|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rocznik '92 cz.XVIII :) wątek bossów!
Colds co jest?
|
#4652 |
|
Wtajemniczenie
|
co to moze oznaczac?
moc 3b
|
#4653 |
|
Rozeznanie
|
Yeska no nieźle się zachował... Moim zdaniem cała impreza będzie do niczego jak będzie między wami taki lód... lepiej już iść samemu.
też bym nie wiedziała co zrobić :| Coffi nie mam zielonego pojęcia xP ja leżałam 3,5h i się wiłam z bólu okres ;] w dodatku TŻ zły chyba na mnie, nawet się nie odzywa miałam jechać z nim do jego babci ale nie chciałam (nie lubię :P) w skutek czego spotkamy się dopiero chyba o 19:00 albo wcale... no i dobrze w sumie, że nie pojechałam bo co bym tam u tej babci się zwijała ? Muszę z nim pogadać, mam nadzieję, że przyjedzie Jak się zobaczymy to już będzie ok- zawsze tak jest
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
dołaczam do osób wku.rwi.onych na tż;/
zarąbisty jest;/ w sumie na dzisiaj sie mniej wiecej zgadalismy, ja bym jak cos miała pociag za godzine, a on telefon wyłaczony i heja zarąbiscie
|
|
#4655 |
|
Wtajemniczenie
|
a F. dzwoni do mnie ze jego koledzy go nad morze na week wyciagaja, ale ze on woli sie ze mna spotkac (ognisko)
to powiedzialam ze musze od niego odpoczac i ze ma jechac ;p rozumiecie to? morze!
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
nie, nie mam. staram się jakoś udać, że mnie to nie ursza..flirtuję z innymi..ale no łatwo nie jest. QUOTE=emii ii;21363367]nie, bo kazdy oprocz Ciebie o tej godzinie spi ![]() [/QUOTE]bo cfele spia ![]() yes faaajny tatuaz ![]() ej Ty dalej jestes jasna blondyna?co to za zdj?;d coffi morze jest gupie;p ja mialam jechac jutro, ale pojade raczej w srode, bo syn ciotki chory;P ide do kosciola dzis..nie wiem czy moge isc do komunii, bo nie mam w sumie takich grzechow..ale mam..
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
ciążowy
![]() a bo umówiliśmy się, mówił, że wpadnie. no, ale że nie pisał, ani nic, to olałam dziada - pomyślałam, że może śpi albo coś. co się okazało.. fakt, spał. ale stwierdził, że potrzebował za mną zatęsknić . to czemu nic mi nie powiedział jak wspominał, iż wpadnie? głupi dziad. ![]() jutro też się nie zobaczymy. ale to ja będę chciała zatęsknić. ot, co. jestem umówiona z kumpelą i znajomym na flachę.
|
|
|
|
#4658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
co się stało się? ;>
|
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
znowu pije, 8 dzien z rzędu
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-08-16 o 11:39 |
|
|
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też nie lubie nie przychodzenia na godzine i dawania znać o spóźnieniu, po umówionej już godzinie ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- u mnie będzie 2 tydzień jak nie miałam w gębie alkoholu.. mam nadzieje, ze jutro zatopie robala
|
|
|
|
|
#4662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle ja odbieram, mówie słucham a ten siemanko mogłam w ogóle nie odbierac, ale bym nie wytrzymała jakbym mu nic nie powiedziała
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz sie odzywa albo cos? czy obraza majestatu z Jego strony?
|
|
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
nie odzywa sie i niech spier....ja i tak mu kulturalnie powiedziałam, aż sama sie sobie dziwie
ze mnie jest jednak frajerka, a on nie ma w ogóle szacunku do mnie ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- ide sie przejsc na dwór.
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
niby nic -ale kretyn
|
#4669 |
|
Rozeznanie
|
No to nieźle Dziewczyny z tymi TŻtami wyszło.
Niby nic też bym się wkur.wiła ostro na Twoim miejscu, więc żebyś później go nie usprawiedliwiała w żaden sposób ![]() Colds no on też mógł powiedzieć, że się nie spotkacie ![]() A ja leżę od 17 przed telewizorem i obżeram się razem z mamą No piszcie szybciej te 5000 postów to założę nowy wątek
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
ja Cie ;d
upilam sie ;d takie za***iste drinki ze ja *******e;dd i wracala, d domu na piechte i zachaczylam o galaz i zarysowala mnei i rozdrapaalam sobie pieprzyka;/. nie byl duzy ma ze 4 mm i nie byl wypukly ... mam nadzieje ze nic mi nie bedzie.(?) nie piecze nie swedzi nic i w ogole zgubilam klucze od domu,a rodzicow nie bylo. i wbilam przez balkon sasiadki ktora mieszka na parterze a ja na 1 pietrzee;d ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- i dobry sex byl |
|
|
|
#4671 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4672 |
|
Rozeznanie
|
Ojacie Kredzia nie bałaś się sama wracać?
|
#4673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak zaproponuje spotkanie to się zgodze i zrobie to samo tzn w ogóle nie przyjde ![]() Cytat:
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski
![]() wróciłam dziś, tak mi smutno było jak wyjeżdżaliśmy . kocham jeździć w to miejsce! przeczytam wasz spamik, ale nie dam rady cytować . co to, to nie
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
nii tz mnie odprowadzil do kladki a pozniej wrocilam sama. prosta droga. tylko przez sot wichury troche galezie i drzewa pospadaly i sie zarysowalam ;/
i ten pieprzyk zdrapalam. myslisice ze do lekarza powinnam isc? |
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
kredzia, mozesz pójsc na wszelki wypadek do dermatologa
miss siema
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
przemylam go spirytem a pozniej spsikalam perfumem z alko. nic nie piecze, nie krwawi. tzn jak sie zdrapal to krwawil ale to 2 min moze 3. Nie jest duzy ani nie odstawal. teraz wyglada jak normalna rana po przetarciu ale brzegi od pieprza zostaly \. nie boli ani nic
![]() poczekam az sie zagoi izobaczymy co z tego bedzie. jak bedzie wiekszy niz wczesniej albo odstajacy. albo cos to pojde. w ogolejak zrapie pieprzyk to pozniej odrasta mi o n czy mam blzine? |
|
|
|
#4678 |
|
Rozeznanie
|
ale jestem padnięta
Grillowałam sobie z rodzicami i TŻ'tkiem jedno piwko wypiłam bo brałam wcześniej ketonal :P komary mnie pogryzły ;(idę spać zaraz :P Miss helou ![]() Dobrej nocy lachony
|
|
#4679 | |
|
Rozeznanie
|
a ja jutro wyjeżdżam o 22 na wymianę, buuu a nie chce mi się tak że o ja Cię -.-
ale skrzydeł dodaje mi mój i tż pomysł ![]() bo ja dzisiaj tak do niego mówię, że marzy mi się, żebyśmy mogli spędzić cały dzień i całą noc razem, żebym mogła zasnąć wtulona w niego... i postanowiliśmy wynając na jedną noc domek gdzieś za miastem ![]() co prawda ja mamie powiem, że idę do koleżanki na noc ![]() jeeeeeeeeej, już nie mogę się doczekać. i wgl to dziś wypróbowaliśmy new position. łot tyó. powiem szczerze, że jak dla mnie to bez rewelacji w sumie . a tak poza tym, to mój tż jest kochany, bo: * powiedziałam mu, że jest mi głupio że ja nigdy nie przejmuję żadnej inicjatywy i wgl, no ale ja tak mam, że ja się wtydzę , i wgl i ja uważam, że np nie umiem zrobić mu dobrze jakoś tam pieszczotami czy coś * a on mi powiedział, że przeciez on sie nie skarzyl, i jak on zajmuje sie mną to jemu tez jest przyjemnie *i jak to mówił, to mnie głaskał, przytulał, całował i był taki CZUŁY ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
joł. tez zdrapałam sobie kiedyś pieprzyka, na ramieniu, miałam strupka o ten strupek tez mi odpadał kilka razy. ale znowu mam tam pieprzyka, tak jakby strupek przemianował sie w peprzyka i przestał być strupkiem, a zrobil sie w pieprzyczka. nie bylam nigdzie i nie smarowalam niczym.
|
|
|
#4680 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tż też po mnie czasem przyjeżdża. Ale jak już sie umówimy na % to zostaje autobus, nie dość ze jechać 15 min autobusem to jeszcze caly km iść pieszo.;/ Cytat:
To c.h u . u .o w e polączenie macie,;/ Cytat:
Yes po pierwsze fajny tatulaż, a po drugie to nie powinnaś się obrażac na tż. Mój czasem tez tak ma ze sie schleje z kolegami, wda w bójke itp. A mój tż mi powiedział pierwszy raz, że mnie kocha! jest kto?
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

okres ;]
miałam jechać z nim do jego babci ale nie chciałam (nie lubię :P) w skutek czego spotkamy się dopiero chyba o 19:00 albo wcale...
no i dobrze w sumie, że nie pojechałam bo co bym tam u tej babci się zwijała ? Muszę z nim pogadać, mam nadzieję, że przyjedzie
Jak się zobaczymy to już będzie ok- zawsze tak jest

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

czy obraza majestatu z Jego strony?

. kocham jeździć w to miejsce!