Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-16, 12:51   #4231
Marczilada
Raczkowanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
haha dzieki kochanie problem w tym ze ja mam same mega krotkie i dopasowane kiecki a tym razem chcialam jakas dluga i wygodna do pracy no i sie nie udalo
To witam w klubie ja też mam dużo, ale żadne nie nadają się do pracy, bo nawet jeśli kupiłam odpowiedniej długości, to wszystko widać, jak na dłoni...
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
No tak ciekawe dlaczego ja o tym nie pomyślałam heheh
Następnym razem tak zrobię

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Hmm anatomy powiem szczerze że początkowo myślałam tylko o anatomach ale.. bardzo podoba mi się wypełnienie od góry czego anatomy mi nie dadzą ogólnie to pierwszy doktor mówił że widzi u mnie anatomki a ja swoje teraz że chce okragłe dlatego czekam na druga konsultacje i zobaczymy co mi zaproponuje Jarliński ..
A co widzisz u mnie anatomy??
Tak Słonko ja widzę anatomy

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

A mi się wydaje, że te właśnie wypełnienie z góry daje najbardziej sztuczny efekt ... tak po sobie. Ja bym Tobie radziła przejrzeć więcej zdjęć anatomicznych (wydaje mi się, choć może nie słusznie, że tyle ile trzeba to są one wypełnione u góry ) i jeśli nadal się Tobie nie będą podobać, to pozostać przy swojej decyzji...

Edytowane przez Marczilada
Czas edycji: 2010-11-09 o 10:35
Marczilada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 13:03   #4232
pink star
Rozeznanie

helooo...

marcziladko - moj tez jest zazdrosny nie chorobliwie ale tak normalnie.. mysle,ze wszyscy faceci maja u boku tak wspaniala kobiete jak ty byli by zazdrosni. Ja jeszcze nie mam OP ale juz mam gadane co bede mogla nosic a co nie a co tylko przy nim..itp. wiec nie jestes osamotniona ale ja podobnie jak ty zaraz zaczynam sie smiac, lecz jesli on zaczyna coraz bardziej powaznie o tym mowic to i ja nie zostaje w tyle. Odrzau oznajmiam ,z e bedzie chodzila w tym co teraz a ze moje dwa rodzyny teraz sa schowane i ich nie widac no coz!

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 13:04   #4233
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez Marczilada Pokaż wiadomość

A mi się wydaje, że te właśnie wypełnienie z góry daje najbardziej sztuczny efekt ... tak po sobie. Ja bym Tobie radziła przejrzeć więcej zdjęć anatomicznych (wydaje mi się, choć może nie słusznie, że tyle ile trzeba to są one wypełnione u góry ) i jeśli nadal się Tobie nie będą podobać, to pozostać przy swojej decyzji...
Tylko tyle, że ten efekt "sztuczności" mija wraz z ułożeniem sie mięśnia na żelku. Wtedy już nie ma żadnego zarysowania wkładki, a piersi są ładnie wypełnione z każdej strony.
Ja również chciałam okrągłe i u mnie dr mówił, ze przy anatomach bym miała długo długo nic a potem cyc
wszystko jest jednak uzaleznione od budowy, nie tylko od preferencji.

Pytałaś o żel - ja go użyłam dopiero 2 razy więc ciężko mi wydać opinię, można go kupic w sprzedaży bezpośredniej.

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 13:20   #4234
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
helooo...

marcziladko - moj tez jest zazdrosny nie chorobliwie ale tak normalnie.. mysle,ze wszyscy faceci maja u boku tak wspaniala kobiete jak ty byli by zazdrosni. Ja jeszcze nie mam OP ale juz mam gadane co bede mogla nosic a co nie a co tylko przy nim..itp. wiec nie jestes osamotniona ale ja podobnie jak ty zaraz zaczynam sie smiac, lecz jesli on zaczyna coraz bardziej powaznie o tym mowic to i ja nie zostaje w tyle. Odrzau oznajmiam ,z e bedzie chodzila w tym co teraz a ze moje dwa rodzyny teraz sa schowane i ich nie widac no coz!
oj, jak się Twój facet już martwi he he przed Ty uważaj na niego Mójteż woli zasłonięte, nawet jak pizzę odbieram ale za to ich kochamy chyba mocniej

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Tylko tyle, że ten efekt "sztuczności" mija wraz z ułożeniem sie mięśnia na żelku. Wtedy już nie ma żadnego zarysowania wkładki, a piersi są ładnie wypełnione z każdej strony.
Ja również chciałam okrągłe i u mnie dr mówił, ze przy anatomach bym miała długo długo nic a potem cyc
wszystko jest jednak uzaleznione od budowy, nie tylko od preferencji.

Pytałaś o żel - ja go użyłam dopiero 2 razy więc ciężko mi wydać opinię, można go kupic w sprzedaży bezpośredniej.
U mnie nie ma krawędzi, ale wyglądają, jakbym push upy miała, a w tych koronkowych staniczkach trochę dziwnie, to wygląda. Ale chyba masz rację, ten mięsień przecież je utrzymuje dość wysoko.
Zgadzam się, że wszystko jest uzależnione od budowy, ale jak zobaczyłam wczoraj piersi kesji, to wyobrażałam ją sobie tylko w anatomach... w dodatku napisała, że lekarz też jej takie proponował. Zobaczymy, jak ten drugi się ustosunkuje
Stary 2010-08-16, 13:21   #4235
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
To witam w klubie ja też mam dużo, ale żadne nie nadają się do pracy, bo nawet jeśli kupiłam odpowiedniej długości, to wszystko widać, jak na dłoni... a mąż za nim wyjdę (lub gdy go nie ma to jak wraca z pracy) sprawdza w czym to ja wyszłam no wiecie kontroli jakości zawsze powtarza, że nie powinnam się tak ubierać... nawet jeansy zbyt opięte mu nie pasują, wtedy to mówi, że w sumie to mogę iść bez niczego, skoro tak chcę wyjść. Wiem, że powinnam coś z tym zrobić, ale ja to zawsze wpadam w taki śmiech (w 100 sytuacjach na 100), jak on mi zwraca uwagę i już po ptakach, nie ma gadania w dodatku mój śmiech jest zaraźliwy i nie ma poważnej rozmowy...
Jeszcze któraś tak ma? Jak to przyjmujecie? Ja kiedyś miałam faceta chorobliwie zazdrosnego (wtedy nie było śmiania), więc wiem, jak to jest z zazdrością. Mój mąż, a tamten to niebo, a ziemia... Tamten mówił mi otwarcie, że najchętniej pozwoliłby mi tylko na pokazywanie oczu i kazał mi patrzeć w dół, jak wychodziłam z domu. Przez to nie mówiłam cześć znajomym. Laski jarzycie, że potrafił mnie obserwować schowany po drugiej stronie ulicy, śledzić, a gdy światło w moim pokoju się nie świeciło od razu dzwonił, gdzie ja do licha jestem a byłam w łazience. Było mi ciężko zostawić kogoś, kogo kochałam, nie życzę tego nikomu. Następne związki (te przed mężem) też mi zniszczył, ale może to i dobrze, bo nie byłabym teraz z moim misiem Do dzisiaj, jak się widzimy, to robi maślane oczy Teraz się z tego śmieję, ale współczuję jego żonie. Ja ledwo się wyplątałam z tego. Nie życzę Wam tego, nooo wygadałam się

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Tak Słonko ja widzę anatomy

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

A mi się wydaje, że te właśnie wypełnienie z góry daje najbardziej sztuczny efekt ... tak po sobie. Ja bym Tobie radziła przejrzeć więcej zdjęć anatomicznych (wydaje mi się, choć może nie słusznie,że tyle ile trzeba to są one wypełnione u góry ) i jeśli nadal się Tobie nie będą podobać, to pozostać przy swojej decyzji...
No właśnie tylko że ja od kwietnia nie robie nic innego jak tylko fotki oglądam .. Zwariowac można I potem po nocach śnią mi się tylko cyce
Masz racje okrągłe bardzo często dają efekt sztuczności ale to też zależy chyba od budowy i możliwości np widziałam ostatnio zdjęcia dziewczyny co ma 325 ale średni profil i wyglądają jak anatomy .. Np fotki co wkleiła madziienka2010 tez wyglądają naturalnie mimo okrągłych wkładek i bardzo mi się taki efekt podoba . Bardzo tez podobają mi się piersi Tysi2011 są cudne taki efekt tez bym chciała .Zobaczymy co doktorek mi zaproponuje

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 13:26   #4236
Marczilada
Raczkowanie

Jeśli chodzi o żel będę szukać

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
No właśnie tylko że ja od kwietnia nie robie nic innego jak tylko fotki oglądam .. Zwariowac można I potem po nocach śnią mi się tylko cyce
Masz racje okrągłe bardzo często dają efekt sztuczności ale to też zależy chyba od budowy i możliwości np widziałam ostatnio zdjęcia dziewczyny co ma 325 ale średni profil i wyglądają jak anatomy .. Np fotki co wkleiła madziienka2010 tez wyglądają naturalnie mimo okrągłych wkładek i bardzo mi się taki efekt podoba . Bardzo tez podobają mi się piersi Tysi2011 są cudne taki efekt tez bym chciała .Zobaczymy co doktorek mi zaproponuje
No jeśli o taki efekt Tobie chodzi, to chyba już podjęłaś decyzję tylko wybierz proszę wysoki profil...(no chyba, że chcesz super wysoki).
Stary 2010-08-16, 13:35   #4237
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Jeśli chodzi o żel będę szukać

.
jesli Ci na nim zalezy a nie znasz konsultantki looknij na all, nie są to drogie rzeczy

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 13:36   #4238
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
jesli Ci na nim zalezy a nie znasz konsultantki looknij na all, nie są to drogie rzeczy
dobra dzięki
Stary 2010-08-16, 16:50   #4239
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
a jaki jest wg Ciebie efekt sztucznosci? bo wiesz Ja mam okragle i nie do konca wydaja mi sie sztuczne mija mi prawie 9 miesiac od op. i zobacz jak ladnie zeszly w dol, krawedzie implantu sa niewidoczne

kiedys sie robilo takie sztuczne amerykanskie silikony teraz implany i technika ich implantacji sie sporo zmienila, wiele zalezy jaka ma sie budowe, ilosc wlasnego gruczolu, skory, rozwiniete miesnie, od masazu , jak sie dba i piersi, od bielizny..etc..etc...

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2010-08-16 o 17:02
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 19:16   #4240
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
a jaki jest wg Ciebie efekt sztucznosci? bo wiesz Ja mam okragle i nie do konca wydaja mi sie sztuczne mija mi prawie 9 miesiac od op. i zobacz jak ladnie zeszly w dol, krawedzie implantu sa niewidoczne

kiedys sie robilo takie sztuczne amerykanskie silikony teraz implany i technika ich implantacji sie sporo zmienila, wiele zalezy jaka ma sie budowe, ilosc wlasnego gruczolu, skory, rozwiniete miesnie, od masazu , jak sie dba i piersi, od bielizny..etc..etc...
Dokładnie agnes jesteś kolejnym przykładem tego że okrągłe nie oznaczają że mamy efekt sztucznych piersi czyli jak większość myśli że jak okrągłe to od razu dwie piłki wyjdą powiem szczerze że sama tak kiedyś myślałam ale po obejrzeniu wielu zdjęć byłam pod wrażeniem okrągłych wyglądających naturalnie dlatego właśnie mam na nie chrapkę

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 19:49   #4241
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Witam
wstawiajcie bo moje sa tez zamazane ale na kilku wygladam jak kupawiec prosze przerobic je jakos co by ryjek jakos wygladal.

Dziewczyny normalnie ja was love za tyle milych slowek nawet maz mnie tak nie komplementowal
A krewetki byly znakomite no wiecie nie ma to jak swieze krewetki
LISTOPADOWA ty tym dekoldem to zamieszanie zrobilas
Wy jestescie sliczne kobity no i cycki ze palce lizac,
Szkoda ze to nie sobota byla
Cos czuje ze ja was odwiedze niebawem po kolei

Edytowane przez aga3331
Czas edycji: 2010-08-16 o 20:16
aga3331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 21:00   #4242
magera
Rozeznanie

Hejka dziewczynki
no ja prawie nadrobiłam...

Milusia trzymam kciuki za piękne przody
Odezwij się, czekamy na relację i wrażenia... jak to mieć biust
Nie mówię tu o szczęśliwych posiadaczkach, ale o takich szaraczkach jak te, które jeszcze przed... np. ja
Buziam Cie mocno

Cytat:
Kochana tylko ty nam sie tu nie przepracuj
Jak będziesz miała chwilke luknij sobie w mój albumik dodałam moją tragiczną wyjściówkę może nie widać jakoś dokładnie ale jakiś tam pogląd na sprawę jest
Hejka kochana
Nie martw się, nie będzie tak źle dam radę
Fizycznie się nie umęczę, tylko tyle godzin daje jednak w kość...
W albumiku byłam
No i podobnie jak Marczilada, jakoś mi się widzą antomki, choć ja tam lekarz nie jestem, ale jakoś tak...
No i zerknij na priv

Kochane moje Wędrowniczki....
my tu czekamy cierpliwie

Marczilada szalona kobieto, jak ma mąż nie być zazdrosny o taką laskę
Nie znam Cię osobiście, ale nawet ze zdjęcia wyglądasz mi na wulkan energii

Buziaczki wielkie kochane moje

Idę czytać dalej...

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 21:36   #4243
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
Witam
wstawiajcie bo moje sa tez zamazane ale na kilku wygladam jak kupawiec prosze przerobic je jakos co by ryjek jakos wygladal.

Dziewczyny normalnie ja was love za tyle milych slowek nawet maz mnie tak nie komplementowal
A krewetki byly znakomite no wiecie nie ma to jak swieze krewetki
LISTOPADOWA ty tym dekoldem to zamieszanie zrobilas
Wy jestescie sliczne kobity no i cycki ze palce lizac,
Szkoda ze to nie sobota byla
Cos czuje ze ja was odwiedze niebawem po kolei
o no witam Kochana i zazdroszcze tych krewetek
Proszę tam W-wę w swoje plany wpisać
I jeszcze proszę o emaila na priv- żebym Ci mogła zdjęcia do akceptacji wysłać

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Kochane moje- właśnie zostałam skonsultowana na innym wątku przez jakąś laskę po medycynie - no nie jest dobrze z moimi piersiami

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Milusia-czekamy na Ciebie nowa cycolinko
Hura, hura to już po

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 21:50   #4244
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Kochane moje- właśnie zostałam skonsultowana na innym wątku przez jakąś laskę po medycynie - no nie jest dobrze z moimi piersiami

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Milusia-czekamy na Ciebie nowa cycolinko
Hura, hura to już po

dawaj linka poczytam co tam ktos komentuje
i sio na maila..
Stary 2010-08-16, 22:01   #4245
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
Hejka dziewczynki
no ja prawie nadrobiłam...

Kochane moje Wędrowniczki....
my tu czekamy cierpliwie

Buziaczki wielkie kochane moje

Idę czytać dalej...
O witam Kochaniutka
Poczytaj sobie-świetnie się przy tym odpoczywa
A foteczki będą już niebawem- na razie wybieramy najładniejsze

Maceratko Ty pewnie na huśtawkach, ja już byłam ale ręce nie dają rady. Jakoś mało mam chyba z małpki

Listopadowa- rano dam znać co i jak

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
i sio na maila..
no ale zaraz mi tak dupsko lać
już zaraz wkleję, będą nawet dwa bo dziewczyna poszalała

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2010-08-16, 22:04   #4246
natasha293
Raczkowanie

Dziewczyny po jakim czasie po op można isć do solarium, albo na basen???
Stary 2010-08-16, 22:07   #4247
Marczilada
Raczkowanie

Agnes281 avatarek bomba !!!!!!!!!!! Aż się zakochałam
Stary 2010-08-16, 22:07   #4248
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez natasha293 Pokaż wiadomość

ja nie moglam przynajmniej przez pierwsze 2 miesiace, potem niby dostalam zgode ale blizny bezwzglednie zasloniete a same seanse krotkie i z mocnym nawiewem by sie nie przegrzac
tak samo z opalaniem na sloncu - i nie lezec plackiem tylko sie ruszac zeby znow ni nagrzewac piersi mocno..
ale ja sobie wzielam to do serca i mimo ze jestem 4 miesiace po op to bardzo rzadko chodzilam
Stary 2010-08-16, 22:10   #4249
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
i sio na maila..
proszę

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post21413730

ten drugi to bardziej o matematyce więc nie będe wklejać

Stary 2010-08-16, 22:17   #4250
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

No no nie spicie jeszcze ja jakos na tym nowym mieszkaniu nie czuje sie za ciekawie:-( nowe miejsce kurcze nie moge sie przyzwyczaic
MAY lece se ogladac twoje foty
Hurrra
Stary 2010-08-16, 22:18   #4251
natasha293
Raczkowanie

Cytat:
ja nie moglam przynajmniej przez pierwsze 2 miesiace, potem niby dostalam zgode ale blizny bezwzglednie zasloniete a same seanse krotkie i z mocnym nawiewem by sie nie przegrzac
tak samo z opalaniem na sloncu - i nie lezec plackiem tylko sie ruszac zeby znow ni nagrzewac piersi mocno..
ale ja sobie wzielam to do serca i mimo ze jestem 4 miesiace po op to bardzo rzadko chodzilam
A na basen? cholerka jak ja wytrzymam bez solarki raz w tyg dla mnie to pewien rodzaj relaksu i poprawa samopoczucia, a tu tyle czasu nie mozna
Stary 2010-08-16, 22:21   #4252
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Zależy od zaleceń lekarza... mi powiedziano, że z wszystkiego mogę korzystać po 2 miesiącach wydaje mi się natomiast, że implantacja pod oba mięśnie przyzwala na wcześniejsze korzystanie z solarki, bo lepiej chroni przed promieniami. Ale wobec tej metody powinny wypowiedzieć się szamanki...
Ja powiem szczerze nie trzymałam zasady unikania słońca (no chyba, że przez pierwsze dni, raz nawet się przestraszyłam, że za gorące się zrobiły, ale to jak już wspomniałam w pierwszym tyg) moje piersi w cale tak szybko się nie nagrzewają, jak myślałam... nawet często bywa tak, że jedna pierś jest chłodna (lub obie), a druga ciepła. Natashka, ale jesienią, to już chyba opalenizna nie potrzebna, co?
Stary 2010-08-16, 22:27   #4253
natasha293
Raczkowanie

Cytat:
Zależy od zaleceń lekarza... mi powiedziano, że z wszystkiego mogę korzystać po 2 miesiącach wydaje mi się natomiast, że implantacja pod oba mięśnie przyzwala na wcześniejsze korzystanie z solarki, bo lepiej chroni przed promieniami. Ale wobec tej metody powinny wypowiedzieć się szamanki...
Ja powiem szczerze nie trzymałam zasady unikania słońca (no chyba, że przez pierwsze dni, raz nawet się przestraszyłam, że za gorące się zrobiły, ale to jak już wspomniałam w pierwszym tyg) moje piersi w cale tak szybko się nie nagrzewają, jak myślałam... nawet często bywa tak, że jedna pierś jest chłodna (lub obie), a druga ciepła. Natashka, ale jesienią, to już chyba opalenizna nie potrzebna, co?
Opalenizna wskazana przez cały rok oczywiście w granicach rozsądku
Stary 2010-08-16, 22:42   #4254
magera
Rozeznanie

Cytat:
proszę

: hahaha:
Jesssssssssssssssssssuuuu uuuuuuuuuu....
więcej takich wykształconych ludzi po medyku i lezymy i kwicymy
Fachowe słownictwo, swoboda wypowiedzi i znajomość tematu, to podstawa dyskusji...
Niech ma ktoś nas w opiece....

.
Stary 2010-08-16, 22:49   #4255
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
proszę

Ten o matematyce rozłożył mnie na łopatki. Ma dziewczyna 'talenta'

Mya - jutro jadę do pracy na rano
Aha - jeszcze muszę Tobie przesłać te zamazane foty, zupełnie zapomniałam

Buziaki

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
Jesssssssssssssssssssuuuu uuuuuuuuuu....
więcej takich wykształconych ludzi po medyku i lezymy i kwicymy
Fachowe słownictwo, swoboda wypowiedzi i znajomość tematu, to podstawa dyskusji...
Niech ma ktoś nas w opiece....
Padłam
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 22:54   #4256
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
A na basen? cholerka jak ja wytrzymam bez solarki raz w tyg dla mnie to pewien rodzaj relaksu i poprawa samopoczucia, a tu tyle czasu nie mozna
wiesz to wszystko bardzo indywidualna sprawa ktora musisz uzgodnic ze swoim dr, sa jakies tam ogolne zakazy/nakazy a i tak wiekszosc z nas jest prowadzona przez swojego dr indywidualnie i zalecenia mamy inne
mysle ze to ma tez zwiazek ze stanem blizn i tym na jakim etapie ukladania sa piersi

ja napisalam jak to bylo w moim przypadku
na basen po 2 tyg od operacji - ale u pani dr Skwiercz w metodzie pod oba miesnie to akurat jest nakaz po operacji, bo my nie nosimy stanikow pooperacyjnych ani pasow sciagajacych piersi w dol, nam w ukladaniu sie piersi pomagaja cwiczenia, basen, naturalna praca miesni i grawitacja, my po 2 tyg sciagamy topiki i dajemy dziewczynkom troche luzu

Cytat:
ja jestem od dr Skwiecz a az do konsultacji nie wolno mi bylo, dopiero po 2 mies od operacji jak polecialam na kontrole i pani dr ocenila na jakim etapie sa piersi dostalam zgode

Mya - no padlam co ta laska wypisuje hehehe ale nie psujmy jej zabawy, niech zyje swoim wyimaginowanym swiatem z jej wiedza medyczna wiem juz nawet gdzie moglaby znalesc prace.. he he

Edytowane przez 2sweet
Czas edycji: 2010-08-16 o 23:02
2sweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 22:59   #4257
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
wiesz to wszystko bardzo indywidualna sprawa ktora musisz uzgodnic ze swoim dr, sa jakies tam ogolne zakazy/nakazy a i tak wiekszosc z nas jest prowadzona przez swojego dr indywidualnie i zalecenia mamy inne
mysle ze to ma tez zwiazek ze stanem blizn i tym na jakim etapie ukladania sa piersi

ja napisalam jak to bylo w moim przypadku
na basen po 2 tyg od operacji - ale u pani dr Skwiercz w metodzie pod oba miesnie to akurat jest nakaz po operacji, bo my nie nosimy stanikow pooperacyjnych ani pasow sciagajacych piersi w dol, nam w ukladaniu sie piersi pomagaja cwiczenia, basen, naturalna praca miesni i grawitacja, my po 2 tyg sciagamy topiki i dajemy dziewczynkom troche luzu

ja jestem od dr Skwiecz a az do konsultacji nie wolno mi bylo, dopiero po 2 mies od operacji jak polecialam na kontrole i pani dr ocenila na jakim etapie sa piersi dostalam zgode
Wasze zalecenia w ogóle są lepsze
Stary 2010-08-16, 23:04   #4258
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość

Padłam
Ahahahahahahahahaha.... ja się własnie popłakalam....
Ją jeszcze narkoza trzyma :ro tfl:

.
Stary 2010-08-16, 23:05   #4259
Marczilada
Raczkowanie

Idę spać dziewuszki, nic tu do mnie nie piszecie... Dobrej nocki wszystkim cycolinkom. Acha May jeśli chodzi o tą cycolinę z kanału, który podałaś, to ... nie, nie będę przeklinać, ale powiem Ci tylko, że to co napisała o Tobie, to nieprawda... chciała się zemścić za opinię na temat lekarza, któremu zaufała i musiała pocisnąć coś.
Stary 2010-08-16, 23:16   #4260
Ms_E
Zadomowienie

właśnie... a mi nikt nie powiedział co mogę, a czego nie mogę :P sama nie zapytałam, bo byłam w szoku
i szczerze mówiąc ciągle jestem w strachu, że coś robię nie tak i mi te implanty gdzieś uciekną
poza tym z prawej strony prawej piersi czuje jakieś mrowienie co jakiś czas, może miała któraś z was podobne uczucie?

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

MyaDiva
i pozwoliłam sobie zerknąć na opinię tej panienki po medycynie absurd. chyba zazdrości tak fajnych cycochów
bo naprawdę mimo tych problemów, wyglądają świetnie i absolutnie nic nie widać, żeby jakieś problemy kiedykolwiek były! śliczniaste są i sama też zazdroszczę ale ja nie jestem po medycynie
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości