|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Pink kochana, ja też 04 do polandu
|
#4202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tak szczególnie to nie musiałabym go namawiać,gdyż w naszym związku to raczej ja mogłabym mieć więcej do powiedzenia w kwestiach finansowych,czego oczywiście nie robię bo nie o to w związku chodzi... a jeśli chodzi o Twoją drugą op. to chyba nie warto dla 50 cc więcej przechodzić tego ponownie... |
|
|
|
|
#4203 |
|
Raczkowanie
|
Kesjii, wiesz już, jaki impalnt, co i jak?
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2010-08-16 o 08:35 |
|
|
|
#4205 |
|
Rozeznanie
|
tak 04.grudnia???
a i lansko bo mnie tez juz widzialas!!! troche nie wyrazna jestem ale mozna popatrzec
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-08-15 o 23:02 |
|
|
|
#4206 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dla mnie 50 to dużo, a myślę za kilka lat, bo wtedy to już chyba drugie baby będzie ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
?---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
rano do jobBuzia dziewuszki kolorowych
Edytowane przez Marczilada Czas edycji: 2010-11-09 o 11:44 |
|||
|
|
|
#4207 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do kolejnej OP to z mojim jak z twojim... mowi ,ze to pierwsza i ostatnia ![]() tekst powala..hihiihidobranoc kolorowej i upojnej nocki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!1 lalona - super,ze Twoj sie zgodzil a wrecz zaproponowal... ![]() mya - ja cierpliwie czekam
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-08-15 o 23:09 |
|
|
|
|
#4208 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze nie wiem dopiero w piatek mam pierwszą konsultacje we Wrocławiu i liczę że tam sie czegoś dowiem .. Byłam na konsultacji w Poznaniu ale tam mi nawet doktor nic nie zaproponował na pierwszej konsultacji ponoć nie dobiera rozmiaru tylko na kolejnych Dlatego wybieram się jeszcze do kogoś innego i myslę że będę w piatek już wiedzieć u kogo dam się pociąć Ale planuje wsadzić coś ok 350 okraglaski zobaczymy co doktor zaproponuje
|
#4209 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wrzuce fotki, tylko samą siebie ciężko jest fotografować Będą z ostatniej imprezki w lipcu... Dobrej nocki kochane
|
|
#4210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Fotki będa - tylko musze do domku dotrzeć żeby je podszykować
Bo takich żebym sama była na nich to nie mam- no a dziewczynki by musiały się zgodzić które można pokazać.No i jest jeszcze kilka zdjęć na aparatach dziewczyn- tylko musimy wszyskie teraz je sobie porozsyłać. I jeszcze będa zdjęcia z klubów które nam fotograf robił- no ale ja stąd nie mogę się tam dostać ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-08-15 o 23:45 |
||
|
|
|
#4211 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
- mogę wysłać więcej, ale są mocno zamazaneOdnośnie tych zdjęć co robił fotograf - szukałam na tej stronie wczoraj, ale jeszcze ich nie było Cytat:
![]() I ja się ogromnie cieszę z tego spotkanka. Spotkałam moje dwa Słoneczka ![]() Cytat:
, wiesz - na początku jest chaosJa się zgadzam na udostępnienie fotek, na których nie wyglądam jak paszczur ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Kejsii - czemu Kochana nie dałaś jeszcze innego zdjęcia wyjściówki? Te jest naprawdę dość nieczytelne , choć wyjściówka nie jest aż taka malutka i piersi są dość blisko siebie (ładny rowek masz ). Jeśli chcesz okrągłe - to tak obstawiam 375-400 cc |
||||
|
|
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A te niewyraźne foteczki to miały być na forum
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-08-16 o 00:21 |
|
|
|
|
#4213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(o jakieś hasło mnie pytało i serwer ) Przez bluetooth też próbowałam i d![]() Cytat:
Dokładnie - świetne babeczki , Ewa taka swojska dziewczyna, a Aga - no w szoku byłam - zdecydowanie ODKRYCIE ROKU!Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-08-16 o 00:29 |
||
|
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz Ci prześlę.
|
|
|
|
|
#4215 | |||
|
Zakorzenienie
|
i tak dałam się namówić na dłuższy pobyt niż planowałam,
z czego jestem bardzo zadowolona ale też i wiadomo, że z każdym dniem się człowiek bardziej zżywa, to i znów rozstać się niełatwo ![]() Cytat:
![]() od siebie powiem, że jak najbardziej adekwatna ![]() a pod ostatnim myślnikiem też się podpisuję, obiema rękami Cytat:
pięknie na Tobie leży jak chyba wszystko, bo na takie figurce to każdy fatałaszek jest ozdobą, a co dopiero takie urokliwe cudo ![]() Kochaniutka pojechała, dojechała.. Tobie tam aby chwilka została do zagospodarowania, z pewnością sobie świetnie poradzisz a ja będę w międzyczasie myśleć o Tobie cieplutko i cieszyć jeszcze świeżutkimi wspomnieniami Cytat:
tak tak dokładnego wymacania centymetr po centymetrze ![]() obejrzenia jak wyglądają przy różnym ułożeniu rąk czy napięciu mięśni ![]() więc Ona tam dokładnie wyszukała i jeszcze mi pokazała gdzie już jest zupełnie luźno, a gdzie jeszcze ho ho ile się musi poluzować, także pewnie długie miesiące moje piersiątka będą miały jeszcze przed sobą zanim się tak naprawdę poukładają ![]() pytałam też o miękkość, bo jako że nigdy biustu zbytnio nie posiadałam to nie mam żadnego porównania a Mya miała i swoje własne, i 2xop. z dwoma implantami różnego typu, więc ma pojęcie i porównanie, a jakże ![]() no i twierdzi mi Mya, że są mięciutkie i zupełnie jak naturalki w dotyku czego się nie spodziewałam ![]() że takie jak Ona miala swoje własne ![]() tyle, że oczywiście zachowują się inaczej, niż naturalne, ale to akurat logiczne ![]() nie wiem jak u Ciebie, Sweet podejrzewam że to puszczanie u Ciebie jest takie właśnie równomierne, ale z pewnością masz jeszcze wiele przed sobą, bo to jednak trwa miesiącami, mimo, że nie miałaś etapu krzywusków etc. to z pewnością jeszcze tam się będzie zaokrąglało, wypełniało itp. a 4 miesiące to jest malutko szczególnie tą metodą ![]() pewnie Mya sporo z Twoich zdjęć wyczyta, bo jest dziewczyna obcykana jak nie wiem ![]() a jak byś jeszcze się dała pomacać, to by Ci dopiero poopowiadała ![]()
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
Maceratko-ja Cię tu wypatruje, już myślałam że się za pranie wzięłaś
![]() Zaraz ci na emaila foteczki wyślę żebyś miała więcej wspomnień
|
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
Słonko zaraz sprawdzę pocztę, ale czy te fotki mam wstawiać na ogólne czy do albumu?
Zaraz mykam spać . Mya - jak Tobie tak dobrze idzie z przesyłaniem zdjęć z komórki na maila to jutro prześlę Tobie te bardziej zamazane
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-08-16 o 00:58 |
|
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No super po prostu Nie wiem jak przy Twoich mają się moje- bo jednak u siebie trudno to jest obiektywnie ocenić. Mi moje też się wydają bardzo mięciutkie- w porównaniu z tą poprzednią wkładką jaką miałam.
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-08-16 o 01:02 |
|
|
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak dziewczyny pisząEwa super laseczka ciepła, miła, koleżeńska, z tych dziewczyn, z którymi można konie kraść równa babeczka ![]() ale tego w sumie się spodziewałyśmy ![]() bo i z postów łatwo się domyślić, że to taka otwarta, bystra osoba, dodatkowo-bardzo atrakcyjna przyszła cycolinka a Aga..no zaskoczyła bardzo nas wszystkie na forum taka niby nieśmiała, za to w realu niesamowita przebojowa inteligentna błyskotliwa laseczka z ciętym językiem i niezwykłym poczuciem humoru, piękna, rozrywkowa, z niecodziennym wyczuciem rytmu, królowa parkietu jak i rozmowy przy stoliczku kobietka o ogromnym uroku osobistym itp itd bo by się długo rozpisywać.. ![]() dusza towarzystwa ![]() a Listopadowa zaskoczyła nas przepieknym przepastnym dekoltem że nawet przy tak ślicznej buzi i wyrazistych oczach ciężko było nie spuszczać bez przerwy wzroku cycusie są tak śliczne, że tego się nie da tak po prostu opisać ![]() P.S. Aga mama nadzieję, że "krewetki hehe" były jak najbardziej wyśmienite ![]() a zabawa szampańska ![]() zresztą w Twoim wypadku chyba nie może być inaczej pozdrowionka Ewa-Tobie też przesyłam pozdrowionka i buziaki super babka z Ciebie ![]() mam nadzieję, że i Twoja ipressska była udana ![]() bardzo miło było Was poznać, Dziewczynki poznałyśmy jeszcze jedną Miłą Damę inteligentną i uroczą i również było nam baaardzo baaardzo miło
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro jakoś udało mi sie przesłać te fotki to mogę je wstawić (bo z telefonu bym nie dała rady, bo nie mam kabla). Tu na ogólnym wstawię te zamazane- jeśli mi je prześlesz. A w abumie na razie się wstrzymam - poczekam co zadecydują Ewa, Aga i Maceratka. No i chyba warto na wszystkie fotki poczekać i wybrać te najładniejsze - tak myśle , co Wy na to?
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-08-16 o 01:16 |
|
|
|
|
#4221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DziękujęCytat:
A teraz mykam już do łóżeczka, choć tak miło się z Wami tu przebywa i gawędzi KOLOROWYCH SNÓW |
||
|
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolorowych Słonko
|
|
|
|
|
#4223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo, to super! zaraz pobiegnę pooglądać Cytat:
![]() macanko Ci się spodobało ![]() mi też ![]() jak tylko nadarzy się następna okazja to zaraz się znów wystawię do macania a Twoje to jeszcze za wcześnie oceniać, Kochaniutka ![]() pani dr po obadaniu cycuchów Mya stwierdziła, że u niej ciało reaguje i przebudowuje się jak u nastolatki ![]() więc nawet nie rok, ale będą cycuchy pięknieć do 1,5roku no i w ogóle byłam strasznie zaskoczona, jakie ogromne zmiany to jest niesamowite.. piersi Mya były "po przejściach", duże, miękkie.. a robią się coraz bardzie zwarte, takie "przy ciele", po prostu idą do góry i tak jakby młodnieją, robią się takie sprężyste, w życiu bym nie pomyślała, że tak się to będzie układało a to dopiero połowa drogi ![]() to co się z nimi dzieje, to jest niesamowite ![]() no i szwy.. powaliły mnie.. pamiętałam jeszcze dość świeże szwy, długie i powyżej fałdu(tak już zostało po 1-ej op.), grubości zapałki, fioletowe.. obecnie.. za początku w ogóle oglądając piersi nie zwróciłam na nie uwagi, a potem mnie zatkało.. pomimo, że są niby wyżej, ale takie.. tak cieniutkie, jakby pierasi były tylko leciuchno draśnięte białym piórkiem.. nadziwić się nie mogłam.. w ogóle na pierwszy rzut oka nie było ich widać (a głowę miałam tuż przy cycuchach, w dobrym oświetleniu )a po jakimś czasie oglądania cycuchów zdałam sobie sprawę, że przecież były i szwy, więc spojrzałam pod tym kątem i powiedziałam "jaaaa! to to są te szwy!!!" w ogóle ich nie poznałam ![]() i tak patrzyłam i nadziwić się nie mogłam ![]() a jak one się jeszcze trochę przebudują.. wydaje mi się że w ogóle praktycznie nie będzie ich znać.. bo one tak jakby są z zaniku.. to jest mistrzostwo świata..
|
|
#4224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naczekałaś się swego czasu na te cycuchy to teraz jak najbardzie Ci się należy hołdy będą zbierać jeszcze nie raz te cuda a ukrywać ich szkoda bo to są prawdziwe dzieła sztuki ![]() zaskakują urodą i naturalnością coś pięknego więc eksponuj je jak najczęsciej, bo aż szkoda zakrywać takie wspaniałości Cytat:
na pewno trzeba je zebrać do kupy, i każda musi zobaczyć, czy zgadza się na wystawienie swojej facjaty w takim czy innym wydaniu ja już idę zobaczyć co tam mam na skrzynce a póki co.. Dobrej Nocki, dziewuszki ach.. Milusiu i mocno mocno trzymałyśmy kciuki mam nadzieję, że świetnie przeszłaś operację że się wkrótce odezwiesz i pochwalisz nowymi przeżyciami, wrażeniami i nabytkami pozdrowionka dochodź do siebie jak najszybciej i możliwie bezboleśnie ![]() buziak Happy- a Ty gdzieś się zapodziała? jak tam sprawa domku? i jak się miewasz? chyba ścigać Cię trzeba, żebyś dawała regularne znaki życia bardzo dziękuję i buziam wszystkie dziewczynki które o nas pamiętały kiedy błąkałyśmy się po drogach i bezdrożach trójmiasta ![]() Mya pewnie, że musi dziewczyna odpocząć i od mojego towarzystwa ![]() buziak wielki
|
|
#4225 | |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki dziekuje za mile komplementy, jestescie kochane
)))Cytat:
hehe dzieki moje piersi to w ogole jakies inne.. sa juz naprawde miekkie, ostatnio TZ sam mi zwrocil uwage jak bardzo zmiekly i robia sie ruchome, jak leze na boku to piersi tez hop na boczek i zaczynaja ze mna lekko podskakiwac na biezni na silowni w kazdym badz razie jeszcze sie beda ukladac i jak mowicie ze to nie koniec no to bede czekac zmykam do pracki, buzka wszystkim ps. ja tez chce zobaczyc foteczki z waszej wyprawy
|
|
#4226 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale Ja bym ja uciela na Tobie, tak z polowe zabiera caly urok Twoich zgrabnych nozek
|
|
#4227 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zapraszam do mojego albumiku są nowe fotki mam nadzieję że tym razem bardziej wyraźne ..Ciężko robi się fotki samemu jeszcze cyckom
|
|
#4228 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
zobacze twoje fotki po poludniu - jakby mi w pracy zobaczyliprzez ramie co ja ogladam to by byla sensacja dopiero hehe
|
|
#4229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Milusia, dzisiaj powinna wyjść do domu... Tylko nie wiem, czy będzie mogła coś napisać, skoro będzie u rodziców... Heh mamy nową cycolinę.
|
|
|
#4230 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Następnym razem tak zrobię ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
A co widzisz u mnie anatomy??
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

Nawet rozmiarek wybrany 

bo mnie tez juz widzialas!!! troche nie wyrazna jestem
ale mozna popatrzec

rano do job

Dziękuję
KOLOROWYCH SNÓW