|
|
#2311 | ||||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
O jaki zapach rozchodzi się? ![]() Cytat:
Jeszcze kilkadziesiąt lat, i okna będzie trzeba wymienić Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Polly, te Twoje meble to takie bardzo "w klimacie", styl a' la sikstis itd. Brakuje tylko jeszcze stołu kuchennego, laminowany blat, o zaokrąglonych brzegach, na podwójnych, stalowych nogach zrobionych z "drutu" No i lodówka Smeg Mama miała być dzisiaj w Krakowie, ale okazało się, że są takie rozkopy, że autokar nie może sobie parkingu znaleźć Wylądowali więc gdzieś w huk na obrzeżach... i niczego nie zwiedzili Macham Wam znad Żywca ( ) Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-08-17 o 01:50 |
||||||
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
nie mogę spac
![]() a w sprawie Iwony, dalej nic ---------- Dopisano o 02:37 ---------- Poprzedni post napisano o 02:32 ---------- wytrzymamCytat:
|
|
|
#2313 | |
|
BAN stały
|
Zuch dziewczyna
![]() Cytat:
![]() --- Jestem właśnie po kłótni ze starym... gardło mi trochę wysiada ![]() ---------- Dopisano o 04:44 ---------- Poprzedni post napisano o 03:01 ---------- No i na kłótni się nie skończyło... stary zadzwonił po policję, że niby ciszę nocną zakłócam i agresywny jestem Co za żenada... prawdą jest, że zrobiłem radio na maksa (dobry sprzęt, głośno było ), bo nie chciało mi się słuchać jego chorego monologu o s****ysynach-nierobach, darłem się też jak nienormalny i pokazałem gołą , normalnego człowieka by ch*j trafił, a co dopiero mnie No i oczywiście nalegał, że mnie wywieźć mają i badania na obecność narkotyków we krwi zrobić (przez chwilę rozważałem tę opcję, bo moje komentarze i odzywki odbiegały od norm savoir-vivre)... Normalnie teatr, dom wariatów i burdel na kółkach w jednym... pomijam, że ja na komendzie czysty jestem, a on ma parę kwiatków w aktach typu jazda po pijaku, sikanie w publicznym miejscu i zbieranie ze środka ulicy, co za żenaaadaaa Szkoda, że mamy nie ma, jej mi właśnie najbardziej brakowało (pomijając "lokalne znajomości", no ale to nie jej wina, że każdy ją zna, w końcu jest najlepsza w tym, co robi) Ale dobrze, dobrze, ten krok obróci się jeszcze przeciw niemu, wierzę w to i tak będzie Jezu... ja tu w głowę dostanę (o ile to już nie nastąpiło) ![]() Edit: Florens, z tym ukrywaniem się w studni to taki dżołk był: "Polska partyzantka ukryła się przed nadciągającymi Niemcami w studni. Niemcy podchodzą do studni i zaczynają rozmawiać: "A może uciekli do lasu?"... z głębi studni daje się słyszeć echo: "A może uciekli do lasu...", "A może schowali się w studni?"..., na co ze studni: "A może schowali się w studni...", "A może wrzucimy granat do studni?", "A może uciekli do lasu?!"...
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-08-17 o 04:51 |
|
|
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2315 | |||||
|
Zakorzenienie
|
snobujemy się co?
to chyba jakiś znany projekt, bo go kojarzę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dlaczego mawia się, że ciężarne nie powinny wieszac firanek? Bo robota z podniesionymi rekami, to baardzo ciężka praca, mocno obciążająca serce. A który facet wyręcza w tym kobiety? ![]() teraz się wszystkie na Gryksia rzucą ![]() Grysiu... o masakra
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamie twojej też współczuję- ależ macie życie
|
|
#2317 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
to drewniane to takie szafki powieszone na ścianie-szafki są głębokie na 30 cm, a za nimi jest ciemno-szara sciana Cytat:
![]() bardzo cieszy mnie Twoj odbiór klimatu...bo chciałam stworzyc własnie cos takiego, ale bez uzycia mebli z epoki...właściwie to chciałam stworzys klimat a'la sixti przy pomocy środków wyrazu a'la twentis ...dobra..bredze ![]() ale powiedz jesczze-odbierasz ten alon jako chłodny czy ciepły? Cytat:
a dzięki ![]() no niestety...bardzo znany..ale ja postaram sie znaleźc cos mnie oklepanego Cytat:
co do okien to u mnie sprawa wygląda tak ze ja potrafię myć okna, ale nie lubię, a mój TZ lubi ale nie potrafi-więc myje on
|
|
|
#2318 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no tak się mówiło dawno temu w liceum "w razie niemca" czyli w razie jakiegoś zdarzenia, raczej nieprzyjemnego (coś jakby w razie wojny) stąd mała litera, bo nie o człowieka chodzi Cytat:
, firanki też mi zawsze pomagał wieszac, właśnie dlatego, że to ciężka praca, i odkurzac albo chociaż wnieśc ten odkurzacz po schodachja mu pomagam auta naprawiac ![]() a to Gryx panienka jest ![]() pogoda się zmieniła na 100% -ową jesień i ta zmiana chyba spowodowała, że całą noc oka nie zmrużyłam ![]() ![]() dzień dobry
|
|
|
#2319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tru
![]() Cytat:
![]() Psikam, wycieram i już ![]() Nie wyspałam się, bo w nocy z powodu deszczu musiałam okna pozamykać i zaduszki miałam ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-17 o 09:36 |
||
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Tru i jak
, kciuki się przydały?
|
|
#2321 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nooo...tak myc zeby były czyste i bez smug
|
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba, że są jakieś inne metody, których nie znam ![]() edit: ach, i zapomniałam dodac, że widziałąm fotki na fb chuopa Kameny - super! (a jakie ciacha )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-17 o 09:43 |
|
|
|
|
#2323 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Co do noclegu mam pewien pomysł, ale standard to minus trzy gwiazdki thx Cytat:
za rodzeństwo i za Zeusa ![]() Ten swiecący fotel... ![]() ![]() Wyprowadź się, naprawdę, jeśli tylko masz taką możliwość... Nie ma sensu sie meczyc
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
No mówiłam, niech przyjeżdza do Wwy Gustawa pilnować, zresztą, Tru, też dawaj do stolicy!
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, no ewentualnie ramy, a mycie okien to jeszcze te zakamarki po otwarciu skrzydła, czyli odwodnienia, rowki montażowe do okuc i same okucia też, tak tak, mój mąż by Ci pokazał, jak się okna myje![]() że ja jak ten niemiec nie wytrzymam widoku tych szprosów, wybuchnę awanturą i wtedy zrywac będziemy te szprosy. Dobrze, że naklejane, bo przy międzyszybowych, to całe zespolenia trzeba wymieniac
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-08-17 o 09:55 |
|
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
W tym tygodniu, jak dobrze pójdzie, przyjedzie do mnie 6 flakonów...za każdym razem, kiedy słyszę wózeczek na kółkach, podskakuję, jakby mnie ktoś kujnął cyrklem w tyłek
![]() I robię sobie to rude pasemko- rude, nie czerwone, i tylko jedno z przodu, żeby był taki refleks- u mnie zawsze więcej refleksu się przyda... ![]() Tru, a co z tą rozmową?
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2010-08-17 o 09:57 Powód: uzu |
|
|
|
#2327 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dzień dobry
bardzo mi sie takie kształty mebli podobają, ale czy to wygodne?? Cytat:
Cytat:
![]() Gryxiu, współczuję.... ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2328 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech przyjeżdża pokazać jak się myje - jak zobaczy moje okna, które są w tym domu od niepamiętnych czasów (czyli prawdopodobnie od zbudowania chaupy), to sie zdziwi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
żeby to taki dmuchany fotel był, wypełniony galaretką
|
|
#2329 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
podrzuce pomysł zeby kwater szukac w schroniskach szkolnych , co to fotela....trza wypróbować...chociaz przy moim wzroście wszystkie fotele sąraczej niebałdzo
|
|
|
#2330 | |||
|
Zakorzenienie
|
wypas
![]() Cytat:
za potomka ![]() A Zeus mnie zaintrygował Cytat:
Cytat:
Jestem w połowie śniadania, chyba się rozleniwiłam |
|||
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga, chwalę się- proszę nie zwracać uwagi na oko karpia przed urżnięciem mu głowy
Załącznik 3337317 Załącznik 3337318 Załącznik 3337319
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2010-08-17 o 11:24 Powód: uzu |
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A propos rudości - gdzie Red? Czyżby opuściła juz Sex Bar i przerzuciła się na fora dla słitaśnych, ciumkających mamuś? ![]() edit: ale avek w sieci znalazłam! ![]() Zaraz wam tu wrzucę - na pokuszenie...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-17 o 11:35 |
|
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna bardzo fajnie wyszło
mnie się tak wypłukał kolor, że postanowiłam zamiast mlecznej czekolady robic orzech włoski, albo coś jeszcze jaśniejszego idę się położyc, bo ta nieprzespana noc daje mi się we znaki
|
|
#2334 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Ledhajled lobi ciuśki la dzidzi na sidełku ![]() Maja ![]() av mnie zgniótł normalnie ![]() a gdzie reszta tego pana ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- ju-fajne pasemko
|
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
reszta się nie zmiesciła w przepisowych 100 pikselach
Cytat:
Znalazłam sposób na to, żeby czas szybciej leciał - epicki metal i folkmetal ![]() jedna pisoenka i - myk! Już południe Druga... i już pora na obiad ![]() (oczywiście piosenki mają po 20-30 minut
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-17 o 11:52 |
|
|
|
|
#2338 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
gooooopia- głowe trze było urżnąć
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, błagam, zrób to dla mnie i pisz tak przynajmniej raz dziennie- o, np. poproszę o recenzję obrazu takim językiem- przysięgam, wklejałabym przynajmniej codziennie
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

)
, jestem na nie
naszybowe naklejane i akurat to jest git, bo w razie niemca zerwac można, a niemiec nadciąga
tylko czeka na odpowiedni moment

Wylądowali więc gdzieś w huk na obrzeżach... i niczego nie zwiedzili
) 
No i oczywiście nalegał, że mnie wywieźć mają i badania na obecność narkotyków we krwi zrobić (przez chwilę rozważałem tę opcję, bo moje komentarze i odzywki odbiegały od norm savoir-vivre)... 

...dobra..bredze