![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sycylia - Katania - Camping Europeo
łał ! z tego co piszesz to faktycznie się pozmieniało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Wróciłem właśnie z obozu.
Noooooooo więc: Gdy zrobiłem pierwsze kroki na tym kampingu byłem przerażony, domki lipne, troche musieliśmy poczekać, po otrzymaniu pokoi, zobaczyliśmy z współlokatorami straszne warunki, prysznic zapchany. Obiad nijaki itd. Odwiedziliśmy sklepik, całkiem dobrze zaopatrzony, alkoholi mały wybór ale klimat (wódka) bdz dobra. Całkiem tania jakaś zimna herbata. No i zaczęło się : Noc integracyjna z lokatorami, poszliśmy na dyskotekę która trwała tylko godzinkę ![]() Nasze opiekunki , świetne panie! <3 Dużoooooooooo ale to dużooooooooo luzu... chociaż zostałem 2x złapany z dziewczyną na plaży ale nasze kochane opiekunki umknęły na to oko ( dzięki chłopaki za kukłe w łóżku! xD) Świetneeeeeee towarzystwo , same hot dziewczyny, naprawdę, nasze Polki to skarb... ( Oczywiście pozdrawiam dwie najwspanialsze dziewczyny Anię i Gosię! xd Jozkę :P ) Animacja okej, często organizowane jakieś mecze w siatkę czy w nogę itd. Kucharka bardzo dobra :P chociaż dali nam stare bułki na odjazd... ![]() Rzym piękny, Wenecja też chociaż spodziewałem się czegoś lepszego. Ogólnie najlepsze wakacje w moim życiu. Alkohol całkiem taniii xd <- tak na marginesie , ale opłaca sie kupować w oszołomie ( market ) w katanii, dużo taniej. Plaża wspaniała, Kokobello i kokobello z każdej strony. Jeszcze raz dziękuje wspaniałej młodzieży jaką tam poznałem i mile spędziłem czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
W tym roku mój wybór padł na Sycylię i muszę powiedzieć, ze jestem zachwycona. W turnusie trafiłam na wspaniałych ludzi i już po paru godzinach jazdy autokarem wszyscy się zaprzyjaźnili. Camping posiada niesamowity klimat ze względu na bujną roślinność, nigdy nie zapomnę tego mocnego zapachu eukaliptusu. Trafiły się nam dosyć dobre pokoje, bo zaraz przy wejściu na camping - numery od 1 do 5. Nie zauważyłam żadnych robaku, pleśni czy czegoś podobnego. Jedynym minusem domków było to, że toalety często się zatykały, a moja była dodatkowo nieszczelna na dole i miałyśmy z dziewczynami małą powódź ponieważ odpływ od prysznica też się zatkał. Pan hydraulik poradził sobie z tym szybko i nie musiałyśmy nawet płacić tych 20 euro za odtykanie kanalizacji. Prysznic w domku to trochę porażka, w moim przypadku była to rura ze ściany i nic więcej, zero brodzika, tylko odpływ w posadzce. Polecam więc prysznice na zewnątrz. Animatorzy naprawdę fajni. Na aerobik i tańce warto chodzić dla samego Nicolasa. Jedzenie bardzo dobre, doskwierały jedynie muchy, ale to powszechna plaga w cieplejszych krajach. Polecam robić zakupy w auchanie (w Katanii). Miałam super rezydentkę, młodą i miłą choć nie warto było jej podpaść. Dużym plusem jest prywatna plaża, ponieważ jest w nocy czyszczona, a leżaki i palmowe parasole są niezwykle urokliwe. Włosi mili, ale radziłabym ograniczyć kontakty z nimi wyłącznie do tańca na dyskotece. Sjesta jest dość długa (3 godziny) ale można pograć w karty, albo się przespać. Gorąco polecam ten wyjazd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ohhh dzięki Danielu ![]() A tak btw. nie wiedziałam, że złapali Cię z Domą na plaży ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.