Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-16, 13:38   #3901
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI

dobra, powiem tak... po czesci nawet Cie rozumiem bo wiem, ze cierpisz, ze kochasz, ze byliscie razem dlugo ale... dlaczego jesli go kochasz to go od siebie odpychasz swoim nachalnym sposobem bycia? on potrzebuje wolnosci, spokoju a nie ciaglego gledzenia i jojczenia ... wiemy, ze chcesz dobrze, ale posluchaj tez co on do Ciebie mowi... uszanuj Jego wole.
nie znam faceta ktoremu podobalo by sie, ze kobieta zawraca mu tylek co chwile i to jeszcze pretensjami, placzem i zalami... podam przyklad: ogolnie jestem osoba ktora lubi kontaktowac sie przez komorke i lubie jak K. do mnie dzwoni ale jak raz dzwonil do mnie 7 razy co 5 minut z czyms tam to tez juz mialam powoli dosc bo ani sie nie obejrzalam, ani w nosie nie podlubalam a zas telefon byl... na prawde taki ciagly kontakt moze meczyc. daj sobie na wstrzymanie i uwierz mi, ze jesli bedzie chcial to sie odezwie. JAK FACET CHCE TO POTRAFI
Stary 2010-08-16, 13:39   #3902
skimos
Zakorzenienie

Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI

baby, zagłusz alarm muzyką

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 13:40   #3903
aleksandrettaa
Zakorzenienie

baby a nie możesz wyjść z domu? Idz na spacer albo coś.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 13:40   #3904
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
To możesz wyjaśnić dlaczego odstawiłaś takie cyrki? Najpierw płaczesz, że tesknisz za nim a potem on wraca a Ty tak go potraktowałaś. Magda nie obraź się ale to nie jest normalne zachowanie. Może masz jakieś zaburzenia emocjonalne i trzeba by się wybrać do psychologa? Przynajmniej ja nie rozumiem z czego wynikało twoje zachowanie.
No niestety, ale mój ex ten co mu się schizofrenia zaczynała - zachowywał się podobnie. Od euforii do depresji. Nawet nie wiedziałam za co obrywało mi się. Za cały 'parszywy zakłamany świat'. Działał wbrew sobie, krzywdził mnie a potem skamlał że wcale nie chciał. A ja długo nie miałam sumienia go zostawiać bo myślałam że będę bez serca, że to nie jego wina tak do końca itp.
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 13:40   #3905
skimos
Zakorzenienie

med gratulacje

Co się dzieje z Najeczką?

Stary 2010-08-16, 13:41   #3906
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Uważaj, bo obudzisz we mnie sucz- sukowatą jaka jeszcze się nie ujawniła
Kurcze, czy to znaczy, że mamy się przygotować na koniec świata?

Paollino depeszowskie pozdrowienia o ile dobrze kojarzę to spotkałyśmy się na zakupach perfumowych i się okazało, że lubimy tą samą muzykę
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 13:42   #3907
_Remedios
Zadomowienie

Hej

Justyna jak tam samopoczucie? jeśli chodzi o torebkę to zdecydowanie ta, którą wkleiła Carmi Sama nad nią myślę

Skimos Naj nie ma dostępu do internetu w domu - wykorzystała już limit. Za kilka dni będzie znów. Na razie może tylko z pracy pisać, także pewnie niedługo się odezwie.
Stary 2010-08-16, 13:43   #3908
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
baby a nie możesz wyjść z domu? Idz na spacer albo coś.
sprzątam i paznokcie maluję póki co, potem miałam w planach relax na ogródku, ale jak czegoś z tym nie zrobią to chyba będę musiała.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 13:43   #3909
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
med gratulacje

Co się dzieje z Najeczką?
Pojechała do krk i od tamtej pory jej nie było. Carmi, Frezi, Kawa, Rem - oddawać najeczkę!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JA CHCĘ NAJECZKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

Stary 2010-08-16, 13:43   #3910
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Pierwszy raz od dwóch lat, przekroczyłam 90 km/h Łaaa!
szczerze gratuluje

ja to mam prawko od 1,5 roku a max jezdzilam moze z 10 razy tez mam stracha ale ostatnio jezdzilam troszke i wcale tak zle mi nie idzie ... i moj rekord to 70 na liczniku
Stary 2010-08-16, 13:44   #3911
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Paollino depeszowskie pozdrowienia o ile dobrze kojarzę to spotkałyśmy się na zakupach perfumowych i się okazało, że lubimy tą samą muzykę
Chyba tak Mówił mi coś Twój nick i ten boski avatar o ciasteczkach
Stary 2010-08-16, 13:46   #3912
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Chyba tak Mówił mi coś Twój nick i ten boski avatar o ciasteczkach
Sława mojego avatara przegoniła nawet mnie
Stary 2010-08-16, 13:46   #3913
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Uważaj, bo obudzisz we mnie sucz- sukowatą jaka jeszcze się nie ujawniła
pokaż na co Cię stać!
(to to co się tu parę razy ujawniało to nie była sucz?)

kurde, trudno żeby Madzia po zakończeniu pierwszego poważnego, 6-letniego związku nie rozpaczała. dla mnie dziwne by było jakby nagle parę dni po zerwaniu powiedziała "nie ten, to następny, wszystko się ułoży a ja idę grać w tenisa". trzeba swoje wycierpieć i nie ma rady...
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 13:50   #3914
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość

Madziu- smuć się jeśli chcesz, ale nie reaguj na wszystko co piszemy smutną minką. staramy się pomóc. to normalne że po takiej stracie jest ci ciężko, ale to nie jest koniec świata ani twojego życia i twojego szczęścia. jeszcze kiedyś będziesz się śmiać z tej sytuacji.

a co do niepisania- ja odnosiłam wrażenie, że tak mówisz o tym pisaniu i że do niego piszesz. ale skoro od wczoraj nie piszesz to bardzo dobrze
dobrze nie bede pisać smutnych minek moge płakać pisząc to..

ja w ogóle do niego nie pisałam tylko dzwoniłam. Teraz cisza ....

Cytat:
No przykro mi, ale zachowujesz się jak rozpieszczona jedynaczka która wszystko zawsze dostawała a teraz coś jej zabrano i świat jej się wali.
może tak sie zachowuje ale on jest dla mnie wszystkim

Cytat:
To możesz wyjaśnić dlaczego odstawiłaś takie cyrki? Najpierw płaczesz, że tesknisz za nim a potem on wraca a Ty tak go potraktowałaś. Magda nie obraź się ale to nie jest normalne zachowanie. Może masz jakieś zaburzenia emocjonalne i trzeba by się wybrać do psychologa? Przynajmniej ja nie rozumiem z czego wynikało twoje zachowanie.
jeśli chodzi o tamtą niedziele to specjalnie powiedziałam,że nie chce jechać żeby on mnie niewiadomo ile o to prosił , głupia jestem i tyle nic na to nie poradze. Chyba sprawiało mi przyjemność dreczenie go. Teraz sama przed sobą sie przyznaje do tego a jedynym moim marzeniem jest wynagrodzenie mu wszystkich szkód jakie mu zrobiłam

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Zaraz was będę nadrabiać, ale najpierw egoistycznie pochwalę się swoimi sukcesami
Wczoraj byłam w pizzerii, a potem w kinie na tej incepcji i bardzo podobał mi się film. Niestety wróciłam do domu o 1 w nocy. Mimo to jakoś zdarłam się przed 6 z łóżka i pojechałam do Rzeszowa zaspana, ziewająca, kichająca i smarkająca. Instruktor mnie pochwalił, że naprawdę dobrze mi idzie, jak na 2 lata przerwy w prowadzeniu. Że ładnie ruszam, zmieniam biegi, skręcam, hamuję, generalnie ok kieruję. Było kilka drobnostek do poprawienia i trochę jeszcze jest, ale zadowolony był, że go słucham, stosuję się do jego wskazówek i poprawiam co trzeba. Kazał mi uwierzyć w siebie, bo wg niego mam potencjał i powinnam to wykorzystać I bardzo chętnie poszedł ze mną na kawę do WORDU, gdzie właśnie mi to mówił Aż poprawił mi się humorek i samochodowa samoocena
Pierwszy raz od dwóch lat, przekroczyłam 90 km/h Łaaa!
a fajny ten pan?

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
dobra, powiem tak... po czesci nawet Cie rozumiem bo wiem, ze cierpisz, ze kochasz, ze byliscie razem dlugo ale... dlaczego jesli go kochasz to go od siebie odpychasz swoim nachalnym sposobem bycia? on potrzebuje wolnosci, spokoju a nie ciaglego gledzenia i jojczenia ... wiemy, ze chcesz dobrze, ale posluchaj tez co on do Ciebie mowi... uszanuj Jego wole.
nie znam faceta ktoremu podobalo by sie, ze kobieta zawraca mu tylek co chwile i to jeszcze pretensjami, placzem i zalami... podam przyklad: ogolnie jestem osoba ktora lubi kontaktowac sie przez komorke i lubie jak K. do mnie dzwoni ale jak raz dzwonil do mnie 7 razy co 5 minut z czyms tam to tez juz mialam powoli dosc bo ani sie nie obejrzalam, ani w nosie nie podlubalam a zas telefon byl... na prawde taki ciagly kontakt moze meczyc. daj sobie na wstrzymanie i uwierz mi, ze jesli bedzie chcial to sie odezwie. JAK FACET CHCE TO POTRAFI
daje choć ledwo co wytrzymuje tak mnie nosi..dzisiaj jak sie obudziłam to aż mnie w mostku piekło ze stresu ...

Cytat:
No niestety, ale mój ex ten co mu się schizofrenia zaczynała - zachowywał się podobnie. Od euforii do depresji. Nawet nie wiedziałam za co obrywało mi się. Za cały 'parszywy zakłamany świat'. Działał wbrew sobie, krzywdził mnie a potem skamlał że wcale nie chciał. A ja długo nie miałam sumienia go zostawiać bo myślałam że będę bez serca, że to nie jego wina tak do końca itp.
za dużo sobie pozwalałam w stosunku do niego,zawsze chciałam żeby było tak jak ja chce..no może nie zawsze ale w wiekszości. Pozwalał mi na wszystko i to do tego doprowadziło.....
Stary 2010-08-16, 13:50   #3915
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
kurde, trudno żeby Madzia po zakończeniu pierwszego poważnego, 6-letniego związku nie rozpaczała. dla mnie dziwne by było jakby nagle parę dni po zerwaniu powiedziała "nie ten, to następny, wszystko się ułoży a ja idę grać w tenisa". trzeba swoje wycierpieć i nie ma rady...
Cierpieć a zadręczać się to dwie różne rzeczy Nie wspominając o utrudnianiu życia byłemu
Stary 2010-08-16, 13:52   #3916
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
Skimos Naj nie ma dostępu do internetu w domu - wykorzystała już limit. Za kilka dni będzie znów. Na razie może tylko z pracy pisać, także pewnie niedługo się odezwie.
No to wiedziałam... nie pomyślałam tylko że pewnie ma na popołudnie dziś

Pranie zakończone, zaraz obiadek i zakupyyy czyli wracam do życia

Stary 2010-08-16, 13:52   #3917
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

no właśnie, nawet minek nie moge dawać a one oddają to co czuje

Może ja nie bede tu pisać . Nie chce Was denerwować nie taki miałam zamiar myślałam,że zrozumiecie moją sytuacje i jak mi cieżko. Ja płacze,przeżywam, przeraża mnie to,że zostałam sama taka prawda. Brakuje mi go... chyba musze sama sobie z tym poradzić

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-08-16 o 13:54
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 14:00   #3918
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

Może ja nie bede tu pisać . Nie chce Was denerwować nie taki miałam zamiar myślałam,że zrozumiecie moją sytuacje i jak mi cieżko. Ja płacze,przeżywam, przeraża mnie to,że zostałam sama taka prawda. Brakuje mi go... chyba musze sama sobie z tym poradzić
Madziu nie denerwujesz nas swoim cierpieniem, nie odchodz. Pisz, wypłakuj się ale też słuchaj mądrych rad. Prawda jest taka, że my możemy cie wirtualnie przytulic, przesłać emotke buziaka i cos poradzic ale swój ból muszisz przeżyć sama.
Rozumiem, że jest Ci ciężko. I nie pisz, że zostałaś sama bo masz rodzinę, znajomych, zazdrośnice.

Stary 2010-08-16, 14:04   #3919
Gleniusia
Zakorzenienie

Med, to gratulacje

Madziu, nie musisz przestawać z nami pisać, bo mówimy Ci, że to co robisz nie jest do końca dobre...naprawdę rozumiem, że jest Ci ciężko, że zadręczasz się - myślę, że powoli dociera do Ciebie, jak traktowałaś Tż ostatnimi czasy...naprawdę, najmądrzejsze co możesz teraz zrobić to dać Tż-towi odpocząć troszkę od tej chorej sytuacji...przecież go kochasz! To niełatwe, wiem...ale czy ktoś obiecywał, że będzie łatwo? My kobiety często odbieramy wszystko zbyt emocjonalnie - natomiast on przemyślał wszystko logicznie: dręczysz go, odpychasz, dąsasz się, sama mówisz o zerwaniu = nie cieszysz się z jego obecności, nie chcesz z nim być. Po tych wszystkich rozmowach on wie, że cierpisz, że Ci smutno - zostaw go teraz samego, aby mógł to wszystko sobie w głowie poukładać. A Ty zastanów się we własnym sumieniu - czemu go tak traktowałaś? Co było przyczyną? I nie chodzi mi o to, co on powiedział - pomyśl o tym, co Ty mu mówiłaś, jak się zachowywałaś. Gdyby on tak zrobił w stosunku do Ciebie, to nie myślałabyś, że chce odejść?
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 14:08   #3920
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu nie denerwujesz nas swoim cierpieniem, nie odchodz. Pisz, wypłakuj się ale też słuchaj mądrych rad. Prawda jest taka, że my możemy cie wirtualnie przytulic, przesłać emotke buziaka i cos poradzic ale swój ból muszisz przeżyć sama.
Rozumiem, że jest Ci ciężko. I nie pisz, że zostałaś sama bo masz rodzinę, znajomych, zazdrośnice.
niektóre dziewczyny denerwuje

Słucham Waszych rad naprawde i wiem ,że macie racje,że musze dać spokój i czekać. Tylko ja tego wszystkiego sie boje żadnego chłopaka tak nie Kochałam. Gdybyśmy jeszcze obydwoje podjeli taką decyzje ale to wszystko moja wina dlatego tak sie zachowuje jak dziecko,może tylko tak umiem sobie radzić z tym cierpieniem

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Madziu, nie musisz przestawać z nami pisać, bo mówimy Ci, że to co robisz nie jest do końca dobre...naprawdę rozumiem, że jest Ci ciężko, że zadręczasz się - myślę, że powoli dociera do Ciebie, jak traktowałaś Tż ostatnimi czasy...naprawdę, najmądrzejsze co możesz teraz zrobić to dać Tż-towi odpocząć troszkę od tej chorej sytuacji...przecież go kochasz! To niełatwe, wiem...ale czy ktoś obiecywał, że będzie łatwo? My kobiety często odbieramy wszystko zbyt emocjonalnie - natomiast on przemyślał wszystko logicznie: dręczysz go, odpychasz, dąsasz się, sama mówisz o zerwaniu = nie cieszysz się z jego obecności, nie chcesz z nim być. Po tych wszystkich rozmowach on wie, że cierpisz, że Ci smutno - zostaw go teraz samego, aby mógł to wszystko sobie w głowie poukładać. A Ty zastanów się we własnym sumieniu - czemu go tak traktowałaś? Co było przyczyną? I nie chodzi mi o to, co on powiedział - pomyśl o tym, co Ty mu mówiłaś, jak się zachowywałaś. Gdyby on tak zrobił w stosunku do Ciebie, to nie myślałabyś, że chce odejść?
Myślałabym..napewno.. postawiłam sie w jego sytuacji i gdyby on mnie odpychał albo zachowywyal sie tak jak ja to odbierałabym to tak,że nie Kocha mnie i mu nie zależy ale mi zależy i to najbardziej na świecie i Kocham Go jeszcze Mocniej. Nigdy mi nie pokazał co mnie czeka za moje zachowanie, zawsze myślałam,że mi to ujdzie na sucho,aż do teraz....
Stary 2010-08-16, 14:09   #3921
skimos
Zakorzenienie

Madziu jeszcze raz sobie wszystko przemyślisz i zrozumiesz gdzie były błędy. Nigdy nie jest tak że błędy są z jednej strony, może on też popełnił błąd pozwalając Ci już na samym początku na to czy tamto.
Czasu nie cofniesz, błędów nie wykreślisz, przeszłości nie zmienisz. Właśnie teraz możesz popracować nad sobą żeby w przyszłości zmienić się już naprawdę i dogłębnie.

Stary 2010-08-16, 14:10   #3922
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Kurcze, czy to znaczy, że mamy się przygotować na koniec świata?
Hmm... coś w stylu 2012 jest już blisko buahahahahaha
Cytat:
pokaż na co Cię stać!
(to to co się tu parę razy ujawniało to nie była sucz?)
Była, ale nigdy nie jest tak, żeby nie mogłobyć lepiej/gorzej*

*niepotrzebne skreślić
Cytat:
Cierpieć a zadręczać się to dwie różne rzeczy Nie wspominając o utrudnianiu życia byłemu
O to to!!!
Stary 2010-08-16, 14:10   #3923
skimos
Zakorzenienie

Madziu jak to Ci nie pokazał. Przecież było już rozstanie, i to była szansa na pokazanie jak Ci zależy.
Nie wyszło - no niestety, ale jak mówię przeszłości się nie zmieni.

Stary 2010-08-16, 14:16   #3924
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm... coś w stylu 2012 jest już blisko buahahahahaha
...no to idę do marketu po konserwy i wodę mineralną
Stary 2010-08-16, 14:18   #3925
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu jeszcze raz sobie wszystko przemyślisz i zrozumiesz gdzie były błędy. Nigdy nie jest tak że błędy są z jednej strony, może on też popełnił błąd pozwalając Ci już na samym początku na to czy tamto.
Czasu nie cofniesz, błędów nie wykreślisz, przeszłości nie zmienisz. Właśnie teraz możesz popracować nad sobą żeby w przyszłości zmienić się już naprawdę i dogłębnie.
ja chce tą przyszłość z Nim....tak żebyśmy zapomnieli co to znaczy kłótnie i złe dni.....

Cytat:
Madziu jak to Ci nie pokazał. Przecież było już rozstanie, i to była szansa na pokazanie jak Ci zależy.
Nie wyszło - no niestety, ale jak mówię przeszłości się nie zmieni.
ale wtedy dawał mi na tą szanse nadzieje, a teraz mówi,że nic jego zdania nie zmieni

jeszcze zapytałam sie Tża co by zrobił na moim miejscu..a on odpowiedział,że by przestał sie odzywać i jeśli mi by zależało to bym sie odezwała..

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-08-16 o 14:20
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 14:21   #3926
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

kurczę, Madziu, źle mnie zrozumiałaś albo ja źle napisałam....nie przeszkadza mi to że wstawiasz smutne buźki tylko chodzi mi o to że te twoje posty sprawiają na mnie wrażenie takich umęczających...i że wiemy że jest ci smutno, a te smutne buźki chyba tylko pogłębiają twoją rozpacz...

i naprawdę, lepiej żebyś pisała tutaj i żeby było ci łatwiej niż żebyś się zamartwiała sama

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 14:23   #3927
carmelova
Zakorzenienie

Madziu widzisz, wiesz co powinnaś zrobić, a mimo wszystko postępujesz zupełnie na przekór...
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 14:29   #3928
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
kurczę, Madziu, źle mnie zrozumiałaś albo ja źle napisałam....nie przeszkadza mi to że wstawiasz smutne buźki tylko chodzi mi o to że te twoje posty sprawiają na mnie wrażenie takich umęczających...i że wiemy że jest ci smutno, a te smutne buźki chyba tylko pogłębiają twoją rozpacz...

i naprawdę, lepiej żebyś pisała tutaj i żeby było ci łatwiej niż żebyś się zamartwiała sama
minki nie pogłebiają napewno tylko oddają to ,że mi smutno.

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Madziu widzisz, wiesz co powinnaś zrobić, a mimo wszystko postępujesz zupełnie na przekór...
z reką na sercu..jeśli dałby mi ostatnią szanse zmieniłabym sie;(
Stary 2010-08-16, 14:32   #3929
Ilsa Lund
Zakorzenienie

kurczę, naprawdę, ZEJDŹCIE z Madzi. Która z was skończyła kiedyś 6-letni związek, który był jej pierwszym ? W dodatku ostatnio ona żyła tylko tym by się poprawić i było już lepiej.

Jestem pewna że jeszcze się kiedyś odezwie nawet mimo tego że dzwoniłaś do niego przez tydzień tylko że nie wiem czy będzie chciał wrócić czy tak jak kolega od shake'a będzie chciał wiedzieć co u Ciebie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
A jeszcze zerknęłam na e-torebkę... a ta http://etorebka.pl/s03.php?f=0184 ?
Choji, ta druga super, ale te wstawki ze skórki "wężowej" bym zamieniła na gładką, mam uraz po Ryłko
mi się jednak najbardziej podoba ta z eko zamszu wygląda na najporządniejszą
Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
My wczoraj wróciliśmy do domku, byliśmy ze znajomymi na weekend nad jeziorem było super, piękna pogoda i picie, chłopacy w nocy kąpali sie na waleta w jeziorze i ogólnie nikt się nie wyspał za to po powrocie było jeszcze fajniej
Ty to masz życie jak w Madrycie stringulki, walety...

chcę zacząć książkę od Ciebie ale ostatnio polepszyło mi się. To jest na zasadzie że albo jest bardzo dobrze albo bardzo źle i nie ma na to wpływu TŻ tylko co sobie akurat ubżdżę jednakowoż zabiorę się za nią dzisiaj

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 14:38   #3930
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
kurczę, naprawdę, ZEJDŹCIE z Madzi. Która z was skończyła kiedyś 6-letni związek, który był jej pierwszym ? W dodatku ostatnio ona żyła tylko tym by się poprawić i było już lepiej.

Jestem pewna że jeszcze się kiedyś odezwie nawet mimo tego że dzwoniłaś do niego przez tydzień tylko że nie wiem czy będzie chciał wrócić czy tak jak kolega od shake'a będzie chciał wiedzieć co u Ciebie

tak ostatnio tym żyłam,mogłam troche bardziej...

Nie zniosłabym tego gdyby tylko sie odezwał żeby zapytać co u mnie......

Co on robi

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości