|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2072 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pogaduchy po szkole cz. VIII pt.: "Żółwiowe wieśniary i ich koszmary" :D
Obiecuje sobie każdego dnia: "Dziś się poucze" i co? wielka
Ananasku miłej zabawy ![]()
|
#2074 |
|
Wtajemniczenie
|
Olasia, tak dokładnie o godzinie 11;11
Ale za to nie zjem kolacji, bo niby diete mam ![]() Po jutrze wielkie ważenie i mierzenie, mam nadzieję że schudłam chociaż 1 kg ![]() Lola, ja tak zawsze mam w roku szkolnym
|
#2076 |
|
Rozeznanie
|
Olasia, ciężka sprawa z rodzicami.. Ja miałam czas do 22;00, potem tak do 21;30 teraz
Ale już i tak nie wychodzę bo się na dobre z przyjaciółkami pokłóciłam, więc nie ma do kogo W zimę nie miałam określonego czasu, ale wracałam pewnie tak po 20;00 I nie było problemu, żebym np. nocowała u przyjaciółki (ten sam blok, no ale), nawet miałam z nią na domek jechać, ale się pokłóciłyśmy No i mam swój pokój Naprawdę nie wiem co bym na Twoim miejscu zrobiła ![]() A tak wgle jak Twoja walka z cellulitem? Pomogły jakieś kremy? Ja kupiłam wczoraj serum, dziewczyny polecają na KWC, ale nie wiem czy zadziała ![]() Witam nową, Lily jestem Byłam nad jeziorkiem i opaliłam sobie dekolt A i tak już był opalony
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
serum z ziaji takie czarne ?
![]() Ujędrnia, ale nie pomaga na cellulit Stwierdziłam, że mam to gdzieś, i tka nikomu się nie spodobam, a nawet jeżeli, to moi rodzice skutecznie ograniczą nasze spotkania i będę sama ![]() Tylko o ile cellulit sie nie powiększa, to zauważyłam więcej rozstępów -.- ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- tfu mamo ja nie mam rozstępów http://powabne.pl/wp-content/uploads...7/rozstepy.jpg http://www.sfx.pl/uploads/2_rozstepy.jpg
|
|
#2078 |
|
Wtajemniczenie
|
Olasia, pewnie Ci smaka narobiłam
;p I nie mów tak Uwierz mi, że jeśli chodzi np o przyprowadzenie chłopaka do domu, to ja mam gorzej.. ![]() Może zacznij biegać ? Słyszałam że to świetnie robi na cellulit i rozstępy Lily, tylko że Ty jesteś młodsza, więc wiesz.. Ja choćbym dała np nr telefonu do rodzica koleżanki czy coś w tym stylu, to nie ma szans, wgl nie da się jej niczego przekonać, o niczym nie można z nią racjonalnie porozmawiać, eh.. ![]() Ja się opaliłam na ogródku u kumpeli
|
#2079 |
|
Rozeznanie
|
Olasiu, z Eveline, o takie: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...tycellulit.htm
![]() Oj przesadzasz, widziałam Twoje fotki i nie wiem co może się komuś w Tobie nie podobać
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
ale rozstępów sie nie usunie, bo to bloizny
![]() Mam na pośladkach strasznie dużo i to już na stałe. I na jednym udzie. Już się z tym pgoodziłam, ale widzę, że się powiększają ![]() No nie wiem, czy jest aż tak źle jak u mnie Moja mama mysli, że od razu bedę w ciąży
|
|
#2081 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wiesz, nasi rodzice się znają - w końcu to sąsiedzi Byłam u niej nawet na Sylwestrze - przyjaźniłyśmy się 6 lat, ona jest starsza ode mnie No ale się popsuło między nami Ale myślę, że się pogodzimy z czasem
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
matko wy to macie z tym celulitem/dietami/rozstepami jazdy
![]() jem i idę na ploty
|
#2084 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak Ci doradzić.. Ale nie dziwie się że byli wściekli jak wyłączyłaś fon. Cytat:
musi Ci być ciężko i wgl. Nie martw się - wszystko będzie dobrze. Cytat:
. Uspokój się. Lekarze się na tym znają więc więdzą czy wyzdrowieje czy nie . A jak z przyjaciółmi co z Wami jechali? mhyym Cytat:
A co do reszty - nie umiem do radzić. Może przed rozmową napisz plusy jakiejś godziny o której byś wracała do domu. Cytat:
![]() ![]() witam nowąą ![]() ![]()
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|||||
|
|
|
#2085 |
|
Rozeznanie
|
wiesz, to też zależy od relacji z rodzicami
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
dobra . uzupełniamy dalej -.-
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
|
|
#2087 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie zauważyłam poprawy, no bo stosowałam go tylko kilka razy, ale tak fajnie mrowi że chyba go sobie kupię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja z moją najlepszą przyjaciółką w ciągu naszej przyjaźni (3 lata) pokłóciłyśmy się tak poważnie chyba z 3 razy, ale zawsze potem było okej Ogółem znamy się od około 5-6 lat, ale dopiero jak znalazłyśmy się razem w klasie w gim, zaczęłyśmy się przyjaźnić
|
|
#2089 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja go użyłam na razie 4 razy ![]() Mam nadzieję, że się w końcu pogodzimy, przyda nam się mała przerwa Zresztą zaraz szkoła, to i tak byśmy się rzadko widziały, bo ja chcę się skupić na nauce - one też, bo starsze są i też muszą ![]() Olaś, nie mów tak
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
Niehc ktoś mi znajdzie fajny przepis na pączki bez wielu skladników ? ;C
mam trochę mleka, mąkę, chyba drożdże, trochę masła ... duużo jajków buuuu ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=1227 mrrrr ide robic ![]()
|
|
#2091 |
|
Rozeznanie
|
Ja od wczoraj piję zieloną herbatę, na początku była straszna, nawet jak dolałam zimnej wody, a teraz wypiłam i mi smakuje
Ee, patrzcie ilu gości nas podgląda :/
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Zielona i czwrwona herbata jest pycha !! Bez cukru ! Tylko taka parzoooona ! I za 2 razem jak parzysz jest najlepsza
![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- w ostatniej chwili sie opamietalam i nie robie pączków ![]()
|
|
#2093 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Znaczy dzisiaj się zapomniałam i wypiłam puszkę coli
|
|
#2095 |
|
Rozeznanie
|
ja też nie wiem
Wczoraj troszkę na wioślarzu poćwiczyłam, ale tak to nie mam i pomysłów i ochoty
|
#2097 |
|
Rozeznanie
|
a pomaga coś ta gąbka?
to ta? : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...owa-Syrena.htm
|
#2099 |
|
Rozeznanie
|
Chyba sobie ja kupię w poniedziałek
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.

Ale za to nie zjem kolacji, bo niby diete mam 

Niestety nie mam kasy w ogóle, żeby iść do sklepu 
Pomogły jakieś kremy? Ja kupiłam wczoraj serum, dziewczyny polecają na KWC, ale nie wiem czy zadziała
A i tak już był opalony ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Uwierz mi, że jeśli chodzi np o przyprowadzenie chłopaka do domu, to ja mam gorzej.. 

ja go użyłam na razie 4 razy