Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-16, 22:08   #4111
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
a to nie Ty mialaś kiedyś patent na omijanie limitów?
ano ja ale ten serwis w końcu się zrobił popularny i nie wyrabiali z serwerami dla tylu osób więc ludzie z kontem premium nie czekają. Chociaż o tej godzinie i tak słabo działa

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 22:10   #4112
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI

Ide spać Dziewczynki jestem wykończona tym płaczem

Jest mi tak smutno a jak patrze na tel,że nie ma na nim znaku od Tża to boli serce

Dobranoc
Stary 2010-08-16, 22:20   #4113
skimos
Zakorzenienie

Claris nie smutaj się, jeszcze 2 miesiące i będziesz już z mężem
Madziu trzymaj się i dobranoc

Zdjęcia świetne, też miałyście tło fajne (moja babcia ma identyczny...obraz? dywan? na ścianie ) fajne z was babeczki
Naj super Ci pasują te włosy

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Aniołku i ostatecznie fajną fryzurkę zrobiłaś troszkę rajstopki za jasne nie ślizgaliście się po kafelkach?

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 22:20   #4114
Gleniusia
Zakorzenienie

Madziuś, śpij spokojnie...jesteś dzielna, że nie zadzwoniłaś dzisiaj do niego wytrzymaj jeszcze trochę, wyjdzie to Wam obojgu na dobre, zobaczysz
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 22:25   #4115
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość

Zdjęcia świetne, też miałyście tło fajne (moja babcia ma identyczny...obraz? dywan? na ścianie ) fajne z was babeczki
A tż jakby wyczuł bo zadzwonił do mnie na dobranoc i mówi tak: "niedługo już codziennie będziemy razem zasypiać, ale się cieszę, kocham cię"
hehe dla mnie też tło znajome, mam takie samo obicie mojego wyrka, na którym obecnie idę spać.
Dziękuję Wam kochane moje dziewczynki i dobranoc

madziu trzymaj się, jestem z Ciebie dumna, że tak potrafisz wytrwać z tym nieodzywaniem, myślę, że go to gryzie
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 22:25   #4116
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
ano ja ale ten serwis w końcu się zrobił popularny i nie wyrabiali z serwerami dla tylu osób więc ludzie z kontem premium nie czekają. Chociaż o tej godzinie i tak słabo działa
swoją drogą ostatnio zauważyłam że przerwy po limicie trwają krócej niż kiedyś. ostatnio czekałam bodajże 15 minut, gdzie kiedyś to było ok 40 z tego co pamietam.
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 22:34   #4117
skimos
Zakorzenienie

heh Claris ehh też tak mówiłam o wspólnym zasypianiu przed wspólnym zamieszkaniem.... ale niestety nie jest tak różowo że to codziennie
chociaż muszę powiedzieć że ostatnio TŻ coraz częściej woli jednak wyłączyć kompa i poleżeć ze mną

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

no i wywołałam wilka z lasu, właśnie się poprztykaliśmy

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 22:34   #4118
baby montana
Zakorzenienie

Madziu, brawo za wytrzymanie i trzymam kciuki, żebyś jutro też wytrzymała

http://www.youtube.com/watch?v=IW-7E_AjAOU gdyby któraś nie miała pomysłu na wesele

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 22:36   #4119
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:

Naj super Ci pasują te włosy

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Aniołku i ostatecznie fajną fryzurkę zrobiłaś troszkę rajstopki za jasne nie ślizgaliście się po kafelkach?
już myślałam, że nikt nie zauważy tła (czyli dywanu z Matką Boską )

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Moja mama właśnie namawia Tż, żeby został u nas na noc bo jest burza a ja sama boję się spać Dała mu własny ręcznik i szczoteczkę z zaznaczeniem, że to już jego na wszelki wypadek
ale fajna mama
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Dziewczyny kciukajcie jutro za mojego Frunia, żeby zdjęcie mu szyny przebiegło dobrze, ja się tak bardzo boję o niego, że przed chwilą się musiałam wybeczeć
i jestem zdenerwowana, bo jutro to będzie maraton z jednego miejsca do drugiego. Mogłam przełożyć tę przymiarkę, bo tak w nerwach to mnie nie będzie cieszyć, zakładając, że w ogóle zdąrzę na nią brat ze mną do weta nie pojedzie, bo nagle musi "w domu robić", a w praktyce wstanie sobie o 12., może o 14. się zbierze, żeby coś porobić... oczywiście rodzice nic mu nie powiedzą, więc nawet nie skarżyłam na niego. Kasy na operację psa również nie mają, muszę wyłożyć znowu od siebie... W ogóle jak Frugo się połamał, to było gadanie, że każdy z nim będzie wychodził na spacery, a co do czego to kto wychodzi? Z reguły ja, czasaaaami mama, a ten leń patentowany mój brat ani razu z nim nie był!! tak samo już nigdy nie miał chodzić na spacery bez smyczy, gadaliśmy, że inne psy to wcale nie wychodzą na spacery mając taki duży ogród jak nasz, albo całe życie przy budzie. Nasz w porównaniu do nich ma super, lata po ogródku, a do tego spacery rano i wieczorkiem taki dłuższy min. pół godziny, a wczoraj rodzice jechali na rowery i już mieli pomysł, żeby go wziąc, żeby biegł sobie wolno, no szlak mnie trafi i mama tak do Frugasa: chcieliśmy cię wziąć, ale pani (czyt. ja) nie pozwala. Debilizm jakiś.
Mam dość tego domu, ciągle jakieś wymówki. Dziś mama do mnie z wyrzutem, że udaję że jej nie widzę, czyli wstydzę się jej, bo wychodziłam z podwórka naszego, a ona szła i niby się popatrzyłam w tamtą stronę i mi machała, a ja zwyczajnie jej nie widziałam, no ale wg niej to się jej wstydzę i jeszcze czego się dziś dowiedziałam? Ze nie nadaję się do życia z ludźmi
Pewnie nie mogą się doczekać kiedy się wyprowadzę...
Jeszcze przez ten kurs nie mam kiedy iść do pracy i mama też ma do mnie to wyrzuty, jakby to była moja wina i mogłabym coś na to poradzić...
To wszystko się we mnie skumulowało i musiałam się wygadać, tżtowi nic nie mówiłam, bo bym się pobeczała mu do telefonu, tak mi się chce
oj, mamy potrafią wyskoczyć z fajnymi tekstami. niedługo się wyprowadzisz i problemy się skończą, a przynajmniej się do nich zdystansujesz a Frugasa weźmiesz ze sobą do nowego domku? i nie martw się, do życia z ludźmi się nadajesz - przetestowałam a kciuki będą, nie bój nic

Madziu, trzymaj się i spokojnej nocy

ciekawe, czy załaduje mi się wypowiedź godzina rozpoczęcia wysyłania wiadomości: 22:33
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 22:38   #4120
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Ale masz fajną mame Tż chyba nie odmówił?
nie miał wyjścia

Cytat:
Dziewczyny kciukajcie jutro za mojego Frunia, żeby zdjęcie mu szyny przebiegło dobrze, ja się tak bardzo boję o niego, że przed chwilą się musiałam wybeczeć
i jestem zdenerwowana, bo jutro to będzie maraton z jednego miejsca do drugiego. Mogłam przełożyć tę przymiarkę, bo tak w nerwach to mnie nie będzie cieszyć, zakładając, że w ogóle zdąrzę na nią brat ze mną do weta nie pojedzie, bo nagle musi "w domu robić", a w praktyce wstanie sobie o 12., może o 14. się zbierze, żeby coś porobić... oczywiście rodzice nic mu nie powiedzą, więc nawet nie skarżyłam na niego. Kasy na operację psa również nie mają, muszę wyłożyć znowu od siebie... W ogóle jak Frugo się połamał, to było gadanie, że każdy z nim będzie wychodził na spacery, a co do czego to kto wychodzi? Z reguły ja, czasaaaami mama, a ten leń patentowany mój brat ani razu z nim nie był!! tak samo już nigdy nie miał chodzić na spacery bez smyczy, gadaliśmy, że inne psy to wcale nie wychodzą na spacery mając taki duży ogród jak nasz, albo całe życie przy budzie. Nasz w porównaniu do nich ma super, lata po ogródku, a do tego spacery rano i wieczorkiem taki dłuższy min. pół godziny, a wczoraj rodzice jechali na rowery i już mieli pomysł, żeby go wziąc, żeby biegł sobie wolno, no szlak mnie trafi i mama tak do Frugasa: chcieliśmy cię wziąć, ale pani (czyt. ja) nie pozwala. Debilizm jakiś.
Mam dość tego domu, ciągle jakieś wymówki. Dziś mama do mnie z wyrzutem, że udaję że jej nie widzę, czyli wstydzę się jej, bo wychodziłam z podwórka naszego, a ona szła i niby się popatrzyłam w tamtą stronę i mi machała, a ja zwyczajnie jej nie widziałam, no ale wg niej to się jej wstydzę i jeszcze czego się dziś dowiedziałam? Ze nie nadaję się do życia z ludźmi
Pewnie nie mogą się doczekać kiedy się wyprowadzę...
Jeszcze przez ten kurs nie mam kiedy iść do pracy i mama też ma do mnie to wyrzuty, jakby to była moja wina i mogłabym coś na to poradzić...
To wszystko się we mnie skumulowało i musiałam się wygadać, tżtowi nic nie mówiłam, bo bym się pobeczała mu do telefonu, tak mi się chce
Dobrze, że się wygadałaś tutaj już niedługo będziesz mieć własną rodzinkę

Cytat:
A tż jakby wyczuł bo zadzwonił do mnie na dobranoc i mówi tak: "niedługo już codziennie będziemy razem zasypiać, ale się cieszę, kocham cię"
hehe dla mnie też tło znajome, mam takie samo obicie mojego wyrka, na którym obecnie idę spać.
Dziękuję Wam kochane moje dziewczynki i dobranoc

madziu trzymaj się, jestem z Ciebie dumna, że tak potrafisz wytrwać z tym nieodzywaniem, myślę, że go to gryzie
Ale słodko mój tak nigdy nie mówi JEgo zdaniem nie ma co o tym myśleć, póki faktycznie razem nie zamieszkamy

Madzia

edit:

Naj, a jak się ma Twój brat po operacji? Nie ma żadnych komplikacji?

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2010-08-16 o 22:40
Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 22:39   #4121
OlkaR
Zakorzenienie

Boniu!
Obejrzałam zdjęcia ze spotkania i.... jakie Wy (Frezi, Carmi) macie długaśne jęzory
A Kawucha to tak wampowato z tą czerwienią na ustach

Mamuniu jaka burza jest...
Ogólnie bardzo lubię burze, ale dzisiaj jak się zaczynała to aż się przestraszyłam. Dawno aż tak nie waliło piEronami
Stary 2010-08-16, 22:39   #4122
Gleniusia
Zakorzenienie

Ja już zmykam do łóżeczka coś poczytać itp Dobrej nocki!
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 22:41   #4123
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Boniu!
Obejrzałam zdjęcia ze spotkania i.... jakie Wy (Frezi, Carmi) macie długaśne jęzory

Ogólnie bardzo lubię burze, ale dzisiaj jak się zaczynała to aż się przestraszyłam. Dawno aż tak nie waliło piEronami
U nas jest to samo, a ja nie znoszę burz. Dlatego też Tż zostaje dzisiaj

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 22:45   #4124
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
już myślałam, że nikt nie zauważy tła (czyli dywanu z Matką Boską )
I nie wstyd Wam się było wygłupiać z Częstochową za plecami ?
Bezbożnice
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 22:52   #4125
OlkaR
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=Sv0NlLFpYjU

Tak mi się przypomniała fajna pioseneczka
Stary 2010-08-16, 22:55   #4126
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
I nie wstyd Wam się było wygłupiać z Częstochową za plecami ?
Bezbożnice
Bo to była grupa pod wezwaniem
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 22:57   #4127
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:

kafelki były spoko ponieważ były matowe i chropowate co do rajstop to były moje ostatnie jakie miałam przy sobie a na boso nie dałabym rady , poza tym na początku miałam inne buty srebrne te już są po zmianie . w październiku idę na wesele gdzie są strasznie płytki . Rok temu byli na tej sali moi rodzice to wszyscy dosłownie "latali po sali " na mojego tatę wylano raz rosół raz coś innego , co kawałek ktoś glebę zaliczał dlatego też boje się iść na to wesele chyba jakieś anty poślizgi sobie załatwię
Stary 2010-08-16, 22:59   #4128
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
kafelki były spoko ponieważ były matowe i chropowate co do rajstop to były moje ostatnie jakie miałam przy sobie a na boso nie dałabym rady , poza tym na początku miałam inne buty srebrne te już są po zmianie . w październiku idę na wesele gdzie są strasznie płytki . Rok temu byli na tej sali moi rodzice to wszyscy dosłownie "latali po sali " na mojego tatę wylano raz rosół raz coś innego , co kawałek ktoś glebę zaliczał dlatego też boje się iść na to wesele chyba jakieś anty poślizgi sobie załatwię
takie podkładki filcowe jak do mebli albo gumę taką jak się używa do przyklejania różnych rzeczy do ścian (Blue Tack)

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 23:01   #4129
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Ale słodko mój tak nigdy nie mówi JEgo zdaniem nie ma co o tym myśleć, póki faktycznie razem nie zamieszkamy

Madzia

edit:

Naj, a jak się ma Twój brat po operacji? Nie ma żadnych komplikacji?
myślę, że nawet jak nie mówi, to tak będzie
a my, jak tylko P. nie ma nocki albo ja nie muszę wstać o 6 na uczelnię, to leżymy przytuleni aż do zaśnięcia a potem to każdy zadem w swoją stronę

brat dobrze, ale czy się przeszczep przyjął, dowie się za 10 miesięcy. poza tym to straszny widok... wiecie, on cały spuchnięty po tej operacji, poza tym w szpitalu na oddziale chirurgii plastycznej jest po prostu okropnie... w tym sensie, że są ludzie z prawdziwymi tragediami. dziewczyna - prześliczna figura - praktycznie nie ma twarzy po jakimś pożarze. ale to jeszcze nic. brat opowiedział mi historię innego chłopca z oddzialu i prawie się rozpłakałam. chłopak ma wiele chorób, a operacja, którą przeszedł, była tak trudna, że operował go profesor, który oficjalnie jest na emeryturze. chłopak ma teraz takie metalowe pręty wystające z głowy (w sensie z twarzy), są wkręcone w czaszkę. będzie je miał przez 4,5 miesiąca. nie może spać na boku, nie może nawet się śmiać przez ten czas, bo to powoduje rwący ból w czaszce. co gorsza, chłopak chodzi do szkoły specjalnej, gdzie i tak z niego szydzą (ma problemy z krtanią - ma taką dziurę w szyi), no i ma kaczy chód i tę chorobę twarzy, wykrzywiającą mu buzię. wyobraźcie sobie - to szkoła specjalna i z niego szydzą! przecież jak on tam wróci z tymi szynami w twarzy to oni go skrzywdzą. a nawet jeśli jakimś cudem nie, to przy jego chorobie nóg wystarczy, że ktoś zajdzie mu drogę, a on się przewróci i przeżyje niewyobrażalny ból kości czaszki.dla mnie to okrutne, dlaczego trzeba dopiero poznać czyjąś historię, by zrozumieć, że nie ma z czego żartować? dodam, że nie wiadomo, czy dostanie indywidualne nauczanie. a, i sam mówi, że jedynym jego przyjacielem jest brat.heh... w ogóle to nie wiedziałam, jak się zachować. gapić się głupio, a udawać, że się nie widzi, chyba jeszcze gorzej. ciężko zachowywać się normalnie. wstyd mi, że taka jestem, że nie umiem tego traktować normalnie (u brata umiem, ale on ma tylko chory nos, a u tego chłopca chodzi o poważną deformację)

Cytat:
Boniu!

no nie? Carmel ma jęzor, że hej
a Kawa powiedziała, że się wytapetowała specjalnie dla nas

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-08-16 o 23:06
Stary 2010-08-16, 23:15   #4130
OlkaR
Zakorzenienie

Właśnie, ja Wam nie mówiłam...
Jedziemy sobie z Med gdzieś tam przez Węgry chyba (w drodze do Turcji), ja dostaję SMSa.... od K....
No to zdziwiona, przecież się ze dwa, może 3 tygodnie nie odzywał.
Pytał co u mnie, powiedział, że on sobie właśnie na plaży leży (w Chorwacji), spytał kiedy ja jadę na swoje wakacje i takie tam pierdoły. Ja mu odpisałam, że właśnie jadę. SMS zwrotny o treści "W takim razie udanych wakacji życzę baw się dobrze. Daj znać jak wrócisz bo trzeba się w końcu spotkać ".
No i ok... wróciłyśmy w piątek. Napisałam mu, że wróciłam i jakieś tam pierdoły i jak zwykle zero odzewu.
Do tego, że jest dziwny, doszłyśmy już jakiś czas temu, ale powiedzcie mi... po jaką cholerę on mi w ogóle dupę zawraca?
Tak ciężko odpisać na SMSa? A jak ciężko to po co w ogóle pisze, żeby się odezwać?
Stary 2010-08-16, 23:20   #4131
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie, ja Wam nie mówiłam...
Jedziemy sobie z Med gdzieś tam przez Węgry chyba (w drodze do Turcji), ja dostaję SMSa.... od K....
No to zdziwiona, przecież się ze dwa, może 3 tygodnie nie odzywał.
Pytał co u mnie, powiedział, że on sobie właśnie na plaży leży (w Chorwacji), spytał kiedy ja jadę na swoje wakacje i takie tam pierdoły. Ja mu odpisałam, że właśnie jadę. SMS zwrotny o treści "W takim razie udanych wakacji życzę baw się dobrze. Daj znać jak wrócisz bo trzeba się w końcu spotkać ".
No i ok... wróciłyśmy w piątek. Napisałam mu, że wróciłam i jakieś tam pierdoły i jak zwykle zero odzewu.
Do tego, że jest dziwny, doszłyśmy już jakiś czas temu, ale powiedzcie mi... po jaką cholerę on mi w ogóle dupę zawraca?
Tak ciężko odpisać na SMSa? A jak ciężko to po co w ogóle pisze, żeby się odezwać?
ja radzę: olej ciołka. moim zdaniem leżał na plaży i wspominał tegoroczne podrywy, więc pomyślał, że napisze. ja na Twoim miejscu już bym więcej nie pisała, nawet jeśli się odezwie.
du...pek i tyle
Stary 2010-08-16, 23:23   #4132
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
ja radzę: olej ciołka. moim zdaniem leżał na plaży i wspominał tegoroczne podrywy, więc pomyślał, że napisze. ja na Twoim miejscu już bym więcej nie pisała, nawet jeśli się odezwie.
du...pek i tyle
Olewam, ale po co dupsko mi tak zawraca?
Chce powspominać to niech sobie wspomina, mnie nie musi do tego angażować

A kierowca się wkręcił... już dzisiaj z 15 SMSów od niego dostałam. Napisałam rano, że muszę się ograniczać bo mnie sporo kosztują teraz SMSy do niego, to stwierdził, że to nic, bo on będzie pisał za każdym razem jak o mnie pomyśli...
loooooool
Stary 2010-08-16, 23:30   #4133
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Ola, może ten kierowca się serio zauroczył tobą, a ty go zwodzisz - bo nie jest w twoim typie?

Jej, kobiety, ale wy jesteście cudne! Wyjdźcie za mnie! Założymy harem

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 23:33   #4134
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Olewam, ale po co dupsko mi tak zawraca?
Chce powspominać to niech sobie wspomina, mnie nie musi do tego angażować

A kierowca się wkręcił... już dzisiaj z 15 SMSów od niego dostałam. Napisałam rano, że muszę się ograniczać bo mnie sporo kosztują teraz SMSy do niego, to stwierdził, że to nic, bo on będzie pisał za każdym razem jak o mnie pomyśli...
loooooool
zawraca Ci zad, bo ma syndrom playboya. "ciekawe, czy laska, z którą spałem, odpisze po takim czasie nieodzywania się ooo, odpisala - dalej na mnie leci" - to takim wystarczy. wiem, bo kuzyn P. miał taki syndrom. żałosne, tym bardziej że to fajny koleś, ale miał takie jazdy w okresie "szukania miłości". no ale na szczęście CHYBA z tego wyrósł

a kierowca chyba szykuje Cię na macochę dla swojej 13-letniej córki

OK, kończę, bo nie daję rady z tym netem, a poza tym P. zaraz będzie miłej nocy

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
pff, bez pierdzienia? bez przyklęku? e-e

dobraaaaaaaanoooooooooooo oc

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-08-16 o 23:40
Stary 2010-08-16, 23:37   #4135
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Ola, może ten kierowca się serio zauroczył tobą, a ty go zwodzisz - bo nie jest w twoim typie?

Ja go nie zwodzę. Rozmowa (jeszcze w bagażniku) była mniej więcej na poziomie "bo mi się bzykać chciało" i z tego co zauważyłam to było z obu stron więc sprawę mamy jasną

Eeee.... a ja myślałam, że jesteś hetero. O ja głupia i naiwna!!!
Cytat:
zawraca Ci zad, bo ma syndrom playboya. "ciekawe, czy laska, z którą spałem, odpisze po takim czasie nieodzywania się ooo, odpisala - dalej na mnie leci" - to takim wystarczy. wiem, bo kuzyn P. miał taki syndrom. żałosne, tym bardziej że to fajny koleś, ale miał takie jazdy w okresie "szukania miłości". no ale na szczęście CHYBA z tego wyrósł

a kierowca chyba szykuje Cię na macochę dla swojej 13-letniej córki

pff, bez pierdzenia? bez przyklęku? e-e
Całkiem możliwe, że jest tak jak mówisz. Dlatego go następnym razem zleję totalnie i już.

Weź się

Taki fetysz powiadasz?
Stary 2010-08-16, 23:39   #4136
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
[/COLOR]
pff, bez pierdzenia? bez przyklęku? e-e

dobraaaaaaaanoooooooooooo oc
Poczęstuj mnie porządną grochówką, to będzie tak wielkie, że padniesz

Olka, no, chyba, że tak

Masakra, chyba zaraz padnę spać. Zamiast spać po południu, zostałam wyciągnięta przez Kochanie na piwko z jego kolegą ze studiów. Jej, mieliśmy taką śmiechawę, tyle się nagadałam, że aż mnie zawiasy w szczęce bolą do tej pory A potem mieliśmy się kochać (ja z TŻ, kolega pojechał już oczywiście ) i co? Jak xobaczyłam te pioruny i usłyszałam te grzmoty to niestety moje libido spadło poniżej zera, oczy wyszły z orbit i co się błysnęło mówiłam "O Boże!" i ogólnie panika. I chyba dostanę okres, więc się wypościmy masakrycznie

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-08-16 o 23:42
Stary 2010-08-16, 23:42   #4137
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Poczęstuj mnie porządną grochówką, to będzie tak wielkie, że padniesz
Zaręczyny z bączkiem w tle... jakieś to romantyczne

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Aaaaa idę spać.
Dobranoc
Stary 2010-08-16, 23:43   #4138
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:

Taki fetysz powiadasz?
poprawiłam literówkę
bez pierdzenia się obejdzie

jejku, ja stąd nie pójdę nigdy
naraaaaaaaaaaaaaa tak naprawdę!
Stary 2010-08-16, 23:45   #4139
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=Sv0NlLFpYjU

Tak mi się przypomniała fajna pioseneczka
A to całkiem do rzeczy chłop
Cytat:
O ile mnie pamięć nie myli to Ty już z jedną damą jesteś po słowie. Wiesz, że bigamia jest w Polsce karalna ?

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cytat:
Jak xobaczyłam te pioruny i usłyszałam te grzmoty to niestety moje libido spadło poniżej zera, oczy wyszły z orbit i co się błysnęło mówiłam "O Boże!" i ogólnie panika. I chyba dostanę okres, więc się wypościmy masakrycznie
Jestem hardcorem - lubię tak z burzą w tle
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 23:45   #4140
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
A to całkiem do rzeczy chłop

O ile mnie pamięć nie myli to Ty już z jedną damą jesteś po słowie. Wiesz, że bigamia jest w Polsce karalna ?
E, ale zalegalizowana. A ja tak na nielegalu się rozrastam

30.12.2012
26.04.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości