Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-13, 22:13   #211
blondynka77
Raczkowanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Cytat:
Napisane przez kamab22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny błagam Was pomóżcie mi
Czy któraś z Was słyszała coś o zespole ART z Bychawy???
Wyobraźcie sobie ze mój zespól, ten z którym podpisałam umowę, odsprzedał nasz termin innemu zespołowi, a znów ten zespół oddal nas innemu. Właśnie zespołowi ART z Bychawy.
Nie wyobrażacie sobie co ja dziś przezywam. Jak można w ogóle bez naszej wiedzy było oddać nas innemu zespołowi. W głowie mi się to nie mieści. Cały czas myślę ze mi się to wszystko śni!!!!!!!!!!!!!
Tydzień przed naszym weselem okazało się ze zespół z którym podpisaliśmy umowę nie będzie u nas grał. To jest tak absurdalna dla nas sytuacja ze nawet opisać tego nie potrafię. Jeśli nie zdecydujemy się na zespół ART to nie mamy zespołu. A ja nie znam tego zespołu, nic o nich w Google znaleźć nie mogę na ich temat.
A z zespołem z którym umowę podpisałam to się na pewno w sadzie spotkamy, bo nie wyobrażam sobie jak tak można handlować czyimś dniem????? Dla nas jest to nie wyobrażalne.
Umowę mamy podpisana 1,5 roku wcześniej, zaliczkę zapłaciliśmy. A najlepsze jest właśnie tez z ta zaliczka ze nie wiadomo kto ja teraz ma. Nikt z tego zespołu tel ode mnie nie odbiera.
Ja już nie wiem co my mamy robić, Tydzień do naszego ślubu i wesela został. Ja z nerwów dziś nic nie jadłam prawie, a oczy z płaczu mnie już pieką
Jak tak w ogóle można bez naszej zgody było oddać nasza imprezkę innemu zespołowi. I to na dodatek przez przypadek się o tym dowiedziałam.
Nazwy zespołu nie mogę podać bo jesteśmy zdecydowani spotkać się z nimi w sadzie.
Bardzo Was proszę o jakiekolwiek informacje o tym zespole ART z Bychawy.
zatkało...

U nas w umowie bylo, ze w razie wypadku losowego czlonkow zespolu zapewniaja nam inny zebysmy nie zostali na lodzie w dzien wesela - jakby co Masz taki zapis?
http://s5.suwaczek.com/200901024031.png
blondynka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 10:12   #212
ana_01
Rozeznanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Onaella.. to już dziś Kochana! Dużo miłości, niezapomnianej uroczystości, wspaniałych gości i udanej zabawy do samego rana! Dziś jest Twoj najszczęsliwszy dzien..najlepszego!!!!

Kamab..jestem w totalnym szoku, ja bym pojechała i im wygarnęła prosto w oczy..prostaki! Ale teraz nie jest moment na to, po ślubie to załatwisz, a nazwe zespołu jak najbardziej możesz podać..my się już zajmiemy nimi 3maj się mocno i nie martw się!
Stary 2010-08-14, 11:46   #213
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
Onaella.. to już dziś Kochana! Dużo miłości, niezapomnianej uroczystości, wspaniałych gości i udanej zabawy do samego rana! Dziś jest Twoj najszczęsliwszy dzien..najlepszego!!!!
!
Dołączam się do Any życzeń! Niech ten dzień będzie najpiękniejszy!
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 11:47   #214
onaella
Zakorzenienie

Cytat:

Aniu, Słońce jak miło, że pamiętałaś dziękuje ślicznie

ja już po fryzjerze, czekając na makijaż patrze co ciekawego w internecie

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 12:24   #215
_Maya_
Zakorzenienie

Onaello wszystkiego najlepszego!

ja nie wiem jak Ty to robisz że jeszcze masz czas na nas w taki dzień... ja się już stresuję bo zostało tylko 2 tygodnie, sama teraz szykuję się do panieńskiego... i się nie wyrabiam
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 12:36   #216
bernadeta85
Rozeznanie

Ja również dołączam się do życzeń dla naszej dzisiejszej PM Onaelli....Wszystkiego NAJ Kochana

My dzisiaj również z mężusiem świętujemy mamy nasze małe święto 6,5 roku razem 3,5 od zaręczyn no i dzisiaj byłby nasz ślub gdyby to że nasza data była już zajęta we wszystkich możliwych lokalach ale jednak cieszę się że mieliśmy ślub w kwietniu bo przy tych 35C to bym wyparowała

Kama niestety nikt nic nie słyszał o tym zespole przykro mi ale niestety nie pomogę...

Bellebelle dziękuję za zdjęcia... przebrneliśmy z mężusiem przez wszystkie wyglądałaś pięknie i te Twoje iskierki szczęścia w oczach....

http://s10.suwaczek.com/20100410650113.png
bernadeta85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 13:41   #217
8mouse3
Rozeznanie

Ja również dołączam się do życzeń- dużo szczęścia, miłości i oby ten dzień był najpiękniejszy w życiu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-14, 14:27   #218
justinaa9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Onaella - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!!
Jesteś niesamowita, że jeszcze masz czas posiedzieć na necie.

Życzę Ci, aby ten dzień był jak najcudowniejszy!!! Słoneczko już macie.
Stary 2010-08-14, 15:05   #219
tweetek86
Raczkowanie

GG do tweetek86

onaella! powodzenia i duuużo dużo szczęścia, radości i miłości!!!
Stary 2010-08-14, 15:24   #220
_Olka_
Raczkowanie

bellebelle zdjecia rewelacja ,wy rowniez wygladaliscie swietnie,widac ze u was duzo milosci i szczescia i tak trzymac!!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

kochane ponawiam moja wiadomosc,chyba Wam umknęła )

Dziewczynki mam pytanko.Ślubujemy we wrzesniu przyszlego roku,wiekszosc rzeczy mamy juz zaklepanych tj: sala,orkiestra,kosciol,ka merzysta,fotograf,kuchark a ,
mam pytanie odnosnie zamawiania dekoratorki,głównie do kościoła,nie wiem czy teraz jest odpowiedni moment na zaklepanie kogos czy to za wczesnie ?jak radzicie? zebym nie obudzila sie potem za pózno ;/ od razu mowię,ze raczej nie mam nikogo upatrzonego... a może Wy mi kogos polecicie
z góry dziekuje i pozdrawiam.
Stary 2010-08-14, 15:47   #221
8mouse3
Rozeznanie

Ja nie miałam dekoratorki do kościoła, bo u mnie w parafii ślubu zajmują się tym siostry z tej parafii, więc nie pomogę. Ale wiem,że niektóre dziewczyny umawiały się z kobietami, które robiły im wiązanki, że to one przyozdobią im kościół.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-14, 17:11   #222
ona911
Rozeznanie

Cytat:
I ja dołączam się do życzeń ..
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEJSZEGOOOOO NA CAŁE WASZE WSPÓLNE ŻYCIE

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez _Olka_ Pokaż wiadomość

kochane ponawiam moja wiadomosc,chyba Wam umknęła )

Dziewczynki mam pytanko.Ślubujemy we wrzesniu przyszlego roku,wiekszosc rzeczy mamy juz zaklepanych tj: sala,orkiestra,kosciol,ka merzysta,fotograf,kuchark a ,
mam pytanie odnosnie zamawiania dekoratorki,głównie do kościoła,nie wiem czy teraz jest odpowiedni moment na zaklepanie kogos czy to za wczesnie ?jak radzicie? zebym nie obudzila sie potem za pózno ;/ od razu mowię,ze raczej nie mam nikogo upatrzonego... a może Wy mi kogos polecicie
Szczerze mówiąc to nie wiem czy to już trzeba czy jeszcze nie..najlepiej podzwonić i się popytać.. ja sama nie wiem czy kogoś mam brać czy sama sobie ubiorę sale i Kościół.. no i właśnie z kościołem będzie kłopot..bo rozmawiałam z proboszczem i powiedział, że wszystko by bylo ok z moim pomysłem na ubieranie Kościoła w piątek..ALE jak się trafi przed moim ślubem pogrzeb..to będzie lipa..a dekoracja bynajmniej będzie pasowała na taką okazję :/... no i ma ksiądz racje..ale myślę, że sama porobię jakieś bukieciki czy co tam będę chciała i poproszę ewentualnie kogoś o przyczepienie tego i już...
Co do firm florystycznych... to jest teraz tego masa.. prześlę Ci kilka namiarów na priv jeśli będziesz chciała

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

ona911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 19:23   #223
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bellebelle Pokaż wiadomość
Wyslalam linka bom leniwa Nie no w pracy jestem i nie bardzo moge wybierac. Mam nadzieje, ze jakos przebrniesz
Dziekuje! Pieknie wygladaliscie!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 21:22   #224
Magda_84
Rozeznanie

ja również pragnę dołączyć sie do życzeń
onaella wszstkiego co najlepsze dla Was
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 21:49   #225
bellebelle
Zadomowienie

Cytat:

Wow wow!! Mam nadzieje ze ten spokoj i zrelaksowanie nie opuscilo Cie pozniej Wszystkiego najlepszego teraz juz pewnie zabawa w trakcie i jestes juz mezatka

Cytat:
Napisane przez bernadeta85 Pokaż wiadomość
Bellebelle dziękuję za zdjęcia... przebrneliśmy z mężusiem przez wszystkie wyglądałaś pięknie i te Twoje iskierki szczęścia w oczach....
Jestem pod wrazeniem Dziekuje

Cytat:
bellebelle zdjecia rewelacja ,wy rowniez wygladaliscie swietnie,widac ze u was duzo milosci i szczescia i tak trzymac!!!!!!!!!!!!!
Dziekuje slicznie

Cytat:
[/COLOR]kochane ponawiam moja wiadomosc,chyba Wam umknęła )

My nie zamawialismy zadnych dekoracji do kosciola ale ja bym poczekala gdzies do pol roku przed slubem - wizja Ci sie moze zmienic lub wybierzesz inna florystke a szkoda tracic zaliczke Ja swoja rezerwowalam kilka miesiecy przed i wszystko bylo ok, one spokojnie moga kilka slubow "obskoczyc" w jeden dzien.

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Dziekuje! Pieknie wygladaliscie!
Dziekuje

bellebelle jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-15, 01:55   #226
blondynka77
Raczkowanie

Bellebelle zdjęcia śliczne, czy plenerek mieliście w trakcie wesela? przeuroczo wyglądałaś
http://s5.suwaczek.com/200901024031.png
blondynka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 08:16   #227
bellebelle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blondynka77 Pokaż wiadomość
Bellebelle zdjęcia śliczne, czy plenerek mieliście w trakcie wesela? przeuroczo wyglądałaś
Dziekuje
Tak, fotograf mial swietny pomysl zrobienia krotkiego pleneru na terenie Dworku gdzie odbywalo sie wesele jako ze nie mielismy po slubie mozliwosci na normalny plener A tak nigdzie nie musielismy sie ruszac, tylko wymknelismy sie na pol godzinki

bellebelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 09:18   #228
_Olka_
Raczkowanie

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Szczerze mówiąc to nie wiem czy to już trzeba czy jeszcze nie..najlepiej podzwonić i się popytać.. ja sama nie wiem czy kogoś mam brać czy sama sobie ubiorę sale i Kościół.. no i właśnie z kościołem będzie kłopot..bo rozmawiałam z proboszczem i powiedział, że wszystko by bylo ok z moim pomysłem na ubieranie Kościoła w piątek..ALE jak się trafi przed moim ślubem pogrzeb..to będzie lipa..a dekoracja bynajmniej będzie pasowała na taką okazję :/... no i ma ksiądz racje..ale myślę, że sama porobię jakieś bukieciki czy co tam będę chciała i poproszę ewentualnie kogoś o przyczepienie tego i już...
Co do firm florystycznych... to jest teraz tego masa.. prześlę Ci kilka namiarów na priv jeśli będziesz chciała [/QUOTE]
dzieki z checia obejrze pare propozycji

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

wiem,ze u mnie w parafii jak siostra brala slub jakies 4 lata temu bylo tak ze oltarz przybiera kosciol za co im trzeba zaplacic a reszte jak chcesz wg wlasnego uznania,chyba musze sie przejsc do parafii i spytac jak bede w Polsce albo mame wysle.Ale mysle ,ze chyba sie jeszcze wstrzymam.Ślub mam o 16 wiec bardzo mozliwe ,ze przede mna bedzie jeszcze slub ktory tez bedzie mial dekoracji,wiec my nie zdazymy jej nalozyc,trzeba bedzie sie z nimi dogadac i moze miec wspolna a wtedy bedzie i taniej.

Edytowane przez _Olka_
Czas edycji: 2010-08-15 o 09:20
_Olka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 09:27   #229
cindi
Rozeznanie

witam Was po długiej przerwie
chyba jestem ostatnia do zameldowanie się w tym wątku :P widzę, że mam dużo do nadrobienia ale to później teraz życzę wszystkim wczorajszym PMkom wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Moja droga do fit sylwetki: http://fitmehard.blogspot.com/
cindi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 10:47   #230
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Telkadziekuje za zdjecia! Pieknie!
Cieszę się że miło się oglądało
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Aa, to chyba, że tak
nie no, ja zamierzam mierzyć każdą sukienkę, która mi się spodoba, a także takie, które doradzą mi panie w salonach (bo wiem, że czasem tak jest, że się nawet by nie spojrzało na kieckę, a potem się po założeniu okazuję, że to ta jedyna ). Ale generalnie jestem już dość zdecydowana na falbaneczki wlasnie mniej więcej takie, jak w carrerze... Bardzo mnie cieszy to, co napisałaś o wygodzie i że się falbanki nie plączą pod nogami, bo ja się na żadne koło za chiny ludowe nie zgodzę ani żadnych trenów też nie chcę, bo cenię sobie wygodę, więc muszę mieć też dobrze dół zrobiony
Falbany nie plączą się pod nogami ale podkreślam że tiule, krynolina są potrzebne!!! Inaczej suknia będzie za lekka. Same falbany są naprawdę delikatne.
Cytat:

Oj leci czas leci, nam wczoraj minęło 2 miechy od ślubu..2 lata przygotowań weselnych też minęły raz dwa.. Teraz mi nawet tydzień szybciej leci..od weekendu do weekendu
No jakoś niesamowicie szybko...szkoda tylko że remont tak szybko się nie robi
Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
Telko bardzo dziękuję za zdjęcia.... wyglądaliście ślicznie..i bije od Was szczęście ... super
Dziękuję

Cytat:
Wyobraźcie sobie ze mój zespól, ten z którym podpisałam umowę, odsprzedał nasz termin innemu zespołowi, a znów ten zespół oddal nas innemu. Właśnie zespołowi ART z Bychawy.
Nie wyobrażacie sobie co ja dziś przezywam. Jak można w ogóle bez naszej wiedzy było oddać nas innemu zespołowi. W głowie mi się to nie mieści. Cały czas myślę ze mi się to wszystko śni!!!!!!!!!!!!!
Tydzień przed naszym weselem okazało się ze zespół z którym podpisaliśmy umowę nie będzie u nas grał. To jest tak absurdalna dla nas sytuacja ze nawet opisać tego nie potrafię. Jeśli nie zdecydujemy się na zespół ART to nie mamy zespołu. A ja nie znam tego zespołu, nic o nich w Google znaleźć nie mogę na ich temat.
A z zespołem z którym umowę podpisałam to się na pewno w sadzie spotkamy, bo nie wyobrażam sobie jak tak można handlować czyimś dniem????? Dla nas jest to nie wyobrażalne.
Umowę mamy podpisana 1,5 roku wcześniej, zaliczkę zapłaciliśmy. A najlepsze jest właśnie tez z ta zaliczka ze nie wiadomo kto ja teraz ma. Nikt z tego zespołu tel ode mnie nie odbiera.
Ja już nie wiem co my mamy robić, Tydzień do naszego ślubu i wesela został. Ja z nerwów dziś nic nie jadłam prawie, a oczy z płaczu mnie już pieką
Jak tak w ogóle można bez naszej zgody było oddać nasza imprezkę innemu zespołowi. I to na dodatek przez przypadek się o tym dowiedziałam.
Nazwy zespołu nie mogę podać bo jesteśmy zdecydowani spotkać się z nimi w sadzie.
Kamab tak mi przykro że tydzień przed weselem zostaliście wystawieni na taki stres!!!
I pisz tu zaraz na naszym forum co za dranie Was tak załatwili!!! Trzeba przestrzec inne PMki przed nimi!!! Ja sama chętnie wszystkim koleżankom powiem żeby się od nich trzymać z daleka!!! (a mam sporo które poszukają teraz zespołu)
Cytat:
Napisane przez bernadeta85 Pokaż wiadomość
Telka dziękuję bardzo za linka do zdjęć właśnie siedzieliśmy z mężem i oglądaliśmy Twój wielki dzień... wyglądałaś cudnie, a zdjęcia są piękną pamiątką...
A tak niedawno ja oglądałam Twoje zdjęcie w stokrotkach i zastanawiałam się kiedy będę już mogła swoje oglądać

Szczęśliwi

Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 18:20   #231
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tweetek86 Pokaż wiadomość
no, laseczki! na moim suwaczku stuknął równo rok do ślubu także już za rok bedziecie czytały moją relację
zobaczysz jak zleci

Cytat:
Napisane przez justinaa9 Pokaż wiadomość
MissZuzia, przede wszystkim gratulacje!!!! Spóźnione ale najserdeczniejsze życzenia na nowej drodze życia! Cudna relacja! Ja też, jak chyba każda z nas, uwielbiam czytać relacje ślubne... I zawsze tak jakoś wzruszająco się robi... Super, że wszystko tak fajnie Wam się udało.
Dołączam się do prośby Magdy_84 - czy możesz podać cenę za dekoracje na priv? Będę bardzo wdzięczna.
dziękuję
wiadomość ad dekoracji na priv

Cytat:
Dziewczynki mam pytanko.Ślubujemy we wrzesniu przyszlego roku,wiekszosc rzeczy mamy juz zaklepanych tj: sala,orkiestra,kosciol,ka merzysta,fotograf,kuchark a ,mam pytanie odnosnie zamawiania dekoratorki,głównie do kościoła,nie wiem czy teraz jest odpowiedni moment na zaklepanie kogos czy to za wczesnie ?jak radzicie? zebym nie obudzila sie potem za pózno ;/ od razu mowię,ze raczej nie mam nikogo upatrzonego... a może Wy mi kogos polecicie
to zależy co chcesz w kościele, jeśli żywe kwiaty i dekorację klęczników to wystarczy że 2-3 miesiące przed wybierzesz się do upatrzonej kwiaciarni, jeśli ma być to firma dekoratorska i specjalne dekoracje to myślę że pod koniec roku warto popytać się i zaklepać to co chcesz.

Cytat:
jej współczuję ci strasznie mam nadzieję że uda wam się dowiedzieć coś niecoś na ich temat! ew. może poszukajcie terminów do odsprzedania - czasem pojawiają się ciekawe propozycje świetnych zespołów gdy para np. rozstaje się i odwołują wszystko

Cytat:
ciut spóźniona dołączam się do życzeń

Cytat:
Aniu, Słońce jak miło, że pamiętałaś dziękuje ślicznie

dobra jesteś

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 20:06   #232
ona911
Rozeznanie

No niezła reklama.....

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

ona911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 20:53   #233
Tenaya24
Rozeznanie

Witajcie kochane PMki Te nowe i te co już mnie troszkę znają Mogę już z czystym sumieniem do Was dołączyć 17 września 2011 będzie mój i tż wielki dzień W tę sobotę zarezerwowaliśmy salę, byliśmy u księdza i mamy godzinę ślubu, byliśmy też na spotkaniu z dj-em wszystko udało się załatwić a więc tak: ślub odbędzie się o godz. 17:00, wesele w Domu Królewskim, a naszym dj'em będzie dj Madden. Teraz pozostał nam kamerzysta i fotograf. Ale to co najważniejsze już mamy Pozdrawiam Was serdecznie i wszystkim ślubującym wczorajszego dnia PM-kom życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Tenaya24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-15, 21:00   #234
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
No niezła reklama.....
Dokładnie...i za szycie taka cena...chyba im słoneczko przygrzało troszkę
Cytat:
Napisane przez Tenaya24 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane PMki Te nowe i te co już mnie troszkę znają Mogę już z czystym sumieniem do Was dołączyć 17 września 2011 będzie mój i tż wielki dzień W tę sobotę zarezerwowaliśmy salę, byliśmy u księdza i mamy godzinę ślubu, byliśmy też na spotkaniu z dj-em wszystko udało się załatwić a więc tak: ślub odbędzie się o godz. 17:00, wesele w Domu Królewskim, a naszym dj'em będzie dj Madden. Teraz pozostał nam kamerzysta i fotograf. Ale to co najważniejsze już mamy Pozdrawiam Was serdecznie i wszystkim ślubującym wczorajszego dnia PM-kom życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Ale fajnie że już załatwione to co najważniejsze a tak niedawno ja to wszystko załatwiałam...wybierałam salę, fotografa, myślałam nad suknią bardzo szybko to minęło...Tenaya24 życzę Ci cudownych przygotowań

Szczęśliwi

Stary 2010-08-15, 21:17   #235
Tenaya24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Ale fajnie że już załatwione to co najważniejsze a tak niedawno ja to wszystko załatwiałam...wybierałam salę, fotografa, myślałam nad suknią bardzo szybko to minęło...Tenaya24 życzę Ci cudownych przygotowań
Dziękuję Telka Zanim się nie obejrzę i ja już będę mężatką czas szybko zleci... ale teraz jestem podekscytowana niesamowicie i cieszy mnie to, że wszytko jeszcze przede mną

Stary 2010-08-15, 21:38   #236
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tenaya24 Pokaż wiadomość
Dziękuję Telka Zanim się nie obejrzę i ja już będę mężatką czas szybko zleci... ale teraz jestem podekscytowana niesamowicie i cieszy mnie to, że wszytko jeszcze przede mną
No i tak ma być Ekscytuj się, ciesz się i wykorzystaj okres narzeczeństwa. My mimo tylu lat znajomości właśnie wtedy dowiedzieliśmy się o sobie najwięcej

Szczęśliwi

Stary 2010-08-15, 21:40   #237
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cześć Teneya24 Super, że tyle udało się Wam załatwić. Ja też będę mieć wesele w Domu Królewskim. Z naszego grona na 2011r będę chyba pierwsza, więc będę przecierać szkali i zdawać relację.
Oby wszystko szło Wam tak dobrze jak początki przygotowań.
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 21:50   #238
Magda_84
Rozeznanie

Tenaya24 witamy witamy
my to się już znamy troszkę
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 23:01   #239
Tenaya24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
No i tak ma być Ekscytuj się, ciesz się i wykorzystaj okres narzeczeństwa. My mimo tylu lat znajomości właśnie wtedy dowiedzieliśmy się o sobie najwięcej
Nawet nie wiecie dziewczyny jak bardzo się cieszę jestem ciekawa czego ja dowiem się o swoim tż bo my też mamy za sobą spory staż (9 latek)

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Cześć Teneya24 Super, że tyle udało się Wam załatwić. Ja też będę mieć wesele w Domu Królewskim. Z naszego grona na 2011r będę chyba pierwsza, więc będę przecierać szkali i zdawać relację.
Oby wszystko szło Wam tak dobrze jak początki przygotowań.
No właśnie, przecieraj szlaki mam nadzieję, że lokal da sobie radę i będziemy zadowolone z wyboru, chociaż wszystkie trochę w ciemno go rezerwowałyśmy , bo opinii o nim jest niewiele... bądźmy dobrej myśli

Cytat:
Napisane przez Magda_84 Pokaż wiadomość
Tenaya24 witamy witamy
my to się już znamy troszkę
Znamy się, znamy Wizaż = nowe, ciekawe znajomości

Stary 2010-08-16, 06:20   #240
kamab22
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny za wsparcie i słowa otuchy
Byliśmy w piątek u jednego z członków zespołu. Staraliśmy się z nim dogadać, przyrzekał i gwarantował nam że w końcu zainteresuje się naszym weselem ( bo ogólnie to oni do dziś nie wiedzą co my chcemy na pierwszy taniec, jakie oczepiny itd. ) i że u nas zagra. Obiecał że do soboty 14 sierpnia do godz. 12.00 wszystko co do naszego wesela będzie ustalone. Że zadzwoni i ze się spotkamy. Dziś jest już 16 sierpnia. Po panu ni widu ni słychu. Jak zadzwoniłam do innego członka zespołu w sobotę z zapytaniem czy w końcu możemy coś ustalić, to pan mi powiedz. ze jedzie samochodem i nie może rozmawiać, ze oddzwoni później ( nie oddzwonił do dziś) , ze nie rozumie czym ja się denerwuje, ze przyjadą we dwóch z kolega i nam zagrają Qrcze, jak to we dwóch przecież my zamawialiśmy zespół. Na umowie tego nie mam ale panowie dali nam płytę na której jest napisane zespół "XXX" no to samo przez się się rozumie że nie dwóch tylko pięcioro Na umowie mamy ze umowa jest zawarta miedzy nami a zespołem XXX.
Przez to wszystko, przez te 3 dni strasznie schudłam, nic jeść nie mogę. Każdy mi mówi nie denerwuj się ale to się tak nie da. Na twarzy tak schudłam ze aż się sama źle czuje. Boje się ze suknia za szeroka może być.
Nie wiem co Ci ludzie z zespołu sobie wyobrażają, ale pewnym jest że spotkamy się w sądzie. Nie jestem mściwa i kłótliwa ale nie wyobrażamy sobie ze moglibyśmy to tak zostawić. W szczególności ze mogą tak potraktować nie tylko nas ale może i kogoś innego.
kamab22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości