|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Cytat:
|
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też tego nie rozumiem.
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-17 o 12:53 |
|
|
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciężko, żeby w przeciągu tak krótkiego czasu monitoring zarejestrował dwie dziewczyny, blondynki, w spódnicy o tej samej długości, w jasnej bluzce i z butami w ręku ![]() a co do tych falą pojawiających się artykułów o alfonsie (rychło wczas reagują i bardzo rzetelne informacje podają ), to nie jest przypadkiem tak, że Meduza zacytowała tą wiadomość z Wizażu, którą napisała Lidia90? Bo nie wiem czy dobrze kojarzę, chociaż to i tak jest bez znaczenia.A z tym ręcznikiem? od początku mówiono, że była na nim sperma podobno, a zanotowano ślady 2 kobiet Mam nadzieję, że Iwona się odnajdzie szybko, cała i zdrowa. Mimo, że nie pisałam tutaj wcześniej, to czytam i zaangażowałam się emocjonalnie w tę sprawę. |
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Przypuszczali spermę, a jej nie wykryto.
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Weźcie pod uwagę fakt, że informacje przekazują dziennikarze rządni sensacji wiec nie zawsze obiektywni i nie zawsze piszą prawdę
|
|
|
|
#306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez Czarna_Złośnica Czas edycji: 2010-08-17 o 13:02 |
|
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Jedyne co mi przyszło na myśl to to że te kobiety musiały mieć bardzo mocną owulację
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to jest chore, gadać bzdury nawet w przypadku, gdy chodzi o ludzkie życie...
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
txt pod profilem o szukaniu I.W. na nk:
"szkoda jej bo ładna jest. mam nadzieje że się odnajdzie zdrowa .! "bez komentarza... |
|
|
|
#310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ok, czyli źle zinterpretowałam. Myślałam, że mówili o dużym prawdopodobieństwie, że jest to sperma, a o dużym prawdopodobieństwie mówi się, gdy ma się silne przesłanki ku czemuś...
![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gaga87 ja już nie wiem czy to było duże prawodpodobieństwo czy zwykłe przypuszczenie. W sumie to już nie ważne. Fakty sa takie, że ten ręcznik nie ma żadnego znaczenia dla sprawy.
Edytowane przez niczka87 Czas edycji: 2010-08-17 o 13:08 |
|
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
No tak zgadza się. Poprostu chodzi mi o czasem bezmyślne trochę dawanie pewnych informacji do wiadomości ludzi. A jak coś było tyle razy wałkowane, to utrwala się w głowie i aż się człowiek gubi czy to było przypuszczenie, czy duże prawdopodobieństwo.
|
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
Niekiedy "kłamstwo powtarzane wielokrotnie staje się prawdą"...
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
hej ja sledze jej watek, ale na tamtym forum.
dzis sie zaglebilam w te kamery i wogole nie wiem o czym pisze ten chlopak na tym blogu, ale zgadzam sie z nim w 100% w tym ze to sa dwie rozne osoby! ja jestem pewna. Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3077
|
|
#315 |
|
Raczkowanie
|
No ale to troszkę paranoja moim zdaniem podejrzewać kogoś tylko dlatego,że ktoś jest jej byłym chłopakiem,nie sądzisz?? Równie dobrze w takim wypadku podejrzana może być jej koleżanka z ławki czy sąsiadka z naprzeciwka...
Tak go podejrzewał,że aż złożył zawiadomienie do prokuratury. Chłopak spotykał się z nią a potem nie interesował się jej zaginięciem. Miał powiązania ze światem przestępczym.Paranoją byłoby go nie podejrzewać.Poprostu pewnie ciężko bylo Rutkowkiemu samemu wyeliminować go z kręgu podejrzanych.Może nie chciał współpracować jak inni.Bo jak wiadomo policja nie jest przychylnie nastawiona do działań detektywa a on jest policjantem.Zresztą to juz nie istotne. Ogłoszono, że nie podejrzewają go. |
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
Możecie mnie zlinczować ale ja też jestem pewna że to nie Iwona
To są dwie różne osoby I jakoś nie przekonuje mnie to że matka zawsze pozna swoje dziecko
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pewnie ze nie sa. ja juz policji pisalam i prokuraturze ![]() moze w tym stresie zobaczyla i stwierdzila.przeciez tylko pare sekund ja widac. a moze to juz jest odkrecone i oni wiedza ze to nie ona, tylko nam nie mowia. my to z 5% faktow zanmy i tak
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
tym bardziej że matka nie jest sobą skoro córka jej zaginęła więc na siłę mogła sobie wmówić to że na filmie jest jej córka.
ile razy słyszałem jak odnajdowano zwłoki jakiejś osoby przyjeżdżała rodzina i zapierali się że to nie ich dziecko a gdy przychodziły wyniki badań DNA i okazywało się że to ich dziecko ci nadal twierdzili że to nie możliwe bo ich dziecko żyje tyle że zniknęło, więc matka widząc kogoś podobnego mogła sobie to wmówić co nie jest trudne jeżeli ta osoba jest na prochach a pewnie matka je właśnie bierze. |
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No a matka roztrzęsiona, zmartwiona więc już powiedziała że tak to ona żeby tylko ją znaleźli
|
|
|
#320 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale przecież ta sukienka wygląda inaczej tylko od tyłu, gdy kamera pokazuje ją z przodu, jest taka sama.
|
|
#321 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
moze faktyczznie to nie Iwonka? P.S. dziewczyny ten filmik z piosenka edyty bartosiewicz w tle jest strasznie wzruszajacy. Ogladalam i plakalam. Juz chyba do konca zycia ta piosenka bedzie mi sie kojarzyla z Iwonka
Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2010-08-17 o 13:50 |
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy ja dobrze widzę ale jedna ma włosy spięte a druga nie
- wiem że to żaden problem spiąć włosy ale może jednak ...ach doczytałam na blogu że ten chłopak o tym pisze
Edytowane przez kali765 Czas edycji: 2010-08-17 o 13:51 |
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta w ktorej byla iwona byla-ciemno granatowa wysoki stan i mini a ta od tylu widac ze bluzka jest do bioder i jest do kolana rownie dobrze moga to byc jakies spodenki
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wy trochę nielogicznie myślicie.
Nawet jeśli to są dwie rożne dziewczyny to na pierwszym filmiku obraz jest tragiczny i czarno-biały, a na drugim o wiele lepszy i kolorowy. Więc na pewno mama poznałaby Iwonę na tym drugim filmie. Więc tak czy inaczej wciąż mamy to samo - ślad urywa się pod wejściem 63. Nawet jeśli na pierwszym nagraniu nie było Iwony to na pewno jest na drugim. Już w to, że na drugim filmie mama by jej nie poznała to nie wierzę
|
|
|
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#326 |
|
Rozeznanie
|
A poza tym dla Jej mamy też liczyło się to,że jest to kolejny ślad,kolejny trop,że to tak blisko domu....może w przypływie tych wszystkich emocji powiedziała ze 100% pewnością,że tak to Jej córka.
Ja nie jestem pewna czy to ta sama osoba czytam tamten blog na bieżąco i już pisałam tutaj uważam,że to co chłopak pisze trzyma się kupy
|
#327 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
A co to za problem z kucyka zrobić sobie koczka? Wg mnie żaden.
|
|
|
|
#329 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale chód też by miały taki sam ?? zbyt dużo podobieństw jak na tak krótki odstęp czasu ![]() a skoro miała wisiorek (ten dzwoneczek) to na pierwszym monitoringu mogła mieć pod bluzką, a wtrakcie drogi sobie poprawić. Na pierwszym monitoringu (czarnobiałym) tył jej ubioru wydaje się inny gdyż światło pada pod taki kątem, że obraz jest niewyraźny. a przód jest taki sam jak w Jelitkowie, jestem pewna że to Iwonka... |
|
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli to nie ona-to cala trasa sie nie zgadza mogl ja ktos podwiezc-mogla byc gdzies indziej, w innym klubie itd jest masa niescislosci-niby nie wziela torebki, ale ktora wychodzi z klubu bez torebki ![]() poza tym chyba widac ta torebke na tym monitoringu itd itd
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

mam nadzieje że się odnajdzie zdrowa .! "

- wiem że to żaden problem spiąć włosy ale może jednak ...