|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
to zaszalała...
#1683 |
BAN stały
|
Axa!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
Siemka, znowu ja, ta niedobra, co chwilę byla na wątku, a później sobie poszła. Jednakże ciągle Was podglądałam więc jestem na bieżąco... przynajmniej trochę.
Orlica również oczekuję na efekty tatuażowe. Poza tym mam pytanie, czy alkohol potrzebny do utworzenia gazetowych paznokci można czymś zastąpić? U mnie kłótnie w związku rozgrywają się równolegle z Waszymi. Niestety z mojej winy, bo czepiam się, że BS tańczyc nie umie. Mimo to ciągle nadużywamy seksu, podczas wakacji było po 2 razy dziennie (niestety, nie byliśmy tylko we dwoje, ale ze znajomymi, więc ciężko było cześciej). W planach był sex na plaży, ale niestety się nie udało, pogoda nie dopisała. Wczoraj pierwsza wpadka - pękła guma, musialam biegać za tabletą "po" mimo iz był sex w czasie okresu. Mam bardzo nieregularne miesiączki (muszę iść z tym do lekarza), więc wolałam mieć pewność, że nic z tego nie będzie, bo nie wiem kiedy dokladnie powinna być owulacja. Powiedzcie jak długo (mniej więcej) bedę czekać na wizytę u gina od czasu zapisu?
#1686 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie Orlica - też czekam na efekty ![]() I też robiłam gazetowy mani.. z tym, że inaczej - moczyłam gazetę, a nie paznokieć w alkoholu (najpierw spróbowałam moczyć pazurek, ale jakoś mi się papier przyklejał ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() w życiu bym nie wzięła tabletki "tuż po"... nie uprawiam seksu z facetem, z którym nie chciałabym mieć dzieci
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1688 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Rozeznanie
|
Nie nadrobiłam,bo byłam na wakacjach
![]() No jestem z Wrocławia jak widac ![]() nie miałam o czym pisać bo zerwałam ze swoim ... a to raczej on ze mną... teraz nie wiem czy cos z tego do konca wyjdzie ale ostatnio nas poniasło w parku ^^ wieczoreeeemmmm I o jakiej tutaj autoprezentacji mówić? Co mam powiedzieć. Mam na imie Aneta. Miałam chłopaka... teraz niby tez mam.. bo cos próbujemy. nie wiem co wiecej... On mnie nauczył szaleństw... Nie wyobrażam sobie jakiegos innego grzecznego chłopaca... A nie pisze dośc duzo. bo nie mam po pierwsze o czym a po drugie nie bywam tutaj czesto...na wizazu..
Próbuje zrzucić kg dla siebie ![]() Studentka Politechniki Wrocławskiej ![]() Edytowane przez Elegance Czas edycji: 2010-08-16 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
ja mam 5 minut czasu pomiędzy malowaniem obrazów a pracą, już sie zajeżdżam. Axa my z BS też mamy wybuchowe chcaraktery, ale idziemy na niesamowite kompromisy i staramy się kłócić jak najmniej, u nas pomaga rozmowa, rzadko krzyczymy i wypominamy sobie czesto siadamy i rozmawiamy, może wam tez taka rozmowa pomoże
![]()
Prawda! Sprawiedliwość! Wolność! I Jajko Na Twardo! Pratchett ![]() Edytowane przez black-bubu Czas edycji: 2010-08-16 o 18:25 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1692 |
Rozeznanie
|
oo widze,ze ktoś ma jakis problem z rozmową i porozumiewaniem sie...;p
#1693 |
Zakorzenienie
|
ja pominę milczeniem to lepiej
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21410819]Tak, kupiłam ![]() ![]() ![]() Czytałam, KWC to moje zboczenie. Jak chcę coś nowego kupić, to zawsze tam zaglądam ![]() [/FONT] Cholernie się cieszę, że BS lubi pichcić ![]() ![]() Ja też mam jeden co lezy i korci mnie, żeby go już użyć, ale lezy na jesień zimę... też też zanim coś kupię odkąd znam wizaż, to najpierw wchodze na KWC ![]()
#1695 |
Rozeznanie
|
Akurat z tymi tabsami też się zgodzę, bo nie każdy chce się faszerować tabletkami antykoncepcyjnymi, a w momemncie kiedy używają gumek i zdarza się (niestety), że pękają to po to jest ta awaryjna, aby w skrajnych sytuacjach jej użyć
![]() Orli - dawaj tatoo co do gazetowych paznokci to widzę, że wszystkie nimfy teraz takie będą miały ![]() Ja z BSem też raczej na siebie nie krzyczymy, a jesli się już zdarzy to jedno od razu opieprza te drugie co krzyczy ![]() Na szczęście z obiadami etc problemu nie ma, bo powiedziałam jasno, że gotować za bardzo nie umiem i póki co nie chcę się uczyć. Aczkolwiek często robię mu śniadanie, czy jeśli mam wenę to coś prostego ugotuję...a wtedy tylko widzę wdzięczne oczy i zaskoczenie, co jest bardzo miłe ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- co osoba - to pogląd ![]() zresztą, wiele można mówić dopóki się nie ma takiej sytuacji... ja się o tym przekonałam, kiedy bardzo bliska mi osoba miała z tym duży kłopot. I co przypadek, to inny sposób patrzenia etc - moim zdaniem Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-08-16 o 18:41 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
Jemi u mnie BS gotuje, a ja sprzątam i wszyscy są zadowoleni ;p
Ale dobrze, że przedstawiłaś mu sprawę jasno, niech pokazuje co umie
#1697 |
Zakorzenienie
|
wiesz ja to ja, ale ja w wieku 17 lat nawet nie chciałam się bzykać choć okazji bylo wiele i pokus
nie chciałam właśnie takich akcji, sama byłam dziecinna seks zaczęłam uprawiać dopiero wtedy, gdy wiedziałąm, że na sto procent nie zajdę (21 lat) mając lat 24 dowiedziałam się, że mam endometriozę, to też zmieniło moje postrzeganie wielu rzeczy ale miałam kumpele, z którą się smyrałysmy, to było bezpieczne i eksperymentalne
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-08-16 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
W sumie racja co do wieku. Tylko, że teraz już za późno na takie refleksje. Jednakże nie żałuję, że zaczęłam.
Zazdroszczę koleżanki, u mnie takiej brak. Tzn. jest jedna, co by chętna była, ale mnie zupełnie nie pociąga, więc byłoby to zupełnie bez sensu.
#1699 |
Konto usunięte
|
Ja zaczęłam wcześnie ale zabezpieczałam się i jeżeli pękła, to chyba nie ma co linczować, bo gumka była
![]() Mnie to po prostu ciekawiło i kręciło i od razu mi się spodobało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
Zawsze byłam grzeczna i spokojna, ale od czasu gdy jestem z Bs-em obudził się we mnie seksualny demon :P
Nic dziwnego, że mowi teraz o mnie zbok ![]() ![]()
#1701 |
BAN stały
|
Zussska sprawa terminu dostania się do gina to kwestia tego jak długo to trwa w danej przychodni tego nie da się określić...
a jak Ty się czujesz w ogóle hmm? ![]() wiesz ja mam 34 lata i dwójkę dzieci przechodziłam nie mając świadomości o tym,że one żyją pod moim sercem bm przepiła ten czas a okres był...a tu sruuu serduszko pukało.. weź no napisz jak to u Ciebie wygląda tym bardziej jak masz nieregularne miesiączki to sprawa bywa trudna bo dni płodne są także niewyraźne.. daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Zakorzenienie
|
leelou dzięki za troskę. na szczęście na razie brak skutków ubocznych (jestem 8 h po tablecie). nastroj mam dość pozytywny, bo pocieszam się, że był okres no i że tabletę wzięłam na czas (mniej niż 12 h po)
jednakże braku odpowiedzialności(bo częściowo to moja wina) sobie nie wybaczę i zacznę się bardziej pilnować.
#1703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1705 | |
BAN stały
|
Cytat:
No i gdzie jest ta Orli? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
BAN stały
|
oj tam..uczymy się na błędach...będzie dobrze
![]() dobrze że opanowałaś sytuację ja przeżyłam niezły cyrk dzisiejszego dnia... dobrze,że jeszcze sobie nic nie zrobiłam.. help ![]() odsyłam do wątku stojących nad grobem https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post21411578 post 845 gdyby któraś z Was miała podobne przejścia i podzieliła się ze mną doświadczeniem w radzeniu sobie z zapominaniem o byłym niedoszłym mężu to dozgonnie wdzięczna będę |
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
Zakorzenienie
|
nooo jak miałam dwa lata zaproponowałam seks mojemu wujkowi, pisałam o tym już tutaj
w wieku 7 lat masturbacja pierwsza dostęp do erotyków odkąd miałam kablówkę czyli około 5 lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- to z wujkiem do dziś ji rodzinka wypomina i niby się śmieją, ale też sa przerażeni ![]()
#1708 |
Zakorzenienie
|
Labi o tym wujku to czytałam, resztę mniej kojarzę, ale coś takiego bylo
![]() Ty nicponiu, jaki przykład dajesz rodzeństwu ![]() widać po kim takie... oryginalne ![]() leelou szczere współuczucie, gdyż wszystko naraz zwaliło Ci się na głowie, w dodatku dzieciaczki, ktore na pewno nie nadążają nad sytuacją. Nie popuszczaj draniowi, a zwłaszcza tej chorej rodzinie. Szkoda, że wcześniej nie okazali, jacy są naprawdę.
Edytowane przez Zussska Czas edycji: 2010-08-16 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
BAN stały
|
Labi Ty korbo
![]() ![]() zaplułam monitor |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, zboczona jestem strasznie ale jak każda tutaj siora moja to nie wiem, bo ona z kolei taka powsciagliwa, ale moż eudaje przede mną ![]() ja latam na golasa po domu, a ona się bulwersuje, ż ejak tak można... itd itd w rodzinie nikt mnie nie rozumie ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- tak powaznie mówi na mnie mój BS jak go mocno zdenerwuje (czytaj: wku***am)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.