i tam ![]() Pinky, trudno odmówić Ci racji Kejsi, jeśli chcesz troche pogody, to ja Ci się chętnie prześlę
|
|
|
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
czyżby Polska Zachodnia???
Bo u mnie pochmurno i pada ![]()
|
#4088 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
|
|
|
#4089 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny dzięki za rozjaśnienie mojego umysłu
Horo dokładnie polska zachodnia dokładnie okolice Poznania.. Ale właśnie zaczęło się przejaśniać może jeszcze będzie dobrze
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nadal paskudnie... pewnie dlatego, ze bardziej na Zachód (ok. 35 km do granicy z Niemcami )
|
#4091 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4092 |
|
Zadomowienie
|
Można dołączyć?
|
|
|
|
#4093 |
|
Kazar Lady
|
|
|
|
|
#4094 |
|
Zadomowienie
|
Super
![]() Także opiszę troszkę o mnie co i jak ![]() Jestem 3 dni po operacji, wyjściówka 0 :P tak, tak nawet nie A. 295cc okrągłe Allergan McGhan. Wydaje się, że 295 to bardzo mało szczególnie jak na wyjściówkę 0, ale podobno (przynajmniej tak mówił dr Sankowski) więcej się nie dało ze względu na tę wadę i wąską klatkę piersiową. Szkoda, ale wierzę. Za wiele jeszcze o wyniku nie mogę powiedzieć, bo widziałam JE tylko przez chwilę i byłam w lekkim szoku :P teraz nie zdejmuje tego kaftana :P (stanika pooperacyjnego) tak jak zelecił doktor, tylko nie mogę już wytrzymać! Ten stanik jest baaardzo ścisły, aż musiałam powkładać sobie watę przy zakończeniach. Mimo to nie mogę znieść tego ściśnięcia :p co robić? |
|
|
|
#4095 |
|
Kazar Lady
|
Ms_E
ja także podkładałam sobie waciki podczas chodzenia w pancerzu, piłowało okrutnie Jestes dopiero 3 dni po zabiegu, opuchlizna jeszcze narasta, ale wytrzymasz i niedługo będziesz sie cieszyć piersiami. Rozmiarem narazie się nie martw, McGhany mają dość fajne wymiary przy stosunkowo małej pojemności. |
|
|
|
#4096 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za pocieszenie
Szczerze mówiąc jakby nie było to i tak będzie lepiej niż przed zabiegiem, także nie mam co się martwić ![]() tylko jestem baardzo ciekawa jaki to rozmiar będzie, oby chociaż B
|
|
|
|
#4097 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() zmierz się i porownaj z wymiarami sprzed
|
|
|
|
|
#4098 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie w sobotnie popoludnie, pare mysli od siebie chce napisac...
Odnosze sie do konfrontacji z dzisiaj ![]() jestem neutralna co do Waszych opinii, postepowan, postow, zachowan w stosunku do siebie nawzajem, nie chce tu nikogo bronic ani potepiac..moze to wynika z mojego jakiegos oposledzenia? albo braku asertywnosci? albo robie sie juz stara mentalnie i fizycznie by sie spierac z Wami i z dziewczynami od Dr. Skwiercz? Nie chce oceniac Was po tym co wyzej napisalam, sprawa kto u kogo sie operowal jest wg mnie odrebna sprawa jakimi jestescie prywatnie kobietami..z kazdaz Was miala i mam - z niektorymi konkatk emailowy, niekoniecznie na temat piersi a juz wogole ,zeby komus z Was rabac tylek Horo, Sami, Listopadowa,Sweet, Mya, Marchwianka... pisalysmy o naszych sprawach prywanych, i nigdy nie bylo obgadywanie kogos, i chwala Bogu! cenie sobie Was szalenie ogromnie za taka intymnosc, madrosc zyciowa, inteligencje, rady oraz dojrzalosc co do reszty kobiet ,Miska, Anna, Seela, Pinky, Aldi, Pysia,Happy...mimo,ze jestesmy nieco dalej mentalnie, to uwielbiam Was przeogromnie za poczucie humoru, za wiedze na wszelakie tematy, za ostry jezyk ehh.. moglam to prosciej napisac, ze nie chce wchodzic miedzy Was ![]() Nie bronie nikogo,ani nie potepiam. Co kto napisal, obrazil kogos...niech sam wyciagnie z tego wnioski, lekcje czy dobrze postapil
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-08-14 o 18:12 |
|
|
|
#4100 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4101 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4102 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale w końcu spotkałam kogoś, kto ma 80 pod biustem... Nie chciałabym Cię zmartwić, ale D, to nie wyjdzie po prostu, jak ma się duży obwód, to miska jest wtedy duża już przy C a wygląda jak ta E czy F. Kissy ty jeszcze nie rodziłaś?---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
|
|
|
#4103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też przez pierwszy tydzień nie mogłam zdejmować pancernika - okropność atmosfera jest jak wszędzie jak sinusoida
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-08-14 o 19:55 |
|
|
|
|
#4104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no tak, racja. tylko zobaczyłam jakąś kłótnię to tak pytam a jeszcze podzielę się z takim moim spostrzeżeniem :P najbardziej dla mnie takie śmieszno-fajne uczucie jak dotknę czymś nawet przez ten pancerz to po prostu to czuję! a teraz MOJE maleństwa
|
|
|
|
|
#4105 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sama op... dla Ciebie to będzie, jak minuta po prostu budzisz się i już je masz ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
|
|
|
#4106 |
|
Zadomowienie
|
mam jeszcze jedno pytanie...
może któraś z was miała podobny stanik pooperacyjny, gdzie oprócz tych wszystkich zapięć, z przodu jest jeszcze taki pas na rzep.. i nie mam pojęcia czy on mi się tak sam przemieścił, że jest nad biustem czy tak powinno być? czy raczej na wysokości brodawek? |
|
|
|
#4107 |
|
Zadomowienie
|
tysia, chyba sie jeszcze nie znamy, ale wierz mi nalezy do tego samego klanu doskonalego skalpela
Na moje tez nie narzekam, a wrecz przeciwnie ... codziennie cmokam z zachwytem Ms_E, z kazdym dniem bedzie latwiej i przyjemniej a realna obietnica wspanialych piersi pod pancerniakiem wynagrodzi Ci czekanie i dyskomfort noszenia tego staniorka |
|
|
|
#4108 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Pas powinien być umieszczony dwa palce nad brodawką |
|
|
|
|
#4109 |
|
Raczkowanie
|
Lol ja to bym Cię wysłała do naszych szamanek pod oba mięśnie i anatomiczny kształt... Kobiety po rekonstrukcji nie mają praktycznie nic i one mają pod oba mięśnie, bo brakuje jakiejkolwiek tkanki, żeby przykryć implant z dołu... myślę, że jak nie masz gruczołu to ta implantacja będzie dla Ciebie najlepsza
|
|
#4110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wydaje mi sie ,ze chodzi ci o ten pas ktory obniza piersi... aby nie szly do gory... jesli tak to powinien byc nad piersiami... wiec prawidlowo... tak mi sie wydaje....hihii![]() agness - ja cie tez Love
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

najgorsze to to ze bylam w domu naprzeciwko - u sasiadow, na urodzinach hehe poszlam w szpilkach z kapciami i prezentem w reku doszlam w 20 sekund hehe a wracalam juz dlugo.. trafic prosto do drzwi nie moglam

Ale o co biega z tym drugim wątkiem i tymi cycolinkami ????

a wygląda jak ta E czy F. Kissy ty jeszcze nie rodziłaś?
. Chciałam tylko dodać że bezskutecznie próbowałam różnych ćwiczeń.