Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-14, 10:20   #4081
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
MAY A co ty kobito robisz o 3 w nocy???
Hmmmm chyba byla imprezka znowu
Listopadowa ..Maceratka MyaDiva buziaki dla was
bede tesknic troszke a ja niebawem nalot na WAWE robie i przyleze tam do was
Ja dzis grilek jak wiecie i krewetki hehe wiec trzeba sie od rana szykowac

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
Hejka Aga

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-08-15 o 17:08
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 11:49   #4082
2sweet
Rozeznanie

dzien dobry
ja dzis troche zwichrowana jestem jeszcze po imprezce najgorsze to to ze bylam w domu naprzeciwko - u sasiadow, na urodzinach hehe poszlam w szpilkach z kapciami i prezentem w reku doszlam w 20 sekund hehe a wracalam juz dlugo.. trafic prosto do drzwi nie moglam
no ale wkoncu mialam okazje sie wystroic, ostatnio zabiegana zapracowana zapomnialam o sobie.. wiec jak mnie TZ zobaczyl w krotkiej zwiewnej kiecce glebokim dekolcie, zakrecilam sobie wlosy na grubej lokowce, zrobilam mocniejszy makijarz... padl mi chlopina na zawal jak ja uwielbiam jak mu sie tak oczka blyszcza.. jeszcze rano mi szeptal zanim wyszedl do pracy ze ciagle ma moj obraz przed oczkami
nie wiem jak wy ale ja kocham to uczucie

jak tam laski w trojmiescie ?? szalejecie?
Stary 2010-08-14, 12:23   #4083
kejsiii
Rozeznanie

Witajcie dziewczyny

A u mnie dziś od rana pada straszna pogoda

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 13:06   #4084
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
dzien dobry
ja dzis troche zwichrowana jestem jeszcze po imprezce najgorsze to to ze bylam w domu naprzeciwko - u sasiadow, na urodzinach hehe poszlam w szpilkach z kapciami i prezentem w reku doszlam w 20 sekund hehe a wracalam juz dlugo.. trafic prosto do drzwi nie moglam
no ale wkoncu mialam okazje sie wystroic, ostatnio zabiegana zapracowana zapomnialam o sobie.. wiec jak mnie TZ zobaczyl w krotkiej zwiewnej kiecce glebokim dekolcie, zakrecilam sobie wlosy na grubej lokowce, zrobilam mocniejszy makijarz... padl mi chlopina na zawal jak ja uwielbiam jak mu sie tak oczka blyszcza.. jeszcze rano mi szeptal zanim wyszedl do pracy ze ciagle ma moj obraz przed oczkami
nie wiem jak wy ale ja kocham to uczucie

jak tam laski w trojmiescie ?? szalejecie?
no to superrr nie watpie ,ze wygladalas olsniewajacooo wiec co sie dziwic takiemu mezczyznie,ze nie mial sily nic powiedziec... zrobilas mu usta-usta???

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny

witaj a u mnie odziwo swieci sloneczko:jup i: jak nigdy...

Do dziewczat!!!
Koffane wy moje laseczki prosze przestancie juz sie sprzeczac i przekonywac sie na wzajem ktory dr. jest lepszy o ktorym sie pisze, mowi czy mysli...
Wszyscy maja wyrobione zdania o roznych dr. ja cenie was wszystkie i dla mnie obojetnie od kogo jestescie i kto wam robil OP... cenie wasze doswiatczenia i ogromna wiedzie w tym zakresie...przyznaj e,ze ja jestem jeszcze lajikiem bo nadal czekam na swoja kolej u dr.Bromy... zdecydowalam sie na niego bo znam osobiscie 2 laski ktore tam robily i sa zdowolone... no i oczywiscie tez dzieki waszym podpowiedzia
Dla mnie nie liczy sie to czy jestes od Bromowek czy Szamanek jak rowniez od innych... nie dziele ludzi pod tym wzgledem.. wszystkie jestescie wyjatkowe i szczegolne na swoj walsny sposob...
Doceniam was jako Wizazanki czy Cycolinki... chodz przyznam bez bicia,ze na C brak mi czasu ale postaram sie nadrobic Wiec prosze was!!!!!! cisza i lapki na zgode!!!!
Buzka dla was....
ps. nie odbierajcie przypadkiem zle tego posta!!!:co jest:

54,5 kg - cel 49kg

Edytowane przez pink star
Czas edycji: 2010-08-14 o 13:31
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 13:24   #4085
kejsiii
Rozeznanie

Dziewczyny nie chce wyjść na głupka Ale o co biega z tym drugim wątkiem i tymi cycolinkami ????

Stary 2010-08-14, 13:29   #4086
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny nie chce wyjść na głupka Ale o co biega z tym drugim wątkiem i tymi cycolinkami ????
jakiś czas temu na wizażu odbyło się czyszczenie wątków przez Administratora forum
było trochę bałaganu, pojawiło się parę banów niestety, i dla tych zabanowanych dziewczyn jedna z wizażanek założyła małe forum - które teraz istanieje sobie równolegle do tego wątku
część z tych dziewczyn już została odbanowana tutaj, część pożegnała się całkiem a częśc jak widzisz, żyje sobie spokojnie tu i tam

Pinky, trudno odmówić Ci racji ale myślę że jak znajdziesz troszkę czasu i nadrobisz, jak piszesz, będziesz miała jakiś ogląd na sprawę w której teraz doradzasz

Kejsi, jeśli chcesz troche pogody, to ja Ci się chętnie prześlę u mnie jest przeraźliwie gorąco
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 13:32   #4087
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Witajcie dziewczyny

czyżby Polska Zachodnia???
Bo u mnie pochmurno i pada

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 13:36   #4088
pink star
Rozeznanie

Cytat:
przeczytaj czesc 5...

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
jakiś czas temu na wizażu odbyło się czyszczenie wątków przez Administratora forum
było trochę bałaganu, pojawiło się parę banów niestety, i dla tych zabanowanych dziewczyn jedna z wizażanek założyła małe forum - które teraz istanieje sobie równolegle do tego wątku
część z tych dziewczyn już została odbanowana tutaj, część pożegnała się całkiem a częśc jak widzisz, żyje sobie spokojnie tu i tam

Pinky, trudno odmówić Ci racji ale myślę że jak znajdziesz troszkę czasu i nadrobisz, jak piszesz, będziesz miała jakiś ogląd na sprawę w której teraz doradzasz

Kejsi, jeśli chcesz troche pogody, to ja Ci się chętnie prześlę u mnie jest przeraźliwie gorąco
wlasnie slonko czytam...

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-08-14, 13:48   #4089
kejsiii
Rozeznanie

Dziewczyny dzięki za rozjaśnienie mojego umysłu

Horo dokładnie polska zachodnia dokładnie okolice Poznania.. Ale właśnie zaczęło się przejaśniać może jeszcze będzie dobrze

Stary 2010-08-14, 13:51   #4090
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:

Horo dokładnie polska zachodnia dokładnie okolice Poznania.. Ale właśnie zaczęło się przejaśniać może jeszcze będzie dobrze
u mnie nadal paskudnie... pewnie dlatego, ze bardziej na Zachód (ok. 35 km do granicy z Niemcami )

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 13:57   #4091
Samiii
Zadomowienie

Cytat:

zawsze jeśli masz jakieś pytania - zadawaj je
po to jest forum, by pytać

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
wlasnie slonko czytam...
Stary 2010-08-14, 15:36   #4092
Ms_E
Zadomowienie

Question Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Można dołączyć?
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 16:15   #4093
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
Można dołączyć?
oczywiście

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 16:35   #4094
Ms_E
Zadomowienie

Question Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Super
Także opiszę troszkę o mnie co i jak
Jestem 3 dni po operacji, wyjściówka 0 :P tak, tak nawet nie A.
295cc okrągłe Allergan McGhan.
Wydaje się, że 295 to bardzo mało szczególnie jak na wyjściówkę 0, ale podobno (przynajmniej tak mówił dr Sankowski) więcej się nie dało ze względu na tę wadę i wąską klatkę piersiową. Szkoda, ale wierzę. Za wiele jeszcze o wyniku nie mogę powiedzieć, bo widziałam JE tylko przez chwilę i byłam w lekkim szoku :P teraz nie zdejmuje tego kaftana :P (stanika pooperacyjnego) tak jak zelecił doktor, tylko nie mogę już wytrzymać! Ten stanik jest baaardzo ścisły, aż musiałam powkładać sobie watę przy zakończeniach. Mimo to nie mogę znieść tego ściśnięcia :p co robić?
Stary 2010-08-14, 17:28   #4095
Miskaa78
Kazar Lady

Ms_E
ja także podkładałam sobie waciki podczas chodzenia w pancerzu, piłowało okrutnie Jestes dopiero 3 dni po zabiegu, opuchlizna jeszcze narasta, ale wytrzymasz i niedługo będziesz sie cieszyć piersiami.
Rozmiarem narazie się nie martw, McGhany mają dość fajne wymiary przy stosunkowo małej pojemności.

Stary 2010-08-14, 17:39   #4096
Ms_E
Zadomowienie

Dzięki za pocieszenie
Szczerze mówiąc jakby nie było to i tak będzie lepiej niż przed zabiegiem, także nie mam co się martwić
tylko jestem baardzo ciekawa jaki to rozmiar będzie, oby chociaż B
Stary 2010-08-14, 17:52   #4097
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Dzięki za pocieszenie
Szczerze mówiąc jakby nie było to i tak będzie lepiej niż przed zabiegiem, także nie mam co się martwić
tylko jestem baardzo ciekawa jaki to rozmiar będzie, oby chociaż B
jakie wymiary maja Twoje żelki? przybędzie minimum projekcję..może wyjdzie wizualne B ale staniki będziesz kupowała od D
zmierz się i porownaj z wymiarami sprzed

Stary 2010-08-14, 17:59   #4098
agnes281
Wtajemniczenie

Witam sie w sobotnie popoludnie, pare mysli od siebie chce napisac...
Odnosze sie do konfrontacji z dzisiaj
jestem neutralna co do Waszych opinii, postepowan, postow, zachowan w stosunku do siebie nawzajem, nie chce tu nikogo bronic ani potepiac..moze to wynika z mojego jakiegos oposledzenia? albo braku asertywnosci? albo robie sie juz stara mentalnie i fizycznie by sie spierac z Wami i z dziewczynami od Dr. Skwiercz?

Nie chce oceniac Was po tym co wyzej napisalam, sprawa kto u kogo sie operowal jest wg mnie odrebna sprawa jakimi jestescie prywatnie kobietami..z kazdaz Was miala i mam - z niektorymi konkatk emailowy, niekoniecznie na temat piersi a juz wogole ,zeby komus z Was rabac tylek

Horo, Sami, Listopadowa,Sweet, Mya, Marchwianka... pisalysmy o naszych sprawach prywanych, i nigdy nie bylo obgadywanie kogos, i chwala Bogu! cenie sobie Was szalenie ogromnie za taka intymnosc, madrosc zyciowa, inteligencje, rady oraz dojrzalosc

co do reszty kobiet ,Miska, Anna, Seela, Pinky, Aldi, Pysia,Happy...mimo,ze jestesmy nieco dalej mentalnie, to uwielbiam Was przeogromnie za poczucie humoru, za wiedze na wszelakie tematy, za ostry jezyk

ehh.. moglam to prosciej napisac, ze nie chce wchodzic miedzy Was
Nie bronie nikogo,ani nie potepiam. Co kto napisal, obrazil kogos...niech sam wyciagnie z tego wnioski, lekcje czy dobrze postapil

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2010-08-14 o 18:12
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 18:09   #4099
Ms_E
Zadomowienie

Miskaa78
od D? jakoś wątpię
jak mierzę się w tym pancerzu to różnica pod biustem a w biuście to tylko 12 cm.

Edytowane przez Ms_E
Czas edycji: 2010-08-14 o 18:11
Stary 2010-08-14, 18:17   #4100
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Miskaa78
od D? jakoś wątpię
jak mierzę się w tym pancerzu to różnica pod biustem a w biuście to tylko 12 cm.
poczekaj aż zdejmiesz pancerz, ja w nim miałam 88 w biuście a po zdjęciu 92

Stary 2010-08-14, 18:23   #4101
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
poczekaj aż zdejmiesz pancerz, ja w nim miałam 88 w biuście a po zdjęciu 92
hmmm... ciekawe, ciekawe
strasznie jestem ciekawa co się kryje pod tym pancerzem
w ogóle patrzę, że tu jakaś dziwna atmosfera..?
Stary 2010-08-14, 19:47   #4102
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kissy1234 Pokaż wiadomość
ja jestem przed ) mam miec 6 wrzesnia !!!!!!!!!!! u dr czternastek
wyjsciowka 80 A w 80 D wezme 325 ml eurosilicone
jestem na etapie mentalnych przygotowan i fatazji o sowitych cycuchach )))
Hej Kissy nie pamiętam, czy jesteśmy zaprzyjaźnione, czy nie ale w końcu spotkałam kogoś, kto ma 80 pod biustem... Nie chciałabym Cię zmartwić, ale D, to nie wyjdzie Ja mam 80 D, oczywiście nie mówię o wyjątkach (bo w niektórych firmach rozmiarki mają zaniżone), a w exotice, to nawet 80 C jest dobre na mnie, Triumf 80 D po prostu, jak ma się duży obwód, to miska jest wtedy duża już przy C a wygląda jak ta E czy F. Kissy ty jeszcze nie rodziłaś?

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzienka2010 Pokaż wiadomość
[IMG]file:///C:/Users/Madzia/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Madzia/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]hmmmmm....mam zdjęcie piersi o jakich marze...spróbuje Wam pokazać jeśli mi się to uda to będę najszczęśliwsza pod słońcem....
Madzienka te piersi, które Ci sie marzą to na okrąglaski nie wyglądają, ja daję palec, że to anatomy. Z dołu są bardziej wypełnione
Stary 2010-08-14, 19:49   #4103
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
hmmm... ciekawe, ciekawe
strasznie jestem ciekawa co się kryje pod tym pancerzem
w ogóle patrzę, że tu jakaś dziwna atmosfera..?
cuda się kryją, ot co
ja też przez pierwszy tydzień nie mogłam zdejmować pancernika - okropność
atmosfera jest jak wszędzie jak sinusoida

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2010-08-14 o 19:55
Stary 2010-08-14, 19:59   #4104
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
cuda się kryją, ot co
ja też przez pierwszy tydzień nie mogłam zdejmować pancernika - okropność
atmosfera jest jak wszędzie jak sinusoida
fajnie że do nas dołączyłaś
oby, oby 2 takie ładne cudeńka
no tak, racja. tylko zobaczyłam jakąś kłótnię to tak pytam
a jeszcze podzielę się z takim moim spostrzeżeniem :P
najbardziej dla mnie takie śmieszno-fajne uczucie jak dotknę czymś nawet przez ten pancerz to po prostu to czuję! dla mnie to nowość, bo do tej pory moje 0 kryło się pod ogromnie napuszonym pushupem, także nie czułam kompletnie nic, takie poduszeczki i zupełnie nie moje.
a teraz MOJE maleństwa
Stary 2010-08-14, 20:11   #4105
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez drobnakarolcia Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

Jestem nowa na tym forum, wiec proszę o szczere odpowiedzi. Mam już wystarczający mętlik w głowie a sprawa jest dość pilna. To może krótko opisze moją historię. Od zawsze nie podobały mi się moje piersi, nie chodzi o ich kształt ani nic z tych rzeczy, gdyby nie mały rozmiar wszystko byłoby w porządku. Nigdy nie zastanawiałam się nad operacją plastyczną bo mnie nie było na nią stać, dodatkowo panicznie boję się wszelkiego rodzaju zabiegów i operacji. Od pewnego czasu zbierałam pieniądze na wymarzone wakacje ale z powodów niezależnych ode mnie musiałam odwołać całą sprawę. Nadmiar gotówki sprawił że po raz pierwszy w życiu mogę się poważnie zastanowić nad pozbyciem się tego kompleksu. Jak wspomniałam boje się operacji, nie chcę jej wykluczać ale czy są inne skuteczne a przede wszystkim sprawdzone metody powiększenia biustu. Chciałam tylko dodać że bezskutecznie próbowałam różnych ćwiczeń.

Pozdrawiam i z góry Dziękuje
Nie wszystkich boli tak samo... mnie przestało boleć bardzo szybko. Najgorsze są tylko pierwsze dwa dni, ja od trzeciego dnia od op nie przyjmowałam już nic przeciw bólowego... Darling ile Ty jesteś po, że tak boli? Może za bardzo się oszczędzasz... bo wtedy to i może każdy ruch cię boleć...
Sama op... dla Ciebie to będzie, jak minuta po prostu budzisz się i już je masz Wszystko przemawia, jak najbardziej za... musisz się jednak głęboko zastanowić, bo to jest duża zmiana, no i będziesz miała w sobie ciało obce... jeśli nie możesz na siebie patrzeć, to chyba warto, ale jeśli podobasz się sobie w lustrze, nawet z małym biustem, to nie powinnaś tego robić. Wiesz każdy cycek jest ładny i tym samym sexi, no ale wiszący to już raczej nie

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
hop! hop!
meldowanko znad morza
całe i zdrowe, spędzamy miło czas

poznałyśmy Ewę i Agę,
przemiłe dziewczynkii jakie śliczne
była też nasza zanan i kochana Listopadowa
a co więcej..
no to oddaję lapka niech Mya cos napisze..

Hejka tu Mya
Powiem Wam w sekrecie, że my dopiero po śniadanku
Dziewczyny są BOSKIE spędziłyśmy wczoraj wspaniały wieczór
a teraz pędzimy na podbój Gdańska
Do wieczoraka, całuję Was wszystkie mocno
Ps: za wszystkie cycolinki toasty wzniesione
Heh Wariatki Kochane!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzienka2010 Pokaż wiadomość
Kejsiii, jedne to okrągłe gładkie 400cc o wysokim profilu, a drugie teksturowe okrągłe 390cc średni profil....
jesteś pewna? okrąglaski bardziej u góry mają wypełnione... no chyba że ten średni profil takie wrażenie powoduje... Tobie polecam wysoki profil, ja taki mam i jak kupuję stanik, to nie ma problemu z wypełnieniem miski, ale nie wiem jak by to było przy niższym
Stary 2010-08-14, 20:11   #4106
Ms_E
Zadomowienie

mam jeszcze jedno pytanie...
może któraś z was miała podobny stanik pooperacyjny, gdzie oprócz tych wszystkich zapięć, z przodu jest jeszcze taki pas na rzep.. i nie mam pojęcia czy on mi się tak sam przemieścił, że jest nad biustem czy tak powinno być? czy raczej na wysokości brodawek?
Stary 2010-08-14, 20:13   #4107
anna_ivy
Zadomowienie

tysia, chyba sie jeszcze nie znamy, ale wierz mi nalezy do tego samego klanu doskonalego skalpela Dziewczyny pisaly, ze Twoje skarby sa urzekajace! Pewnie tak jest Na moje tez nie narzekam, a wrecz przeciwnie ... codziennie cmokam z zachwytem Dr Broma dokonal absolutnego cudu

Ms_E, z kazdym dniem bedzie latwiej i przyjemniej a realna obietnica wspanialych piersi pod pancerniakiem wynagrodzi Ci czekanie i dyskomfort noszenia tego staniorka
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 20:15   #4108
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
może któraś z was miała podobny stanik pooperacyjny, gdzie oprócz tych wszystkich zapięć, z przodu jest jeszcze taki pas na rzep.. i nie mam pojęcia czy on mi się tak sam przemieścił, że jest nad biustem czy tak powinno być? czy raczej na wysokości brodawek?
ja miałam staik z takim pasem, co prawda nie na rzep ale to mało istotne.
Pas powinien być umieszczony dwa palce nad brodawką

Stary 2010-08-14, 20:16   #4109
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez drobnakarolcia Pokaż wiadomość
Mam 70 0 (niepełne A) dlatego nawet najmniejsza zmiana taka która pozwoliłaby mi wypełnić miseczkę A zadowoliłaby mnie.
Lol ja to bym Cię wysłała do naszych szamanek pod oba mięśnie i anatomiczny kształt... Kobiety po rekonstrukcji nie mają praktycznie nic i one mają pod oba mięśnie, bo brakuje jakiejkolwiek tkanki, żeby przykryć implant z dołu... myślę, że jak nie masz gruczołu to ta implantacja będzie dla Ciebie najlepsza
Stary 2010-08-14, 20:16   #4110
pink star
Rozeznanie

Cytat:
witaj
wydaje mi sie ,ze chodzi ci o ten pas ktory obniza piersi... aby nie szly do gory... jesli tak to powinien byc nad piersiami... wiec prawidlowo... tak mi sie wydaje....hihii

agness - ja cie tez Love

54,5 kg - cel 49kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości