|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
tylko kurcze w tym miesiącu chciałam zaoszczędzić pieniądze , mam wesele brata muszę mu dać w kopertę do tego muszę mieć pieniądze Bo nie wiem Czy TŻ wistarczy na ten miesiąc na paliwo .
Mam 4 Wesela jedną już za mną jak bym miała się czesać na każde u fryzjera wyniosło by mnie to ok 350-400zł na moje włosy . A umówiona do fryzjera jestem tylko do brata na wesele . a obcięcie włosów by mnie wyniosło z 20-30zł . Chociaż szkoda mi ich ściąć. Sama już nie wiem co z nimi zrobić , albo sama sobie je wycieniuje , nie wiem . ale niestety za tą wypłatę muszę iść do fryzjera do brata , dać mu w kopertę , zakupić różne rzeczy aby udekorować mu bramę i jeszcze pieniądze muszą mi zostać , a już 200zł poszło na aparat więc za dużo nie mam do wydania w tym miesiącu . Jedynie co to może jeszcze do fryzjera pójdę na ostatnie wesele w październiku mam to pieniądze powinnam mieć . Sama nie wiem już co mam zrobić szko9da mi wydać 100zł w sumie na fryzurę na jedną noc . |
|
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Anioł, wyślij mi na PW meila
![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Aniołku aż tyle za czesanie? Ja się potrafiłam uczesać za 30 zł u fryzjera. Musisz tylko poszukać po mniejszych salonach, mniej znanych. Może zamieść na necie że dziewczynę z technikum fryzjerskiego szukasz do upięcia. Cena taka i taka, ona sobie poćwiczy na tobie, a ty będziesz mieć całkiem ładną fryzurę? |
|
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uczesanie u mnie zależy od długości włosów , a ja mam długie i grube , no może 100zł za coś ekstra bym dała , a za coś normalnego to coś koło 70-80zł i to nie w jakiś full salonach . A nie oddam włosów nikomu kto się uczy nigdy więcej .... w sumie w ostateczności mój kuzyn jest fryzjerem może i był dała u niego mniej z 50zł ale kurcze naprawdę potrzebuje pieniędzy w tym miesiącu . |
|
|
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja naprawde czuje,że to koniec
|
|
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyszłam wczoraj z domu i tak się stało, że po 16 byłam jeszcze u znajomych. Napisałam jej "nie ma mnie w domu". Ona "to o której? o 17?" Ja nic nie odpisałam. To zadzwoniła i powiedziała, żebym dała znać jak będę w domu... w domu byłam po 17 a ona się przywlekła o 19... no spoko. W każdym razie rozmowa przebiegała jak z dupą w nocy. Bo o czym rozmawiać z kimś, kogo się taki czas nie widziało i w ogóle nie ma kontaktu i jeszcze jest wkurzający od samego początku? Nie powiedziałam wprost, ze mi się nie podoba to jej wpraszanie, ale półsłówkami powiedziałam, że nie lubię czegoś takiego. Jak wychodziła (siedziała ok godzinę co mi się ciągnęło w nieskończoność, tymbardziej, że miałam wczoraj beznadziejny humor) to stwierdziła "wpadnę w przyszłym tygodniu". A ja "nie Jola, nie wpadaj. Jak chcesz się spotkać to zaproś mnie do siebie". I tyle. A dzisiaj się umówiłam z koleżanką na wino, co by smuty zabić
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
Olka, bardzo dobrze zrobiłaś
|
|
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Ola i prawidłowo jej powiedziałaś zazdroszczę spotkania z koleżanką ja takie spotkanie z byłą/obecną "przyjaciółką" mam raz lub dwa razy w roku gdzie mogę sobie pogadać z kimś .
Chociaż Wam szczerze powiem , że teraz odkąd pracuje z pewną dziewczyną rok starszą ode mnie i na ostatnich targach też sobię szczerze pogadaliśmy więc myślę , ze jakiś kolejny mały życiowy przełom u mnie i może niebawem będziemy mieć lepszy kontakt jeszcze , chodź zaproszenie na kawę już dostałam
|
|
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
delikatnie nie wolno
|
|
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Przedstaw się : wiek, waga, ile ze sobą, kolory oczu i włosów, skąd, imiona itd jak na spowiedzi ![]() No i co cię sprowadza z nasze progi
|
|
|
|
#4213 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() madziu, ja myślę,że nie ma sensu żebyś do Niego jechała jeśli On Cię nie zaprosi. Jedyne jak dla mnie co możesz teraz zrobić to się nie odzywać, On wie,że cierpisz. Co najwyżej możesz Mu napisać smsa w tygodniu, że o Nim myślisz i chętni byś z nim pogadała, więc jeśli będzie miał ochotę niech się odezwie czy coś takiego. Sms nie będzie nachalny, a będziesz wiedziała,że On wie co czujesz. Poza tym jak jestem ze swoim Tż prawie tyle samo czasu co Wy,a my się nie rozstaliśmy nigdy nawet na godzinę, o nieodzywanie się przez 2-3 dni (pisałaś,że u Was się to zdarzało) też nie wchodzi w grę. Wszystkie rozumiemy, że Go kochasz i nie wyobrażasz sobie życia, ale choć miałaś już przed Nim innych chłopaków, to na ile poważne mogły być to związki w wieku 16 lat? Trzymaj się, dasz radę. |
|
|
|
#4215 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurcze ![]() Więc 21 lat , 56kg, 5 lat razem,oczy - zieleń, włosy - brąz, caaaałkiem z południa - krynica , imiona w nicku (w załączniku odciski palców i zdjęcia z przesłuchania )A co do progów, to jakoś mnie tak tu do Was przywiało
|
|
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
Doszła przesyłka Aniele? Bo nie chciało mi bardzo wysłać ;/
|
|
|
|
#4218 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
Oki to człapię po młotek i worek gwoździ, przybije się do Was na zawsze
|
|
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TY to na serio wzięłaś z tą wagą i włosami A ile ze sobą ? napisz coś więcje o was, co porabiacie itd ![]() No po prostu się przedstaw ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- AAA i pokaż bimbałki
|
|
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Sie wie ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- I szczera dziewczyna, nie boi się żadnych pytań ![]() Ola, ta Twoja koleżanka to chyba nie ma innych znajomych, skoro rozmowa się Wam nie kleiła, a Ona chce niedługo znowu się spotkać. Edytowane przez Korniszonek2010 Czas edycji: 2010-08-17 o 13:44 |
|
|
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyssane z palca totalne kłamstwa:P Tak jak pisałam wcześniej jestem w Krynicy, mój kochany ma 22 l ja 21. Aktualnie przygotowujemy sie pilnie do ślubu (9 październik br). Ja sobie właśnie siedze w pracy , a mój kochany remontuje nasze gniazdko ![]() Nie wiem co Wam mogę jeszcze o sobie napisać ;P |
|
|
|
|
#4224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cwaniara dopiero przyszła, a już zaraz za mąż wychodzi.Phi |
|
|
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to już nie daleka![]() Udało się usidlić więc trzeba zwieńczyć dzieła
|
|
|
|
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4227 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
tak doszła dziękuje bardzo
|
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4230 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.

13.03.2008

Pozwolicie, że się do Was delikatnie przykleję :P

Zakończone: 2

)
napisz coś więcje o was, co porabiacie itd