|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Jeżeli kiedyś będę miała syna dam mu Twoje imie </3
znowu budzę się zalana łzami Smutno jest mi cieszczyć się w samotności Twoje oczy miały zawsze patrzec tylko na mnie ' Ona miała smutne niebieskie oczy i dziurę w klatce piersiowej. Podobno po sercu. nie mowiac nic też kłamiesz chcę sie budzic znowu w Twoich ramionach
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
|
|
|
#4232 |
|
Przyczajenie
|
Wiesz wolałabym dalej żyć w tej zakłamanej nadziei, tym pier*olonym kłamstwie, wtedy przynajmniej byłam szczęśliwa.. Co ona ma czego ja nie posiadam..?
Aha, Twoją miłość.. " On na prawdę Cię kocha jeżeli stając przed nim naga, patrzy Ci się prosto w oczy.." |
|
|
|
#4233 |
|
Raczkowanie
|
widzisz ten uśmiech na jej twarzy ? Zapewniam Cię , że już nigdy nie bedzie on spowodowany twoją osobą. ' Bez Ciebie nie wiem gdzie podążać w swoim śnie' Pierwszy papieros za ich miłość. Pierwszy buch za to ,że mu zaufała , drugi za to ,że ją skrzywdził , trzeci za tamta ździrę , czwarty za jego pięknę oczy , piąty za moją naiwność. Skończył się papieros , ale zapaliła jeszcze jednego bo to nie był koniec smutnej histori i wydarzeń które ją dołowały . Po godzinie skończyła się paczka fajek , skończyła się jak ich miłość.
fbl. szczęście łatwo znaleźć, patrz pod nogi, i myśl tak chłodno o świecie pełnym paranoi. Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-08-15 o 10:40 |
|
|
|
#4234 |
|
Raczkowanie
|
zatrzymani w radosnych chwilach
nie potrafimy znaleść wyjścia z tego bolesnego labiryntu. najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, gdy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie Twoja...
|
|
#4235 |
|
Zadomowienie
|
czeeeeść, nadrabiać nie będę, bo to jest masa stron,
dzięki za pochwały ( jeżeli oczywiście jakieś były ) wpaść na chwilę każdy potrafi, zostać na dłużej, poświęcić się - to jest sztuka jesteś moim natchnieniem codzienność we dwoje, moja najpiękniejsza życiowa rutyna wszystko nas gubi, nie potrafmy się odnaleźć, nie smakują nam nasze słowa - koniec gdyby nie Ty, byłabym z kamienia
|
|
#4236 |
|
Raczkowanie
|
kontrastowa0 - dziękuje za wyróżnienie
Chocolaaate - pochwała od Ciebie?! o kurcze.. nie spodziewałam się, zaszczyt po prostu ______________________ Ta miłość nie jest już taka piękna, jak w młodości. Przybyło jej lat, Przybyło jej zmarszczek. pamiętam jej sukienkę czerwoną, namiętną, lśniącą uśmiechem. Aż trudno uwierzyć że to ta sama, którą dzisiaj włożyła rano. Z wykrzywionym kręgosłupem od naginania się do zasad spaceruje dumnie po ulicach... Nie mówimy jej o niczym, ani o uczuciach ani o czynach. Niech zamknie oczy, Niech umrze z godnością myśląc, że do końca była potrzebna. dopowiem sobie ciebie Stoję u progu dnia, próbując się podnieść. tęczowym mostem co noc będe biec.. dlaczego odchodzisz? byłeś przy mnie tak krótko.. jak marionetka tańcząca w rytm życia naśladując ludzi co biorą los w swoje dłonie próbuję biec za tobą..
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#4237 |
|
Raczkowanie
|
`nadchodzi dzień, kiedy siadasz niezdarnie po turecku na środku swojego puszystego dywanu, uświadamiając sobie, że spieprzyłaś wszystko co tylko możliwe. teraz pozostało Ci jedynie, ponoszenie konsekwencji swoich czynów i żałowanie każdego z posunięć.`
`w pewnym momencie jesteś tak przyzwyczajona do samotności, że tracisz zdolność kochania.` `Droga NADZIEJO, z przykrością zawiadamiam, że z dniem dzisiejszym rezygnuję z twoich usług. Mimo twej szczerej chęci pomocy i ogromnej determinacji -poległyśmy. Dziękuję za współpracę i zaangażowanie.` `raz rozpoczęte związki nigdy się nie kończą...`
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz nie siedzimy
ani na polu, ani na ławce, dławiąc się parnym popołudniem; jesteśmy zawieszeni gdzieś w przestrzeni - w wiosenną porę szukamy letnich maków. Kosmos przede mną skończył się. Wiesz, ostatnio spaceruję wieczorami ciemnymi uliczkami miasta, które swą kolorową ciemnością idealnie kontrastują z rzeczywistością. Obserwuję latarnie. Wiszą na nich ludzie; każdy z nich przerażony, rozglądający się nerwowo dookoła, drżący i szczający pod siebie - tak, pod latarnią najciemniej; oni to już wiedzą. |
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
mam ochotę na abstrakcje,
nieprzespane noce i banalne 'kocham Cię' pod gwiazdami. jeśli kiedykolwiek będziesz potrzebował mojego uśmiechu, wystarczy, że powiesz mi, że jestem spadającą gwiazdą w twojej głowie. jak długie są twoje rzęsy kiedy się śmiejesz. potrzebuję czekolady i twojego imienia na pięć liter, które tak pięknie współgra z moim. jutro już nikt a dziś jeszcze my. mała, wielką damą jeszcze możesz być hej, mała, śmiej się z tego. (Ira) tylko pstryk i już nie ma mnie, czasem tylko tego chcę i już nie starać się. wszystko drży i przeszkadza mi śmiech. (Myslovitz)
|
#4240 |
|
Wtajemniczenie
|
nie interesowali się sobą w szczególny sposób. ona jest, a mówią o niej jak o przeszłości. godzina na którą czekałeś od dawna nastąpi. zmuszeni byli do miłości, a wcale się nie kochali. |
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję ♥
___ Teraz już nas nie ma, to trwało tylko chwilę. 'Każdy człowiek jest na tyle szczęśliwy na ile postanawia być.' Bo to jest w tym wszystkim najstraszniejsze, że ukochana osoba jest w nas, staje się częścią nas i nie można jej od tak wyrwać. Po pierwsze nie pluj. Obrażaj ale higienę zachowaj. Moje serce koczuje na Twojej wycieraczce. Przybyło aby Cię kochać. Zaciskam serce jak pięść i staram się wierzyć, że jesteś i będziesz. |
|
|
|
#4242 |
|
Przyczajenie
|
'Naked in the cold sun
Breathing life like fire Thought I was the only one But that was just a lie' Naga w zimnym słońcu Oddycham życiem jak ogniem Myślałam,że byłam tą jedyną Ale to było tylko kłamstwo 'Should it hurt to love you?' Czy miłość do ciebie powinna boleć? nie będę twoją marionetką. moje sznurki zostały zerwane. uwierzę we wszystkie twoje kłamstwa, tylko udawaj, że mnie kochasz. 'i będzie tak, jakbyśmy się nigdy nie poznali.' otworzyłam oczy. 3:24. egipska ciemność. czekałam. wena na urlopie.
|
|
#4243 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję pięknie i okradam po raz kolejny zresztą.
liczę na to że będziesz bywać tu częściej. <3 BananowaDelma NieidealnaJa poprostuAsiss - jak zwykle zachwycacie niesamowicie Tusilla - ja pamiętam 3martyna3 - nawet nie wiesz jak bardzo się podobają ______________ ''Pomimo tylu starań on nie zniknął, nie pozwolił mi o sobie zapomnieć.' Płatki z mlekiem, bez płatków smakują jak mleko. Miłość która nie była miłością. To dopiero paradoks.''
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
CookieCrisp - happyend - dziękuję Kochana! <3 Siatkarka18 - moje serce też należy do Ciebie! <33 Tusilla, notcool, parchinka, Plotkaraaa, Kaaate90 - dobrze, że już jesteście! <3 _________________________ __________ " i kupię sobie skarbonkę z napisem: 'zbieram na szczęście'. niektóre chwile chcę wymazać z pamięci. muszę zapomnieć, to wszystko jest bez sensu. gdy się nudzę, próbuję oddychać Tobą! diabeł śpiewa mi do snu. moja nieobecność chyba nie zrobiła na Tobie wrażenia. nasz związek to jeden wielki koszmar, ale to najwspanialszy koszmar, jaki kiedykolwiek przeżyłam. za 5 sekund rzucimy się sobie w ramiona lub odejdziemy bezpowrotnie. położył rękę na jednym z tych swoich dwóch serc i wyjechał. a ja przecież mogłabym z nim kopać studnie, gdyby się okazało, że tam, gdzie mnie zabiera, nie ma jeszcze wody. "
|
#4245 |
|
Rozeznanie
|
Dłonią przytuliłam śmierć...
Jest na ostatniej prostej, załatwia wszystkie niedokończone sprawy. Później już na zawsze zostanie w naszej pamięci, będzie mu tam dobrze... Próbując zebrać myśli, w głowie huczy desperackie 'dlaczego ? ' 'I tylko blizny na łokciach [zmieniły go] z mężczyzny w chłopca...' Małpa Każdego dnia rano na mojej klatce piersiowej siada bezsilność , szkoda tylko, że wiara tylko czasami przycupnie na ramieniu ...
|
#4246 |
|
Raczkowanie
|
- ... i obiecujesz, że będziesz ze mną do końca życia?
- Co Ty głupia! Będę przy Tobie i w "tamtym" świecie... Choćbyś się po piekłach chowała i tak Cię znajdę ! ... i wiem... że to nie szczenięce zauroczenie <3 - Właściwie dlaczego wciąż z nim jesteś? - Bo pomimo upływu czasu, wciąż podoba mi się sposób, w jaki na mnie patrzy ![]()
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień w którym będzie mogła być od skał mocniejsza i od ramion Twych .
|
#4248 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
'Powrót zapisany w definicji niczym nuty w kompozycji.' 'Kochałam Cię, tak jak Ty mnie Jak coś czystego i świętego Jak coś, co nigdy nie może być zastąpione' Odbicie w lustrze już się nie śmieje. Pytasz od kiedy? Od kiedy zostawiłeś je same!
|
|
|
#4249 | |
|
Zadomowienie
|
Nie zgadzam się ze słowem talenciara, ale dziękuję
Bardzo, bardzo mi miło Siebie dopisz przede wszystkim Cytat:
Thank U deuce, nastychick, neversaynever, patrysiowa_, poprostuAsiss, summy, tfojakrulefna, _ZaagubiOna_ - okradłam ___________________ Ciekawe czy Ty czasami tak, jak ja, gdy kładziesz się spać i sięgasz po telefon, tak, jak ja, piszesz "dobranoc Skarbie" tak, jak ja? Patrzysz się na ekran z łzami w oczach i tylko lekko głaszczesz opuszkami palców klawisze, choć wiesz, że niepotrzebnie tęsknisz i wiesz już, że nigdy więcej nie wyślesz tego sms'a osobie, która kiedyś była dla Ciebie wszystkim, bo jej już nie ma w Twoim życiu? Szybko kasujesz tekst i wyciszasz dzwonki, by nikt Cię brutalnie nie obudził? Z niespokojnymi myślami układasz się wygodniej i zasypiasz ze smakiem tych pamiętnych pocałunków na ustach? Nagle uświadomiła sobie, że nie chce Go zapomnieć. Był niesamowitą osobą i za bardzo Ją fascynował, by miała z Niego tak po prostu zrezygnować. Pod Waszym wspólnym zdjęciem na facebook'u napisałam "ślicznie razem wyglądacie, szczęścia życzę", choć tak naprawdę miałam ochotę napisać "odpie**** się od Niego, mała kur**! To miłość mojego życia".
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-08-15 o 13:27 |
|
|
|
|
#4250 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
__________________ 'You shoot the moon and miss completely..'
strzelasz w księżyc i całkowicie pudłujesz..
|
|
|
#4251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
zabieram ![]() EDIT: Marikab - bierz co chcesz, miło że ktoś 'kradnie' . . .
Wyszła na balkon, usiadła na zimnych kafelkach pod gołym niebem, wyszukała papierosa i zaciągała się z całych sił, przed oczami było szaro od papierosowego dymu, po policzkach spływały jej łzy. W sercu czuła kłucie i niewyobrażalny ból, chęć bycia bardzo blisko niego. W głowie jej się kręciło, oczy piekły. Nie mogła zrobić nic. Pomysł na to co będzie jutro, za trzy dni, tydzień, miesiąc, rok? Po co planować jeśli można żyć chwilą. Dla mnie 13 piątek jest jak każdy inny dzień. Nie, że nic mi się w ten nie dzieje. Każdy mój dzień jest pechowy. Starałam się o Ciebie, a teraz, kiedy mi już nie zależy, jesteś na wyciągnięcie ręki.
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2010-08-15 o 13:28 |
||
|
|
|
#4252 |
|
Zadomowienie
|
♥
carolineo6o - dziękuję perełko. ;* ... Wchodzę w ten gąszcz z przyciśniętym do ust palcem. Nie mam już siły mówić, bo sens powoli tracę.. miała ambicje, ale mijało ją szczęście. Wiem jak patrzysz na mnie, widzę żal w Twoich oczach.. Ten sam co przy kłopotach nie dawał mi spać po nocach. To solidny dom, choć na fundamencie ze smutku.. Mam w nim szafę pełną wspomnień i strachu. (...) i choć czasem im głupio, wciąż chcą być ze sobą.. A świat ich rani, choć powinien dla nich być nagrodą. Teraz wiem, pozostał nam już tylko niesmak po tych kłamstwach ukrytych w dyskretnych gestach.. Podaj mi dłoń, pokażę Ci pejzaże z marzeń.. Podaj mi dłoń, niech się okaże, że niemalże z tych samych wyobrażeń. Mamy plażę i oceany wrażeń, podaj mi dłoń.. ♥
|
|
#4253 |
|
Rozeznanie
|
patrycjaxpp, Chocolaaate & patrysiowa_ - dziękuję z całego serducha, Stokroteczki.
![]() Usiądź Kochanie, opowiemy im naszą historię o miłości niedokończonej. Gdy mówisz mi o niej, nie czuję zazdrości. To coś w rodzaju strachu przed tym, że pewnego dnia będąc ze mną zatęsknisz za jej dłońmi, pocałunkami i namiętnością. Wiem, nie jestem w stanie wymazać jej z Twojej pamięci, ale mogę obiecać, że postaram się obdarzyć Cię większym szczęściem niż ona potrafiła to zrobić. - Będziemy już zawsze razem ? - Zawsze okropnie długo trwa. Najgorsze są dni bez rozmów z Tobą. Ta cisza, kiedy nie wiem co myślisz, będąc tak daleko stąd.
|
#4254 |
|
Zadomowienie
|
x_truskawka_x-a proszę bardzo ;*
miło mi (: Kaaate90-pochwała od Ciebie ? (: Cieszę się że Cię urzekłam <3 Chocolaaate-dziękuję za to wyróżnienie ;* Ty również jesteś niesamowita i kocham Twoje opisy <3 i oczywiście okradam (: +nastychick,latin,caroline060,ciiri, NieidealnaJa,istny_paradoks,kontrastowa0, kamisha,BananowaDelma,patrysiowa_, otojest,poprostuAsiss,_mandarynka, grise,Nieodkrytaxd kradnę i nie oddaję <33 ;D Też będziemy marzyć, nawet gdy będziemy starzy. Wtedy liczyło się tylko to piękno, które nas już nie otacza. 'Piękne miasto spalonych marzeń. Chcesz się tam wybrać ? Zapraszam w podróż w głąb mojego serca.' Zasypiam w Twojej bluzie, chcę pachnieć Tobą cała. Czekam na ten dzień, gdy wstanę zobaczę za oknem słońce i wiadomość od Ciebie, jak bardzo tęsknisz, kochasz i potrzebujesz. Już nie tęsknie za Tobą. Chyba, że jakaś mała część mnie. Trudno jest iść przez życie wieloma drogami jednocześnie. 'Spacerowanie zaczyna być zbyt nudne kiedy uczysz się latać.' Ambicje wciąż na nowo bledną. ![]()
|
#4255 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje Skarby.
------------- ' wytrzyj twarz dziewczynko, to jednorazowa miłość. ' ' Pierd.ole Cię czule i równie czule pytam, co w Twoim mniemaniu oznacza ''zależy mi na Tobie i doceniam Twoje starania'' ? ' 'Jak to jest, zawsze uciekasz przed poważną rozmową? ' ' Teraz jest moda na bycie skur.wielem - Ty wiesz. ' ' Intelektu siła słabnie, gdy mnie wzrokiem łoooowisz. ' ' Możesz życ dalej, nie obawiając się, że niespodziewanie się pojawię. ' 'Nie twierdze, że jesteś mój, po prostu lubię mieć Cie przy sobie. ' ' gdzieś między piciem, a paleniem zabrakło ci czasu na mnie .. ' ' dopiero w obliczu twego spojrzenia, zdaję sobie sprawę jak jestem bezsilna.' ' to było tak dawno, a ja z dnia na dzień coraz mocniej .. ' |
|
|
|
#4256 |
|
Raczkowanie
|
kiedy każda piosenka ma ukryty sens.
być blisko. wtedy nie liczy się nic. a kiedyś obiecałam sobie, że zapomnę. podróż między wspomnieniami. nowa miłość. nowy ty. kiedy łza tuli powieki, kiedy za oknem deszcz wielki, nie myśl że myślę właśnie o tobie.
|
#4257 |
|
Rozeznanie
|
caroline060 - jak i ja Ciebie
caroline060, Chocolaaate, kontrastowa0, _mandarynka, grise, otojest, CookieCrisp, xxxLOLKAxxx, parala, dontgivemenames, TiS - j'adore! Czułam go w każdym podmuchu wiatru więc nie mów, że odszedł. pewnie wszystko kiedyś skończy się nagle szczęśliwie, złe chwile rozwieje jej śmiech. Czasem jeszcze dotykaliśmy się słowami i nie mogłam żadnemu następnemu obiecać, że On nie wróci. są takie piosenki przy których zatykasz uszy i zdjęcia dla których zamykasz oczy są też zapachy, których wolisz nie pamiętać oraz usta, dla których zrezygnowałabyś ze świata. mieszkał w moich myślach, nosił koszulę niedopiętą pod szyją i pijał pepsi. <3 tej nocy nam nie po drodze bo świt goni nas jedź nasz pociągu, jedź szybciej bo złapie nas. Oceniała ludzi zbyt pochopnie i przyklejała im łatki. Do niego od razu przypasowała: mój.
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Caroline060,3martyna3,Tis ,kamisha,groszek,ruda- z dnia na dzień coraz bardziej.
Dzięki za ewentualne pochwały, wyróżnienia, zachwyty.
Gasną światła. Automatycznie wszystko sprawia mi ból Kłamał mi, że w nocy łez nie widać Jego łzy widziałam przez zamknięte oczy Uciekałam przed tym, co nie goniło mnie. Wyrzekł się moich niespełnionych marzeń, wydrapanych z żalu oczu, przereklamowanych cierpień Cierpienie wykrzyczał mi w serce Nie rozumiałam, czym są słowa, dopóki nie poraniły moich warg
|
#4259 |
|
Przyczajenie
|
Muszę czymś zatkać dziury w mojej głowie,gdyż wpadają do niej niechciane myśli. Denne uczucia mną zawładnęły . Zaniki rozumu. Randka z czerwona sukienka. Okradłam wiele racy, w końcu postanowiłam się przyłączyć. Pozdrawiam. |
|
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
; ***
ZakreconaNaMaxa dzięki bardzo.
![]() Chocolaaate bajkowa dziękuję i chcę Was częściej! ;* beMine pamiętamy! dziekuje, skarbie <3 spadnę jak liść unoszona przez ciepłe powietrze wydobywające się z Twoich ust nie musisz się przecież spieszyć wiesz, że zawsze miałeś mnie na dzień dobry.. ta chora gra i prawda prowadzi nas już do kłamstwa
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.

) 

ale ja i tak na pewno o którejś zapomniałam. nadrobie to z czasem ;p wy wiecie, że wszystkie jestescie cudowne <3 !