|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Nie wiem jak to sie dzieje z tymi zębami
a na śniadanie hm bułka zapiekana z serem a w środku jakieś pieczarkowe nadzienie ![]() pierwszy raz takie coś jadłam do tego kawka
|
|
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Cytat:
|
|
#2433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest nas dwie![]() Cytat:
Tylko ze moje juz odros,ly w miare znośne.Czybys mieszkała w moim bloku? |
||
|
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
dobra kobitki ja uciekam nad staw
poopalać się troche heh. wpadne tu później
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo lasencje
co tam u Was?
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tam mija dzień?
ja mam Tż-ta w pracy, ale jutro Go już zobaczę A jak się cieszył jak wczoraj po pracy do mnie zadzwonił, bo usłyszał mój głos słodziak
|
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
Justys kusząco brzmi i dość smaczne było
![]() ![]() wszystko poszło w boczki ;pKaś to nie blok niestety ;pwitaj Lala
|
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Lalu
Aś no to w takim razie znam ten ból. Ja nie zasne przy zamknietym oknie w nocy wiec otwieram na maksa a o 8 oni zaczynaja remonty wiec musze wstac, pozamykac i spie dalej. A najzabawniejsze ejst to ze oni halasuja mniej wiecej do 9 i pozniej cichutko pracuja. |
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
ja w week nieźle pogrzeszyłąm... grill i te sprawy ale żadnego piwa!!
![]()
|
|
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczułam się jakbym czytała swoją historię u mnie jest TAK SAMO!! jak otwieram oczy to wszystko cichnie ! paranoja ale moge ich obserwować zza firanki ;D niestety oprócz tego, ze są opaleni to nic więcej fajnego nie widzę ;/Justys
|
|
|
|
|
#2443 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Ale mi się podoba ta sukienka, którą Lala pokazywała ![]() A do której z was mogę się na śniadanie wprosić? |
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie zawsze
ale nie wiem co chcesz A nie wiedziałaś jej nigdzie?
|
|
|
|
#2445 |
|
Rozeznanie
|
Sęk w tym, że ja sama nie wiem co chcę
ale nie jestem aż tak wybredna, na pewno masz jakieś dobre śniadanko![]() A sukienki niestety nie widziałam
|
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
Zakochałam się w niej, no ale cóż
|
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
hej myszka
u mnie też się coś dobrego na śniadanko znajdzie
|
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
ja za jakieś 15 minut się zwijm bo jeszcze musze zakupy zalizyć a wole to zrobić przed dentysta , bo potem nie wiadomo jak się będe czuć. LAla sukienka jak talala
![]()
|
|
|
|
#2449 |
|
Rozeznanie
|
Lala, no sukienka jest naprawdę śliczna, może znajdziesz ją gdzieś, albo chociaż podobną
![]() Asia, no to jak zjem u Lali to wpadnę też do Ciebie ale wy o mnie dbacie![]() Justyna, bedzie dobrze u tego dentysty, trzymaj się
|
|
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() aleście się rozgadały!
|
#2451 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze lubiłam starszych i tacy właśnie pewni siebie itd mmm o tak ale teraz jest G. juz tak nie mysle, bo jest dobrze ![]() Cytat:
![]() hehe a minke to chyba miałam cały czas, bo G. mówił, że cały czas miałam taki usmiech na twarzy jakbym nie wierzyła, że On tu jest ![]() Cytat:
też mam słabe zęby ciągle musze chodzić na kontrole, a naprawde staram sie dbac o te zęby itd bo tez strasznie boje się dentysty ja bez znieczulenia nawet buzi nie otwiertam trzymaj się Kochana a ja na śniadanie dzisiaj płatki z mlekiem kiedys potrafiłam jeśc to codziennie, ale juz mi się przejadły znów tak gorąco
|
|||
|
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
czesc moje
wszystkim buziak kawkę łapie w dłońi znowu podziedziałeek ehhh byłam na weekend w domu i tak strasznie mi sie nie chcialo wracac ze szok!!!! żeby tylko zostać jak najdlużej mialam zamiar wracac dzisiaj busem o 4rano! ale przyapdkiem spotkałam wczoraj kumpele i okazało się że jedzie samochodem wiec komfortowo doturlałam się wczoraj w nocy. No a dzisiaj z rańca do pracyyyyyy eeeeee. siedzę i gadam od rana o pierdołach z szefem![]() wiecie jak mi cudnie było w domku i tak słodko i tak przytulnie. tak juz chyba jest ze docenia sie jak "sie straci". a ile wrazen mialam!!! w piatek zaraz po przyjedzie poszlam na nasza urokliwa starowke i ogladalam wystawe zdjec z powodzi-cos niesamowitego. zdjecia przerazajace, na duzym formacie i oblozone workami z piasku-niezly klimat. a potem ogladalam pokaz krecenia ogniami-wow! cos nieziemksiego! i moja mala, kochana, slodka przyszywana siostrzyczka ktora jeszcze niedawno odprowadalam do przedszkola kreci tymi ogniami! niesamowity spektakl! a w sobote 1szy raz w tym roku byłam nad jeziorkiem przyjemnie choc goraco jak cholera.a wieczorem z przyjacioka wyskoczylysmy na piwko czy wiecie ze odkad wziela slub i urodzila dziecko to byl nasz pierwszy taki wypad? maz troche sie wkurzyl ale co tam!![]() w niedziele tez u mnie byly burze- jedna zlapala mnie z mama na spcerze w polach i wrocilysmy jak mokre kury-nawet majtki mialam mokre ale bylo super!!! ja uwielbiam takie letnie deszcze![]() chcialam sie najpierw przywitac i zaraz odniose sie do tego co pisalyscie gaduly bo oczywiscie pol godz. mi zeszlo z nadrabianiem
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
hejo Goś
to gdzie Ty pracujesz, że masz taki luzik z szefem?
|
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia miło że już jesteś z nami
![]() mnie się taaaak chce jechac do Krakowa, że sobie nie wyobrażacie jeszcze jak czytam jak Gosia opowiada jak tam pięknie.... eh![]() :ro lleyes:
|
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
Kaś 3mam kciuki za Twoje zmiany
a do Wawy jedziesz tak ooo? do Reomea?;> a kiedy?nie opowiadałaś nic o oglądaniu kgwiazd.... ![]() ja w krk nie miałam szans zobaczenia czegokolwiek, ale w piątek wzięłam piwko,kocyk i poszłam dosłownie 500m od swojego bloku i przez 1,5h naliczyłam 22 gwiazdy! ![]() Natali podsyłam jeszcze raz ten link http://maestrobrush.pl/index.phpopti...mart&Itemid=29 jak dobrze pojdzie to dzisiaj wieczorem bede je juz miala ![]() juz nie wiem ktora ale pytalyscie o pedzel do pudru-to zalezy do jakiego czy plynnego czy sypkiego czy prasowanego, czy z naturalnego wlosia czy syntetycznego- rzuc okiem na te co sa na tej stronie maestro-to dobra firma.a ostatnia dorba ks. ktora przeczytalam to czy znasz sekrety mezczyzn? na ten moment dla mnie kultowa i ks. pt. odrodzona oczywiscie autora teraz nie pamietam. o wczesnym chrzescijanstwie, egipcie z ok'45 roku, milosci itd-bardzo ciekawa![]() a co to za ks.Julia??? jak moja chrzesnica ![]() Kinia szaaaaloooona gratuluje zejscia z facetem i poukladania tego![]() a na oszczedzanie pieniedzy proponuje zalozyc konto oszczednosciowe z ktorego bez potracania duuuzej prowizji nie mozna wyplacac kasy czesciej niz 1x w tygodniu ja takie mam i co miesiac przelewam jakas kaske a ruszac nie moge. no i nawet maly % rosnie![]() Asia jak ja Ci zazdroszcze tej psychologii!!!! to bylo moje wielkie marzenie! a gdzie ja studiujesz? i czysta psychologie? ja chcialam stosowana Lala- co do kiecki to sliczna i popatrz na allegro- keidys jak szukalam dla siebie widzialam b.podobna-w roznych kolorach tez z czarna prepaska tylko wiazana byla na kokarde. takze szukaj szukaj a ja na allegro b.czesto robie zakupy i moze ze 2x nie bylam zadowolona ale zawsze mozna bylo odeslac i zwrocali kaseMarta szacun dla G! powalil mnie! wspaniala niespodzianka. ahhh jak takie akcje sa cudowne!
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Gosia czystą psychologię
teraz na 3 roku zaczynam specjalizację Psychologia wychowawczo kliniczna dzieci i młodzieży i Psychologię pracy Stosowana u was w Krakowie jest z tego co ja się orientuję a ja jestem na Śląskim w Katowicach zobaczymy co dalej z tego będzie ![]() hm tak się zastanawiam czemu ja nic o tym spadających gwiazdach nie wiedziałam ? <mysli> jak zwykle gapa ze mnie
|
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hejo skarbie. To sobie przynajmniej odpoczęłs.. Ja już po dentyście. nie czuję policzka i kawałek nosa. To mozliwe, że nawet jak dostałam znieczulenie to momentami mnie tak zabolało, że się udarłam?? jeju nie wiem , co by było bez znieczulenia. A dopiero 2 raz w życiu brałam znieczulenie. Ostatnio tydzień temu i dziś. Coś mi się podziało i tak boli;( dentystka mówiła do mnie: ,,no już kochana, jeszcze troszkę" miłą babka a taki niewdzięczny zawód. |
|
|
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o współczuję ![]() ![]() a co do tej uprzejmości to jak ostatnio byłam z tym kolanem to lekarz mi nim wywijał na wszystkie strony a jego żona stała przy mnie ręką wycierała czoło i mówi " oj biedna aż się spociłaś aż tak Cię boli ? eeee chyba nie może bolec aż tak " myślałam, że umre potem juz ze śmiechu a nie z bólu
|
|
|
|
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
Lala ja pracuje w oddziale firmy szkoleniowej. jestesmy tutaj we dwoje a moj szef to totalny luzak-ma corke w moim wieku i wlasciwie traktuje mnie jak corke. jest bardzo otwarty, ciply i wesoly wiec wytowrzyliscmy sobie uklad z duzym szacunkiem, przyjaznia i zaufaniem i dlatego jest tak fajnie
![]() Cytat:
ostatni moj post dotyczyl mojego domu rodzinnego w Sandomierzu![]() a gdzie Ty mieszkasz?
|
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu gwiazd nie było. Jade ot tak do romeo spędzic trochę czasu razem, pogadać, posmiać się, zapomnieć
Zabiore go do zoo i polazimy po parkach a kiedy? Jak tylko Pawel bedzie mial luzniej
Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2010-08-16 o 14:46 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

do tego kawka

<3

ale przyapdkiem spotkałam wczoraj kumpele i okazało się że jedzie samochodem wiec komfortowo doturlałam się wczoraj w nocy. No a dzisiaj z rańca do pracyyyyyy eeeeee. siedzę i gadam od rana o pierdołach z szefem