|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#2072 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Wg przelicznika stosowanego przez ginekologów chyba permanentnie jestem w ciąży
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#2074 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Będę trzymać i pamiętaj, uwodzenie wymaga poświęceń, ja się męczyłam w wielkie upały. Ale jak to podgrzało atomosferę! Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- A jeszcze nie na temat. Wlazłam na Szafę i jesuuu jak mnie to wkurza, że każą wszystkim popylać w rurkach bo rozszerzane nogawki są "kiczowate i niemodne". Ludzie to już w ogóle własnego gustu/stylu nie mają. |
||
|
|
|
#2075 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
...taaaa....za rok rurki będą kiczowate ..a to ze rurki uwypuklają dupsko, a rozszerzane na odwrót to nie wiedzą...
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety nie moge nosic rurek
Bo mam za szerokie uda zeby na tylek zalozyc
|
|
|
#2077 | |||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
I on śmiał się z tego, nie foszył i skończyło się szybciej, niż zaczęło. W kwestii zdrobnienia: większość dzieci nazywa się drobnionymi imionami, potem zaś imiona dorośleją wraz z dziećmi. Miałam znajomego, który miał na imię Eugeniusz. Wyraźnie przedstawiał się pełnym imieniem, a kiedy ktoś walił mu per "Gieniu", prosił grzecznie, lecz stanowczo, żeby nie zdrabniać mu i mienia i już. Szalenie stylowe to było. Nie przejmuj się, naprawdę. Mnie Gustaw kojarzy się z formą łacińską. Jak Carolus Gustavus Rex. Bo to królewskie imię przecież. Przy okazji - DZIĘKUJĘ! Za "drobiazg" przekazany przez Rozterkę. Wielka rzecz! Naprawde ogromną mi radośc sprawiłaś, Tuwima uwielbiam, z reszta pisałam o tym wielokrotnie. Dziękuję. Czym on tak retro pachnie? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Swoja drogą - piękne imię. Cytat:
Wnioskuję, co się mogło przydarzyć. Biedna Maleńka... Cieszę się, że paznokieć nie zszedł, bo to okropnie nieprzyjemny uraz. A chcesz nimi pachnieć w takie fajne dni? ![]() Może lepiej weź jakąś fajną odleweczkę, albo dwie. I potem na "taplanie" się nie perfumuj, bo po co, a na wieczorne imprezy użyj już lepiej czegoś, co sprawi Ci przyjemność? W pierwszej chwili pomyślałam, że ten srebrny znaczek HP to też kolczyk i uznałam, że świetny koncept. W sumie nadal myślę, że to świetny koncept... ![]() Cytat:
Cytat:
Mój mąż chodzi pod prysznic z dwoma jajami, ale to nie czyni z niego artysty.
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to ? Przeca muzyk.....
|
#2079 | |||
|
|
Cytat:
Może powinnam częściej na Szafe zaglądać? Cytat:
No to sorry, ja nawet nie mierzyłam rurek, bo przy moim wzroście to zapowiadało katastrofę. Do czasu, jak zobaczyłam zgrabniutką granatową parę za 20 zł ![]() Najbardziej lubię normalne, proste nogawki, ale juz dawno nie widziałam tego fasonu Rozszerzane też lubię, nic mnie nie obchodzi, że to "kiczowate", skoro to najlepszy fason do mojej figury. Ostatnio jak kupowałam dżinsy, to kupiłam rurki, bo nic innego po prostu nie było. Moda ![]() Cytat:
Ale chyba wezmę to, co na CP, niech juz się kojarzy wakacyjnie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#2080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to było? Ja po ponad tygodniowym ciągu morskich Eau des Merveilles - wszsytko mi w domu tym pachnie - od dzisiejszego deszczowego dnia mogę cos zacząć zmieniać klimat - no i jak zwykle jakoś tak decyzja chyba musi się spontanicznie narodzić |
|
|
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wstałam
Położyłam się koło 16.00 - na chwilę I nie widziałam Twin Peaks
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2082 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a gdzie leci twin peaks?
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
No i powróciłam z za światów. A tak serio to ostatnio jestem ciut zalatana. Pierw moje złe samopoczucie okazało się trochę grubsza sprawa, potem wciągnął mnie wir zakupowy (przygotowania do urlopu) a wczoraj i dziś imprezuje. Zdrowie mam juz podreperowane. Zakupy nadal w "polu" tzn. kupiłam coś (bluzkę z kotkiem, szorty na szelkach i balerinki ecru w kropeczki) ale nie było to w planach. No i bede wyglądać jak dziewczynka z podstawówki tylko musze oszukać i zamiast warkoczyków zrobić kucyki. A zresztą co i tam pochwale się bluzka i spodenkami (i kolczykami). Co do rurek. To rurki ja lubię ale dla mnie rurki to są spodnie o wąskich prostych nogawkach. A to coś obcisłe od pupy do kostek to skiny jeans. O ile w rurkach wyglądam OK tak w skiny wyglądam koszmarnie bo moje podwozie i zawieszenie wygląda gigantycznie. EDIT: Chyba Twin Peaks ze 100 lat nieogladałam. EDIT2: A i zrobiłam sobie ciut przerwy od moich standardowych zapachów. Ostatnio kilka razy użyłam Lolity EDP i nawet kilka komplementów za nią zebrałam.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-08-15 o 21:10 |
|
|
|
#2088 |
|
grozi wypollizowaniem
|
acha-a duzo juz odcinków było? w sumie zamierzałam ściągnąc sobie skąds...nie wiedzialam ze jest w tv ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- mam pytanie wnętrzarskie: -jaki kolor mebli bedzie pasował do szaro-burych ścian i rudej kanapy ? , oprócz białych i czarnych?
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - leci już dosyć
W zeszłym roku było, teraz znowu. W tym przypadku nie mam nic przeciwko "odgrzewaniu kotleta"![]() Eenax- Czeeeść
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-08-15 o 21:12 |
|
|
|
#2090 |
|
|
Supermroczne miracle - specjalnie dla Miciel, Muscs Koublai Khan, Sun moon Stars i Poison. Ale może zamiast Poisona wezmę Aliena, o!
Eenax, bluzeczka jest świetna!!!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-08-15 o 21:21 |
|
|
|
#2091 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
...bo ja tego nigdy nie oglądałam ...mhm.....a lości mi sie skonczyli....chirurdzy na razie tyz...co ja bede oglądac normalnie w Chirurgach niezła masakra na zakonczenie szóstego sezonu
|
|
|
#2092 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja też jestem na dole,ale mnie nie widać
![]() W szafie posiadam wszelkie rodzaje dżinsów i rurki,i leginsy jeansowe,i proste,i rozszerzane,i super-dzwony a kupując spodnie patrzę przede wszystkim jakie mają kieszenie-to one potrafią zepsuć cały efekt zgrabnego tyłka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2093 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Polly stawiam na wenge - musi być coś wyraźniejszego
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - co to za masakra? Nigdy, przenigdy nie widziałaś Twin Peaks? Polecam, ale zakręcone na maksa Zresztą chyba nie do końca o fabułę w nim chodzi tylko o klimat![]() Mama oglądała namiętnie Lostów a potem ją znudziło
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-08-15 o 21:18 |
|
|
|
#2095 | |
|
|
Bitwa na skalpele?
Fajne to? Bo z South Parkiem, IT Crowd i True Bloodem jestem na bieżąco, Father Tedy zaraz skończę oglądać i muszę sobie jakiś nowy fajny serial ściągnąć. Co polecacie? Cytat:
To jest dla mnie najważniejsza, decydujaca o zakupie kwestia - jak wyglądają na pupie
|
|
|
|
#2096 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kurna,nadal butów nie mam na wesele
tak jak kiedyś uwielbiałam zakupowe szaleństwo,tak teraz tego nie cierpię to przez to,że zrobiłam się wybredna i na 50 oglądniętych rzeczy podobają mi się może 3 ![]() a ja oglądam "Godzillę" 2 dni temu wersję japońską,dzisiaj amerykańską.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
Tru - ty znasz IT Crowd
Widziałam to u kumpeli - miała ściągnięte kilkanaście odcinków ( jak nie więcej). Nie miałam o tym serialu pojęcia. Oglądałyśmy całą noc a ja momentami niemal płakałam ze śmiechu
|
|
|
#2098 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
dlatego lubię te sklepy,gdzie mają dwa lustra w przymierzalniach
|
|
|
|
#2099 | |
|
|
Cytat:
![]() A dwulustrowe udugodnienie zaobserwowałam póki co tylko w Orsay'u, w innych sklapach się muszę wykręcać jak gupia Madzik I z tego co mówi Tż praca w it department naprawde podobnie wyglada
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-08-15 o 21:25 |
|
|
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla odstresowania
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

???

...taaaa....za rok rurki będą kiczowate 

Może powinnam częściej na Szafe zaglądać?
No to sorry, ja nawet nie mierzyłam rurek, bo przy moim wzroście to zapowiadało katastrofę. Do czasu, jak zobaczyłam zgrabniutką granatową parę za 20 zł

tak jak kiedyś uwielbiałam zakupowe szaleństwo,tak teraz tego nie cierpię