etorebka.pl - część XIII - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-15, 13:36   #1561
moniuleczka
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część XIII

Dziękuję za skorzystanie z kodu wczoraj o 20.46
Napisz co kupiłaś i czy wzięłaś za pobraniem czy może z przedpłatą na konto

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 13:37   #1562
shine91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
Ja to jestem jakiś odszczepieniec bo mnie się takie ozdoby nie podobają
Dodeczka nie gniewaj się

U mnie było skromnie i elegancko.... na stołach piękne obrusy, na to serwety i serwetki przy każdym talerzu i nic więcej
To ja też jestem odszczepieniec Lubię takie delikatne, skromne, z klasą. Ale to wszystko rzecz gustu

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Ja też wolę coś skromniejszego ale z klasą ale jeśli Ci pusto na stole to może jakieś małe wiązanki z kwiatków jakie będziesz miała w swojej wiązance ? a jeśli lubisz takie ozdóbki to ja bym postawiła na perełki ale te w naturalnym kolorze, nic pstrokatego, już wystarczy że ściany są i materiał na ścianie różowe z organzy bym jednak zrezygnowała i zmieniła kolor serwetek i tyle ale róbcie tak żeby wam się podobało
Dobry pomysł.

Ja kiedyś byłam na weselu w pięknym dworku ( http://bialawilczyca.pl/galeria.html ). Stół Młodych miał właśnie delikatną dekorację i wyglądało to bardzo ładnie, tak z klasą Teraz w galerii mają zdjęcie przesadzonej dekoracji, ale miejsce i tak swój urok ma
shine91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 14:08   #1563
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ooomadziaaaxxx Pokaż wiadomość
No okaże się już niedługo czy będę zadowolona ale skoro tyle e-torebkowych ekspertów poparło mój wybór....musi być dobrze!
Oj na napewno będziesz zadowolona ba ... zachwycona

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
A to już nie jest związane z mamą ... po prostu wydarzyła się u mnie w rodzinie tragedia, ale nie chce za bardzo o tym mówić tutaj, ani jakby w tej chwili bo to zbyt świeże
Jesteśmy z tobą .... trzymaj się

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
Witam "stare" wyjadaczki i nowe maniaczki

Dodaję spóźnione obiecane zdjęcia czarnej flavii z reserved.
Polubiłam ją, to jeden z najładniejszych wzorów torebki jakie znam i jeszcze w tak uniwersalnym kolorze. Gdyby nie ta cena ...

Co do jej jakości to na razie trudno coś mówić, ale mam wrażenie, że są z jednej chińskiej fabryki z flavią etorebkową. Re o tym informuje we wszywce a etorebka nie . Jak dla mnie prawie bliźniaczki - różnią się tylko detalami (podszewka, szycie rączek, kolor nitów, pasek). Skórka ta sama.
naprawdę fajna i nawet podobna do tej z etorebki chociaż ja i tak lubię swoją brązową a raczej kawę z mlekiem

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Napisane przez annini Pokaż wiadomość
hej dizewczynki, mam pytanie.
2miesiące temu kupiłam szarą flavię, po miesiącu strasznie zaczęła mi ta eko-skórka schodzic nie ekspoatuję torebki jakoś drastycznie, ale uzywam jej niemal codziennie, w normalny sposob. duzo na nią wydałam i jestem bardzo zawiedziona, ze tak mi się torebusia odwdzięcza
znając życie - takiego czegoś nie można reklamować?
Ależ oczywiście że można a nawet trzeba bo jeśli skórka schodzi i torebka nie ładnie się prezentuje to jest wada. Już chyba dziewczyny reklamowały takie podobne sytuacje

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez annini Pokaż wiadomość
jak to? uznają to za wadę przedmiotu, a nie (jak w każdym sklepie) za eksploatację? zwrócą mi pieniążki czy odeślą kolejną flvię?
W sumie to nie wiem za co to uznają na pewno możesz ją reklamować w ramach gwarancji i możesz wymienić ją na flavie albo inną torebkę

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Niedziękuję
Zaraz znów jedziemy ponagrywać trochę efekty oświetleniowe by pokazać jutro mamie

A dla Was szampan prosto z mojej sali
Ślicznie to wygląda to życzę miłego weekendu chociaż już się powoli kończy i powodzenia w zapinaniu szczegółów żeby ten ślub był najcudowniejszy

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
A ja od 7mej rano oglądam dekoracje na all..
Pomóżcie dziewczyny, wklejam Wam zdjęcie stołu dla Młodych. Wczorajsza Para miała tylko widoczne stroiki ze sztucznych kwiatów. My chcemy ten stół udekorować sami, po swojemu. Materiał na ścianie i świecznik jest standardowo. Co radzicie?
My z Tż myślimy dac także bukiety z kwiatami + kule szklane z perłowymi girlandami i pływającymi na wodzie świeczuszkami... Ale może macie lepsze pomysły?
Planuję kupić:
http://allegro.onet.pl/item118070235...najtaniej.html

http://allegro.onet.pl/item118109900...b_hit_w27.html

Wydaje mi się, że ten stół trzeba na brzegach czymś ozdobić.... (??)
Światła estradowe na pewno i tak dodadzą temu uroku, ale nie chcę by było tam tak pusto jak mieli poprzednicy.
Faktycznie ja bym coś jeszcze dodała do tego stołu ale nie za dużo bo można przesadzić i nie będzie to miało żadnego efektu. Sztucznych kwiatów to na pewno nie.
Ja jak byłam jakiś czas na weselu to na stole młodych stało duże szklane naczynie z wodą, świeczki czerwone i płatki z czerwonej róży i bardzo ciekawa to wyglądało. Aha i na stołach jeszcze stały w wysokich wazonach czerwone róże

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 14:09   #1564
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Wstałam dzisiaj o 7 i muszę przyznać, że czuję się lepiej niż po spaniu do 10. Nie wiem dlaczego tak jest Ostatnio jak śpię do 10 to później chodzę śnięta cały dzień. No i o 7 jest tak fajnie chłodno A teraz wracam do pisania.
Mam tak samo najlepiej się wysypiam, gdy śpię 6 godzin i nie wyleguje się do południa
Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Ja wróciłam z wesela. Ogólnie ok ale Pani Młoda w kościele omdlała i zrobiło się zamieszanie ale na szczęście już po przysiędze
o, rany już sobie wyobrażam to zamieszanie na szczęście reszta wesela potoczyła się już gładko, prawda?
Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
czarna Imogene zniknęła ..
kurczę, szkoda, strasznie fajny model, aż warto go miec w kilku wariantach kolorystycznych
Cytat:
Hej Dziewczyny
Witam "stare" wyjadaczki i nowe maniaczki

Dodaję spóźnione obiecane zdjęcia czarnej flavii z reserved.
Polubiłam ją, to jeden z najładniejszych wzorów torebki jakie znam i jeszcze w tak uniwersalnym kolorze. Gdyby nie ta cena ...

Co do jej jakości to na razie trudno coś mówić, ale mam wrażenie, że są z jednej chińskiej fabryki z flavią etorebkową. Re o tym informuje we wszywce a etorebka nie . Jak dla mnie prawie bliźniaczki - różnią się tylko detalami (podszewka, szycie rączek, kolor nitów, pasek). Skórka ta sama.
podoba mi się na tych zdjęciach

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 14:46   #1565
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość

Mi się baaardzo podobało miejsce, w którym byłam 2 tyg. temu na weselu. Świetne! Piękny, wielki taras, stoły, huśtawka. W środku dużo miejsca, wszystko z klasą, bez kiczu. http://www.dworek-pod-debami.pl/inde...d=53&Itemid=59 - ich strona. Miejsce młodych widać na 4 zdjęciu. Udekorowane były krzesła (na biało), a zamiast tych kółek w ramce był portret Młodych (bo dekoracją są tam stare zdjęcia ślubne par, ich też było przerobione na takie w tym stylu). Oni mieli jeszcze porozstawiane biało zielone kwiaty (takie, jak panna młoda miała bukiet) i kremowe świece w szklanych kulach. Wyglądało to bardzo elegancko
A ta sala a raczej ten dworek jest naprawdę elegancki i strasznie mi si podobaj te świece w szklanych kulach

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez shine91 Pokaż wiadomość
To ja też jestem odszczepieniec Lubię takie delikatne, skromne, z klasą. Ale to wszystko rzecz gustu

Dobry pomysł.

Ja kiedyś byłam na weselu w pięknym dworku ( http://bialawilczyca.pl/galeria.html ). Stół Młodych miał właśnie delikatną dekorację i wyglądało to bardzo ładnie, tak z klasą Teraz w galerii mają zdjęcie przesadzonej dekoracji, ale miejsce i tak swój urok ma
Brdzo ładne miejsce

Stary 2010-08-15, 15:12   #1566
ooomadziaaaxxx
Raczkowanie

Jaki tu się nastrój weselny zrobił...

ooomadziaaaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 15:58   #1567
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
Jesteśmy z tobą .... trzymaj się
Dziękuje

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 16:10   #1568
kunia1
Zakorzenienie

Witajcie dziewuszki cale wieki mnie nie było ale od dziś już bede mieć więcej czasu Odebrałam w ogóle w środę moją nową Emilie szarą, jestem trochę zawiedziona zamkiem jakiś taki brzydki.. No cóż ale zadrapań nie ma przynajmniej. Nie wiem czy wiecie o tym, że przy reklamacji można wziąć inny kolor torebki niż się miało ja nie wiedziałam i się zdziwiłam ze mi pan się pyta jaki kolor sobie życzę

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 16:32   #1569
Kica.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
Ja to jestem jakiś odszczepieniec bo mnie się takie ozdoby nie podobają
mnie również się nie podobają, wydaje mi się że takie pierdółki odbierają elegancję i klasę

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Mam tak samo najlepiej się wysypiam, gdy śpię 6 godzin i nie wyleguje się do południa
ja sypiam 9-10godz budzę się wypoczęta, ale trochę mi szkoda tego czasu który marnuję na spanie
Stary 2010-08-15, 16:44   #1570
Danula
Zakorzenienie

Jestem w domciu Zaraz się biorę za nadrabianie, coś ważnego mnie ominęło?

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 16:46   #1571
Paulyna
Zakorzenienie

Kurde, a mi rączka we Flavi zaczęła się odrywać póki co z jednej strony, mam nadzieję, że dalej nie pójdzie, bo już Vivi poszła do wymiany
Paulyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 17:00   #1572
aniolusiek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Zapomniałam... dziś znów widziałam Emilkę. Szarą. Prawdę mówiąc średnio wyglądała.
Non stop Emilki
a ja z etorebek to tylko raz widziałam szarą Emilkę i tyle, moje miasto jest jakoś mało etorebkowe

a co do ozdób ślubnych to jak ostatnio byłam na weselu to wystrój sali był utrzymany w kolorze białym i pastelowego różu, takiego pudrowego prawie; i krzesła np. były pokryte białym materiałem i z tyłu na oparciu ten materiał był powiązanych taką różową wstęga w kokardkę; na stole młodych był tylko duży bukiet z białych kwiatów, róże z czymś jeszcze

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 17:03   #1573
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewuszki cale wieki mnie nie było ale od dziś już bede mieć więcej czasu Odebrałam w ogóle w środę moją nową Emilie szarą, jestem trochę zawiedziona zamkiem jakiś taki brzydki.. No cóż ale zadrapań nie ma przynajmniej. Nie wiem czy wiecie o tym, że przy reklamacji można wziąć inny kolor torebki niż się miało ja nie wiedziałam i się zdziwiłam ze mi pan się pyta jaki kolor sobie życzę
ooo a tego to ja też nie wiedziałam

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Paulyna Pokaż wiadomość
Kurde, a mi rączka we Flavi zaczęła się odrywać póki co z jednej strony, mam nadzieję, że dalej nie pójdzie, bo już Vivi poszła do wymiany
ojej to faktycznie nie ciekawie

Stary 2010-08-15, 17:04   #1574
Paulyna
Zakorzenienie

Cytat:
ojej to faktycznie nie ciekawie
nooo
etorebka mnie nie lubi
Stary 2010-08-15, 17:08   #1575
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Witamy a była mowa o weselach a raczej jakie dekoracje na stół dla młodych była dyskusja na temat czy reklamacja obejmuje też jeśli sama zrobisz dodatkowe dziurki w rączkach w torebkach Przepraszam ale dokładnie to nie wiem od kiedy ciebie nie było wybacz mi

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
nooo
etorebka mnie nie lubi
lubi na pewno lubi tylko ten zimny Krzyś tak pakuje te torebki że tobie wadliwe się trafiają chociaż nie mówię że mi się wadliwa nie trafiła bo jakiś czas temu reklamowałam flavie

Stary 2010-08-15, 17:12   #1576
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
czarna Imogene zniknela

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 17:15   #1577
Paulyna
Zakorzenienie

Cytat:
lubi na pewno lubi tylko ten zimny Krzyś tak pakuje te torebki że tobie wadliwe się trafiają chociaż nie mówię że mi się wadliwa nie trafiła bo jakiś czas temu reklamowałam flavie
no kurde ja zawsze mam takiego pecha, że wszystko zepsute i wadliwe mi się trafia
oby wada się nie pogłębiała
Stary 2010-08-15, 17:17   #1578
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość

Danuli nie ma
Bardzo śmieszne

Cytat:
Cześć

Powiem Wam, ze ta różowa Alexa to całkiem ładna torebka
co prawda podszewka to porażka, ale reszta torebki mi odpowiada.
Wiem, że miała swoich przeciwników za czarne dodatki i błyszczące złote zamki. Czarne mi nie przeszkadza, a zamki nie rzucają się aż tak bardzo w oczy. Wrzosowo pudrowa emilka ma taki sam zamek.
Torebka duża (co bardzo mi odpowiada) kolor bardzo przyjemny, delikatny pudrowy róż, wpadajacy w beżowy, śliczny

Powiem Wam, że taka czarna lub czekoladowa alexa mogłaby być hitem etorebki

Oto moje zdjęcia, kilka ze wspomnianą emilką dla porównania koloru.
hej
Całkiem ładnie wyszła Może mi się jeszcze kiedyś spodoba na tyle, żeby kliknąć, zależy od nowej kolekcji

Cytat:
Witamy a była mowa o weselach a raczej jakie dekoracje na stół dla młodych była dyskusja na temat czy reklamacja obejmuje też jeśli sama zrobisz dodatkowe dziurki w rączkach w torebkach Przepraszam ale dokładnie to nie wiem od kiedy ciebie nie było wybacz mi

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-08-15, 17:21   #1579
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
no kurde ja zawsze mam takiego pecha, że wszystko zepsute i wadliwe mi się trafia
oby wada się nie pogłębiała
oj zobaczysz teraz przyjdzie piękna vivi bez wad

Stary 2010-08-15, 17:23   #1580
fossa
Zadomowienie

Cytat:
a mozesz opisac co dokladnie ci sie dzieje z ta raczka?
tez mam flavie i zobacze czy mi to samo sie nie robi

ps. czy ten krzys to wie ile wy tu piszecie o nim ? haha

Edytowane przez fossa
Czas edycji: 2010-08-15 o 17:28
fossa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 17:26   #1581
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
raczej nie, jak tam samopoczucie po imieninach i reszcie?

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 17:27   #1582
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
czarna Imogene zniknela
Faktycznie
Stęskniłam się za wami pleciugi moje(i a torebkami też) Ale miałam tydzień ciszy i spokoju od rodziców i tirów i ogólnie ech Chyba posiedzę z tydzień dwa w domku i znowu pojadę do dziadków

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2010-08-15 o 17:30
Stary 2010-08-15, 17:27   #1583
Paulyna
Zakorzenienie

Cytat:
oj zobaczysz teraz przyjdzie piękna vivi bez wad
oby, ona tak mi się podoba

Cytat:
Napisane przez fossa Pokaż wiadomość
a mozesz opisac co dokladnie ci sie dzieje z ta raczka?
tez mam flavie i zobacze czy mi to samo sie nie robi
zaraz zrobię zdjęcie
Stary 2010-08-15, 17:29   #1584
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
a czemu brzydki? mi się podoba
Stary 2010-08-15, 17:30   #1585
Paulyna
Zakorzenienie

dodaje fotki
to kółeczko tak jakby puściło materiał
Stary 2010-08-15, 17:39   #1586
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Cytat:
no nareszcie
wiesz Danula bez Ciebie to nie to samo, za cicho jakoś było
Stary 2010-08-15, 17:48   #1587
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
no nareszcie
wiesz Danula bez Ciebie to nie to samo, za cicho jakoś było
Oj już przestańcie aż tyle nie piszę

A przypomniało mi się, że mówiłam iż imogene zniknie

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-08-15, 18:00   #1588
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Faktycznie
Stęskniłam się za wami pleciugi moje(i a torebkami też) Ale miałam tydzień ciszy i spokoju od rodziców i tirów i ogólnie ech Chyba posiedzę z tydzień dwa w domku i znowu pojadę do dziadków
oj to chyba bardzo ci się tam u dziadków spodobało

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
dodaje fotki
to kółeczko tak jakby puściło materiał
Faktycznie nie ciekawie to wygląda

Stary 2010-08-15, 19:12   #1589
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:

Reniu dziękuje, Ty również się trzymaj

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
o, rany już sobie wyobrażam to zamieszanie na szczęście reszta wesela potoczyła się już gładko, prawda?
Takie malutkie było, Panna Młoda zestresowana osunęła się ale na szczęście w porę przytrzymał Ją mąż świadek podszedł z krzesłem, posadzili na chwilkę i już było ok. Msza prowadzona była dalej. Na weselu czuła się dobrze i szalała tyle o ile bo suknia jej nie pozwalała co chwilę szyli...

Cytat:
Cześć Danula jak było u dziadków? Odpoczęłaś?

Cytat:
Faktycznie
Pleciugi
Stary 2010-08-15, 19:14   #1590
sabbatha
Zakorzenienie

obijacie się coś dzisiaj

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości