![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Poplotkujmy o kinie..
Może znajdę osoby które też lubią oglądać filmy i chodzić do kina..
Dlatego z mojej strony mam wielkie pytanie czy ktoś oglądał może ''Duże dzieci'' ? Opłaca się obejżeć..A może znacie jakies inne warte obejrzenia repertuary, które są teraz puszczane w kinie...? Piszcie.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Poplotkujmy o kinie..
Lubię oglądać filmy ale nie lubię "wypadów do kina", że trzeba się nażreć jak świnia i siedzieć koło prychającego czy żrącego sąsiada
![]() Ostatnio dobrym filmem jaki oglądałam była Incepcja o której wszyscy trąbią. Film wciągający ale pod koniec troche naciągane już - jakieś 10 minut tego filmu mnie nudziło a reszta? świetnie się oglądalo. Co do dużych dzieci to ja nie wiem. Nie przepadam za głupkowatymi amerykańskimi komediami. Mało która jest ok.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Proponuje przeniesc na kulturalny.
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
strach jest dobry. dobrze jest się bać. to znaczy, że masz coś jeszcze do stracenia. co jest sensem życia? żyć! "Nawet partnerzy żądający pełnej wolności, siadając za kierownicą nie jadą lewą stroną. Dlaczego? Mają świadomość ograniczenia i konsekwencji łamania praw". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja chciałam iść na Incepcję wczoraj a poszłam na BEZNAZIEJNĄ komedią polską
![]() projekt dziecko - czyli ojciec potrzebny od zaraz. beznadzieja! nigdy nigdy nie idźcie na to! szkoda nawet miejsca na dysku na to ![]() ogólnie czasem oglądam takie polskie komedie, ale ta jest wyjątkowo głupia!
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Incepcja jeden z lepszych filmów jakie kiedykolwiek widziałam. Film na, który warto było wydać pieniądze i zobaczyć w kinie.
Ogólnie lubię oglądać filmy ale do kina aż tak często nie chodzę, bo w sumie rzadko kiedy są filmy na, które warto iść właśnie do kina. Jeśli chodzi i duże dzieci to nie widziałam i jakoś nie ciągnie mnie do nich. Zwykle (amerykańskie ale szczególnie polskie) komedie mało mnie bawią.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ja byłam z moim TŻ na "Dużych dzieciach".. naprawdę warto. jest się z czego pośmiać. salma Hayek gra partnerkę zyciowa adama sandlera. ten duet wychodzi im niesamowicie.. POLECAM
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się co do "Projektu dziecko". Byłam wczoraj i jestem zawiedziona. Sądziłam, ze skoro film był pokazywany na FPFF w Gdyni to reprezentuje jakiś poziom, ale cóż....
Incepcja zdecydowanie godna polecenia. Duże dzieci - jak dla mnie powielenie "Kac Vegas" i "Jutro będzie futro", czyli kolejna marna kopia Pozytywnie zaskoczył mnie film "Wybuchowa para". Spodziewałam się gniota w stylu "Pan i Pani Kiler", a jednak nie. Może nie ma szału, ale bliżej mu do kina akcji niż do taniego romansidła z komedią w tle.
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
byłam na 'Wybuchowa para'. spodziewałam się całkiem innej reżyserii, ale pomijając to, moim zdaniem film był przynudzający i kompletnie nieromantyczny
![]() a był ktoś na Step up 3D ?
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Też własnie zastanawiam się na tym filmem oglądałam Step Up 1 i 2 i myśle że 3D to może być coś ciekawego, taniec w 3D...Badzo lubie filmy o tańcu i myśle że chyba pójde na Step Up 3D w tym tygodniu..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Jakoś nie mam wrażenia żeby "duże dzieci" były powieleniem "kac Vegas".. fakt komedia amerykańska jak każda inna ale ten film akurat im się udał..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem ![]() 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. ![]() Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Kiedy się wybierasz? Napisz potem jak było
![]()
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem ![]() 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. ![]() Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja i TŻ mamy karnety do Multikina (promocja Bezendu
![]() ![]() Zachwyciła mnie jedynie Incepcja ![]() Wczoraj byliśmy na "Dużych dzieciach" - fajny, śmieszny, lekki film. Przyjemny. Z kolei "Wybuchowa Para" to dla mnie jakaś totalna żenada ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio byłam w kinie na Incepcji i jestem zachwycona. Dawno nie pamiętam, kiedy w kinie podczas senasu była taka cisza. Nawet nie słyszałam okropnego chrupania popcornu, chispsów czy takich tam. Jutro idziemy na film Uczeń Czarnoksiężnika. Oczywiście na środy z orange
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
A ja z kolei wczoraj byłam z tż i znajomymi na "Co nas kręci, co nas podnieca" i mogę stwierdzić, że oprócz kilku sarkastycznych tekstów i ironicznych sytuacji, nie było tam NIC ciekawego... znajomi osądzili podobnie, a tż od początku spał jak suseł, a budziłam go dopiero na napisach końcowych... :P dobrze, ze mielismy zaproszenia za friko
![]() nieeee polecam w każdym razie;]
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
O o o to chyba najwyższy czas się wybrać na Step up 3D. myslałam, ze to już będzie strasznie naciągane a tu jednak, świetne recenzje
![]() o czym ta 'Incepcja' ?
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie o snach, podświadomości, budowaniu świata we śnie, kontroli nad tym co śnimy o przekręcie, miłości, pieniądzach, śmierci, strzelaninach ![]() ![]() ![]()
strach jest dobry. dobrze jest się bać. to znaczy, że masz coś jeszcze do stracenia. co jest sensem życia? żyć! "Nawet partnerzy żądający pełnej wolności, siadając za kierownicą nie jadą lewą stroną. Dlaczego? Mają świadomość ograniczenia i konsekwencji łamania praw". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Duże dzieci- Chcieliście recenzje to macie! Film super, można naprawde się pośmiać, i film pokazuje że dzieci i młodziez która w wolnym czasie gra na komputerze i zamiast wyjsc na dwor i pogadac to pisza sms, może inaczej spędzić czas..Polecam.Film dla każdego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tam czekam na Salt, może akurat mi się zechce i zawiozę tyłek do kina ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Ale naprawde polecam, przynajmniej pokazuje film że faceci do końca zycia sa dziećmi.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja jestem teraz nieco cofnięta w premierach filmowych, co teraz wchodzi/niedawno weszło do kin? ![]()
Edytowane przez bells999 Czas edycji: 2010-08-19 o 10:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Ja byłam na step up 3D jakieś 2 tygodnie temu i powiem tak: zaje..... y film;D dla kogoś kto kocha taniec i chce też posłuchać świetnej muzy jest idealny. Do tego genialna gra Adama Sevaniego (MOOSE), że normalnie poszłabym jeszcze raz- ale 3D jest dość drogie:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.