|
|
#2851 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Cytat:
Po co sobie robić sądowe problemy przez tę kobietę? Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-15 o 12:50 |
|
|
|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a złość jest dlatego, że nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem takiego wścibstwa, wg mnie to idiotyzm wymieniać się jej zdjęciami tylko dlatego, że wam nie podpasowało jej zachowanie
|
|
|
|
|
#2853 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cała prawda.Ja właśnie nadrabiam zaległości z wczorajszego dnia i cały czas dokładnie jest to co napisałaś - co kto napisał i odpisał na którym forum, już nie idzie tego czytać... ;/ Moderator nie spać tylko edytować.
|
|
#2855 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez nie rozumiem po co komus wiedziec jak mia wyglada. Mysle ze ludzka ciekawosc nie ma granic. Stad tez takie zainteresowanie sprawa Iwony. Szperanie po profilachna portalach spolecznosciowych, kopiowanie i wklejanie zdjec na forach... To o wiele za duzo. Ale jak komus kto przekaracza z tak ogromnej ciekawosci te granice wytlumaczyc ze posuwa sie za daleko.... Tacy ludzie tego nie rozumieja i dlatego to robia. Nie wytlumaczy sie. Wsibskosc takich ludzi ma gore nad zdrowym rozsadkiem.
|
|
|
|
#2856 |
|
Zadomowienie
|
Proponuję zakończyć dyskusję na temat zdjęcia organizatorki,bo się nawzajem zjemy. Mam nadzieję,że od tej pory nikt już o tym nie wspomni
|
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehhh...szkoda gadać... ;/ Dziewczyny opanujcie się.
|
|
#2858 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2859 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
popieram!!!!!!!! Edytowane przez Patrycja.T Czas edycji: 2010-08-15 o 12:50 |
|
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
bez komentarza
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-15 o 12:54 |
|
|
|
#2861 |
|
... choć nie Westwood
|
Dziewczyny, spokój, ileż można słuchać tych przepychanek
![]() Co do mia- mam tylko tyle do powiedzenia: dziewczyna kompletnie pogubila się w tym co robi. My, ach, wredne wizazanki, popsulysmy jej misternie opracowany w głowie plan. Ok, każdy ma inne zapatrywanie na te sprawę. Ale jesli dziewczyna pisze na publicznym forum apel pisząc, że najwazniejsze jest znalezienie Iwony, a potem dodaje: "Niestety sianie nienawiści, fermentu i plotek w tym nie pomaga", kiedy sama wyśmiała filmik, który Wizażanka zrobiła w dobrej wierze, nazwała go nieprzydatnym i jeszcze łamiącym prawo, to heloł, coś jest nie tak. KAŻDA pomoc jest przydatna czy tylko jej? Bo wlaśnie, to jest sedno problemów. Ale skoro dziewczyna tego nie dostrzega i widzi tylko nasze wady, to kurde dziewczyny, tym bardziej dajmy sobie na wstrzymanie. Po co te przepychanki, przeciąganie liny i manifestacje władzy? Jak widać, każdy wie swoje, więc tym bardziej nie ma co się siłować, tylko zachować jakiś kompromis. W tym przypadku niech każda strona zaakceptuje to, że każdy ma inny pogląd na sprawę i tyle. Bo ileż można... śledzę wątki od początku, ale non stop są jakieś kłótnie, przepychanki, że nie miałam ochoty w ogóle się odzywać. Czasem dobrze dać na wstrzymanie
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2010-08-15 o 12:54 |
|
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Również uważam,że Edyta nie miałaby nic przeciwko. W razie czego jest mail do korespondencji na jej oficjalnej stronie. Ale moim zdaniem jeśli nie zarabiasz na tym filmiku (a nie zarabiasz) to nie masz o co się martwić. W razie czego nie zostawimy Ciebie samej i pomożemy.
|
|
#2863 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mia i tak podobno udzielila wywiadu w telewizji, podpisano ja z tego co mowila inna wizazanka "Iza-mia", wiec nie rozumiem czemu tak wyolbrzymiacie to, ze po prostu pytalam o linka do owego wywiadu, z tej przyczyny, ze nie mam za bardzo czasu siedziec i wertowac internet w poszukiwaniach. Nie ineteruje mnie jak wyglada mmm3m, tobiaszowa, czy visionAM, gdyz jestescie moim zdaniem takimi "neutralnymi" uzytkowniczkami forum (jak i ja), i nie robicie z siebie wielkich gwiazd medialnych. Ale ok, zamykam moje pytanie, bo nie jest to dla mnie sprawa zycia i smierci, i zapytalam tylko o reportaz, z czystej ciekawosci - tej samej, dla ktorej wy wszsytkie obejrzalyscie wypowiedzi uczestnikow marszu itp. Moze rzeczywiscie mozna bylo to zle odebrac, ale zapewniam, ze nie mialam nic zlego czy glupiego na mysli a juz tym bardziej, w zyciu nie przyszloby mi do glowy aby szpiegowac kogos profile na NK czy inncyh portalach spol.
|
|
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
To nie ja napisałam,tylko amelkaaa.
![]() Ja ją tylko zacytowałam.
|
#2865 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]() Czy wy w ogóle myślicie logicznie? Ale ok, chyba zaczynasz rozumieć swój błąd
Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-15 o 13:01 |
||
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, skończcie ten temat. Wszystko zostało powiedziane i skomentowane. Olewajmy takie rzeczy bo takie dyskusje do niczego nie prowadzą.
Z tymi poszukiwaniami z Rutkowskim to nie miało być tak, że ludzie mieli zostać wywiezieni w 3 miejsca? A tymczasem pojechali w jedno? |
|
|
|
#2867 |
|
... choć nie Westwood
|
O akceptację chodziło mi właśnie w sprawie marszu, natomiast co do filmiku... uważam, że dziewczyna jest uparta, wie swoje, więc niech sobie myśli co chce, trzeba to po prostu olać. Ważne, że filmik spełnia swoją rolę! a jak dziewczyna tego nie dostrzega to swiadczy tylko o jej ignorancji. Jej problem, więc niech sobie ona z tym radzi. My całego świata nie zbawimy.
|
|
#2868 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ok, koncze temat, bo do niczego nie prowadzi. Przepraszam tez za zasmiecanie watku, ale ciezko nie wypowiedziec sie jezeli ktos w pewien sposob oskarza mnie o takie nieprawdziwe rzeczy jak prosba o profil Nk na forum...
Edytowane przez dilara Czas edycji: 2010-08-15 o 13:04 |
|
|
|
|
#2869 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
No czasami to bym tak chciała ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
Nic nam na ten temat nie wiadomo, po co tak bardzo szukamy dziury w całym?
Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-15 o 13:04 |
||
|
|
|
#2870 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No coś ty, z jakiej racji podawanie jakichkolwiek linków może być zgłoszone jako przestępstwo? Na jakiej podstawie? Obrażanie, pomówienia w komplecie z linkiem do jakiejś osoby tak, ale samo podanie linka na pewno nie. Internet jest miejscem publicznym, jak ktoś coś w nim zamieszcza to musi liczyć się z tym że inni na to trafią. A podawanie linków do jakiejś strony nie jest żadnym przestępstwem,czy choćby wykroczeniem. |
|
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe skąd Rutkowski dostaje te "tropy"
|
|
|
|
#2872 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wybaczcie,ale jak jeszcze raz ktoś napisze coś złego na tamte forum i tamtych użytkowników,to zgłoszę to do moderatorów,bo widzę,że oni chyba tego nie czytają...
Naprawdę niesmacznie zaczyna się tutaj robić,nie da się tego czytać. Nie bronię ich,wiem,że oni też nas obrażają,ale naprawdę najwyższa pora zakończyć takie dyskusje tutaj. To co się dzieje na tamtym forum,niech tam zostanie. A oni niech tam sobie robią co chcą. Mam nadzieję,że jednak nie będę musiała żadnej z Was zgłosić,nie dajcie mi do tego powodów,bardzo Was o to proszę.
|
#2874 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2875 |
|
BAN stały
|
Zawsze wiedziałam, że ludzie potrafią być wredni ale nie wiedziałam ze aż do tego stopnia tak podli jak wy.
Wszystko co robiłam dla sprawy Iwony robiłam za darmo i anonimowo, właśnie dlatego że chciałam uniknąć posądzania mnie przez takich ludzi jak wy o lans. Ale wy i tak szkalujecie mnie i wyzywacie od: gwiazd, nienormalnych, lansujących się kosztem czyjejś tragedii, osob psychicznie chorych które są zazdrosne o Iwonę (jakim degeneratem trzeba być żeby w ogóle wpadło coś takiego do glowy??) Padło nawet oskarżenie o zazdrość o teledysk, bo ktoś umieścił do niego link na forum radia. Ja na co dzień pracuję w branży i zrobiłam dziesiątki filmów, naprawdę nie podnieca mnie fakt, że film kogoś innego gdzieś został zamieszczony. Mierzycie swoją miarką, to że wy byłybyście o coś takiego zazdrosne nie oznacza że inni też. A wszystko zaczęło się od tego, kiedy uprzedziłam autorkę teledysku żeby zwróciła uwagę na prawa autorskie muzyki, którą w nim wykorzystała. Już moje słowa przekręciłyście, już zrobiłyście ze mnie osobę straszącą sądem i konsekwencjami. Wykorzystywanie czyjejś muzyki bez jego zgody jest kradzieżą czy tego chcecie czy nie, nieważne w jakiej intencji zostało to zrobione. Tylko uprzedziłam i to w @ a autorka wyciągnęła to na forum żeby zrobić aferę i przekręcić sens. Naprawdę poziom waszych wypowiedzi świadczy tylko o was. Robicie na mnie nagonkę na wszystkich forach w interecie, za wszelką cenę próbujecie zdewaluować wartość marszu który się odbył, jesteście zazdrosne, zawistne i ziejecie jadem. To przykre, że takie osoby robią zły PR całej sprawie i mało tego – zniechęcają innych do tego typu działan. Nie oszukujmy się – mało kto będzie chciał podjąć się podobnej akcji żeby nie zostać zajeżdzonym na forum, zbluzganym, poniżonym, oplutym i zmieszanym z gównem. Dla mnie to jest szok co się tutaj wyprawia. Po prostu S Z O K .... |
|
|
|
#2876 |
|
Raczkowanie
|
Skonczcie juz,
jak weszłam na te forum myślałam, że dowiem się jakichś informacji, ale ostatnia strona przeraża i przeminęły chęci czytania poprzednich. Kilka dziewczyn prosi już o spokój, ale dalej ciągną się tylko tłumaczenia i kolejne kłótnie. Nie jestem w ogóle z okolic trójmiasta, nie jestem zagłębiona w tą sprawe, dlatego pytam- czy ktoś zrobił tak, że sprawdził zdjęcia robione na imprezach w okolicach zaginięcia Iwonki? Byc może ze zdjęc, z ubioru, poznacie Pana ręcznika?
|
#2877 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-15 o 13:12 |
|
|
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2879 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Były sprawdzane takie portale,ja sama również je przeglądałam,ale nie natrafiłam na żadne zdjęcia z imprezy z tego dnia,czyli z 16 lipca.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

5 minut roboty 

Cała prawda.