|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część VII
chciałam kupić parę dni temu szampon babydream, a tu pusta półka :/ bo przecenione o kilkadziesiąt groszy...
|
|
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczęłam bezsilikonową i bezslsową pielegnacje wlosow i twarzy i teraz skonczyly mi sie, a nie mam nic takiego ![]() Napisz do mnie PW to sie dogadamy z zaliczka Te produkty będą ważyć niecałe 2 kg (chyba ) to za paczke pocztową priorytetową będzie 13 zł, a ja do swojego samochodu musialabym zatankowac co najmniej za 20 zł a gdybym jechala autobusem to jeszcze parę km mialabym do przejscia pieszo Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-08-15 o 20:08 |
|
|
|
|
#2523 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2524 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
żeby ładnie rozdzielał i wydłużał to może wyprubój Mybelline Define a lash, taki zielony
|
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W piątek niedaleko mnie otworzyli nowego Rossmanna i w sobotę byłam na zwiadach ![]() Kupiłam tylko 'Skarb', dostałam gratis szczoteczkę do zębów i wygrałam (za odpowiedź na pytanie konkursowe) żel pod prysznic Palmolive
|
|
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
w moim Skarbie był żel pod prysznic Dove i męski Clear.
W końcu nie wybrałam się na Skarby Urody w Gd, zrobili je w kiepskim miejscu, więc się obraziłam i nie pojechałam
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fairytail, ten szal jak wyglądał, cieniutki? to normalna cena czy promocyjna?
|
|
|
|
|
#2530 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie w rosie jest to taki wąski szaliczek w szarą kratkę. Ja, wielbicielka szalików nie skusiłam się na niego
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#2531 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
Przyznam się, że nie czytalam całego wątku i nie wiem czy ten temat już ktoś poruszał, ale bardzo mi zależy, a więc chciałam się zapytać gdzie można dostac gazetkę "Rossmann Skarb" http://www.rossnet.pl/promocje/ tą gdzie na okładce jest Avril Lavigne. Tylko w Rossmanie można ją kupić, czy gdzieś w kiosku, gdziekolwiek też?Z góry wielkie dzięki.
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem warto ją kupić, nie wyrywa rzęs
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
oo a ja się spodziewałam ulotki
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, a czy w R. są kosmetyki kolorowe z Eveline? ja nie kojarzę, a na KWC upatrzyłam sobie tusz, tyle że nie wiem gdzie go w ogóle szukać
Edytowane przez gaga87 Czas edycji: 2010-08-16 o 11:47 |
|
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
w Rossmannie raczej nie ma.
kiedyś widziałam w Naturze oraz na takich stoiskach wolnostojących w centrach handlowych.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Od kiedy będą nowe promocje?
I o co chodzi z tym Skarbem? To jakaś gazeta, tak? Przepraszam ale rzadko bywam w Rossmanie więc nie za bardzo wiem o co chodzi
|
|
|
|
#2539 |
|
Konto usunięte
|
Skarb to miesięcznik wydawany przez Rossmanna, do dostania tylko w tych drogeriach. zwykle jest darmowy, czasem dorzucają próbki, czasem sporo miniproduktów. w tym miesiącu są miniprodukty, ale Skarb jest płatny 5 zł na rzecz powodzian.
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo
![]() A o ten Skarb to trzeba pytać przy kasie czy jest na jakimś innym stoisku (jakoś mi się nigdy w oczy nie rzucił)? I czy jak jest darmowy to też dają te miniprodukty/próbki?
|
|
|
|
#2541 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
to przypatrzę się mu !
|
|
#2542 |
|
Konto usunięte
|
kata, ja też Ci podałam parę typów parę postów temu.
Skarb kiedyś leżał przy gazetkach, ale ostatnio trzeba pytać przy kasie. oczywiście teraz, gdy jest do kupienia, jest wykładany w widocznym miejscu przy kasie.
|
|
|
|
#2543 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie w tym miesiąc kasjerka sama spytała czy chcę skarba i że pieniądze ze sprzedaży zostaną przekazane dla powodzian
|
#2544 |
|
Konto usunięte
|
no właśnie, bo teraz im zależy na tym, żeby każdy dostał=kupił.
ale zwykle tak nie jest, dlatego piszę Madzi, żeby pytała przy kasie.
|
|
|
|
#2545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli chyba się opłacało, bo chusteczki na pewno więcej niż 2zł kosztują ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
Co do Skarbu, to u mnie teraz na sklepie stała pani i zachęcała do zakupu, mówiąc na co będą przeznaczone pieniędze. Poza tym przy kasie też leżały. A jak bezpłatne są, to od wielkiego dzwonu wystawią ![]() Szkoda, że tuszu z Eveline w R. nie ma. Znacznie ułatwiłoby mi to sprawę, bo Naturę w moim mieście mam, ale to taka Natura-nieNatura. Na liście sklepów drogerii Natura jej nie ma. Nie kojarzę, żeby tam była kolorówka z Eveline, ale może się mylę. Jak nie znajdę, to może na ten tusz się skuszę? Jego chyba widziałam w R. ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...me-Mascara.htm Co prawda ma tylko 5 recenzji, ale za to jakie
|
||
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za odpowiedź ;*
|
|
|
|
#2547 |
|
Przyczajenie
|
czy któraś z Wizażanek, która kupiła sierpniowy Skarb, mogłaby mi podać daty, w których będą zaczynać się wszystkie promocje w sierpniu i wrześniu w Rossmannie.
Tak informacja powinna być zawarta na początkowych stronach magazynu. Będę wdzięczna za pomoc, bo w tym miesiącu nie kupowałam Skarbu, a chciałabym się dowiedzieć kiedy będą rozpoczynać się kolejne promocje. Pozdrawiam
|
|
|
|
#2548 |
|
Raczkowanie
|
1. duzo osob zastanawiala sie ostatnio na tym watku jaki TUSZ DO RZES KUPIC... otorz moje super odkrycie... ostatnio kiedy byl w promocji za 6,99 kupilam tusz marki wibo taki w szesciennym czarnym opakowaniu- maskara pogrubiajaco- wydluzajaca z gumowa szczeteczka... normalnie kosztuje ponad 8 zl... cene super a jest chyba oim kwc jak narzziue... najlepszy tusz jaki mialam.. no poprostu bomba... za taka cene specjalnego sie czegos nie spodziewalam a tu no poprostu bomba... polecam serdecznie... naprawde warto...
2. dzis bylam w rossie i zauwazylam maseczke SYNEGREN PRZECIWTRADZIKOWA,,, kosztowala cos ponad zl... no znoe szczal w dziesiatke... dziala jak napisane jest na opakowanie... no poprostu cudo 3.jak na zlosc dzis zaszlam do rossa ... patrze na polki a tu szampony BD sa.. polowalam na nie iesiac i nigdzie niebylo (potrzebowalam dla corki)... w koncu kupilam jej jakis inny a tu po tygodniu leza na polce (2sztuki).... stroszke sie wscieklam... 4. jesli sie nie myle to nowe promocje bd obowiazywac od 18 SIERPNIA... a dzis jest poniedzialek i o dziwo parze a chrzescijanka jeszcze gazetki nie wkleila ( nie niesie to za soba rzadnej urazy) tylko czekam z niecierpliwoscia.... pozdrawiam |
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
a ja byłam dziś w R. tylko po chusteczki mokre do torebki, tym razem zamiast tych z BD wziełam Cleanic, chciałam odmianę jakąś w zapachu
a i były na promocji. W końcu sie skusiłam na ten podkład Synergen, i powiem szczerze że po pierwszym nałożeniu, jest świetny myśle że jak bedzie nieco chłodniej to na niego nałoże jeszcze puder z tej serii i buźka bedzie jak marzenie
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później pojechałam na wakacje i zupełnie o tym zapomniałam ![]() Też jestem bardzo zadowolona z podkładu Synergen Po nałożeniu podkładu omiatam buzię pudrem Synergen 03 i wszystko ładnie współgra, nic nie ciemnieje itp. ![]() Sama w Rossie kupiłam dzisiaj spray termoochronny Dove z CND, lakier do włosów got2be i dwie paczuszki wałków do włosów For Your Beauty Będę się czesać na wesele
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2010-08-16 o 18:52 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

Zaczęłam bezsilikonową i bezslsową pielegnacje wlosow i twarzy i teraz skonczyly mi sie, a nie mam nic takiego
Te produkty będą ważyć niecałe 2 kg (chyba

zobaczyłam w necie pełną ofertę got2b, z usa chyba. oni mają trzy anioły: czarny (do suszarki), biały (do lokówki) i kremowy (do prostownicy)
a u nas taka bieda 

to normalna cena czy promocyjna?

Później pojechałam na wakacje i zupełnie o tym zapomniałam