|
|
#4411 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
_ZaagubiOna_ - no na reszcie! tęskniłam wiesz? <3 przy okazji okradłam. ^^ ;-*
+ zostawiam was słoneczka. brakuje mi weny a w szczególności czasu aby tutaj przebywać.. wrócę może we wrześniu. będę tęsknić! <3 kocham was. ;-* _______ miłość ku*wa błagam! nie uciekaj więcej! mam serce ale ty go i tak nie znajdziesz. rzucam się w piekło. znikam, nie będzie mnie. pozostaną tylko wspomnienia. ten świat, te marzenia, ta miłość.. nic nie jest dla nas.
|
#4412 |
|
Zadomowienie
|
przez ścieżkę nienawiści..nożem,prosto do twojego serca.
leżeliśmy tak,na łące. oglądając chmury. wtedy właśnie wziął mnie za rękę i obiecał,że nigdy nie powie mi 'żegnaj' . za kilka dni,powiedział,że nie możemy być razem.. i jak tu ufać w słowa faceta? dziś,właściwie to już chyba setny raz. wypiję kawę w toaście melancholijnym. ta nostalgia mnie przytłacza,chcę żebyśmy razem spacerowali po gwiazdach. jak dawniej. jagodkowa. ![]() |
|
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
Desire x3_ - bardzo mi miło ![]() latin - kocham! <3 LoveYourEyes - ja tęskniłam! ![]() kontrastowa0 - dziękuję i ja okradam ![]() Nensie - jesteś już! a miałam się upominać ![]() a gdzie sie podziewają m. in. Primadonna, chocapic , drift , Styrana, abunee,Little Ballerina , powinnam , nydee, snowball , ladypoziomka, dontlookdown , plotkara, absurdalnie, agattee, kochana, 12stonka, One for all , papergirl bananowa brazylijka, ruda wiewiora, curkowaPanna , JednaNaMilion , kee , KaMa2704 , lilyblack , ratatamm ??? ![]() wiecie mogłabym wysyłać wam osobno zaproszenia ,ale ja się zacharuje na śmierć!!!! ![]() --- i czekać będę nawet jeśli nie wrócisz... jej życie polega na czekaniu. i uwierz, mogę na Ciebie czekać całe życie. brak łez. i wierze że dasz mi jeszcze szansę. pokochaj! obiecałeś mi wspólne wakacje i teraz nie wiem co zrobić z nowym strojem kąpielowym kupionym specjalnie dla Ciebie... nawet nie wiesz jak boli, gdy idę sama "naszymi" ścieżkami. gubiąc świadomość. za dużo Ciebie w moich myślach. bez Niego nie wiem kim jestem. nie żałuję niczego co dla Ciebie zrobiłam gdybym mogła uciekłabym najdalej od Ciebie. zawsze lubiła słodycze, od Jego odejścia po prostu się nimi zapycha. - uśmiechnij się! - uśmiech zostawiłam pod wycieraczką. wstała i otrzepała się z brudów swojego życia zdecydował za mnie po prostu odszedł czasem jeszcze przychodzi w miejsce gdzie ją zostawił, siadała na tę ławkę i targały nią wszelakie emocje i wtedy znów płakała tak jak wtedy gdy oznajmił że odchodzi.. |
|
|
|
#4414 |
|
Raczkowanie
|
w gruncie rzeczy wszystko nas zabija, miłość zabija przede wszystkim. tonę w Twoich wypowiedzianych, przerywanych słowach. zróbmy to, zapomnijmy.. kocham Cię na wszystkie sposoby. jesteś ciut za daleko, bym czuła się troszkę Twoja. bez logicznej całości, żadnej świadomości chłonęłam to wszystko. |
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
'Mówią na nich skazani na samotność
Ci co wybrali ból, aby prawdy dotknąć' Brak sił by wytchnąć jakieś łzy, brak sił by żyć. I może wszystko byłoby okej, gdybyś w końcu powiedział, że też Ci cholernie zależy. Bądźmy kochankami o świcie dnia tak jak o zmroku nocy Idę ulicą i tańczę miłością, zabawiam wszystkich ludzi naszymi uczuciami uczę świat jak można kochać. Miłość zardzewiała, czas na zdobycie czegoś lepszego.
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." Edytowane przez niewieszjaktesknie Czas edycji: 2010-08-17 o 15:28 |
|
|
|
#4416 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;21411574]nie było mnie tu sporo.
dziękuję tym, którę pamiętały. kocham was mocniutko <3 I'm so fucking happy I could shit rainbows. [/QUOTE]/ jestem taki pierd.olenie szczęśliwa,że mogłabym wysrać tęczę./ no trochę Cię tu nie było.. ale jak tylko się pojawiłaś, już Cię okradam! ; * nie zostawiaj nas tak.. Cytat:
Cytat:
___________________ - jak widzisz, każda potwora znajdzie swego amatora..
- a co z nami? potworami..
zapytałabym, czemu nie jesteś teraz przy mnie ? Edytowane przez z innej bajki Czas edycji: 2010-08-17 o 15:36 |
||
|
|
|
#4417 |
|
Rozeznanie
|
Otworzyłam usta, żeby powiedzieć coś mądrego,
ale wydobywał się z nich tylko nieartykułowany bełkot. Nie odzywałam się. Po prostu czekałam. Czułam się wprost niewiarygodnie upokorzona. Czy musze jeszcze coś dodawać? Czy muszę mówić, jak byłam wściekła? Szłam brzegiem plaży i płakałam, wpadałam w furię i znów płakałam.
|
#4418 |
|
Raczkowanie
|
"Nie potrafię. Nie pojmuję. Nie daję rady.
Nie chcę. Pogoń, nieustanna gonitwa na kulawym koniu, bez pojęcia, bez oddechu, na oślep, byle szybciej, bele dalej, więcej!" "Pozornie nic się nie dzieje, lecz we mnie dokonują się zmiany, które nie są zauważalne na co dzień, lecz dopiero w konkretnych sytuacjach zaskakują moich znajomych." czasem tak mi Ciebie brakuje, że nie mogę tego znieść. "I am always here, even you annot see me. I will seek you out, I will have you. There's nowhere to hide, nowhere save from me."
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
___ 1:01 am - you're in my head. 1:02 am - I think of your eyes. 1:03 am - I smile. 1:04 am - I try to sleep again. 1:20 am - you're still in my head. 1:30 am - get uot of my head. 1:40 am - I still can't sleep. 2:00 am - I think of your lips. 3:00 am - I'm tired. 4:00 am - you. you. you. 5:00 am - you're still in my head. 6:00 am - you're in my heart. 7:00 am - I finally fall asleep. 8:00 am - I get ready for school. //1:00 - wciąż czuwam. 1:01 - jesteś w mojej głowie. 1:02 - myślę o twoich oczach. 1:03 - uśmiecham się 1:04 - próbuję zasnąć ponownie 1:20 - wciąż jesteś w mojej głowie 1:30 - wyjdź mi z głowy. 1:40 - ciągle nie mogę spać 2:00 - myślę o twoich ustach 3:00 - jestem zmęczona. 4:00 - Ty.Ty.Ty. 5:00 - wciąż jesteś w mojej głowie. 6:00 - jesteś w moim sercu. 7:00 - w końcu zasypiam. 8:00 - przygotowuję się do szkoły. you mean more to me than you'll ever know. // znaczysz dla mnie więcej niż kiedykolwiek będziesz wiedzieć.
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
`Zabrało słów w obliczu łez .`
|
#4421 |
|
Raczkowanie
|
kontrastowa0
+ latin xxgroszek07xx z innej bajki always be yourself dontgivemenames CookieCrisp grise boundlessly patrysiowa_ Extremalna Nieodkrytaxd Chocolaaate Gotte kamisha LoveYourEyes marikab jaki zaszczyt mnie kopnął ja ciebie okradam nałogowo , to powinno się leczyć ![]() Czarny chleb i Czarna kawa,opętani samotnością. `gdyby mialo nie być jutra, pocałowałabym Cie w usta, by poczuć smak życia `Ideał faceta:Bob Budowniczy-on zawsze da rade!` ![]()
fbl. szczęście łatwo znaleźć, patrz pod nogi, i myśl tak chłodno o świecie pełnym paranoi. Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-08-17 o 15:55 |
|
|
|
#4422 |
|
Raczkowanie
|
latin - : *
paralogiczna - zachwycasz Kaaate90 - jesteś niesamowita wiesz? Toogether93 - mooooja Olcia marikab - C U D O W N A <3 gris, CaMa, poprostuAsiss, otojest - moje zdolne kamisha - jestem jesteem! Jak zawsze powalasz bejbe : *caroline060 - jestem pod wrażeniem! : * _ Tak juz jest, raz jesteś na górze, raz spadasz na ryj. Kiedyś pocałuje Cię prosto w serduszko, powiedział szeroko się uśmiechając. Mieć pod stopami pewny grunt. miłość to choroba, to się leczy - powiedział uśmiechając się szyderczo po czym odwrócił się na pięcie i odszedł.
Edytowane przez Nensie Czas edycji: 2010-08-18 o 11:47 |
|
|
|
#4423 | |
|
Zadomowienie
|
Z okazji mojego 100 postu chciałabym wymienić dziewczyny, które mi niebywale imponują talentem i notorycznie je okradam.
Kochane: Chocolaaate, TwojaKokaina, 3martyna3, Naughty_, CookieCrisp, kamisha, LoveYourEyes, parchinka, marikab, dreams_x33, ZakreconaNaMaxa, CaMa, blondii69, kontrastowa0, Extremalna, istny_paradoks, Nensie, Paralogiczna, latin, _ZaagubiOna_, z innej bajki. Jesteście wspaniałe Cytat:
Bardzo miło mi kochana <3 ;* _______________________ To ja miałam sukienkę w kolorze akwamaryny - i to ja łapałam motyle, wymachując gorączkowo siatką. Nie ona, ja. umieranie mam już za sobą. Bo widzisz, tylko wspomnienia odrózniają ludzi od siebie, tylko one sprawiają, ze żyjesz. Oddychać mi się nie chce, po prostu. Jestem wyrwana z kontekstu, jestem wciśnięta w inny świat. kochała go, choć On ją ranił. ufała, choć oszukiwał... Teraz zrozumiałam, że nie kochałeś mnie dostatecznie mocno, aby podjąć o mnie walkę. Trudno. Mnie los nie skrzywdził. To ja go kur.wa skrzywdziłam.
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-08-17 o 16:03 |
|
|
|
|
#4424 |
|
Raczkowanie
|
`Tylko na Tobie naprawdę mi zależy
Tylko Ciebie naprawdę potrzebuję I kiedy kiedy znikasz, kiedy Ciebie nie ma W powietrzu czuję, czegoś mi brakuje `
|
#4425 |
|
Raczkowanie
|
nawet nie wyobrażasz sobie tego,
jak pomagasz mi swoim uśmiechem. ♥ LadyBerry_ , kamisha , SparklyAngel - skarby moje najdroższe! < 3 .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4426 | |
|
BAN stały
|
SparklyAngel
miło mi <3Cytat:
... nieprzytomna leżała na chodniku uczuć Twych i choć podnieść się chciała, to nie mogła, bo za bardzo pokochała . widujesz ją codziennie, mijasz obojętnie, ale pewnego dnia dowiesz się o jej planach wobec Ciebie, o jej marzeniach z Tobą w roli głównej, o tak . przyjdzie taki dzień, gdy o tym wszystkim dowiesz się. i choć przez moment opętać myśli Twe, nadać im nowy bieg. umarłeś, stałeś się dla niej trupem, rozumiesz ? nie istniejesz już dla niej . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-08-17 o 16:27 |
|
|
|
|
#4427 |
|
Przyczajenie
|
i jakby kogoś za mało.
|
#4428 |
|
Raczkowanie
|
Czuję motylki w brzuchu. Nie wiem tylko, czy to z miłości, czy z nadmiaru alkoholu.
Woda jest bardziej mokra, uśmiech bardziej szczery, oczy bardziej zielone, a Ty jesteś bardziej mój. Mogę na Ciebie czekać, jeśli dasz mi gwarancję, że będziesz ze mną.
|
|
#4429 |
|
Wtajemniczenie
|
wczoraj jeszcze nie wiedziałam o jego istnieniu. teraz potrafię myśleć tylko o nim. życie czasami sprawia dziwne niespodzianki. to tylko delikatny płomyk uczucia, ale nie chcę, żeby zgasł.
|
|
#4430 |
|
Zadomowienie
|
tak jakby sto procent Ciebie za mało dla mnie..
zatracona w chwili,w której złapałeś mnie za rękę.do dziś.
|
|
|
|
#4431 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kocha was moje zakręcone serduchoO ![]() ![]() skłamałabym twierdząc, że o nim nie myślę... myślę.. . czasami są taki dni, gdy jest w każdej godzinie, i takie godziny, gdy jest w każdej minucie... wciąż jeszcze zdarza mi się zasypiać i budzić się z jego imieniem na ustach... często łapię się na tym, że wypatruję jego twarzy w ulicznym tłumie.... i stanę tak pod twoimi drzwiami w białej koszulce, całej przemokniętej od letniego deszczu, z rozmazanym makijażem i zapłakanymi oczami, i nie czekając aż otworzysz w końcu wykrzyczę jak cholernie mi Ciebie brakuje. złamanego serca nie włożysz do gipsu..
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-08-17 o 17:21 |
|
|
|
|
#4432 |
|
Raczkowanie
|
kontrastowa0 - uwielbiam Cię : *
Siatkarka18 - częściej tu bywaj . - Mistrz teorii ? - Nie, uczeń praktyki .!
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
nie będę cytować, ale dziękuję wam koty ;*.
Czasami mój rozum jest bardziej sentymentalny niż serce. Czy jestem kobietą, która wie jak kochać? Jeśli uwierzyłeś w to, że będzie mi lepiej bez Ciebie, to nigdy mnie dobrze nie znałeś. Jest tu coś? Coś na tą pustkę i nicość?
|
#4434 |
|
Zadomowienie
|
Chociaż raz nie odmawiaj szczęścia nam.
Tulą nas ciepłe poranki. "Pamiętać chcę, a ciągle zapominam" Nie pomyślałaś że jego serce kocha, ale na swój chole.rnie inny sposób ? Dla Ciebie chcę być kimś ważniejszym, niż twoja ulubiona czapka. Czasem brak mi Ciebie, czasem brak mi nawet słów.
|
#4435 |
|
Rozeznanie
|
Zniknął mój optymizm, już nie jestem sobą. Nie umiem się cieszyć tym co mam, a mam wiele .
. Edytowane przez PaniJana Czas edycji: 2010-08-17 o 17:49 |
|
|
|
#4436 |
|
Raczkowanie
|
cześć, wracam na chwilkę.
![]() zaraz sobie odchodzę nie martwcie się ![]() LoveYourEyes - Moja cudna <3 Paralogiczna - jeju. Jak zwykle tylko Ty na mnie czekasz ;d oj słońcee. Uwielbiam Cię <3 kamisha - nie kłam. Masz talent i to jaki! :O istny_paradoks xxgroszek07xx - was również okradam ; * Coś jest nie tak. Nie potrafię przypomnieć sobie Twojej twarzy. Siedzieli razem na plaży i milczeli. Ona miała głowę opartą na jego ramieniu i tylko czasami podnosiła głowe i spoglądała mu w oczy usmiechając się. uwielbiała, gdy łaskotał ją trawą po szyi. |
|
|
|
#4437 |
|
Przyczajenie
|
sadystka płci żeńskiej.
siedzę na plaży czekając na tą romantyczną scenę ze swoich snów... Siedziała w fotelu,zapatrzona w ścianę przed sobą,rozmyślając dlaczego odszedł bez pożegnania.
|
|
#4438 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;21423531]CaMa[/QUOTE]na zdrówko moja wspaniała <3moja Najzdolniejsza <3dziękuję.
i życzę kolejnych setek postów ! ![]() dziś były jego urodziny, a ona została zaproszona na przyjęcie. w prezencie niosła dla niego swoje serce. i kiedyś, pewnego dnia będę maszerowała ulicami miasta wesoła podśpiewując. zakochała się a w jej myślach panował wesoły rozgardiasz.
|
#4439 |
|
Zadomowienie
|
misiok - spokojnie, nie zamierzam Cię bić
![]() zuzka0 - dziś Panny mogą czuć się bezczelnie okradzione: otojest (znowu ), grise, Extremalna, parala, unpredictablegirl, 3martyna3, istny_paradoks, Nensie ( ), me9so3horny (pięknie, ale do nauki panienko ).+ domagam się o keeendy : heeey Girl shake it shake it! ![]() * + nowy rozdział o tutaj skoro wszystko wsraca do nas ze zdwojoną siłą: mój Los jest w ogromnych tarapatach, Karma całkowicie spieprzy mu 'życie'. imprezuję częściej niż zwykle, staram się zatracić w tańcu, utopić myśli w promilach znasz odpowiednie słowa, używasz ich we właściwych chwilach <3 powiedział, że pokaże mi chwile, dla których warto żyć. słowa dotrzymał. i dotrzymuje do dziś. zostawił ją z niedosytem niepewnością z cholernymi znakami zapytania wokół tej w chwili, w której nie potrafił powiedzieć "żegnam" i odszedł bez słowa nigdy nie mówię za co Cię kocham. wiem, że z oczu potrafisz wyczytać: za wszystko, mimo wszystko. bo. ponieważ. * ![]() ++ spadam chociaż troszkę się pouczyć, nie można zmarnować całego dnia
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-08-17 o 18:20 |
|
|
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
*Uśmiech to magia. Powstaje z niczego a potrafi zdziałać cuda...
*Dla Ciebie mogę wstać o 3 rano, żeby razem pobiegać po śniegu. *W zatraceniu wolność jest! *Udaję, że nie płaczę, że nie tęsknię, że nie myślę... Ale nie potrafię udawać, że nie kocham... *Kocha, nie kocha, kocha, nie kocha, kocha!! *Niech się chowają pijane elfy i podchmielone wróżki! Upita szczęściem <3 *Spróbowałam kiedyś miłości... Najpierw była słodka jak miód i pocałunki. Potem gorzka jak nienawiść i zazdrość. Na koniec słona od moich łez. *Jesteś jak Rafaello. Wyrażasz więcej niż tysiąc słów.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

ale jak tylko się pojawiłaś, 

), me9so3horny (pięknie, ale do nauki panienko