|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
ja też mam dużo, ale żadne nie nadają się do pracy, bo nawet jeśli kupiłam odpowiedniej długości, to wszystko widać, jak na dłoni... ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- A mi się wydaje, że te właśnie wypełnienie z góry daje najbardziej sztuczny efekt ... tak po sobie. Ja bym Tobie radziła przejrzeć więcej zdjęć anatomicznych (wydaje mi się, choć może nie słusznie, że tyle ile trzeba to są one wypełnione u góry ) i jeśli nadal się Tobie nie będą podobać, to pozostać przy swojej decyzji...
Edytowane przez Marczilada Czas edycji: 2010-11-09 o 10:35 |
||
|
|
|
#4232 |
|
Rozeznanie
|
helooo...
marcziladko - moj tez jest zazdrosny nie chorobliwie ale tak normalnie.. mysle,ze wszyscy faceci maja u boku tak wspaniala kobiete jak ty byli by zazdrosni. Ja jeszcze nie mam OP ale juz mam gadane co bede mogla nosic a co nie a co tylko przy nim..itp. wiec nie jestes osamotniona ale ja podobnie jak ty zaraz zaczynam sie smiac, lecz jesli on zaczyna coraz bardziej powaznie o tym mowic to i ja nie zostaje w tyle. Odrzau oznajmiam ,z e bedzie chodzila w tym co teraz a ze moje dwa rodzyny teraz sa schowane i ich nie widac no coz!
|
|
#4233 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Ja również chciałam okrągłe i u mnie dr mówił, ze przy anatomach bym miała długo długo nic a potem cyc ![]() wszystko jest jednak uzaleznione od budowy, nie tylko od preferencji. Pytałaś o żel - ja go użyłam dopiero 2 razy więc ciężko mi wydać opinię, można go kupic w sprzedaży bezpośredniej. |
|
|
|
|
#4234 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mójteż woli zasłonięte, nawet jak pizzę odbieram ale za to ich kochamy chyba mocniej ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
Zgadzam się, że wszystko jest uzależnione od budowy, ale jak zobaczyłam wczoraj piersi kesji, to wyobrażałam ją sobie tylko w anatomach... w dodatku napisała, że lekarz też jej takie proponował. Zobaczymy, jak ten drugi się ustosunkuje
|
|
|
#4235 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Masz racje okrągłe bardzo często dają efekt sztuczności ale to też zależy chyba od budowy i możliwości np widziałam ostatnio zdjęcia dziewczyny co ma 325 ale średni profil i wyglądają jak anatomy .. Np fotki co wkleiła madziienka2010 tez wyglądają naturalnie mimo okrągłych wkładek i bardzo mi się taki efekt podoba . Bardzo tez podobają mi się piersi Tysi2011 są cudne taki efekt tez bym chciała .Zobaczymy co doktorek mi zaproponuje
|
|
#4236 | |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o żel będę szukać
---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
tylko wybierz proszę wysoki profil...(no chyba, że chcesz super wysoki).
|
|
|
#4237 |
|
Kazar Lady
|
jesli Ci na nim zalezy a nie znasz konsultantki looknij na all, nie są to drogie rzeczy
|
|
|
|
#4238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mija mi prawie 9 miesiac od op. i zobacz jak ladnie zeszly w dol, krawedzie implantu sa niewidocznekiedys sie robilo takie sztuczne amerykanskie silikony teraz implany i technika ich implantacji sie sporo zmienila, wiele zalezy jaka ma sie budowe, ilosc wlasnego gruczolu, skory, rozwiniete miesnie, od masazu , jak sie dba i piersi, od bielizny..etc..etc...
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-08-16 o 17:02 |
|
|
|
|
#4240 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4241 |
|
Rozeznanie
|
Witam
wstawiajcie bo moje sa tez zamazane ale na kilku wygladam jak kupa wiec prosze przerobic je jakos co by ryjek jakos wygladal.Dziewczyny normalnie ja was love za tyle milych slowek nawet maz mnie tak nie komplementowal A krewetki byly znakomite no wiecie nie ma to jak swieze krewetki LISTOPADOWA ty tym dekoldem to zamieszanie zrobilas Wy jestescie sliczne kobity no i cycki ze palce lizac, Szkoda ze to nie sobota byla Cos czuje ze ja was odwiedze niebawem po kolei
MURASZKO 450CC Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-08-16 o 20:16 |
|
|
|
#4242 | |
|
Rozeznanie
|
Hejka dziewczynki
no ja prawie nadrobiłam... ![]() Milusia trzymam kciuki za piękne przody Odezwij się, czekamy na relację i wrażenia... jak to mieć biust ![]() Nie mówię tu o szczęśliwych posiadaczkach, ale o takich szaraczkach jak te, które jeszcze przed... np. ja ![]() Buziam Cie mocno Cytat:
Nie martw się, nie będzie tak źle dam radę Fizycznie się nie umęczę, tylko tyle godzin daje jednak w kość... W albumiku byłam No i podobnie jak Marczilada, jakoś mi się widzą antomki, choć ja tam lekarz nie jestem, ale jakoś tak... No i zerknij na priv Kochane moje Wędrowniczki.... my tu czekamy cierpliwie ![]() Marczilada szalona kobieto, jak ma mąż nie być zazdrosny o taką laskę ![]() Nie znam Cię osobiście, ale nawet ze zdjęcia wyglądasz mi na wulkan energii Buziaczki wielkie kochane moje Idę czytać dalej...
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Proszę tam W-wę w swoje plany wpisać I jeszcze proszę o emaila na priv- żebym Ci mogła zdjęcia do akceptacji wysłać ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Kochane moje- właśnie zostałam skonsultowana na innym wątku przez jakąś laskę po medycynie ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Milusia-czekamy na Ciebie nowa cycolinko Hura, hura
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#4244 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dawaj linka poczytam co tam ktos komentuje ![]() i sio na maila..
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczytaj sobie-świetnie się przy tym odpoczywa A foteczki będą już niebawem- na razie wybieramy najładniejsze Maceratko Listopadowa- ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- no ale zaraz mi tak dupsko lać już zaraz wkleję, będą nawet dwa bo dziewczyna poszalała
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#4246 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny po jakim czasie po op można isć do solarium, albo na basen???
|
#4247 |
|
Raczkowanie
|
Agnes281 avatarek bomba !!!!!!!!!!! Aż się zakochałam
![]()
|
|
#4248 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja nie moglam przynajmniej przez pierwsze 2 miesiace, potem niby dostalam zgode ale blizny bezwzglednie zasloniete a same seanse krotkie i z mocnym nawiewem by sie nie przegrzac tak samo z opalaniem na sloncu - i nie lezec plackiem tylko sie ruszac zeby znow ni nagrzewac piersi mocno.. ale ja sobie wzielam to do serca i mimo ze jestem 4 miesiace po op to bardzo rzadko chodzilam
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
proszę
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post21413730 ten drugi to bardziej o matematyce więc nie będe wklejać
|
|
|
|
#4250 |
|
Rozeznanie
|
No no nie spicie jeszcze ja jakos na tym nowym mieszkaniu nie czuje sie za ciekawie:-( nowe miejsce kurcze nie moge sie przyzwyczaic
MAY lece se ogladac twoje foty Hurrra
|
#4251 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4252 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wydaje mi się natomiast, że implantacja pod oba mięśnie przyzwala na wcześniejsze korzystanie z solarki, bo lepiej chroni przed promieniami. Ale wobec tej metody powinny wypowiedzieć się szamanki... ![]() Ja powiem szczerze nie trzymałam zasady unikania słońca (no chyba, że przez pierwsze dni, raz nawet się przestraszyłam, że za gorące się zrobiły, ale to jak już wspomniałam w pierwszym tyg) moje piersi w cale tak szybko się nie nagrzewają, jak myślałam... nawet często bywa tak, że jedna pierś jest chłodna (lub obie), a druga ciepła. Natashka, ale jesienią, to już chyba opalenizna nie potrzebna, co?
|
|
|
#4253 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4254 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesssssssssssssssssssuuuu uuuuuuuuuu.... więcej takich wykształconych ludzi po medyku i lezymy i kwicymy ![]() ![]() Fachowe słownictwo, swoboda wypowiedzi i znajomość tematu, to podstawa dyskusji... Niech ma ktoś nas w opiece.... ![]()
|
|
#4255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ma dziewczyna 'talenta'Mya - jutro jadę do pracy na rano ![]() Aha - jeszcze muszę Tobie przesłać te zamazane foty, zupełnie zapomniałam Buziaki ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4256 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mysle ze to ma tez zwiazek ze stanem blizn i tym na jakim etapie ukladania sa piersi ja napisalam jak to bylo w moim przypadku na basen po 2 tyg od operacji - ale u pani dr Skwiercz w metodzie pod oba miesnie to akurat jest nakaz po operacji, bo my nie nosimy stanikow pooperacyjnych ani pasow sciagajacych piersi w dol, nam w ukladaniu sie piersi pomagaja cwiczenia, basen, naturalna praca miesni i grawitacja, my po 2 tyg sciagamy topiki i dajemy dziewczynkom troche luzu Cytat:
Mya - no padlam co ta laska wypisuje hehehe ale nie psujmy jej zabawy, niech zyje swoim wyimaginowanym swiatem z jej wiedza medyczna wiem juz nawet gdzie moglaby znalesc prace.. he he
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-08-16 o 23:02 |
||
|
|
|
#4257 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4258 |
|
Rozeznanie
|
Ahahahahahahahahaha.... ja się własnie popłakalam....
Ją jeszcze narkoza trzyma ![]() :ro tfl:
|
#4259 |
|
Raczkowanie
|
Idę spać dziewuszki, nic tu do mnie nie piszecie... Dobrej nocki
|
|
#4260 |
|
Zadomowienie
|
właśnie... a mi nikt nie powiedział co mogę, a czego nie mogę :P sama nie zapytałam, bo byłam w szoku
![]() i szczerze mówiąc ciągle jestem w strachu, że coś robię nie tak i mi te implanty gdzieś uciekną poza tym z prawej strony prawej piersi czuje jakieś mrowienie co jakiś czas, może miała któraś z was podobne uczucie? ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- MyaDiva i pozwoliłam sobie zerknąć na opinię tej panienki po medycynie bo naprawdę mimo tych problemów, wyglądają świetnie i absolutnie nic nie widać, żeby jakieś problemy kiedykolwiek były! śliczniaste są i sama też zazdroszczę |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

ja też mam dużo, ale żadne nie nadają się do pracy, bo nawet jeśli kupiłam odpowiedniej długości, to wszystko widać, jak na dłoni... 

ale za to ich kochamy chyba mocniej 
no wiecie kontroli jakości 

wiec prosze przerobic je jakos co by ryjek jakos wygladal.