|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
coś tak kolor podobny to moje naturalne...
ni to brąz ni ciemny blond ale z rudym przebłyskiem Cytat:
no to jest super efekt! bardzooo ładnie ci wyszło!
ALFAPARF EVOLUTION CUBE 11.21 + utleniacz 12% szampon dermena vitapil odżywianie włosków Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-08-15 o 15:20 Powód: post pod postem/korzystaj z opcji edycji i multicytowania. |
|
|
|
|
#2702 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najlepsze farby Blond-wätek zbiorczy(offtopowo) II
dziewczyny wczorajsze farbowanie;*
mokre i suche nawet nie są dzisiaj takie złe
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
EwCiA000;21381228
a jaka farbka farbowałaś??? efekt niezły tylko ze troszkę żółci,ale wydaje mi się ze w świetle dziennym nawet tego nie widać, wrzuć jakaś fotkę dzisiaj
|
#2704 |
|
Raczkowanie
|
Ewciu Super. Wcale nie są takie żółte, już moje były bardziej
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny nie dajecie mi nawet pojechać w spokoju na weekend nad jeziorko
![]() Jowitka boski efekt jestem z ciebie dumna! Ewcia nie zrażaj się tym żółtym podkładem, lepsze żółte jak rude. Wiedziałaś że tak będzie. Niestety nie wszyscy mają łatwą drogę do blondu i niektórym pozostaje rozjaśniacz albo kombinowanie ![]() Położysz na to jakąkolwiek farbkę i będzie pięknie bo na to naprawde wszystko ci weźmie. Wszystkie maski dolce są super, ale najmocniejsza jest anti age. Latte też jest świetna ale słabsza. Lepiej zapuścisz blond włosy 100 i farba blond niż rozjaśniaczem czy balejażem. Szczerze to nie widziałam jeszcze włosów po balejażu 2,3 x robionym żeby włosy się gdzieś nie kruszyły Te nowe londy wyjdą wam na podkładzie najjasniej jak to możliwe czyli jak na testerze. Londy perłowe i bezowe wychodzą najładniej i nawet jakby gdzieś błękit przebijał to na pewno do pierwszych kilku myć. Ale wątpię w to. Zazwyczaj jest ładnie tylko trzeba się trzymać czasu z ulotki.
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluje!!! Piknie wyszło.Nic dodać nic ując P.S.Ja tam wcale nie widzę żadnych ciemniejszych miejsc po tych pasemkach.Wiec naprawdę fajnie wyszło kochana.
Basen 21.1.12 wt,cz,niedz. Cel-jeszcze 4kg mniej Abs 9/30 Edytowane przez Adzi07 Czas edycji: 2010-08-15 o 12:05 |
|
|
|
|
#2707 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
![]() ale powiedz proszę, którą farbę radzisz? loreal stockholm czy londe? http://www.sophisti.pl/artykuly/urod...ja-wlosow.html http://www.dpj.pl/fotki/g559d.jpg wiem, że na tym podkładzie wszystko wyjdzie, ale chciałabym wiedziec którą lepiej uzyc;**
ognista rudość żelki na swoich ![]() studentka II roku Pedagogiki TŻ 13.12.2010 Edytowane przez EwCiA000 Czas edycji: 2010-08-15 o 12:06 |
||
|
|
|
#2708 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to dzięki Twoim radom
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
Jowitka super
ja też nie widzę tak ciemniejszych pasemek także naprawdę gratulacje Ewcia też ładnie. Faktycznie jest trochę żółci, ale po położeniu wymarzonego kolorku będzie cacy Na upartego możesz nawet tak chodzić bo naprawdę jest nieźle ![]() Bunny masz całkowitą rację. To w sumie nawet jest logiczne i wydawałoby się oczywiste, bo nieraz sama mówiłam jak siedziałam na fotelu u fryzjera, że mi grzeje w głowę tak się nagrzała ta folia. Ale z drugiej strony, tak myślałam sobie by przy następnym farbowaniu pomiędzy pasma właśnie kłaść folię by nie "brudzić" farbą innych włosów (jak farbuję to od lewej do prawej strony głowy i wtedy dalsze też czasem się ubrudzą), ale może faktycznie t nie najlepszy pomysł .. |
|
|
|
#2711 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ale serio farbowałaś palette deluxe i taki wyszedł ?? nie próbowałam jeszcze tą farbą .. ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Jowitka i do Ciebie pytanie .. jaka farbą robiłaś ??
|
|
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
Rozpisujemy się o tym juz na kilka stron, najpierw podkład skandynawskim a na to N&E 522
|
|
|
|
#2713 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kładłam na moje naturalne, na którejś z poprzednich stron jest zdjęcie mojego naturalnego koloru włosów. ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
ognista rudość żelki na swoich ![]() studentka II roku Pedagogiki TŻ 13.12.2010 Edytowane przez EwCiA000 Czas edycji: 2010-08-15 o 20:03 |
||
|
|
|
#2714 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z ciemnego blondu na jasny blond
joanna- intensiv blond . liub srebrny piasek lub pył.
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia obojętnie którą farbę położysz- daj tą której kolor bardziej ci się podoba.
|
#2716 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Widzę, że dzięki dziewczynom i ich poradom coraz więcej nas 'blondynek' jest zadowolonych Cytat:
![]() Zdecydowałaś się już jaką położysz? |
||
|
|
|
#2717 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ty, którą wybrałaś i kiedy kładziesz??---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
|
|
#2718 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
identycznie jak u adzi![]() Cytat:
Cytat:
ja bym polecila jednak stockholm, bo sama uzywam i wiem jak wychodzi. raz nawet kladlam go tez na podklad, wklejam fotki, tylko dla mnie wtedy za jasno bylo i zrezygnowalam z podkladow. ale nawet na podkladzie nie wyszly zadne niebieskie pasemka ani nic takiego wiec to naprawde jest bezpieczny kolor. a na stockholm w probniku nie ma co patrzec bo wychodzi ZUPELNIE INACZEJ
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-08-15 o 17:24 |
|||
|
|
|
#2719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
miałam wczoraj to załatwić, ale dzień był taki zabiegany, że czasu mi zabrakło Myślę nad tymi Londami, nad Vikingiem L'Oreala (ale boję się, że za jasno mi wyjdzie) i jeszcze przedarła mi się przez głowę farbka Mariona popielaty blond.. |
|
|
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Snow a to zdjęcie które wrzuciłaś to włoski (odrosty) miałaś robione samym stockholmem czy robiłaś przedtem jakiś podkład? Bo bardzo ładnie wyszło, bez żółci, ślicznie |
|
|
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2722 |
|
Przyczajenie
|
rozjaśnianie własów
Chciałabym rozjaśnić włosy do ciemnego popielatego blondu, albo do jasnego popielatego brązu.Obecnie mam pofarbowane włosy farba na poziome 6 - ciemny popielaty blond ale wyglądają jak średni brąz. Chciałabym użyć do rozjaśnienia profesjonalnej farby np. kolestonu welli i wody rozjaśniającej. Nie wiem tylko jakiej użyć farby (może na poziomie 7 lub 8) i jakiej wody użyć, tak żeby nie wyszły rude albo z rudym połyskiem, mogą być ciemniejsze, jaśniejsze, ale nie rude. Dodam, że moim naturalnym kolorem włosów jest ciemny popielaty brąz (prawie czarny), a włosy przeciętnie łapią kolor.Proszę o profesjonalną poradę.
|
|
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe jak by wysżło n&E 522 bez podkladu i ta londa kitulki.. hmm |
|
|
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
żółci nie ma w ogóle
po tygodniu od farbowania również nic się nie dzieje na początku kolor jest właśnie taki lekko popielaty, ale 1-2 mycia już jest ładny, jasny kolor ![]() ja tą londę polecam i polecać będę, nie mogę powiedzieć o niej złego słowa ale wiadomo, każdy włos inny
|
|
|
|
#2728 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale mnie korci, ale to bardzo ta londa 18-świetlisty blond, tylko boję się, ze wyjdzie za ciemno ![]() mi zależy na chłodnym świtlistym blondzie bez żółci i żeby farbka też za szybko nie żółkła ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
ja się tylko waham między loreal'em a londą ![]() i też właśnie jutro wybieram się po farbę ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Blond Bunny mam pytanie ![]() odnośnie tej maski dolce, bo planuje zakup ![]() powiedz proszę, która maska jest najlepsza według Ciebie i najwięcej daje ![]() -dolce latte -dolce anti-age -dolce placenta dzięki z góry za odpowiedź
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wybierz ktora wolisz
|
|
#2730 |
|
Raczkowanie
|
Jowitka061987 świetnie ci wyszły włoski
EwCiA000 gratuluję! mega jasno i mega fajnie _eNchaNted_ nie mogę znaleźć posta z twoim podkładem, możesz podać stronę albo nr posta? ciekawa jestem i koleżanka brunetka też
Edytowane przez LoudCalm Czas edycji: 2010-08-16 o 19:38 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.

rezultat robienia podkładu skandynawskim blondem i następnie N&E 522

także naprawdę gratulacje 

muszę pomyśleć