Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-15, 13:21   #4981
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
O,o, tak, takie są piękne masz już jakiś tatuaż?

Buahhot, ja też właśnie na stopie bym chciała czemu to jest mało prawdopodobne?
nie mam TZ sie nie zgadza, a ja sie boje bolu
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 13:39   #4982
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Nie wiem czy to przez dietę, ale od paru dni biorę Silicę, ciekawe czy coś pomoże? Stosowała ją któraś z Was??

ja nie używałam, jem za to skrzyp i pokrzywe od miesiąca ale widze tylko roznice w paznokciach
Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
ja grzywke planuje swoją skrócić bo nienawidzę mieć ją w oczach.
Siedze na allegro i chce zamówić kulki z avonu Tylko czy ktoś z Was wie czym się róznią roświetlające od brązujących? czy to jedno i to samo?
rozświetlajace maja wiecej jasnych kulek i tylko rozscwietlaja twarz, ja polecam brazujace uzywam ich jako rozu na policzki
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
jest okej

mi sie taka podoba:
http://ikf.styl.fm/fryzury-grzywki/fryzura440374.htm

ale ja bym w zyciu jej tak nie ulozyla
widze ze kazda teraz fryzur szuka

ja lece spac, dobranoc
ładna
Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
mam to samo teraz jestem w etapie długich włosów, bo mam najdłuższe za łopatki, jakby wyprostować to pewno byłyby jeszcze dłuższe, ale jak widzę krótkie fryzury, to tak mi się oczy świecą: ale mi nie jest dobrze w krótszych, nie mam pociągłej twarzy, w dodatku włosy się kręcą to z twarzy mi się robi kula dyskotekowa

Ja czasami mieszam olejek rycynowy + odżywka yung z rossmana i miodzio ale to jak mi się naprawdę chce (bo trzeba naprawdę długo spłukiwać włosy przynajmniej na mojej długości) i siedzę w domu, bo na 10-15 min to się nie opłaca, ale tak z dwie godziny i po prostu:

obłędny jest kolor włosów z ostatniego zdjęcia a mi się końcówki podobają wycieniowane

Ja kiedyś miałam prostą grzywkę - ja się w niej dobrze czułam, ale jak zobaczyłam zdjęcia - chwalcie Pana i moja twarz niczym księżyc w pełni

pasowała Ci

taką grzywkę też kiedyś miałam nawet z tym zdjęciem poszłam do fryzjerki na początku jak wyszłam to myślałam, że się popłaczę - ani to podpiąć, ani ułożyć, dopiero jak sobie sama włosy umyłam i ułożyłam to fajnie wyglądało i byłam zadowolona, ale musiałam ją prostować co dwa dni bo mi się wywijała

znalazłam na moim wątku o metamorfozach zdjęcia, to podrzucam
z grzywką na prosto:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1254646954
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1243101832
na bok:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1254646954
z wycieniowaną:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1255948713

a teraz grzywka w trakcie zapuszczania
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1281707769
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1281707769

i w sumie wsio ale się przed Wami odkryłam
bardzo ładna zCiebie dziewczyna
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Marzeniątko mnie Twoje oczka powaliły śliczna jesteś

Dziewczyny miałam zdać relacje po ostatnim cięciu. No więc nie jestem zadowolona, żałuje że poszłam do tej kobiety, obcięła mnie pod prostowanie a ja nie prostuje i włosy mi się nie układają... grzywka ok wygląda jak mam kucyka, w rozpuszczonych fatalnie ;/

Mam prośbę, gdybym później wkleiła kilka zdj z krótkimi i długimi, powiedziałybyście mi w którym lepiej?
wklejaj wklejaj
Cytat:
nie mam TZ sie nie zgadza, a ja sie boje bolu
ja bym sobie w zyciu nei zrobila tatuazu- jak jest sie mlodym fajnie to wyglada ale na starsze lata np babcia z wytatuowaną kostką
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 13:49   #4983
caate
Zakorzenienie

GG do caate

ja uzywala Silice przez 2,5miesiaca.
zauwazylam efekty na skorze po miesiacu, cera gladka,idealna zero wypryskow jednak mi na wlosy nic nie pomogla, wiec teraz uzywam Bio silica, zobaczymy jak ona sie spisze
Stary 2010-08-15, 13:52   #4984
ewcia19
Rozeznanie

Cytat:
wlasnie mysle ze zrobie taki dol, a grzywke albo cos w tym stylu albo na bok. dzieki

co bedziesz robic?

jasne

ja przerwalam, ze wzgledu na londyn i okres teraz. Mysle czy dalej kontynuowac, bo mi za bardzo na ramiona szlo i mi sie nie podoba ten efekt, a teraz znalazla jakies cwiczenia brazylijskie dla kobiet, tez na takiej zasadzie jak insanity, tylko ze tylko dla kobiet i poprawiaja pupe i talie, czyli to co na czym mi zalezy po insanity cos mi kolano siadlo i przez 3dni, przeskakiwalo mi cos w nim i teraz sie boje troche cwiczyc dalej te cwiczenia pzt rodzina u ktorej mieszka Tz, kobieta jest instruktorka fitness i mowi, ze te cwiczenia nie dla kazdego sadobre i trzeba sie pilnowac i uwazac na zle objawy. trzeba mierzyc tetno po kazdym treningu i jezeli po 2tyg bedzie nadal tak wysokie jak na poczatku to zrezygnowac z cwiczen. Ogolnie ona negatywnie wypowiadala sie na temat tych cwiczen i polecila mi wlasnie te inne, typowe dla kobiet
a no jasne ja mam 2 dzień okresu ale ćwicze dalej dziś fit test lepiej poszedł Mi się te ćwiczenia podobają i już się nie męcze jakoś bardzo ostatnio po pure cardio jeszcze na rowerze pojeździłam Mi na szczęście nic nie idzie w ramiona, aż sobie zmierzyłam i są takie same tylko jędrniejsze Mówisz o BBL (Brazilian Butt Lift?) też to ćwicze jestem na 12 dniu robie podniesienie i ujędrnienie chyba w każdym razie ten pierwszy zestaw. I te ćwiczenia nie umywają się do Insanity tylko Bum Bum męczy troche. Chyba że mówisz o innnych ćwiczonkach to napisz jakie czy ciekawe

Staram się bo warto!

ewcia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 13:57   #4985
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Nom, Caate, Ty masz idealną cerę
Kusisz tą Silicą! Chociaż ja z wypryskami nie mam większego problemu, bardziej zaskórniki...

Napisałam do producenta Pixie prośbę o pomoc w dobraniu odcienia podkładu, bo jest ich tyle że szok. Mam nadzieję, że mi wkrótce odpiszą, bo chciałabym już zamówić próbki

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Naodżywkowałam włoski, nałożyłam żel z siemienia lnianego na twarz, teraz robię porządek ze stopami. Zastanawiam się, co jeszcze mogę zrobić.
Stary 2010-08-15, 14:03   #4986
Coldplay
Wtajemniczenie

Shadii - ja właśnie na taki kolor chciałabym sobie włosy przefarbować . W sumie dużej różnicy by nie było bo mam dość podobny, ale mój jest taki jakiś wyblakły, a chcę żeby był bardziej złoty .

Aaa, jak ja bym chciała mieć tatuaż..
Najlepiej na nadgarstku, jakiś mały, dyskretny
Tylko czy ja wiem czy nie będę kiedyś tego żałować ??
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 14:05   #4987
ewcia19
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Kusisz tą Silicą! Chociaż ja z wypryskami nie mam większego problemu, bardziej zaskórniki...

Napisałam do producenta Pixie prośbę o pomoc w dobraniu odcienia podkładu, bo jest ich tyle że szok. Mam nadzieję, że mi wkrótce odpiszą, bo chciałabym już zamówić próbki

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Naodżywkowałam włoski, nałożyłam żel z siemienia lnianego na twarz, teraz robię porządek ze stopami. Zastanawiam się, co jeszcze mogę zrobić.
brrr ja też naolejowałam włoski Chamsima i olejem sezamowym

Staram się bo warto!

ewcia19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-15, 14:06   #4988
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
ja uzywala Silice przez 2,5miesiaca.
zauwazylam efekty na skorze po miesiacu, cera gladka,idealna zero wypryskow jednak mi na wlosy nic nie pomogla, wiec teraz uzywam Bio silica, zobaczymy jak ona sie spisze

Hmm ja właśnie zaczęłam brać Silicę z nadzieją że pomoże mi na włosy i paznokcie bo z cerą nie mam jakiś wiekszych problemów (nie licząc tych cholernych naczynek ale na to Silica na pewno nie pomoże ).
No nic, zobaczymy, mam opakowanie 100 tabletek, a wzięłam dopiero 7 więc jeszcze mam czas żeby się przekonać czy zadziała
Stary 2010-08-15, 14:07   #4989
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
(...)
ja bym sobie w zyciu nei zrobila tatuazu- jak jest sie mlodym fajnie to wyglada ale na starsze lata np babcia z wytatuowaną kostką
No właśnie, tego się obawiam najbardziej, bo też sobie nie wyobrażam takiej babci

Cytat:
Shadii - ja właśnie na taki kolor chciałabym sobie włosy przefarbować . W sumie dużej różnicy by nie było bo mam dość podobny, ale mój jest taki jakiś wyblakły, a chcę żeby był bardziej złoty .

Aaa, jak ja bym chciała mieć tatuaż..
Najlepiej na nadgarstku, jakiś mały, dyskretny
Tylko czy ja wiem czy nie będę kiedyś tego żałować ??
Też się zastanawiam... Szkoda, że biotatuaż to jest jeden, wielki badziew... bo jako taki jest fajny, nie na zawsze.

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2010-08-15 o 14:09
Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 14:11   #4990
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie, tego się obawiam najbardziej, bo też sobie nie wyobrażam takiej babci

Też się zastanawiam... Szkoda, że biotatuaż to jest jeden, wielki badziew... bo jako taki jest fajny, nie na zawsze.
mi sie podoba tatuaz Rihanny , te gwiazdki na szui ale jak na storosc bym w tym w ygladała a wiadomo starsze babcie nosza krótkie włosy
Stary 2010-08-15, 14:16   #4991
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:

A no, czytałam o nim jakis czas temu..
sam znika tak?
a czemu badziew?

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

http://allegro.pl/item1188804515_oen...czami_hit.html

Hej, czy ktoraś z Was spotkała się z tymi tabletkami?
Pomagają?
Stary 2010-08-15, 14:17   #4992
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też, jej również jest ładniej właśnie się zastanawiam nad takimi...
A poza tym zaczynam dostawać obsesji na punkcie tatuażów - mam wymyślone dwa, takie wymarzone i ciągle nie mogę się zdecydować, bo to jest na stałe już...

mi się wydaje że jeśli tatuaż robić to tak żeby ktoś zaprojektował tylko dla ciebie, albo jeśli sama potrafisz, żeby był niepowtarzalny

na razie mam problem z 2 kompem więc zdj wkleję troszku później Jestem przeszczęśliwa! mój Tż miał przyjechać w sobotę, a będzie już ze środy na czwartek przyjedzie na ciepłe nóżki

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 14:17   #4993
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
O,o, tak, takie są piękne masz już jakiś tatuaż?

Buahhot, ja też właśnie na stopie bym chciała czemu to jest mało prawdopodobne?
Cytat:
ja nie używałam, jem za to skrzyp i pokrzywe od miesiąca ale widze tylko roznice w paznokciach

rozświetlajace maja wiecej jasnych kulek i tylko rozscwietlaja twarz, ja polecam brazujace uzywam ich jako rozu na policzki

ładna

bardzo ładna zCiebie dziewczyna

wklejaj wklejaj

Shadii no właśnie dlatego wydaje mi sie mało prawodpodobne bo jak ja bede w dalekiej przyszlosci wygladac poza tym dzis mi sie podoba a za dwa lata zmienie zdanie jesli chodzi o motyw i co wtedy? wole nie robic, aż tak bardzo nie potrzebuje tatuazu

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 14:18   #4994
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość

dziekuje ale moja zmora sa zaskorniki na nosie, jedynie co mi na nie pomaga to napar z cytryny i przetarcie wacikiem nasaczonym woda i cytryna, ale to takie jednorazowe i nie hcce mi sie tego robic

Cytat:
Napisane przez ewcia19 Pokaż wiadomość
a no jasne ja mam 2 dzień okresu ale ćwicze dalej dziś fit test lepiej poszedł Mi się te ćwiczenia podobają i już się nie męcze jakoś bardzo ostatnio po pure cardio jeszcze na rowerze pojeździłam Mi na szczęście nic nie idzie w ramiona, aż sobie zmierzyłam i są takie same tylko jędrniejsze Mówisz o BBL (Brazilian Butt Lift?) też to ćwicze jestem na 12 dniu robie podniesienie i ujędrnienie chyba w każdym razie ten pierwszy zestaw. I te ćwiczenia nie umywają się do Insanity tylko Bum Bum męczy troche. Chyba że mówisz o innnych ćwiczonkach to napisz jakie czy ciekawe
tak to te teraz to mnie zmartwilas to co ja ma cwiczyc ja juz tez przy Inseju nabralam wprawy ze 9dzien elegancko robilam ehh, a ja chce wyrzezbic pupe,talie i zeby brzuszek byl plaski. Ehhh
Cytat:
Hmm ja właśnie zaczęłam brać Silicę z nadzieją że pomoże mi na włosy i paznokcie bo z cerą nie mam jakiś wiekszych problemów (nie licząc tych cholernych naczynek ale na to Silica na pewno nie pomoże ).
No nic, zobaczymy, mam opakowanie 100 tabletek, a wzięłam dopiero 7 więc jeszcze mam czas żeby się przekonać czy zadziała
ja tez wszystko biore ze wzgledu na wlosy,ale tylko po Merz Spezial widzialam efekty, jednak dla mnei za drogi. I po ampulkach starych Radicala, bo te nowe nic nie daja

mam fuksje na paznokcia
kokosa i oliwe z olwiek na glowie
Stary 2010-08-15, 14:24   #4995
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
dziekuje ale moja zmora sa zaskorniki na nosie, jedynie co mi na nie pomaga to napar z cytryny i przetarcie wacikiem nasaczonym woda i cytryna, ale to takie jednorazowe i nie hcce mi sie tego robic

tak to te teraz to mnie zmartwilas to co ja ma cwiczyc ja juz tez przy Inseju nabralam wprawy ze 9dzien elegancko robilam ehh, a ja chce wyrzezbic pupe,talie i zeby brzuszek byl plaski. Ehhh

ja tez wszystko biore ze wzgledu na wlosy,ale tylko po Merz Spezial widzialam efekty, jednak dla mnei za drogi. I po ampulkach starych Radicala, bo te nowe nic nie daja

mam fuksje na paznokcia
kokosa i oliwe z olwiek na glowie
no właśnie caate co do tych ampułek to moze byc prawda, bo jedyne co zauważam to szybsze przetłuszczanie włosów po tych nowych

Stary 2010-08-15, 14:24   #4996
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

NOWA CZĘŚĆ ZAPRASZA!!!!!
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post21385206

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 14:25   #4997
loluska
Zakorzenienie

jeszcze 5 postów ja po spamuje się wieczorkiem

a spóźniłam się ;p

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 14:25   #4998
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Czytałam właśnie o tym merzu wiele pozytywnych recenzji ale rzeczywiście tani nie jest
Stary 2010-08-15, 14:26   #4999
buahhot
Marcelover ♥♥♥

wow to juz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-15, 14:29   #5000
Coldplay
Wtajemniczenie

5ooo !

Edytowane przez Coldplay
Czas edycji: 2010-08-15 o 14:42
Stary 2010-08-15, 14:33   #5001
zmija19
Zadomowienie

brakuje jeszcze jednego 5000

spóźniłam się

Edytowane przez zmija19
Czas edycji: 2010-08-15 o 14:35
Stary 2010-08-15, 14:42   #5002
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
brakuje jeszcze jednego 5000

spóźniłam się

hahhah
Stary 2010-08-15, 18:20   #5003
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
Oficjalnie zamykam

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości